2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tam 20 ay katı diyet

Tam 20 ay katı diyet
Canım bravo valla sana kati diyet çok çok zor bizde yaptık süt ürünleri ile aynı hatta paketlenen makarna bulgur bile yasak... Ama bizim diyet bikac ay sürdü onda bile ben aşırı zorlandım ne yiyeceğimi çocuğa ne vereceğimi şaşırmıştım sen nasıl 20 ay dayandin

Kuzum hadı anlayana kadar 5 ay gectı ondan sonra ben çoğu seyı cıkarttım hayatımdan 9 aydan sonrada katı dıyet yaptım,20 ay cıvarı ile ıkı uc muayene de gözetim altında açıldı
Şöyleki bize herturlu paketlı gıda yasaktı işte eser miktar bile yasaktı.
İğne ipliğe dönmüştüm o zamanlar oğlumu 76 ile doğurdum 54 kiloya kadar düştüm mama da kullanmıyordu hos kullansa alerjı mamaları cok kotu diyordu herkes
Bende bilmiyorum nasıl dayandım çok zordu ama çok ağladım dışarlarda ani zamanlarda acıktıgımızda yicek bişey bulamazdım yada tek tek ıcıne ne koydunuz dıye sorardım bıkere oyle bes restoran sordum belkı sonra oturdum ağlamıştım baya o geldı aklıma

Bugün Bi takip et gece de devam ederse içine de sinmezse gider gösterirsin yarın canım aklında kalacağına gidip öğren neymiş ne değilmiş

Hadi bakalım güzel güzel uykuları olsun yatağında sağlıkla büyüsün inşallah
Muhtemelen gaz canım benim miniğimde çıkarıyor öyle sesler ayaklarını da geriyor iyice

Hadi bakalım güzel güzel uykuları olsun yatağında sağlıkla büyüsün inşallah
Muhtemelen gaz canım benim miniğimde çıkarıyor öyle sesler ayaklarını da geriyor iyice
Amin canım. Valla nedir şu gazdan çektiğimiz. Gece inliyordu göğsüme yatırdım bende uzandım sustu. Muhtemelen karnı rahatlıyor üstüne yatınca. 2 saat falan öyle uyudu. Bende uyumayım düşürürüm diye direndim durdum arada bi gözlerim gitti ama

Kesin tanısını doktormu koydu nasıl koydu bir de sadece mukuslu kaka mıydı ay bu diyet işi helal olsun nasıl becerdiysen
Kan mukus yesıl kaka 5bucuk aylıkken yoğurt denedım ve kızardı o zamn emin oldum 9 aylık deri testi yapıldı çapı büyük çıktı zaten ve run o saatten sonra , genetık testler kan testleride yapıldı ekstra

Benimkide uykusunda sürekli inliyor anlamadım neden

Gazdandır. Bizimki de benzer sesler çıkarıyor. Sonra gazı çıkınca rahatlıyor.

Kızlar, sizi de kv her gün torun görmek için görüntülü arayıp bunaltıyor mu? Onun için de uyanık olduğu saati yokluyorlar sanki saatlerce uyanık kalıyormuş gibi. Her uyandığında besleme telaşının üstüne bir de onlar yetiyor. Her gün mutlaka görmek istiyorlar ya.. İyice bunalttılar
Ben üç yıl önce covidden annemi kaybettim. Kv her babaannem diye aradığında çok kötü hissediyorum. Annem göremedi torununu diye çok kötü hissediyorum. bu aralar çok üstüme geldi bu aramalar..

Gece 3 oluyordu bizim bugün gaz sancısı başladı geri 6.15 de uyudu az yüreğim tutmuş 7.20 de başladı ağlamaya emdi geri uyudu 9 da kalktı. Sonra da saat 14.40a kadar uyumadı sürekli memede sürekli gaz çıkardı ağladı memeyi bırakıp yatırdığım an bastı çığlığı geri aldım kucağıma. Bizim buralarda bir tane bitki var mentollü nane (nane ruhu, sancı nanesi diye geçiyor). Kendime ondan demlemiştim 2 çay kaşığı da sıpaya verdim 20 dk sonra uyudu çocuuum 3 saat kadar uyudu rahatladı sanırım

Maşallah canım çok geçmiş olsun, bir daha allah göstermesin
Rengi sarı canım yüzünde biraz sivilceler var
Ya bu sivilceler normal değil mi benimkinde de var, hatta kolumda çok yatarsa kafasına ladar benek benek kızarıyor sivilcelerden başka
Daha da iyi olacaksın inşallah, bizler daha iyiyiz şimdi çocuklar uyutmuyor
Herkesin bebişler çok tatlı maşallah Bizim de birinci ayımız cumhuriyetin 100. Yılıyla cadılar bayramının arasına denk geldi, keşke Türk bayraklı tulum akıl edip alsaydım dedim ama balkabaklı vardı

Oyyu yerim onu ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…