Bunlar minik canım benim büyük 3 yaşa kadar gidiyorBaby plusun cok memnunum ben ben oğlumda kullandım Eltim kullandı şimdi kızımda kullanıyorum yine tabi max 6-7 ay kullanılır
Ben yoyko marka kullanıyorum büyüdüğü zaman oyun parkı olarak da kullanılıyormuş ama yerin darsa chicco var biraz pahalı ama onun da muadilleri vardır illakiKızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Prego aldık biz canım çok memnun kaldım..Kızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Modeli nedir canımPrego aldık biz canım çok memnun kaldım..
Açılır zamanla iştahın senin yemek yemende düzene girer kuzum zorlayıp temelli tiksinme yiyeceklerden az az sık sık ye diyet yapıyormuş gibi düşün. Belki beyin diyet psikolojisine girip iştahını açabilir yasaklar her zaman güzeldir yaKuzum ne güzel yazmışsınHaklısın önce kendimiz, uçakta acil durumlarda bile oksijen maskesini önce ebeveyn alacak diyorlar.Biz iyi olmalıyız ki onlara da güzelce bakabilelim Benim doğumdan beri hiç iştahım yok çok yiyemediğim için de sürekli yüzüme vuruyor.Dün babamla konuşurken babam dedi şunu ye bunu ye süt yapsın diye bende yeter artık üstüme gelmeyin diye patladım en son Ben zaten önce emziriyorum mamayı da doktor 3 saatte bir emzirme sonrası istediği kadar ver dedi ama ben sık emziriyorum mamaya sık ihtiyaç duymuyorum 4-5 saatte bir 50-60 ml kadar mama veriyorum
Mama ile toplasın sütüm artar yeterse ne ala ama yetmezse de dünyanın sonu değil ki
Ertuşla yine eğlenirsin gider bir kahveyi rahatça içebilirsin bence ama yenidoğan bebekle bunu yapmak zor sanırım ya da ben çok adapte olamadımAnnenlerde bol bol enerji ve moral depolayıp döneceksin o zaman
Ooo ne hızlıbenimki de gelse de kullansam özellikle dışarda çok iyi olacak benim için
Ben kullanıyorum canım ama her zaman değil bazen aşırı kucak zamanları oluyor benim de işim oluyor öyle zamanlarda bir de köpeğiyle yürüyüşe çıkarken takıyorum kucağımda yürüyüşte iyi oluyor zorlamıyor
Bence kullanışlı çocuk kucakta yok gibi.Ben ilays markasını almıştım
Allah Allah çok gıcık bir durum sonra yazdıklarını da okudum sonra gelip kilo kaybetmiş demeleri falanValla hastanede gizli gizli mama veriyorum saka gibi. Kiziyorlar
İyi gezmeler kuzumValla bilmiyorum o takibi yapmıyorum hiçhaftaya anama kalmaya gidicem 9 gün arada sırada kaçmayı düşünüyorum min 100 cc süt bırakmak lazım demek ki
100 cc mama verdikten sonra ağlaması zaten 3-4 saati buluyor 3. Saatte acıktığı da oluyor 4. Saatte acıktığı da ona bağlı arada anne sütü vermiyorum.4 saatte bir100 cc mama veriyorsun.. anne sütünü o 4 saatlik aralarda bebek ağlarsa mi veriyorsun?
Yamukluk 1 ayda düzeldi. Bakalım darısı arkasınaİnşallah, bize de haber et, ne kadar zamanda düzeliyor bu kafalar ya yamukluk ne kadar zamanda geçti?
O sütü sürme işini ben de yapıyorumben de bakayım o kreme sağol canım
Ben ilk oglumda Dr browns kullandım, 7 aylıktı bıraktı emmeyi. küçük oğlumda aventin biberonunu kullandım, isteyken sağdığım sütü, ertesi gün biberondan içti. 1 1.5 yıl kadr öyle devam etmiştir hatırladığım kadarıyla. 33 ayına kadar emdi toplamda da. Su an kızıma da mama veriyorum ara ara. Yine aventle. Umarım küçük abisi gibi meme reddi yapmazEnjektör ile hızlı çekiyor aslında ben eds için katater aldım ancak meme ile çok başarılı olamıyoruz çünkü kataterin ucu hep çıkıyor bir şekilde meme düz olmadığı için. Ben de parmağımı damağına koyup katateri ağzından veriyorum baya yavaş içmiş oluyor. Hem de büyük miktarlar için enjektör kullanmayın diyolar.
Ben çok korkuyorum valla biberonu verince memeyi iyice bırakacak diye
Bir deSatilucky madela nın calma diye bir biberonu var. Anne sütü biberonu diye geçiyor. Bebek vakumlamadan süt akmıyor. Bebeği de tembelliğe alıştırmıyor. Ancak 1300 lira civarı aynısını philips avent çıkarmış. Bebek emmeden akışı olmayan biberon anne memesini reddetmiyor böylece. Ben aldım henüz gelmedi denemeyi düşünüyorum.
vay arkadaş yaaaa. Ne zaman taburcusun ?Simdidoktor gelmis 90 gr kaybi var cocugun sik sik emzir diyo ztn sabahtan aksama memede cocuk doymuyor demek ki napayim simdi ben saka gibiler ya
Yoyko kullanıyorum memnunumKızlar anne yanı olan park beşik öneriniz var mı acaba Çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Maşallah canım benim 110 cc ye kadar çıkmışsın.. bol bol sütler gelsin insallahabis66 sütüm az çoğunlukla mama ile beslendiği için mama üzerinden yazdım fikir olsun diye
Ne zaman oldugumuz belli degil idrar kulturunde enfeksiyon cikti onun tedavisi 10 gun kadarda surebiliyormus nefrolijiyede gozukmesi gerekebilir dediler birde ultrason cekcekler bobrekler icin. Ptesi belli olacak kuzumvay arkadaş yaaaa. Ne zaman taburcusun ?
Yoyko kullanıyorum memnunum
Ay canım bende annemdeyim, vallahi eve dönmek korkutuyor.. 40 i çıkınca gideriz eve diyorduk doğumdan önce, ama bugün eşime yok ya 6 aylık olsun çocuk öyle mi dönsek dedim pek yemediSonunda evime geldimBabama kalsa 1 ayda orda kalalım torunu bırakmak istemiyor 2 bavul,2 battal boy poşet,3 sırt çantası ile döndüm eve Hala da gelecekler var annemlere göç etmişiz resmen Tabi oğlum için ordayken alınan ıvır zıvırlar da olunca kaç saattir yerleşmeye çalışıyorum benim ev küçük sığıcam inşallah Yoruldum bi dinlenmeye geçtim. Oğluş yatağını çok sevdi koyduk bi hareketler çırpınmalar gülücükler keyfi yerindeydi. Bir de gaz olmasa çocuğum hep mutlu olacak da gaz arada bi çığlık attırıyor kıyamam. Bakalım benim için bebekli yalnız hayat şimdi başlıyor
Allah kolaylık versinSonunda evime geldimBabama kalsa 1 ayda orda kalalım torunu bırakmak istemiyor 2 bavul,2 battal boy poşet,3 sırt çantası ile döndüm eve Hala da gelecekler var annemlere göç etmişiz resmen Tabi oğlum için ordayken alınan ıvır zıvırlar da olunca kaç saattir yerleşmeye çalışıyorum benim ev küçük sığıcam inşallah Yoruldum bi dinlenmeye geçtim. Oğluş yatağını çok sevdi koyduk bi hareketler çırpınmalar gülücükler keyfi yerindeydi. Bir de gaz olmasa çocuğum hep mutlu olacak da gaz arada bi çığlık attırıyor kıyamam. Bakalım benim için bebekli yalnız hayat şimdi başlıyor
Dediğin de mantıklıAçılır zamanla iştahın senin yemek yemende düzene girer kuzum zorlayıp temelli tiksinme yiyeceklerden az az sık sık ye diyet yapıyormuş gibi düşün. Belki beyin diyet psikolojisine girip iştahını açabilir yasaklar her zaman güzeldir yaarada salatalık ye marul ye evin içinde gezerken meyve ye sütün kalitesi artarmış meyve ile komşum öyle dedi batıl inançta olabilir ha Bi de bu komşum emzirmeden önce bir bardak su iç emzirme bitince bişeyler ye bir dahaki emzirme zamanına süt dolsun dedi bunu bende deneyeyim daha kendim de denemiş değilim bakalım
Allah kolaylık versin bacım başta bir alışma süreci illaki olurSonunda evime geldimBabama kalsa 1 ayda orda kalalım torunu bırakmak istemiyor 2 bavul,2 battal boy poşet,3 sırt çantası ile döndüm eve Hala da gelecekler var annemlere göç etmişiz resmen Tabi oğlum için ordayken alınan ıvır zıvırlar da olunca kaç saattir yerleşmeye çalışıyorum benim ev küçük sığıcam inşallah Yoruldum bi dinlenmeye geçtim. Oğluş yatağını çok sevdi koyduk bi hareketler çırpınmalar gülücükler keyfi yerindeydi. Bir de gaz olmasa çocuğum hep mutlu olacak da gaz arada bi çığlık attırıyor kıyamam. Bakalım benim için bebekli yalnız hayat şimdi başlıyor
İnsanın en rahat olduğu yer evi gerçekten oğluşla daha iyi olacağınıza eminimSonunda evime geldimBabama kalsa 1 ayda orda kalalım torunu bırakmak istemiyor 2 bavul,2 battal boy poşet,3 sırt çantası ile döndüm eve Hala da gelecekler var annemlere göç etmişiz resmen Tabi oğlum için ordayken alınan ıvır zıvırlar da olunca kaç saattir yerleşmeye çalışıyorum benim ev küçük sığıcam inşallah Yoruldum bi dinlenmeye geçtim. Oğluş yatağını çok sevdi koyduk bi hareketler çırpınmalar gülücükler keyfi yerindeydi. Bir de gaz olmasa çocuğum hep mutlu olacak da gaz arada bi çığlık attırıyor kıyamam. Bakalım benim için bebekli yalnız hayat şimdi başlıyor
Teşekkür ederim canım ama 110 cc tek seferde çıkmıyor maalesef birkaç sağımı birleştiriyorumMaşallah canım benim 110 cc ye kadar çıkmışsın.. bol bol sütler gelsin insallah
Annem arada gelip gidecek bakalım valla özlemişim evimi canım evim modundayımAy canım bende annemdeyim, vallahi eve dönmek korkutuyor.. 40 i çıkınca gideriz eve diyorduk doğumdan önce, ama bugün eşime yok ya 6 aylık olsun çocuk öyle mi dönsek dedim pek yemedi
İnsanın evi gibisi yok... ama destekte lazim ya...
Çok yapmıyor bugün yatağında şu yatak üstünde dönen sesli oyuncaklardan var onu açtık. Nasıl keyifliydi. Sesler çıkardı , gülümsedi, eller kollar durmadıİnsanın en rahat olduğu yer evi gerçekten oğluşla daha iyi olacağınıza eminim
Kıyamam oğluşa ya gazlardan bir kurtulsak ...
Ayy artık bir şeylerin farkına varması gülücük atması ne kadar güzel! Ne zaman başladı?
Teşekkür ederim canım ama 110 cc tek seferde çıkmıyor maalesef birkaç sağımı birleştiriyorum
Aynen alışırız ya bakalım☺ Benim ev çarşının göbeğinde dibimiz meydan, deniz havası var durmadıkça alıcam kanguruya çıkıcam dışarıDediğin de mantıklıDeneyelim bakalım canım bende her emzirme sonrası 1 bardak su içiyorum
Allah kolaylık versin bacım başta bir alışma süreci illaki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?