- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Canım sıcak uygulama yapma zaten süt var birikmiş sıcak uygulama yaparsa süt inmesi için uyarı vermiş olursun lahana yaprağını dolaba koy soğusun sonrada memene sar lahana yaprağı ısındıkça değiştir. Google bak hatta mastit için lahana yaprağı diye.. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak açılırKızlar sol memem iptal
Davul gibi şiş dokununca bebek emince ağlatacak çığlık attıracak kadar acıyor
Sıcak uygulama yaptım
Sağmayı denedim hiçbiri fayda etmedi
Çocuğu tutuyorum sürekli çekiyor ama bir şey gelmiyor muhtemelen ya da çok az sağınca sa minicik çıktı ama içi acayip dolu görüntü olarak da kocaman dokununca elime sert sert şişlikler geliyor
Masaj yapmak da fayda etmedi
Ne bu? Başına gelen var mı? Hiç uyumadık gece resmen doktora mı gitmeliyim ben ne yapsam olmadı çünkü hangi doktora gideceğim onu da bilmiyorum
Canım bende ilk hafta oldu,hemen hastaneye gittim orda kendi sagma makineleri ile sagma yaptık, hemşireler sıcak bez koydu ve el ile masaj yaptılar anca açıldı... sıcak bezden ve sagmadan sonra da soğuk koy dedi.. mastıt olmadan hızlıca git istersen hastaneye bosaltsinlar memeyi rahatla sende..Kızlar sol memem iptal
Sıcak uygulama yaptım
Çocuğu tutuyorum sürekli çekiyor ama bir şey gelmiyor muhtemelen ya da çok az sağınca sa minicik çıktı ama içi acayip dolu görüntü olarak da kocaman dokununca elime sert sert şişlikler geliyor
Ne bu? Başına gelen var mı? Hiç uyumadık gece resmen doktora mı gitmeliyim ben ne yapsam olmadı çünkü hangi doktora gideceğim onu da bilmiyorum
Belki enfeksiyondan kaynaklıdır canım tekrar tahlil alacaklar mıİnsallah ama sanki cikamayacakgibiyiz ya. İdrar kulturunde bakteri cikti. Onun temizlenmesi icin 10 gunluk tedavi gerekiyormus ama doktorlar daha iyi bilir tabii
Yani bence sarılık riski yoksa bi bırak uyusun bakalım en fazla ne kadar uyuyacak. Siz sanıyorsunuz ki baya baya uyuyacak ama bence öyle değil benim kızımda öyle uyurdu çünkü. Sizin gibi uyandırıyordum annem de dr da bırak deyince bi bıraktım. 3 saat değilde 3,5 saat uyudu yani. Bi deneyin bi bırakın. Size 6-7 saat uyusun demiyoruz ki. Uyku süresini böyle böyle uzatacak bebişler. Bu sorduğunuz için benim naçizane fikrim. Uygulamak size kalmış. Aç olan bebek uyumuyooooor. (Sarılık değilse) uyuyan bebeği rahatsız etmen guzuuuum. Yarın gelip bu bebek niye az uyuyo diye sorarsınız bak.Kızlar abiss ile aynı şeyi yaşıyorum. Bebeklerimizin günü de aynıymış. Benimki de öyle ama doktor maks 3 saat diyor. Benim kıza kalsa daha uyur.
Beş dk emip geri uyuyor zaten. Sizce gerçekten uyansın diye bekleyeyim mi
Ben deneyeceğim bugün. Sarılık riski kalmadı bizimkinin. Bakalım kaç saat uyuyacakYani bence sarılık riski yoksa bi bırak uyusun bakalım en fazla ne kadar uyuyacak. Siz sanıyorsunuz ki baya baya uyuyacak ama bence öyle değil benim kızımda öyle uyurdu çünkü. Sizin gibi uyandırıyordum annem de dr da bırak deyince bi bıraktım. 3 saat değilde 3,5 saat uyudu yani. Bi deneyin bi bırakın. Size 6-7 saat uyusun demiyoruz ki. Uyku süresini böyle böyle uzatacak bebişler. Bu sorduğunuz için benim naçizane fikrim. Uygulamak size kalmış. Aç olan bebek uyumuyooooor. (Sarılık değilse) uyuyan bebeği rahatsız etmen guzuuuum. Yarın gelip bu bebek niye az uyuyo diye sorarsınız bak.abis66
Haklısın canım biraz kendimiz kaşınıyoruz sankiYani bence sarılık riski yoksa bi bırak uyusun bakalım en fazla ne kadar uyuyacak. Siz sanıyorsunuz ki baya baya uyuyacak ama bence öyle değil benim kızımda öyle uyurdu çünkü. Sizin gibi uyandırıyordum annem de dr da bırak deyince bi bıraktım. 3 saat değilde 3,5 saat uyudu yani. Bi deneyin bi bırakın. Size 6-7 saat uyusun demiyoruz ki. Uyku süresini böyle böyle uzatacak bebişler. Bu sorduğunuz için benim naçizane fikrim. Uygulamak size kalmış. Aç olan bebek uyumuyooooor. (Sarılık değilse) uyuyan bebeği rahatsız etmen guzuuuum. Yarın gelip bu bebek niye az uyuyo diye sorarsınız bak.abis66
Aslinda almalari lazim cunku ilk geldigimiz gunku kultur bu. Sonraki tahlillerde enfeksiyon azalmisti belki kulturdede azalmistirBelki enfeksiyondan kaynaklıdır canım tekrar tahlil alacaklar mı
Sağol canım bir baktırayım madem gidebilirsemSatilucky canım hem iştahsızlık vardı sende hem geçen hasta gibiyim diyordun bi baktır istersen magnezyuma
Kuzum geçmiş olsun ya mastit olmuşsun ya da olmaya az kalmış gibi soğuk uygulama ile açılır ama önce hastaneye git açsınlar istersenKızlar sol memem iptal
Sıcak uygulama yaptım
Çok şükür canım daha da hızlı toplar artık enfeksiyon da gerilemeye başlamıştıKizlar atesimiz cikmiyor sukur. Bugun son antibiyotik dediler yarin belli olur heralde durumumuz. 50 gr almisiz bugun. Hemsire mama ver dedi bakma sen emzirme hemsiresine dedi. Bu donemde daha cok doymasi lazim dedi. Bende ilk emdirip doymazsa mama veriyorum
Benim kendi fikrim sarılık riski geçtikten sonra uyandırmamak.Bize de doktor her üç saatte bir dedi ama çocuk uykusu varken aktif emip mama yemiyor ki.Kızlar abiss ile aynı şeyi yaşıyorum. Bebeklerimizin günü de aynıymış. Benimki de öyle ama doktor maks 3 saat diyor. Benim kıza kalsa daha uyur.
Beş dk emip geri uyuyor zaten. Sizce gerçekten uyansın diye bekleyeyim mi
Kültür de bakteri üremesi kan değerindeki gibi azalan bir şey değil canım.Kültürde ya bakteri üremiştir ya da ürememiştir.Aslinda almalari lazim cunku ilk geldigimiz gunku kultur bu. Sonraki tahlillerde enfeksiyon azalmisti belki kulturdede azalmistir
Bugun antbiyotigin 4. Gunu son dediler yani tekrar kulturde azalmis olabilit mi kuzumKültür de bakteri üremesi kan değerindeki gibi azalan bir şey değil canım.Kültürde ya bakteri üremiştir ya da ürememiştir.
Kültürde bakteri ürediyse sonrasındw kontrol için alınan kültür tedavi bittikten sonra ancak negatife döner.
20 Ekim mi doğumlu bebişinHaklısın canım biraz kendimiz kaşınıyoruz sanki
Yani tekrar tahlil almadan düşüp düşmediği i anlamadan ilaç tedavisi uygulamazlar heraldeAslinda almalari lazim cunku ilk geldigimiz gunku kultur bu. Sonraki tahlillerde enfeksiyon azalmisti belki kulturdede azalmistir
Baktın mı hiç bilmiyorum canım yazdıysan çok takip edemedim kusura bakma. Ben şunu kullandım çok işime yaradı göğüs şişliğime ve ağrıma kızların dediği gibi masaj- duş ve bu çok iyi geldi emzirme sonrası soğuk emzirme öncesi sıcak kullanılıyor hatta sıcak yapıp arada bebişin karnına belinede koymayı düşünüyorum baya rahat kullanımıKızlar sol memem iptal
Sıcak uygulama yaptım
Evet sarılık değilse bencede acıktığı an kıpırdanıp sızlanmaya başlar merak etmeyin saatlerce uyuyamaz diye düşünüyorum en azından bi gaz gelir kakiş gelir uyumuyor bence bu modellerYani bence sarılık riski yoksa bi bırak uyusun bakalım en fazla ne kadar uyuyacak. Siz sanıyorsunuz ki baya baya uyuyacak ama bence öyle değil benim kızımda öyle uyurdu çünkü. Sizin gibi uyandırıyordum annem de dr da bırak deyince bi bıraktım. 3 saat değilde 3,5 saat uyudu yani. Bi deneyin bi bırakın. Size 6-7 saat uyusun demiyoruz ki. Uyku süresini böyle böyle uzatacak bebişler. Bu sorduğunuz için benim naçizane fikrim. Uygulamak size kalmış. Aç olan bebek uyumuyooooor. (Sarılık değilse) uyuyan bebeği rahatsız etmen guzuuuum. Yarın gelip bu bebek niye az uyuyo diye sorarsınız bak.abis66
Var bundan bende de hem sıcak hem soğuk denedim yok fayda etmedi yaBaktın mı hiç bilmiyorum canım yazdıysan çok takip edemedim kusura bakma. Ben şunu kullandım çok işime yaradı göğüs şişliğime ve ağrıma kızların dediği gibi masaj- duş ve bu çok iyi geldi emzirme sonrası soğuk emzirme öncesi sıcak kullanılıyor hatta sıcak yapıp arada bebişin karnına belinede koymayı düşünüyorum baya rahat kullanımı
LANSINOH Soğuk ve Sıcak Göğüs Terapisi Paketleri - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Soğuk ve Sıcak Göğüs Terapisi Paketleri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Simdi doktor geldi antibiyotik yarin sonmus tekrar kultur almayacaklarmis sukur muhtemelen yarin ya da sali cikicaz gibiYani tekrar tahlil almadan düşüp düşmediği i anlamadan ilaç tedavisi uygulamazlar heralde
Oh çok şükürS
Simdi doktor geldi antibiyotik yarin sonmus tekrar kultur almayacaklarmis sukur muhtemelen yarin ya da sali cikicaz gibidoktor sutun azmis takviye mama vermende sikinti yok kilosuda normal dedii
Cidden ya. Yoksa iyice zayiflicak cocuk. Birde evdeki gibi beslenemiyorum ki bendeOh çok şükürmama ile ilgili mantıklı konuşan bir insan evladı gelmiş sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?