2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok geçmiş olsun hiç bakamadım ki bende İnşAllah iyidir oğluş

Ya bende şüpheleniyorum kakası dünden beri mukuslu ama kan falan yok yüzünde küçük sivilce tarzı şeyler var bu döküntü müdür kızlar

Buda benim oğluş kızlar hergün başıma birşey açıyor kanlı göbek bağı sorunumuz vardı şimdi mukuslu kakamız başladı
Maşallah sana küçük beyy anam burnunu sevsinler kibarcık 2023 model bebeler kibarcık oluyor sanırım. Gördüğüm bütün bebelerin burnu yüzü kiskibar (tabi bütün bebekler güzeldir ama bizim grubun bebekleri bir ayrı sanırım )
Geçmiş olsun canım umarım korkulacak bişey değildir

Buda benim oğluş kızlar hergün başıma birşey açıyor kanlı göbek bağı sorunumuz vardı şimdi mukuslu kakamız başladı
Maşallah subanallah ona
kuzucum mukus bazen üşütme fln bıle olabılıyor tek basına yeterlı bı sebep degıl alerji için herkes artık bok gormeye aşina olduğu için şu görseli bırakıyorum aşağıya benim oğlumun kakaları bu şekilde yeşil mukus ve bazı bazı kanlıydı

Eklentiler

• 37B83061-6521-4E98-A6D6-821E2D696698.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım bizde 1 yaş civarı önce yüzünde sonra kol ve bacaklarında döküntü oldu kortizonlu krem kullandık ama hiç faydası olmadı sonra en son gittiğimiz doktor oglumdaki döküntülerin egzema olmadığını kortizonlu krem kullanmaya gerek olmadığını söyledi bizdeki kretosiz plaris yani halk arasında tavuk derisi denilen bı döküntü müdahale etmiyoruz zaman zaman artıyor zaman zaman sönüyor sadece atopik ciltler için nemlendirici kullanıyorum...ama sizdeki egzamaysa krem kullanman gerekir

Kızlar merhaba oğlum dün akşam mukuslu kaka yaptı buhün baktım yine öyle gece yaptığı öyle değildi yaşayan var mı aramızda
Ben varım
Ah yaaa ne çok uğraşmışsınız Dr egzama dedi ama krem vermedi. Mustelanın atopik ciltlere özel losyonun sür dedi o da bi işe yaramıyor anlamadım yarın kontrolde soracağım tekrar.

Evet hepsi de çok güzel maşAllah miniklerimize
İnşAllah hemen doktora götürsem mi bilmiyorum kayınvalidemde bizde korkma bişeyi yok diyor anlamadım
Ya bend atsam kızlar kusura bakmayın gerçekten hepimizin gördüğü şeyler bak kuzum bizimde böyle
Daha iyiyiz canim. Yarin cikariz insallahh
Ay hemen toparlasın pamuk beyimiz
Ben varım

Ah yaaa ne çok uğraşmışsınız Dr egzama dedi ama krem vermedi. Mustelanın atopik ciltlere özel losyonun sür dedi o da bi işe yaramıyor anlamadım yarın kontrolde soracağım tekrar.
Ya neden böyle oluyor acaba bu kaka işi canımı sıktı benimde

Eklentiler

• IMG_4416.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 66
Takıp et bakalım kuzum hemen korkma normal şartlarda da arasıra olabilir çünkü

Allah'ım poz da veriyor Maşallah canım inşallah sıkıntılı birşey yoktur belki üşütmüştür

Canım sürekli böyle oluyorsa sorun olabilir ama bir kere olmuş daha ve arada olabiliyor diye biliyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama benim öğrendiklerim böyleydi.
Bir de maşallah oğluşa çok güzel

D dra21 canım mukuslu kaka her zaman alerjiden olmayabilir burnundaki mukus bile yuttugunda kakadan çıkabiliyor...ayrıca alerjiden bile olsa kakadaki mukus genelde doktorların onemsemedigi diyet onermedigi bı belirti...

Ben varım

Canım çok kızarıklık kuruluk yoksa sulu yaraya dinusmuyorsa hemen krem kullanmakta iyi değil zaten kortizonlu sonuçta...sen bı takip et bakalım çok kuruyup kasintiyla kızını rahatsız etmiyorsa yaraya dönüşme yoksa bol bol nemlendir ha durum kötüye giderse krem kullanmak mecburi oluyor zaten doktor da o yüzden hemen krem vermemiştir belki

Bizimde alttan gazicok kotu kokuyor. Ciplak biraktilar diye usutmelerine yoruyorum bende ama

Takıp et bakalım kuzum hemen korkma normal şartlarda da arasıra olabilir çünkü
İnşAllah geçici birşeydir alerjisi falan yoktur kusması ateşi falan yok o yüzden enfeksiyon değildir diye düşünüyorum sen Ertuş için diyet yapmış mıydın
Canım sürekli böyle oluyorsa sorun olabilir ama bir kere olmuş daha ve arada olabiliyor diye biliyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama benim öğrendiklerim böyleydi.
Bir de maşallah oğluşa çok güzel
Sağol teyzesi
Dün akşamdan beri böyle 3 kez böyle yaptı kakasını bir kaç gün daha takip edeyim bakayım

Allah'ım poz da veriyor Maşallah canım inşallah sıkıntılı birşey yoktur belki üşütmüştür
He öyle bizimki arada ekrana kitleniyor gibi oluyor bizde gülüyoruz kendi aramızda sağol canım
D dra21 canım mukuslu kaka her zaman alerjiden olmayabilir burnundaki mukus bile yuttugunda kakadan çıkabiliyor...ayrıca alerjiden bile olsa kakadaki mukus genelde doktorların onemsemedigi diyet onermedigi bı belirti...
Ağzında çok tükürük oluyor memeye aldığımda emerken ilk köpük görüyorum acaba ondan olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…