Canım çok geçmiş olsun hiç bakamadım ki bende İnşAllah iyidir oğluşKizlar atesimiz cikmiyor sukur. Bugun son antibiyotik dediler yarin belli olur heralde durumumuz. 50 gr almisiz bugun. Hemsire mama ver dedi bakma sen emzirme hemsiresine dedi. Bu donemde daha cok doymasi lazim dedi. Bende ilk emdirip doymazsa mama veriyorum
Rengi nasılCanım çok geçmiş olsun hiç bakamadım ki bende İnşAllah iyidir oğluş
Ya bende şüpheleniyorum kakası dünden beri mukuslu ama kan falan yok yüzünde küçük sivilce tarzı şeyler var bu döküntü müdür kızlar1HANIM canım ben alerji için çok doktor gezdim trabzondayiz biz burada ki bütün alerji ve gastroenteroloji doktorlarına gittim ..trabzondaki hiçbir testte alerjisi çıkmadı hiçbir doktorda onemsemedi...sonra Ankara'ya götürdüm oradaki doktor tanıyı koydu...yeğenimde de süt alerjisi vardı..onun belirtileri farklıydı bizde hiç kakada kan olmadı mesela ama yeğenim huzursuz ve uykusuz bı çocuk hiç olmadi ama en küçük süt temasında kakada kan oluyordu...alerji konusunda doktorlar birbirinden çok ayrisiyorlar kimisi katı diyet önerirken kimisi diyete karşı diyetin bebeği daha da hassaslastirdigini düşünüyorlar...dediğim gibi biz geç öğrendik alerjiyi diyete başladığımızda süt alerjisi bitmek uzereymis bikac ay diyet yaptık sonra doktor kontrolünde diyeti bıraktık.. yeğenimde doktor kanı falan hiç onemsemedi mesela gelişimi yavaştı o yüzden diyet yaptırdı gelişiminde sıkıntı olmasaydı diğer hiçbir belirti benim için önemli değil diyet vermezdim demişti
Süt alerjisi bitiyor ama bebeğin alerjik olma durumu hiç bitmiyor malesef alerji şekil değiştiriyor oğlum bağırsak tepkiliydi şuan solunum tepkili kızımda şuan bı belirti gormedim
Rengi sarı canım yüzünde biraz sivilceler varRengi nasıl
Maşallah sana küçük beyy anam burnunu sevsinler kibarcıkBuda benim oğluş kızlar hergün başıma birşey açıyorkanlı göbek bağı sorunumuz vardı şimdi mukuslu kakamız başladı
Maşallah subanallah onaBuda benim oğluş kızlar hergün başıma birşey açıyorkanlı göbek bağı sorunumuz vardı şimdi mukuslu kakamız başladı
Canım bizde 1 yaş civarı önce yüzünde sonra kol ve bacaklarında döküntü oldu kortizonlu krem kullandık ama hiç faydası olmadı sonra en son gittiğimiz doktor oglumdaki döküntülerin egzema olmadığını kortizonlu krem kullanmaya gerek olmadığını söyledi bizdeki kretosiz plaris yani halk arasında tavuk derisi denilen bı döküntü müdahale etmiyoruz zaman zaman artıyor zaman zaman sönüyor sadece atopik ciltler için nemlendirici kullanıyorum...ama sizdeki egzamaysa krem kullanman gerekirSizin de papatya gibi olmuş belirtileriniz. İnşallahh ne kan ne huysuZluk olmasın da siz de uğraşmayın diyetle falan. Ama bi ara hatırlıyorum mukuslu kaka görmüştün. Devam ediyor mukuslu kakanız ? Ceviz tahin bunlar sık sık tükettiğim şeylerhep alerjik şeyler. Çok şükür kan yok ama yüzü şu an döküntülü yanakları alnı kulakları falan baya komple yüzü kırmızı kırmızı tahriş olmuş bi görüntü var. O görüntü bile diyeti yaptırır bana yani.
Papatyamaviss D dertah sizde ciltte döküntü oldumu? Krem kullanmış mıydınız?
Daha iyiyiz canim. Yarin cikariz insallahhCanım çok geçmiş olsun hiç bakamadım ki bende İnşAllah iyidir oğluş
Ben varımKızlar merhaba oğlum dün akşam mukuslu kaka yaptı buhün baktım yine öyle gece yaptığı öyle değildi yaşayan var mı aramızda
Ah yaaa ne çok uğraşmışsınızCanım bizde 1 yaş civarı önce yüzünde sonra kol ve bacaklarında döküntü oldu kortizonlu krem kullandık ama hiç faydası olmadı sonra en son gittiğimiz doktor oglumdaki döküntülerin egzema olmadığını kortizonlu krem kullanmaya gerek olmadığını söyledi bizdeki kretosiz plaris yani halk arasında tavuk derisi denilen bı döküntü müdahale etmiyoruz zaman zaman artıyor zaman zaman sönüyor sadece atopik ciltler için nemlendirici kullanıyorum...ama sizdeki egzamaysa krem kullanman gerekir
Evet hepsi de çok güzel maşAllah miniklerimizeMaşallah sana küçük beyy anam burnunu sevsinler kibarcık2023 model bebeler kibarcık oluyor sanırım. Gördüğüm bütün bebelerin burnu yüzü kiskibar (tabi bütün bebekler güzeldir ama bizim grubun bebekleri bir ayrı sanırım )
Geçmiş olsun canım umarım korkulacak bişey değildir
Ya bend atsam kızlar kusura bakmayın gerçekten hepimizin gördüğü şeylerMaşallah subanallah ona
kuzucum mukus bazen üşütme fln bıle olabılıyor tek basına yeterlı bı sebep degıl alerji için herkes artık bok gormeye aşina olduğu için şu görseli bırakıyorum aşağıyabenim oğlumun kakaları bu şekilde yeşil mukus ve bazı bazı kanlıydı
Ay hemen toparlasın pamuk beyimizDaha iyiyiz canim. Yarin cikariz insallahh
Ya neden böyle oluyor acaba bu kaka işi canımı sıktı benimdeBen varım
Ah yaaa ne çok uğraşmışsınızDr egzama dedi ama krem vermedi. Mustelanın atopik ciltlere özel losyonun sür dedi o da bi işe yaramıyor anlamadım yarın kontrolde soracağım tekrar.
Takıp et bakalım kuzum hemen korkma normal şartlarda da arasıra olabilir çünküEvet hepsi de çok güzel maşAllah miniklerimize
İnşAllah hemen doktora götürsem mi bilmiyorum kayınvalidemde bizde korkma bişeyi yok diyor anlamadım
Ya bend atsam kızlar kusura bakmayın gerçekten hepimizin gördüğü şeylerbak kuzum bizimde böyle
Ay hemen toparlasın pamuk beyimiz
Ya neden böyle oluyor acaba bu kaka işi canımı sıktı benimde
Allah'ım poz da veriyorBuda benim oğluş kızlar hergün başıma birşey açıyorkanlı göbek bağı sorunumuz vardı şimdi mukuslu kakamız başladı
Canım sürekli böyle oluyorsa sorun olabilir ama bir kere olmuş daha ve arada olabiliyor diye biliyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama benim öğrendiklerim böyleydi.Evet hepsi de çok güzel maşAllah miniklerimize
İnşAllah hemen doktora götürsem mi bilmiyorum kayınvalidemde bizde korkma bişeyi yok diyor anlamadım
Ya bend atsam kızlar kusura bakmayın gerçekten hepimizin gördüğü şeylerbak kuzum bizimde böyle
Ay hemen toparlasın pamuk beyimiz
Ya neden böyle oluyor acaba bu kaka işi canımı sıktı benimde
Canım çok kızarıklık kuruluk yoksa sulu yaraya dinusmuyorsa hemen krem kullanmakta iyi değil zaten kortizonlu sonuçta...sen bı takip et bakalım çok kuruyup kasintiyla kızını rahatsız etmiyorsa yaraya dönüşme yoksa bol bol nemlendir ha durum kötüye giderse krem kullanmak mecburi oluyor zaten doktor da o yüzden hemen krem vermemiştir belkiBen varım
Ah yaaa ne çok uğraşmışsınızDr egzama dedi ama krem vermedi. Mustelanın atopik ciltlere özel losyonun sür dedi o da bi işe yaramıyor anlamadım yarın kontrolde soracağım tekrar.
Bizimde alttan gazicok kotu kokuyor. Ciplak biraktilar diye usutmelerine yoruyorum bende amaMaşallah subanallah ona
kuzucum mukus bazen üşütme fln bıle olabılıyor tek basına yeterlı bı sebep degıl alerji için herkes artık bok gormeye aşina olduğu için şu görseli bırakıyorum aşağıyabenim oğlumun kakaları bu şekilde yeşil mukus ve bazı bazı kanlıydı
İnşAllah geçici birşeydir alerjisi falan yoktur kusması ateşi falan yok o yüzden enfeksiyon değildir diye düşünüyorum sen Ertuş için diyet yapmış mıydınTakıp et bakalım kuzum hemen korkma normal şartlarda da arasıra olabilir çünkü
Sağol teyzesiCanım sürekli böyle oluyorsa sorun olabilir ama bir kere olmuş daha ve arada olabiliyor diye biliyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama benim öğrendiklerim böyleydi.
Bir de maşallah oğluşa çok güzel
He öyle bizimki arada ekrana kitleniyor gibi oluyor bizde gülüyoruz kendi aramızdaAllah'ım poz da veriyorMaşallah canım inşallah sıkıntılı birşey yoktur belki üşütmüştür
Ağzında çok tükürük oluyor memeye aldığımda emerken ilk köpük görüyorum acaba ondan olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?