2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar tekrar idrar tahlili yaptilar bakteri 600 lerden 16 ya dusmus sukur. Yalniz crp 24 gozukuyor cok mu sikintili bir durum ? Suan idrar.yolu enfeksiyonundan degilde ust solunum yolu enfeksiyonundan dolayi crp nin arttigini dusunuyorlar
5 üstü yüksek kuzum malesef 5.4 çıktı dıye bızı yatırdılar

5 üstü yüksek kuzum malesef 5.4 çıktı dıye bızı yatırdılar
Esime cok kiziyorum biliyo musun. Annesi gecen rahatsizdi iyiyim diye geldi bize cocuguda aldi kucagina bulasti kesin. Atesi surekli cikip iniyor. Biliyordum boyle olacagini bu cocugun hasta olacagini ama dinlemediler beni. Olan oldu ceremesini benle cocugum cekiyor

Tepkini koy kuzum ben anne olduktan sonra gozum cok karardı evladım söz konusu olunca haklısın çok merak etme zaten antibiyotik başlamışlardı dozunu tamamlarlar düşer hemencecik

Tepkini koy kuzum ben anne olduktan sonra gozum cok karardı evladım söz konusu olunca haklısın çok merak etme zaten antibiyotik başlamışlardı dozunu tamamlarlar düşer hemencecik
Esim surekli goturuyor onlara usuttu belkide ondan bulasmasada. Surekli ustunu aciyolar cocugun terliyse belkide soguk aldi. Artik ne desem bos olan oldu. Esime dedim bu cocuk biyere gitmicek artik. Misafirde gelmicek. Atesten huzurlu uyuyamiyor garibim. Dunden beri bezden baska bisey yok minnosumun uzerinde

Aynen bizde öyle düşünüyoruz yardımcı bile olabilir güzel kızım benim
Az kaldı canım 1 aya toplar senin oğluş da sende rahatlarsın

Kuzum benim ya Yanına çağıracağın 1 saat de olsa linoşa bakabilecek bir arkadaşın yok mu ya da aileden biri kendini yıpratma bu kadar

Kızım tavrını koy artık sende olan çocuğuna oldu

Kızlar bende bugün üşütmüşüm sanırım geceden beri aşırı mide bulantısı karın ağrısı oğlana zor bakıyorum yatak döşek yatıyorum Kekik çayı içerdim böyle durumlarda hemen iyi gelirdi ama emziren anneler içemez diyor sabahtan beri ağzıma bir lokma haşlanmış patates attım sadece onu bile öğüre öğüre zor yuttum.

Oğluşun da sağlık ocağında izlemi vardı bugün 3 kg olmuş tam 1 haftada 200 gr almış mama işe yarıyor demek ki
Gitmişken ilaç da yazdırdım inşallah çabucak toplarım

Gün içinde öyle yatırıyorum ama gece komple yan yatırıyordum. Biogaia biz kullanıyoruz ben direkt kaşıkla veriyorum günde 5 damla
Anne sütü sagamiyorum bazı günler, bende ne yapacağım diyordum.. öyle kaşıkla da veriliyor yani süper valla canim

Hiç öyle huylarım yoktur yardım birinden hayatta istemem

Eşim nöbete gittiği günler böyle oluyorum işte, kv burda ama o da hasta çok güvenemiyorum çocukla, sadece mutfakla ilgilenebiliyor. Bu sabah eşim nöbetten gelip iki saat baktı şansıma çocuk da durdu uyumuşum öyle iyi geldi ki, sonra da duşa girdim. Ben bir çocukla böyle oldum senin başka sorumlulukların da var çok zor bir dönem ya. Bekliyordum zor olacağını da insan yaşamadan anlamıyor

Artık eşinin de tavrını koyması gerek, onlar yüzünden siz kötü olacaksınız. Çok anlayışsızlar ya, kaç gün yatış verdiler? Tez vakitte toparlar inşallah
Çok geçmiş olsun İnşallah hemen toparlarsın zencefil, ıhlamur içiliyor diye biliyorum. Oğluşa da maşallah

Of cok gecmıs olsun kuzum ya

Doktora görünmüşsündür kuzum ne dedi? Vermiştir inşallah bir şeyler
Kuzum benim sen bu süreçleri bir kez daha yaşadın. Biliyorum 2 çocukla daha zor ama inan geçecek hep böyle kalmayacak kendin daha iyi biliyorsun. Üzme güzel canını
Kizlar tekrar idrar tahlili yaptilar bakteri 600 lerden 16 ya dusmus sukur. Yalniz crp 24 gozukuyor cok mu sikintili bir durum ? Suan idrar.yolu enfeksiyonundan degilde ust solunum yolu enfeksiyonundan dolayi crp nin arttigini dusunuyorlar
Canım şükür bakteri düşmüş crp de düşer antibiyotikle.
Eşin dersini almıştır umarım.. bir daha izin verme canım nolursa olsun
Canım çok çok geçmiş olsun. Hastayken çocuk bakmaya çalışmak çok zor iyi bilirim. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
Oğluna da maşallah çok iyi gidiyor

Hic bilmiyorum gununu canim. Ama antibiyotik tedavisi. 5-7 gun arasi oluyormus izmirde dokuz eylul univ. Geldik. İlk kez devlette boyle ilgili alaka insanlik gordum ya

Delıksız uyumadı hıc kucakta 10 dk 10 dk dunden hazır pısecek yemegı bıle sımdı koydum ocağa , bazen bazı günler zor gecıyor bugun o günlerden biri kafam baska şeylere de takıldı otomatık ruh halım etkılenıyor

Aslaa. Gormek isteyende hasta deglse gelsin

Öyle kuzum anın içindeyken insan kendini çıkmazda hissedebiliyor yine bazı bazen yanı başka şeylerede canım sıkıldı kafadan eksi basladım gune yanı

Hic bilmiyorum gununu canim. Ama antibiyotik tedavisi. 5-7 gun arasi oluyormus izmirde dokuz eylul univ. Geldik. İlk kez devlette boyle ilgili alaka insanlik gordum ya
Ne güzel iyilerle karşılaşmışsınız canım
İki gündür biz de öyleyiz uyanık olduğu her an da yırtınarak ağladı, bugün yıkadık ondan belki rahatladı uyuyor, insanın psikolojisi zorlanıyor gerçekten kv de sürekli elinde çarşafla peşimde dolaşıyor sallayalım sallayalım diye, o da sinirimi bozdu iyi kadın da bazen zorluyor beni

Kızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var. dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Şimdi baya baya ben süt ve süt ürünleri diyetine başlıyorum. Benim için de çok zor olacak. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda tavsiyelere ihtiyacım var S soulianis canım kakayı yaparken sesi bile köpüklü gibiydi. Açtığımda gördüm bir müddet sonra köpükleri bez çekmiş normal kaka görüntüsü vardı. Duru da çok gazlı kusmuklu

Bence gayet başarılısın ben cesaret edemezdim senin yaptığına. Arada patlama olması da çok normal. Eşin haftasonu çalışıyor mu? Çalışmıyorsa rahatlatır seni biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…