2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim oğlan 2 aylıktan sonra kikirdiyordu bildiğin

Ayy ne güzel ömrü hayatı boyunca bozkırlarda yaşamış olan ben buna bayıldıSen durmadıkça değil sık sık çık benim yerime de çık deniz havası al
Üstündeki oyuncak ne canım ben almadım öyle bir şey alsam iyi olacak

Sağol Daha yerleşemedim yatak odası fena durumda Biz birgün burdan taşınırsak bu kadar eşya bu evden mi çıktı diye şok olacaklarına eminim
Ay bizim öyle olmuştu Tokattaki evimiz 1+1di nakliyeci geldi eşyalara baktı oturma grubu yatak odası beyaz eşya var tamam bu küçük kamyonete sığar dedi.Taşınm günü abla bu kadar eşyayı nereye sığdırdın demeye başladı büyük eşyalar kadar bir ton kutu ıvır zıvır vardı çünkü65 metrekare evden 120 metrekare eve taşındık eşyalar tam sığdı bir tek çocuk odası boş

Benim oğlan 2 aylıktan sonra kikirdiyordu bildiğin
Bizde o günlere gelelim

Ah ya okadar haklısın ki umarım bebekte sende daha iyisinizdir şuan. Yeterince yorulup endişelenmiyorum gibi bu anneler bide misafirler dert oluyor bizim ülkemizde cidden bekle dimi hastalığın geçsin yada en azından yaklaşma hiç yemek yap çay yap ama bebekten uzakta destek ol yani

.
Kızlar, sırf emziren anneler süt sagiyor musunuz? Süt sagma süt miktarını arttırır mi?
Sağmıyorum.meme oğlumun emeceği kadar üretsin yeter.çalışsaydım sağıp buzluğa atardım.bebeğin ağzı makineden daha hızlı çeker sık sık emzirerek de arttırabilirsin. Dertah ve papatya güzel yazmış her doktor farklı şey diyor.kızımda yeşil kaka ve kan arttığı için diyet yaptım.şimdi kan miktarını takip edicem artacak mı her bezde olacak mı ve huysuzluk yapacak mı? Eğer bunlar olursa diyete başlıcam.Tamam karnı balon gibi şişiyor zorlanıyor ama bir şekilde dolandıra dolandıra zorda olsa kakasını gazını çıkarttırıyorum. bugün yine nokta kadar kan vardı ceviz ve susam yedim ondan mı diye düşünüyorum.bir süre peynir yoğurt ceviz susam yemicem yersem de 1 kaşık yiyip duruma bakıcam.
Bana kalırsa kan yoksa önemseme bağırsakları geliştikçe düzelebilir.yok risk almıyım kanama da başlayabilir pişman olurum dersen baştan diyet yap.başta sadece peyniri yoğurdu sütü kesebilirsin.ben peyniri yoğurdu kesince mukusu tamamen geçmese de azaldı. Çok süt yani tazikli geliyorsa ondan da memede ağlayabilir.her zaman açlıktan olmuyor. Kilo da alıyorsa mamayla uğraşmayın diye yazdım

Sizin de papatya gibi olmuş belirtileriniz. İnşallahh ne kan ne huysuZluk olmasın da siz de uğraşmayın diyetle falan. Ama bi ara hatırlıyorum mukuslu kaka görmüştün. Devam ediyor mukuslu kakanız ? Ceviz tahin bunlar sık sık tükettiğim şeyler hep alerjik şeyler. Çok şükür kan yok ama yüzü şu an döküntülü yanakları alnı kulakları falan baya komple yüzü kırmızı kırmızı tahriş olmuş bi görüntü var. O görüntü bile diyeti yaptırır bana yani.
Papatyamaviss D dertah sizde ciltte döküntü oldumu? Krem kullanmış mıydınız?

Ay yine geç öğrendiğim bilgiler ben okuyana kadar ohoo o herkese çok geçmiş olsun işte yediğimiz herşey süte etki tabi ya of kan yapar diye tahin pekmez yiyordum birde ceviz çok severim ikisinide kesiyim bari bende hay Allah ay şu bebekler 6 aylık olsa azıcık vücut dirençleri artar dertleri azalır mı?(umut dünyası)

..
Çok süt yani tazikli geliyorsa ondan da memede ağlayabilir.her zaman açlıktan olmuyor. Kilo da alıyorsa mamayla uğraşmayın diye yazdım
Yok canım ya keşke ondan olsa. Süt tazyikli gelince yutkunma seslerini duyuyorum zaten en başta birkaç emme öyle geliyor. Sonra yavaşlıyor akış

Gezerim tabi inşallah ☺
Bu canım dediğim müzikli dönenlerden. Oğlum şu karikatürdekini yaşamasın diye eşim ayıcıkları ona çevirdi

Eklentiler

• IMG_20231105_022332.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-11-05-02-33-33-660_com.miui.gallery-edit.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 38
Evet saat 1 de mama yedi bizim sipa anca şimdi uyudu.. saqt 2.45 ...şimdi ben bu bebeyi uyandirmayayim mi emzirmek için? Yada kaçta uyandırayım...

Evet saat 1 de mama yedi bizim sipa anca şimdi uyudu.. saqt 2.45 ...şimdi ben bu bebeyi uyandirmayayim mi emzirmek için? Yada kaçta uyandırayım...
Ben de sen gibiyim. Kızların yazdıklarını okudum ama ben uyandırıyorum. Maks üç saat koyuyorum araya

Canım sağ olsan. Bizde sorunlar var canım. Yoksaaa ceviz tahini vs tüketirdim yani. Sen onları kesme niye kesesin bizim alerjik bebekler diye kesiyoruz. Sen devam ye ye süt olur

Saat 3 ten beri ayaktayız gazımız kakamız vardı bu yöntem baya işe yarıyormuş kızlar biraz önce benim pohlu oğlum bu yöntemle kakasını yaptı.. Sabit tutmak biraz zorluyor ama olsundu yaptı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…