Aynen zaten zor bela süt sagiyorum bi 30 cc anca çıkıyor onunda yarısı üstündeKasik biberon kullaniyorum ama ondanda gina geldi dokuyor heryere sutler bosa gidiyor ya
Ay uf saçmalık resmen. Aç mı kalacakmış bebekValla hastanede gizli gizli mama veriyorum saka gibi. Kiziyorlar
Oh süperende 1 haftadır hiç uyandırmıyorum kendisi acıkınca uyanıyor, gündüz de gece de uyuyorsa hiç dokunmuyorum zaten ben uyandırdığımda tekrar uyuması çok zor oluyorUyusun da büyüsün minnoşlar
Uyusun da büyüsün vallahi haklısın.. 15 günlük kontrolde birsey söylemedi doktor bakalım olmadı yazayım bende gece daha az uyandıralım artık
Ben arads biberonladw veriyorum. Zaten cok yoruldum pskolojik olarak. Ne olursa olsun moduna girdim resmenAynen zaten zor bela süt sagiyorum bi 30 cc anca çıkıyor onunda yarısı üstündebiberona geçsem memeyi reddeder diye korkuyorum..
Sutum yetermis emmesi lazimmisAy uf saçmalık resmen. Aç mı kalacakmış bebek
Oh süperzamanla uyku süresi de artıyor alışsınlar uyusunlar
alılsın uyumaya sen de rahatlarsın canım
Bu süreci de atlatacagiz inşallah.. biraz daha buyusunler ele avuca gelsinler kuzular.. şimdi ne yapsam yanlış geliyor, sonra diyorum biz nasıl buyumusuz Allah aşkına neler yapmışlar bizeBen arads biberonladw veriyorum. Zaten cok yoruldum pskolojik olarak. Ne olursa olsun moduna girdim resmen
E yetse zaten mama vermezsin manyak mı bunlar. Ay iyi sabırlısın valla. Ağlayınca sen sustur bebeği o zaman derdim heraldeSutum yetermis emmesi lazimmis
Simdidoktor gelmis 90 gr kaybi var cocugun sik sik emzir diyo ztn sabahtan aksama memede cocuk doymuyor demek ki napayim simdi ben saka gibiler yaE yetse zaten mama vermezsin manyak mı bunlar. Ay iyi sabırlısın valla. Ağlayınca sen sustur bebeği o zaman derdim heralde
Onu da süreyşm evde vardı ama bizim için bile gözenekleri tıkıyor deniliyor hindistancevizi yağı için ya ondan tereddüt ettim kiminde çok sivilce yapıyor.Bizimki 1. ayda 90 içmeye başladı bile.
Bize ebe gerekirse hindistan cevizi yağı sürebilirsin demişti. Arada kuru görürsem cildini sadece ondan sürüyorum
Ben malt içeceği almıştım şu migroslarda satılanlardan iyi geldi gibi.Hümana süt arttırıcı cay yada Malt içecekler denediniz mi?
Yoksa klasik rezene kimyon çayına devam mı sizce?
Ben de sarılık olduğu dönemde ne olursa olsun diyip biberonla verdim, neyseki meme reddi olmadı ikisini de alıyor. Hem eşim ben uyurken sağılmış sütlerden verebiliyor şırınga kaşık falan denedik de çok zor gerçekten.Ben arads biberonladw veriyorum. Zaten cok yoruldum pskolojik olarak. Ne olursa olsun moduna girdim resmen
Yarisi dokuluyor ki bosa gidiyorOnu da süreyşm evde vardı ama bizim için bile gözenekleri tıkıyor deniliyor hindistancevizi yağı için ya ondan tereddüt ettim kiminde çok sivilce yapıyor.
Ben malt içeceği almıştım şu migroslarda satılanlardan iyi geldi gibi.
Ben de sarılık olduğu dönemde ne olursa olsun diyip biberonla verdim, neyseki meme reddi olmadı ikisini de alıyor. Hem eşim ben uyurken sağılmış sütlerden verebiliyor şırınga kaşık falan denedik de çok zor gerçekten.
Çok iyi canım anlattığın gibi ise inşallah meme reddi de yapmaz çok büyük kolaylık olacakSatilucky biberonumuz geldi hemen denedik. Dedikleri gibi bence. Ağzında biberon varken aynı memede olduğu gibi duraksadı bekledi, sonra emdi yutkundu tekrar durdu falan. Bebek çekmeden asla akmıyor. Üstelik baya da yavaş yavaş emdi. Eğer meme reddetme sorunu da yaşamazsak çok rahatlayacağım
Ayy bizim bırakıp dışarı çıkacağımız günler gelecek mi AllahımValla bilmiyorum o takibi yapmıyorum hiçhaftaya anama kalmaya gidicem 9 gün arada sırada kaçmayı düşünüyorum min 100 cc süt bırakmak lazım demek ki
Kuzum güya benimde sütüm var ama çocuğum tembel yorulunca basıyor yaygarayı aslında seninde sütün var yeter bebelerimizin istemesi lazım emmezse nasıl gelecek o süt. Kimisi yiyor yiyor ama yine de süt olmuyor. Sen o psikolojiye girersen zaten beyin direk süt yok yetmiyor kompleksine giriyor. Sen sürekli olumlama yap sütüm var ve yetiyor. İnan sabah kahvaltıda az biraz domates salatalık ve yumurta yedim bir iki çatala patates yiyemiyorum pek. Ama suyu çok içiyorum dut kaynatıp onu içiyorum rezene içiyorum. İşin özü bol su ve stres yapmamak. Mamaya başladık demiştin önce emzir memeler uyarılsın yine ver mamayı bebek aç kalmasın ama ilk memeyi teklif et. O anana da söyle benim psikolojimi bozmayın benim sütüm var ve bebeğim emdikçe artacak diye. Az az da olsa kendini zorlamaya çalış çeşit çeşit yemene gerek yok neyi çok seviyorsan onlardan ye. Bebek için süt için demiyorum bebek mama ile de beslenir büyür. Ama senin ona bakabilmen için güce ihtiyacın var kendine iyi bak dobarlan aşko bırahma gendiniGerçekten öyle ya benim sütüm az çocuk az kilo almış mama başladık çocuk çok kilo alınca mamayı azalt.
Sürekli bir şey söylüyorlar.Etraftakiler de cabası özellikle annem doktor mama başlayana kadar sütün yok çocuk aç dedi durdu mama başladık bak sütün yetmiyordu yemiyorsun sütün olmuyor diyip duruyor.Ben kızdığımda da sana bir şey söylenmiyor diyor en çok o demoralize etti beni 3 haftadır
Ben burda kımseye bırakamıyorum ya annemlere gıdınce dort gozle beklıcem ya eşim bakıyor ama bu sefer de Ertus benle oluyorÇok iyi canım anlattığın gibi ise inşallah meme reddi de yapmaz çok büyük kolaylık olacakBenimki de hemen gelse de denesem sitesinde kargo süresi uzun biraz sanırım
Ayy bizim bırakıp dışarı çıkacağımız günler gelecek mi Allahımbazen köpüşümü yürütmek için 1 saat çıkıyorum ama emzirip doyurup öyle çıkıyorum hep
O zamanlar gelirse sütü sağarız 3-4 saat bakarlar belki
Bir hamama gidesim var ki sorma şu 40 bi çıksın kanamam bi bitsin hemen 2 saat kendimi hamama atıcam
Benmkı geldı bıleÇok iyi canım anlattığın gibi ise inşallah meme reddi de yapmaz çok büyük kolaylık olacakBenimki de hemen gelse de denesem sitesinde kargo süresi uzun biraz sanırım
Ayy bizim bırakıp dışarı çıkacağımız günler gelecek mi Allahımbazen köpüşümü yürütmek için 1 saat çıkıyorum ama emzirip doyurup öyle çıkıyorum hep
O zamanlar gelirse sütü sağarız 3-4 saat bakarlar belki
Bir hamama gidesim var ki sorma şu 40 bi çıksın kanamam bi bitsin hemen 2 saat kendimi hamama atıcam
Ya bana o cok boğucu gelıyor bağla bağla bağlaSelam kızlar umarım herkes iyidirAranızda sling kullanan var mı? Evde gün boyu ya emmek istiyor yada kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor. En azından slingle birkaç işimi hallederim diye düşündüm ama kullanışlı mı bilemedim. Trendyolda en uygunu eggbaby marka var mı bileniniz bir el atsanız
Devlette böyle mama vermeni istemiyorlar emzirdikçe sütun artar diyorlar. Sen be kadar çaresiz de olsan onların doğruları asla değişmiyor.Simdidoktor gelmis 90 gr kaybi var cocugun sik sik emzir diyo ztn sabahtan aksama memede cocuk doymuyor demek ki napayim simdi ben saka gibiler ya
Ben yoyko marka kullanıyorum gayet kullanışlı kaliteliKızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Baby plusun cok memnunum ben ben oğlumda kullandım Eltim kullandı şimdi kızımda kullanıyorum yine tabi max 6-7 ay kullanılırKızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Kuzum ne güzel yazmışsınKuzum güya benimde sütüm var ama çocuğum tembel yorulunca basıyor yaygarayı aslında seninde sütün var yeter bebelerimizin istemesi lazım emmezse nasıl gelecek o süt. Kimisi yiyor yiyor ama yine de süt olmuyor. Sen o psikolojiye girersen zaten beyin direk süt yok yetmiyor kompleksine giriyor. Sen sürekli olumlama yap sütüm var ve yetiyor. İnan sabah kahvaltıda az biraz domates salatalık ve yumurta yedim bir iki çatala patates yiyemiyorum pek. Ama suyu çok içiyorum dut kaynatıp onu içiyorum rezene içiyorum. İşin özü bol su ve stres yapmamak. Mamaya başladık demiştin önce emzir memeler uyarılsın yine ver mamayı bebek aç kalmasın ama ilk memeyi teklif et. O anana da söyle benim psikolojimi bozmayın benim sütüm var ve bebeğim emdikçe artacak diye. Az az da olsa kendini zorlamaya çalış çeşit çeşit yemene gerek yok neyi çok seviyorsan onlardan ye. Bebek için süt için demiyorum bebek mama ile de beslenir büyür. Ama senin ona bakabilmen için güce ihtiyacın var kendine iyi bak dobarlan aşko bırahma gendini
Ertuşla yine eğlenirsin gider bir kahveyi rahatça içebilirsin bence ama yenidoğan bebekle bunu yapmak zor sanırım ya da ben çok adapte olamadımBen burda kımseye bırakamıyorum ya annemlere gıdınce dort gozle beklıcem ya eşim bakıyor ama bu sefer de Ertus benle oluyor
Ooo ne hızlıBenmkı geldı bıle
Ben kullanıyorum canım ama her zaman değil bazen aşırı kucak zamanları oluyor benim de işim oluyor öyle zamanlarda bir de köpeğiyle yürüyüşe çıkarken takıyorum kucağımda yürüyüşte iyi oluyor zorlamıyorSelam kızlar umarım herkes iyidirAranızda sling kullanan var mı? Evde gün boyu ya emmek istiyor yada kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor. En azından slingle birkaç işimi hallederim diye düşündüm ama kullanışlı mı bilemedim. Trendyolda en uygunu eggbaby marka var mı bileniniz bir el atsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?