2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Ben yoyko marka kullanıyorum büyüdüğü zaman oyun parkı olarak da kullanılıyormuş ama yerin darsa chicco var biraz pahalı ama onun da muadilleri vardır illaki

Açılır zamanla iştahın senin yemek yemende düzene girer kuzum zorlayıp temelli tiksinme yiyeceklerden az az sık sık ye diyet yapıyormuş gibi düşün. Belki beyin diyet psikolojisine girip iştahını açabilir yasaklar her zaman güzeldir ya arada salatalık ye marul ye evin içinde gezerken meyve ye sütün kalitesi artarmış meyve ile komşum öyle dedi batıl inançta olabilir ha Bi de bu komşum emzirmeden önce bir bardak su iç emzirme bitince bişeyler ye bir dahaki emzirme zamanına süt dolsun dedi bunu bende deneyeyim daha kendim de denemiş değilim bakalım

Valla hastanede gizli gizli mama veriyorum saka gibi. Kiziyorlar
Allah Allah çok gıcık bir durum sonra yazdıklarını da okudum sonra gelip kilo kaybetmiş demeleri falan
Valla bilmiyorum o takibi yapmıyorum hiç haftaya anama kalmaya gidicem 9 gün arada sırada kaçmayı düşünüyorum min 100 cc süt bırakmak lazım demek ki
İyi gezmeler kuzum
4 saatte bir100 cc mama veriyorsun.. anne sütünü o 4 saatlik aralarda bebek ağlarsa mi veriyorsun?
100 cc mama verdikten sonra ağlaması zaten 3-4 saati buluyor 3. Saatte acıktığı da oluyor 4. Saatte acıktığı da ona bağlı arada anne sütü vermiyorum.
Anne sütü verdiğim zaman da hiç mama vermiyorum direkt 110 cc anne sütü ısıtıp veriyorum. Anne sütünde, keyfi yerindeyse max 1.5-2 saat uyuyor sonra yine acıkıp ağlıyor. Çoğunlukla 1 saat sonra yine acıkıyor

Ben ilk oglumda Dr browns kullandım, 7 aylıktı bıraktı emmeyi. küçük oğlumda aventin biberonunu kullandım, isteyken sağdığım sütü, ertesi gün biberondan içti. 1 1.5 yıl kadr öyle devam etmiştir hatırladığım kadarıyla. 33 ayına kadar emdi toplamda da. Su an kızıma da mama veriyorum ara ara. Yine aventle. Umarım küçük abisi gibi meme reddi yapmaz

Simdidoktor gelmis 90 gr kaybi var cocugun sik sik emzir diyo ztn sabahtan aksama memede cocuk doymuyor demek ki napayim simdi ben saka gibiler ya
vay arkadaş yaaaa. Ne zaman taburcusun ?
Kızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Yoyko kullanıyorum memnunum

Sonunda evime geldim Babama kalsa 1 ayda orda kalalım torunu bırakmak istemiyor 2 bavul,2 battal boy poşet,3 sırt çantası ile döndüm eve Hala da gelecekler var annemlere göç etmişiz resmen Tabi oğlum için ordayken alınan ıvır zıvırlar da olunca kaç saattir yerleşmeye çalışıyorum benim ev küçük sığıcam inşallah Yoruldum bi dinlenmeye geçtim. Oğluş yatağını çok sevdi koyduk bi hareketler çırpınmalar gülücükler keyfi yerindeydi. Bir de gaz olmasa çocuğum hep mutlu olacak da gaz arada bi çığlık attırıyor kıyamam. Bakalım benim için bebekli yalnız hayat şimdi başlıyor

vay arkadaş yaaaa. Ne zaman taburcusun ?

Yoyko kullanıyorum memnunum
Ne zaman oldugumuz belli degil idrar kulturunde enfeksiyon cikti onun tedavisi 10 gun kadarda surebiliyormus nefrolijiyede gozukmesi gerekebilir dediler birde ultrason cekcekler bobrekler icin. Ptesi belli olacak kuzum

Ay canım bende annemdeyim, vallahi eve dönmek korkutuyor.. 40 i çıkınca gideriz eve diyorduk doğumdan önce, ama bugün eşime yok ya 6 aylık olsun çocuk öyle mi dönsek dedim pek yemedi

İnsanın evi gibisi yok... ama destekte lazim ya...

Allah kolaylık versin Bizim ev de küçük her yer her yerde valla sığamadık biz

Dediğin de mantıklı Deneyelim bakalım canım bende her emzirme sonrası 1 bardak su içiyorum

Allah kolaylık versin bacım başta bir alışma süreci illaki olur

İnsanın en rahat olduğu yer evi gerçekten oğluşla daha iyi olacağınıza eminim
Kıyamam oğluşa ya gazlardan bir kurtulsak ...
Ayy artık bir şeylerin farkına varması gülücük atması ne kadar güzel! Ne zaman başladı?

Maşallah canım benim 110 cc ye kadar çıkmışsın.. bol bol sütler gelsin insallah
Teşekkür ederim canım ama 110 cc tek seferde çıkmıyor maalesef birkaç sağımı birleştiriyorum

Annem arada gelip gidecek bakalım valla özlemişim evimi canım evim modundayım

Çok yapmıyor bugün yatağında şu yatak üstünde dönen sesli oyuncaklardan var onu açtık. Nasıl keyifliydi. Sesler çıkardı , gülümsedi, eller kollar durmadı Geçen ay onu açtığımda umrunda olmamıştı

Dediğin de mantıklı Deneyelim bakalım canım bende her emzirme sonrası 1 bardak su içiyorum

Allah kolaylık versin bacım başta bir alışma süreci illaki olur
Aynen alışırız ya bakalım☺ Benim ev çarşının göbeğinde dibimiz meydan, deniz havası var durmadıkça alıcam kanguruya çıkıcam dışarı Yatağını sevmesine sevindim sallanıyor da üstündeki oyuncak da ilgisini çekti baya keyiflendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…