2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım sıcak uygulama yapma zaten süt var birikmiş sıcak uygulama yaparsa süt inmesi için uyarı vermiş olursun lahana yaprağını dolaba koy soğusun sonrada memene sar lahana yaprağı ısındıkça değiştir. Google bak hatta mastit için lahana yaprağı diye.. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak açılır

Canım bende ilk hafta oldu,hemen hastaneye gittim orda kendi sagma makineleri ile sagma yaptık, hemşireler sıcak bez koydu ve el ile masaj yaptılar anca açıldı... sıcak bezden ve sagmadan sonra da soğuk koy dedi.. mastıt olmadan hızlıca git istersen hastaneye bosaltsinlar memeyi rahatla sende..

Yani bence sarılık riski yoksa bi bırak uyusun bakalım en fazla ne kadar uyuyacak. Siz sanıyorsunuz ki baya baya uyuyacak ama bence öyle değil benim kızımda öyle uyurdu çünkü. Sizin gibi uyandırıyordum annem de dr da bırak deyince bi bıraktım. 3 saat değilde 3,5 saat uyudu yani. Bi deneyin bi bırakın. Size 6-7 saat uyusun demiyoruz ki. Uyku süresini böyle böyle uzatacak bebişler. Bu sorduğunuz için benim naçizane fikrim. Uygulamak size kalmış. Aç olan bebek uyumuyooooor. (Sarılık değilse) uyuyan bebeği rahatsız etmen guzuuuum. Yarın gelip bu bebek niye az uyuyo diye sorarsınız bak. abis66

Ben deneyeceğim bugün. Sarılık riski kalmadı bizimkinin. Bakalım kaç saat uyuyacak

Haklısın canım biraz kendimiz kaşınıyoruz sanki

Satilucky canım hem iştahsızlık vardı sende hem geçen hasta gibiyim diyordun bi baktır istersen magnezyuma
Sağol canım bir baktırayım madem gidebilirsem
Kuzum geçmiş olsun ya mastit olmuşsun ya da olmaya az kalmış gibi soğuk uygulama ile açılır ama önce hastaneye git açsınlar istersen
Çok şükür canım daha da hızlı toplar artık enfeksiyon da gerilemeye başlamıştı

Benim kendi fikrim sarılık riski geçtikten sonra uyandırmamak.Bize de doktor her üç saatte bir dedi ama çocuk uykusu varken aktif emip mama yemiyor ki.
Bir haftadır istediği zaman uyanıyor 4.5 saat oldu en uzun ama kendi uyanınca aç olduğu için aktif emiyor rahatça mamayı da yiyor
Tabi bu benim düşüncem sen ne yaparsın bilemem canım

Aslinda almalari lazim cunku ilk geldigimiz gunku kultur bu. Sonraki tahlillerde enfeksiyon azalmisti belki kulturdede azalmistir
Kültür de bakteri üremesi kan değerindeki gibi azalan bir şey değil canım.Kültürde ya bakteri üremiştir ya da ürememiştir.
Kültürde bakteri ürediyse sonrasındw kontrol için alınan kültür tedavi bittikten sonra ancak negatife döner.

Bugun antbiyotigin 4. Gunu son dediler yani tekrar kulturde azalmis olabilit mi kuzum

Baktın mı hiç bilmiyorum canım yazdıysan çok takip edemedim kusura bakma. Ben şunu kullandım çok işime yaradı göğüs şişliğime ve ağrıma kızların dediği gibi masaj- duş ve bu çok iyi geldi emzirme sonrası soğuk emzirme öncesi sıcak kullanılıyor hatta sıcak yapıp arada bebişin karnına belinede koymayı düşünüyorum baya rahat kullanımı

Eklentiler

• IMG_9738.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
Evet sarılık değilse bencede acıktığı an kıpırdanıp sızlanmaya başlar merak etmeyin saatlerce uyuyamaz diye düşünüyorum en azından bi gaz gelir kakiş gelir uyumuyor bence bu modeller

Bebiş yanımda tek elle yazıyorum alıntı yapamadım kızlar
Tavsiyelerden duş ve lahana dışında her şeyi denedim olmuyor maalesef geçmedi onları da deneyeceğim
Papatyamaviss ateşim şu an için yok kuzum ama acısı ağrısı feci zor duruyorum

Var bundan bende de hem sıcak hem soğuk denedim yok fayda etmedi ya
abis66 hangi doktora gittin canım kime gitmem gerek bu durum için bugün de pazar acilden gitsem bakarlar mı buna bilmiyorum

S
Yani tekrar tahlil almadan düşüp düşmediği i anlamadan ilaç tedavisi uygulamazlar heralde
Simdi doktor geldi antibiyotik yarin sonmus tekrar kultur almayacaklarmis sukur muhtemelen yarin ya da sali cikicaz gibi doktor sutun azmis takviye mama vermende sikinti yok kilosuda normal dedii

Bir de tek göğsüm iptal olduğu için tek göğüsle çocuk doymuyor açlıktan ağlıyor geceden beri
Evde mama vardı onu vermek zorunda kaldım doktoruna danışmaya fırsat olmadı tek ğögsü emdikten sonra 40 ml kadar verdim
Ben normale dönene kadar her beslenme saatinde vermeli miyim mamayı
Elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım ya
Mamayı içince sustu bu arada tahminim doğruymuş açlıktan ağlıyormuş

S

Simdi doktor geldi antibiyotik yarin sonmus tekrar kultur almayacaklarmis sukur muhtemelen yarin ya da sali cikicaz gibi doktor sutun azmis takviye mama vermende sikinti yok kilosuda normal dedii
Oh çok şükür mama ile ilgili mantıklı konuşan bir insan evladı gelmiş sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…