Ben bol kimyonlu yiyorum. Az önce yedim hatta kimyonu abartmışım içim yanıyorKızlar ya kış sebzelerinin çoğu gaz yapıyor. Yarın alışveriş yapıcam ne alsam ne pişirsem şaştım kaldım. Siz neler yapıp yiyorsunuz?
Ben de az önce bi çılgınlık yapıp kimyonlu fasülye yedim şimdi de kimyon çayı içiyorum bi umutBen bol kimyonlu yiyorum. Az önce yedim hatta kimyonu abartmışım içim yanıyor
Ay canım benim sakın öyle düşünme. Annelik ne kadar zor. Sen 2.bebeğe cesaret edebilecek kadar güçlüsün ve beceriklisin maşallahBaşarılımıyım tartışılır ama yalnızım orası doğru , sabahtan beri ağlıyorum bugun hiç iyi değilim Lina asla durmuyor uyumuyor.Leş gibi ter kusmuk kokuyorum saçımda bır ton yağ kocaman kilolu goz altı mor ruh gibi bişeyim evin içinde. Engel olamıyorum
Canım yazdım belki görmüşsündür. Süt alerjisinden şüphelendi dr. Alerji için damla ve biogaia. Süt fazlalığı tazyiği için de silikon uç kullanabilirsin o biraz da olsa hızını azaltır dedi. Ama o silikon uca alışınca da hep o uçtan isterse diye çok istemiyorum onu. Ön sağımdan devam yani. Bir de bir emzirmeyi sağ meme yaptıysam 2. Emmeyi de yine sağdan yapacağız. 3. 4. Emmede sola şeklinde devam edeceğiz. Bu arada emilmeyin göğsü sağmak lazım tabi boşalmazsa benimki çok dolar mahveder beni.Doktora görünmüşsündür kuzum ne dedi? Vermiştir inşallah bir şeyler
Yaaa canım papatyam yine imdadıma yetişirGeçmiş olsun canım süt alerjisi sanırım Ertuş da vardı Papatya diyet yaptım diyordu
Canım bu konuyu sen kendini iyi hissettiğin gün biraz detaylı konuşalım olur muBenım oğlum süt ve süt ürünleri alerjisi idi 20 aylık olana kadar katı diyet yaptık ben ve oğlum. Alerjı teşhisi koymak için çok küçük bızım kesın alerjık denmesi 9 aylıktı
Benimki de çok mukuslu değildi canım. Şu an Duru da çok şiddetli bi belirti yok. Yani ben biraz içime sinmediği için üstüne düştüğüm için fark ettik. Anneme ablama kalsa isilik, üşüttük diye sümüklü falan yani. Ben yine de inek sütü tüketmeyeceğim. Zaten beni de hep rahatsız ederdi.Geçmiş olsun canım ya benimki de hep çok sesli yapıyor kakasını, yüzünde de bebek sivilcesi sandığım şeyler var ben de alerjiden şüpheleniyorum ama kakası çok mukuslu değil belki intoleranstır, o daha hafif oluyor sanırım. Bazı doktorlar diyet bile önermiyormuş. Belki öyle bir şeydir.
Ay çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde amaKizlar buradan sorulmustu ben bebise sigorta yaptirdim anadoludan 3350 tlye bilginiz olsun
10 musyene. Benim bebis anadolu bebek olarak dogdu bu fiyati verdiler canimAy çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde ama
Evet yoksa bu kadar uygun çıkmazdı10 musyene. Benim bebis anadolu bebek olarak dogdu bu fiyati verdiler canim
Kabul ettiler mii bu durumdaEvet yoksa bu kadar uygun çıkmazdıbakalım pazartesi günü bize ne kadar çıkacak.. ama ne olursa olsun yaptırmak lazım.. Bir kan testine 2.800 TL istedi medical park... baya kavga kıyamet çözdük işi ilk 28 gün tüm yenidoganlar sgk kapsamında imiş.. ne muayene ne de test vb ücreti odenmiyormus..
Kuzum biz onu sorduk kan testinden ücret alıyorlar muayene ücretinden almıyorlar bizden de geniş tetkik istendi 2150 tl ödedik.Evet yoksa bu kadar uygun çıkmazdıbakalım pazartesi günü bize ne kadar çıkacak.. ama ne olursa olsun yaptırmak lazım.. Bir kan testine 2.800 TL istedi medical park... baya kavga kıyamet çözdük işi ilk 28 gün tüm yenidoganlar sgk kapsamında imiş.. ne muayene ne de test vb ücreti odenmiyormus..
Tabi kabul ettiler, biraz hakkımızı biliyoruz diyince geri adım attılar. Kan testini ek k vitamini vb muayeneleri ücretsiz yaptık...Kabul ettiler mii bu durumda
Biz alamazsınız dedik canım baya eşim konuştu sgk ya şikayet etti. Almadılar test parasını.. siz fatura isteyin ve şikayette bulunucaginjzj söyleyin para iadesi yaparlar.. ilk 28 gün tüm muayene ve tetkikler sgk kapsamındaKuzum biz onu sorduk kan testinden ücret alıyorlar muayene ücretinden almıyorlar bizden de geniş tetkik istendi 2150 tl ödedik.
Aynı seyden bende supheleniyorum canim. Yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor öpmekten diyorlar ama sanmıyorum. Köpük gibi bizimki de yaptı. Bugün doktora götürecektim misafir geldi fırsatım olmadiKızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Şimdi baya baya ben süt ve süt ürünleri diyetine başlıyorum. Benim için de çok zor olacak. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda tavsiyelere ihtiyacım varS soulianis canım kakayı yaparken sesi bile köpüklü gibiydi. Açtığımda gördüm bir müddet sonra köpükleri bez çekmiş normal kaka görüntüsü vardı. Duru da çok gazlı kusmuklu
Bence 2 çocukla gayet başarılısın. Bende banyo yapamadım çocuğu yaptıramadım. Bugun plan yaptim misafir geldi yemek yapmakla çocuk emzirmekle günü geçirdim. Bu ara eşim evde yardım ediyor yoksa ben kafayı yemiştim.Başarılımıyım tartışılır ama yalnızım orası doğru , sabahtan beri ağlıyorum bugun hiç iyi değilim Lina asla durmuyor uyumuyor.Leş gibi ter kusmuk kokuyorum saçımda bır ton yağ kocaman kilolu goz altı mor ruh gibi bişeyim evin içinde. Engel olamıyorum
Kız cok ucuzzzKizlar buradan sorulmustu ben bebise sigorta yaptirdim anadoludan 3350 tlye bilginiz olsun
Of bilmiyorum ya süt te bi sanki yetmiyor anlamadım mama alıp yatmadan bikez versemmi diyorum artıkBence 2 çocukla gayet başarılısın. Bende banyo yapamadım çocuğu yaptıramadım. Bugun plan yaptim misafir geldi yemek yapmakla çocuk emzirmekle günü geçirdim. Bu ara eşim evde yardım ediyor yoksa ben kafayı yemiştim.
Birini yeni emdiyse 40cc iyi sanki canım en az 40 da emmiş olsa 80 cc süt yapar. Sen bugün stresli olduğun için huzursuz olabilir mi?Of bilmiyorum ya süt te bi sanki yetmiyor anlamadım mama alıp yatmadan bikez versemmi diyorum artık
Sık sık emıyor sabahtan beri gelen de tatmın etmıyor onu busefer bilmiyorum sağdım şimdi 40 cc çıktı bırını yenı emmısti öteki 1 saat olmuştur
Bilmiyorum olabilir sabahtan beri zaten modum yok ara ara ağlıyorum regl de etkılemıstır belkı sütümüBirini yeni emdiyse 40cc iyi sanki canım en az 40 da emmiş olsa 80 cc süt yapar. Sen bugün stresli olduğun için huzursuz olabilir mi?
Aynı yazdığın şeyler bizde de var.yüz de isilik tıkanıklık sesli kaka mukus.. Peynir yoğurt çok yediğim gün hatta ufacık kan gördüm.doktora anlattım sadece mukusa bakarak karar veremeyiz genzi dolu belki kakası ondna mukusludur dedi.makatta çatlak varsa kan da ondandır artıp atmadığına devamlılığına bak dedi.yine de içim rahat etmedi o günden beri yoğurt peynir yemedim ama kek tatlı falan yiyorum.15 gün böyle yapıcam sonra peynir yoğurt yicem kan tekrar olursa alerji doktoruna gidicem.mukusu önemsemiyorum kan olmasın da..kızım da alerji doktoruna gidiyordum o da mukusu önemsemiyordu kan varsa sıkıntı ya da aşırı huysuzsa.diyetle 8.ayda bitirmiştik ama hala alerjik bir çocuk hırıltısı olur pişiği olurKızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Şimdi baya baya ben süt ve süt ürünleri diyetine başlıyorum. Benim için de çok zor olacak. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda tavsiyelere ihtiyacım varS soulianis canım kakayı yaparken sesi bile köpüklü gibiydi. Açtığımda gördüm bir müddet sonra köpükleri bez çekmiş normal kaka görüntüsü vardı. Duru da çok gazlı kusmuklu
Canım benim oğlumda sut alerjisi vardı.. bütün belirtilerimiz süt alerjisini göstermesine ragmen doktor bize hiç böyle biseyden bahsetmedi oğlum gazlı çok kusan huzursuz uykusuz bir bebekti.10 dakika uyusa oh uyudu derdim vücudunda döküntüler reflü mukuslu gürültülü kaka vs her belirti vardı.. ozamanlar bende sut alerjisi hiç duymamıştım.ek gıdaya geçince ben ilk yoğurtla başladım ve 3 gün yoğurt denediğimde çocuk ağlamaktan gazdan çıldırdı doktora söyledim sindirememistir alışır vermeye devam et dedi ama belli yani yogurtla sıkıntı vardı ben araştırmaya basladkm süt alerjisi olabilir mi diye kendim suphelenip doktora sordum çocuğun gelişimi çok iyi alerji olamaz dedi yine bizi yanlış yönlendirdi oğlum 1 yaşına geldiğinde artık ben bitmiştim gece kucağımda dolastirmaktan 5 dakika bile dalamamasindan alerji bölümüne götürdüm testleri negatif çıktı ama doktor kesinlikle süt alerjisi bu dedi diyete başladık ama çocuk ek gıdaya geçmiş sevdiği yediği şeyler bı anda yasaklandı çok daha zor oldu keşke en başından bil ipte diyete baslasaydik dedim..yani diyet zor evet ama çocuk diyetle rahatlayinca boşuna çekmişiz o kadar dedim...genelde 1 yaş 1,5yas civarı geçiyor süt alerjisi belki siizn o kadar da sürmezKızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?