2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzir baktın doymuyor ağlıyor mama ver kuzum bişeycik olmaz

Var bundan bende de hem sıcak hem soğuk denedim yok fayda etmedi ya
abis66 hangi doktora gittin canım kime gitmem gerek bu durum için bugün de pazar acilden gitsem bakarlar mı buna bilmiyorum
Canım doğum yaptığım hastaneye gittim ebeler var orda onlar yardım etti

Herhangı bir sarılık riskiniz varmı bı bırak ne kadarda uyanacak bı gor 16 günlük olduğu için 4 saatı aşmasın yine ama belkıde 3 saatı gecınce kendısı ağlayacak bilemezsin bu da bı gelişim bana göre o yüzden artık ufaktan bebeğe bırakmak lazım gibi

Allahımmmm taze anneme bak be bomba

Kuzum ilerlemeden git açsınlar bi şekilde sen açamıyorsan bezeleri daha kotu olur yoksa ben de oğlumda cok oluyordum ama açıyordum bı sekılde bezelerı 1 yaşında ıken fena oldum açamadım iğnelerle anca

Bugun antbiyotigin 4. Gunu son dediler yani tekrar kulturde azalmis olabilit mi kuzum
Kültürler bu kadar hızlı negatife dönmüyor pek canım ama ben yetişkin tedavisine göre konuşuyorum pediatride belki süreç daha hızlı ilerliyor olabilir.

Kültürler bu kadar hızlı negatife dönmüyor pek canım ama ben yetişkin tedavisine göre konuşuyorum pediatride belki süreç daha hızlı ilerliyor olabilir.
Yarin son dozmus kuzum. Kultur almayacaklarmis tekrardan. Atesimizde yok. Nefroliji ve ultrason icin ya gun vericekler ya da yarin halledecekler sanirim

Yarin son dozmus kuzum. Kultur almayacaklarmis tekrardan. Atesimizde yok. Nefroliji ve ultrason icin ya gun vericekler ya da yarin halledecekler sanirim
Crp değeri düşüp ateş olmayınca o yüzden
kontrol kültür almak istemeyebilirler.İnşallah böbreklerde de bir sorun çıkmaz

Çok şükür ateşin düzelmesine sevindim. Canım idrar yolu enfeksiyonununda idrarda koku ve renginde sarılık var mıydı? Bir haftadır Kuzey'in idrar kokuyor ve baya sarı.

Canım doymadığını düşündüğün zaman ver mamayı zorlamadan yediği kadar yesin birşey olmaz. İnşallah göğsün geçer de rahatlarsın oğluş da doyar rahat rahat

Çok şükür ateşin düzelmesine sevindim. Canım idrar yolu enfeksiyonununda idrarda koku ve renginde sarılık var mıydı? Bir haftadır Kuzey'in idrar kokuyor ve baya sarı.
Kokudan cok anlasilmaz diyorlar canim. Ama vucudundaki damarlar belirginlesirse mor mor vucutta enfeksyon oldugunu gosterirmis oyle dediler. Tabi ayrica doktora goturmekte fayda var

Kızlar merhaba oğlum dün akşam mukuslu kaka yaptı buhün baktım yine öyle gece yaptığı öyle değildi yaşayan var mı aramızda

Evet fazla emince de çıkarıyor zaten.. doktor reflu olabilir dedi en son... ağlayınca susturamiyorum canım malesef o yüzden de meme mama kurtarıcı oluyor..
Ana kucağı denedin mi biraz onda oyalanıyor beyaz gürültü ile birlikte onda oyaliyorum biraz sonra beşikte sallanmaca sonra biraz kucakta gezme göğüste karın üstü yatırıp piş pat böyle böyle bir şeyler deniyorum ben de uyanık kalıp ağladığında
Kuzum ilk 2 hafta 2 saatte bir 2-4 hafta 3 saatte bir 4 den sonra 4 saatte bir şeklinde öğün aralarımız mama verdiğimde.
Anne sütünde kendisi ne zaman uyanırsa (ki daha erken uyanıyor)
Her emzirme sonrası teklif et canım normale dönene kadar çok geçmiş olsun bu arada zor bir durum ilk haftalarda ben de yaşadım. Kendim yapamadım acıdan eşim o sert olan yerleri bastıra bastıra ovaladı, ağladım resmen sonra hemen sağım yaptık elle, makineyle sonra yine masaj yine sağım. Duşta masaj sağım derken öyle öyle kurtuldum.

Kızlar merhaba oğlum dün akşam mukuslu kaka yaptı buhün baktım yine öyle gece yaptığı öyle değildi yaşayan var mı aramızda
Canım mukuslu kaka derken nasıl oluyor? Nasıl anladın? Varsa özel mesajdan resim atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…