2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay canım benim sakın öyle düşünme. Annelik ne kadar zor. Sen 2.bebeğe cesaret edebilecek kadar güçlüsün ve beceriklisin maşallah sadece kötü bir güne denk gelmişsin. Ama çiçekli günlerimiz de olacak
Doktora görünmüşsündür kuzum ne dedi? Vermiştir inşallah bir şeyler
Canım yazdım belki görmüşsündür. Süt alerjisinden şüphelendi dr. Alerji için damla ve biogaia. Süt fazlalığı tazyiği için de silikon uç kullanabilirsin o biraz da olsa hızını azaltır dedi. Ama o silikon uca alışınca da hep o uçtan isterse diye çok istemiyorum onu. Ön sağımdan devam yani. Bir de bir emzirmeyi sağ meme yaptıysam 2. Emmeyi de yine sağdan yapacağız. 3. 4. Emmede sola şeklinde devam edeceğiz. Bu arada emilmeyin göğsü sağmak lazım tabi boşalmazsa benimki çok dolar mahveder beni.
Geçmiş olsun canım süt alerjisi sanırım Ertuş da vardı Papatya diyet yaptım diyordu
Yaaa canım papatyam yine imdadıma yetişir
Benım oğlum süt ve süt ürünleri alerjisi idi 20 aylık olana kadar katı diyet yaptık ben ve oğlum. Alerjı teşhisi koymak için çok küçük bızım kesın alerjık denmesi 9 aylıktı
Canım bu konuyu sen kendini iyi hissettiğin gün biraz detaylı konuşalım olur mu
Benimki de çok mukuslu değildi canım. Şu an Duru da çok şiddetli bi belirti yok. Yani ben biraz içime sinmediği için üstüne düştüğüm için fark ettik. Anneme ablama kalsa isilik, üşüttük diye sümüklü falan yani. Ben yine de inek sütü tüketmeyeceğim. Zaten beni de hep rahatsız ederdi.

Kizlar buradan sorulmustu ben bebise sigorta yaptirdim anadoludan 3350 tlye bilginiz olsun

Kizlar buradan sorulmustu ben bebise sigorta yaptirdim anadoludan 3350 tlye bilginiz olsun
Ay çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde ama

Ay çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde ama
10 musyene. Benim bebis anadolu bebek olarak dogdu bu fiyati verdiler canim

10 musyene. Benim bebis anadolu bebek olarak dogdu bu fiyati verdiler canim
Evet yoksa bu kadar uygun çıkmazdı bakalım pazartesi günü bize ne kadar çıkacak.. ama ne olursa olsun yaptırmak lazım.. Bir kan testine 2.800 TL istedi medical park... baya kavga kıyamet çözdük işi ilk 28 gün tüm yenidoganlar sgk kapsamında imiş.. ne muayene ne de test vb ücreti odenmiyormus..

Kabul ettiler mii bu durumda

Kuzum biz onu sorduk kan testinden ücret alıyorlar muayene ücretinden almıyorlar bizden de geniş tetkik istendi 2150 tl ödedik.

Kuzum biz onu sorduk kan testinden ücret alıyorlar muayene ücretinden almıyorlar bizden de geniş tetkik istendi 2150 tl ödedik.
Biz alamazsınız dedik canım baya eşim konuştu sgk ya şikayet etti. Almadılar test parasını.. siz fatura isteyin ve şikayette bulunucaginjzj söyleyin para iadesi yaparlar.. ilk 28 gün tüm muayene ve tetkikler sgk kapsamında

Aynı seyden bende supheleniyorum canim. Yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor öpmekten diyorlar ama sanmıyorum. Köpük gibi bizimki de yaptı. Bugün doktora götürecektim misafir geldi fırsatım olmadi

Bence 2 çocukla gayet başarılısın. Bende banyo yapamadım çocuğu yaptıramadım. Bugun plan yaptim misafir geldi yemek yapmakla çocuk emzirmekle günü geçirdim. Bu ara eşim evde yardım ediyor yoksa ben kafayı yemiştim.

Bana da bir akıl verin nolur. Dün test yaptım durduk yere çok fazla tuvalete gidiyorum evde test vardı negatif çıkacağından emindim test pozitif çıktı. Pazar günü regli olmam lazım kan testi vermedim kimyasal yada yanlışsa ümitlenmeyeyim diye. Kaset test aldım o da pozitif ama daha silik bi çizgi çıktı onda. Kan vermeli miyim kesin olsun diye 1 hafta geçmesini mi bekleyeyim eşime bile söyleyemedim içim içimi yiyor 2 erken gebelik 1 kaset test hepsi pozitif

Eklentiler

• 2DEFB967-9328-4EBA-A8BE-E872F4B9F7EB.webp
    69 KB · Görüntüleme: 31
Of bilmiyorum ya süt te bi sanki yetmiyor anlamadım mama alıp yatmadan bikez versemmi diyorum artık
Sık sık emıyor sabahtan beri gelen de tatmın etmıyor onu busefer bilmiyorum sağdım şimdi 40 cc çıktı bırını yenı emmısti öteki 1 saat olmuştur

Birini yeni emdiyse 40cc iyi sanki canım en az 40 da emmiş olsa 80 cc süt yapar. Sen bugün stresli olduğun için huzursuz olabilir mi?

. Aynı yazdığın şeyler bizde de var.yüz de isilik tıkanıklık sesli kaka mukus.. Peynir yoğurt çok yediğim gün hatta ufacık kan gördüm.doktora anlattım sadece mukusa bakarak karar veremeyiz genzi dolu belki kakası ondna mukusludur dedi.makatta çatlak varsa kan da ondandır artıp atmadığına devamlılığına bak dedi.yine de içim rahat etmedi o günden beri yoğurt peynir yemedim ama kek tatlı falan yiyorum.15 gün böyle yapıcam sonra peynir yoğurt yicem kan tekrar olursa alerji doktoruna gidicem.mukusu önemsemiyorum kan olmasın da..kızım da alerji doktoruna gidiyordum o da mukusu önemsemiyordu kan varsa sıkıntı ya da aşırı huysuzsa.diyetle 8.ayda bitirmiştik ama hala alerjik bir çocuk hırıltısı olur pişiği olur

Canım benim oğlumda sut alerjisi vardı.. bütün belirtilerimiz süt alerjisini göstermesine ragmen doktor bize hiç böyle biseyden bahsetmedi oğlum gazlı çok kusan huzursuz uykusuz bir bebekti.10 dakika uyusa oh uyudu derdim vücudunda döküntüler reflü mukuslu gürültülü kaka vs her belirti vardı.. ozamanlar bende sut alerjisi hiç duymamıştım.ek gıdaya geçince ben ilk yoğurtla başladım ve 3 gün yoğurt denediğimde çocuk ağlamaktan gazdan çıldırdı doktora söyledim sindirememistir alışır vermeye devam et dedi ama belli yani yogurtla sıkıntı vardı ben araştırmaya basladkm süt alerjisi olabilir mi diye kendim suphelenip doktora sordum çocuğun gelişimi çok iyi alerji olamaz dedi yine bizi yanlış yönlendirdi oğlum 1 yaşına geldiğinde artık ben bitmiştim gece kucağımda dolastirmaktan 5 dakika bile dalamamasindan alerji bölümüne götürdüm testleri negatif çıktı ama doktor kesinlikle süt alerjisi bu dedi diyete başladık ama çocuk ek gıdaya geçmiş sevdiği yediği şeyler bı anda yasaklandı çok daha zor oldu keşke en başından bil ipte diyete baslasaydik dedim..yani diyet zor evet ama çocuk diyetle rahatlayinca boşuna çekmişiz o kadar dedim...genelde 1 yaş 1,5yas civarı geçiyor süt alerjisi belki siizn o kadar da sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…