- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben bişey kullanmadım oluyordu ama yenıdoğan bebekte olur dıye önemsememiştimSizin de papatya gibi olmuş belirtileriniz. İnşallahh ne kan ne huysuZluk olmasın da siz de uğraşmayın diyetle falan. Ama bi ara hatırlıyorum mukuslu kaka görmüştün. Devam ediyor mukuslu kakanız ? Ceviz tahin bunlar sık sık tükettiğim şeylerhep alerjik şeyler. Çok şükür kan yok ama yüzü şu an döküntülü yanakları alnı kulakları falan baya komple yüzü kırmızı kırmızı tahriş olmuş bi görüntü var. O görüntü bile diyeti yaptırır bana yani.
Papatyamaviss @dertah sizde ciltte döküntü oldumu? Krem kullanmış mıydınız?
Zorla uyandırdım.. ayağını felan gidikladim, ıslak mendille sildim baya işkence yapa yapa 5 dk emdi çocuk..Benimki uyanmıyor ki ilk defa dün mama için uyandı ve istedi
Kıyamıyorum vallahi 5 10 dk olsa bile emziriorum..
Kaç günlük oldu canım? Bebek istemiyorsa acıkmıyordurZorla uyandırdım.. ayağını felan gidikladim, ıslak mendille sildim baya işkence yapa yapa 5 dk emdi çocuk..
16 olduk bugünKaç günlük oldu canım? Bebek istemiyorsa acıkmıyordur
Artık yavaş yavaş açlığını anlar ağlar kuzum ac kalır diye korkuyorsun ama fazla beslemek reflü riskini arttırır zaten şuanda hepsinde mide kapakçığı bizimki gibi olmadığından bu konuda sıkıntı var16 olduk bugün
İnşallah hiçbirimiz için diyete gerek kalmazSizin de papatya gibi olmuş belirtileriniz. İnşallahh ne kan ne huysuZluk olmasın da siz de uğraşmayın diyetle falan. Ama bi ara hatırlıyorum mukuslu kaka görmüştün. Devam ediyor mukuslu kakanız ? Ceviz tahin bunlar sık sık tükettiğim şeylerhep alerjik şeyler. Çok şükür kan yok ama yüzü şu an döküntülü yanakları alnı kulakları falan baya komple yüzü kırmızı kırmızı tahriş olmuş bi görüntü var. O görüntü bile diyeti yaptırır bana yani.
Papatyamaviss @dertah sizde ciltte döküntü oldumu? Krem kullanmış mıydınız?
İşe yaradı çok sağol sayende rahatladı çocuğum teyzesiSaat 3 ten beri ayaktayız gazımız kakamız vardı bu yöntem baya işe yarıyormuş kızlar biraz önce benim pohlu oğlum bu yöntemle kakasını yaptı.. Sabit tutmak biraz zorluyor ama olsundu yaptı sonuçta
Yanlış yapıyorsun cocugun acıkma duygusunu anlayıp gelısmesi lazım bu dönem sen bilirsin yine deZorla uyandırdım.. ayağını felan gidikladim, ıslak mendille sildim baya işkence yapa yapa 5 dk emdi çocuk..
Kuzum görüntüde kızarıklık sende ates varmı mastit olmuşsun ama derecesini bakmıyorum elinle duşta açmayı denesen el masajı el sağımı sert bölgeleri tek tek bulup ovalayarak acıp sağma işlemi cok acır sağarken de ama yapmazsan daha buyuk sıkıntı oğlunu ters tutup emzır açıldıkça sonra oyle daha kuvvetlı aşağılardan çekmeye baslarKızlar sol memem iptal
Davul gibi şiş dokununca bebek emince ağlatacak çığlık attıracak kadar acıyor
Sıcak uygulama yaptım
Sağmayı denedim hiçbiri fayda etmedi
Çocuğu tutuyorum sürekli çekiyor ama bir şey gelmiyor muhtemelen ya da çok az sağınca sa minicik çıktı ama içi acayip dolu görüntü olarak da kocaman dokununca elime sert sert şişlikler geliyor
Masaj yapmak da fayda etmedi
Ne bu? Başına gelen var mı? Hiç uyumadık gece resmen doktora mı gitmeliyim ben ne yapsam olmadı çünkü hangi doktora gideceğim onu da bilmiyorum
Malesef canim. İnsallah son olur buAh ya okadar haklısın ki umarım bebekte sende daha iyisinizdir şuan. Yeterince yorulup endişelenmiyorum gibi bu anneler bide misafirler dert oluyor bizim ülkemizde cidden bekle dimi hastalığın geçsin yada en azından yaklaşma hiç yemek yap çay yap ama bebekten uzakta destek ol yani
Canim sicsk havlu koy. Makineyle sagmayi dene bebis daha cekemiyordurKızlar sol memem iptal
Sıcak uygulama yaptım
Çocuğu tutuyorum sürekli çekiyor ama bir şey gelmiyor muhtemelen ya da çok az sağınca sa minicik çıktı ama içi acayip dolu görüntü olarak da kocaman dokununca elime sert sert şişlikler geliyor
Ne bu? Başına gelen var mı? Hiç uyumadık gece resmen doktora mı gitmeliyim ben ne yapsam olmadı çünkü hangi doktora gideceğim onu da bilmiyorum
Ayy çok sevindim işe yaramasınaİnşallah hiçbirimiz için diyete gerek kalmazbizim mukus 2.haftadan beri vardı. 4 gündür peynir yoğurt yemiyorum azaldı çok şükür. Bir tek kaşları ve ortası kabuk bağlamış gibi kurudu bir şey sürmedim doktor nemlendirici sür dedi.yeni başladım geçer inşallah.ufak kırmızı noktalar var isilik ya da çok öpmektendir diyorum.. Sizin fazlaysa dediğin gibi diyet iyi olur. Rabbim bebelerimize şifa versin
İşe yaradı çok sağol sayende rahatladı çocuğum teyzesi
Aşko eğer mastitse sıcak uygulama iyi gelmez ben kızımda olmuştum soğuk lahana yaprağı koymuştukKuzum görüntüde kızarıklık sende ates varmı mastit olmuşsun ama derecesini bakmıyorum elinle duşta açmayı denesen el masajı el sağımı sert bölgeleri tek tek bulup ovalayarak acıp sağma işlemi cok acır sağarken de ama yapmazsan daha buyuk sıkıntı oğlunu ters tutup emzır açıldıkça sonra oyle daha kuvvetlı aşağılardan çekmeye baslar
Gözünüz aydın canım inşallah yarın da bir sorun çıkmaz evinize gidersinizKizlar atesimiz cikmiyor sukur. Bugun son antibiyotik dediler yarin belli olur heralde durumumuz. 50 gr almisiz bugun. Hemsire mama ver dedi bakma sen emzirme hemsiresine dedi. Bu donemde daha cok doymasi lazim dedi. Bende ilk emdirip doymazsa mama veriyorum
Evet fazla emince de çıkarıyor zaten.. doktor reflu olabilir dedi en son... ağlayınca susturamiyorum canım malesef o yüzden de meme mama kurtarıcı oluyor..Artık yavaş yavaş açlığını anlar ağlar kuzum ac kalır diye korkuyorsun ama fazla beslemek reflü riskini arttırır zaten şuanda hepsinde mide kapakçığı bizimki gibi olmadığından bu konuda sıkıntı var
Zorla uyandırdım.. ayağını felan gidikladim, ıslak mendille sildim baya işkence yapa yapa 5 dk emdi çocuk..
Kaç günlük oldu canım? Bebek istemiyorsa acıkmıyordur
Kızlar abiss ile aynı şeyi yaşıyorum. Bebeklerimizin günü de aynıymış. Benimki de öyle ama doktor maks 3 saat diyor. Benim kıza kalsa daha uyur.Yanlış yapıyorsun cocugun acıkma duygusunu anlayıp gelısmesi lazım bu dönem sen bilirsin yine de
Canım mastite benziyor bu anlattığın. Duşta el masajı en iyisi YouTubeda mastit masajı videoları var. İlerlemeden çözüm bul canım.Kızlar sol memem iptal
Sıcak uygulama yaptım
İnsallah ama sanki cikamayacakgibiyiz ya. İdrar kulturunde bakteri cikti. Onun temizlenmesi icin 10 gunluk tedavi gerekiyormus ama doktorlar daha iyi bilir tabiiGözünüz aydın canım inşallah yarın da bir sorun çıkmaz evinize gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?