Cirkin bebis yoktur yaaa hepsi mis kokuluKızlar bebisler pek tatlı maşallah
Tam 20 ay katı diyetİnşAllah geçici birşeydir alerjisi falan yoktur kusması ateşi falan yok o yüzden enfeksiyon değildir diye düşünüyorum sen Ertuş için diyet yapmış mıydın
Sağol teyzesi
Dün akşamdan beri böyle 3 kez böyle yaptı kakasını bir kaç gün daha takip edeyim bakayım
Canım bravo valla sana kati diyet çok çok zor bizde yaptık süt ürünleri ile aynı hatta paketlenen makarna bulgur bile yasak... Ama bizim diyet bikac ay sürdü onda bile ben aşırı zorlandım ne yiyeceğimi çocuğa ne vereceğimi şaşırmıştım sen nasıl 20 ay dayandinTam 20 ay katı diyet
Kuzum hadı anlayana kadar 5 ay gectı ondan sonra ben çoğu seyı cıkarttım hayatımdan 9 aydan sonrada katı dıyet yaptım,20 ay cıvarı ile ıkı uc muayene de gözetim altında açıldıCanım bravo valla sana kati diyet çok çok zor bizde yaptık süt ürünleri ile aynı hatta paketlenen makarna bulgur bile yasak... Ama bizim diyet bikac ay sürdü onda bile ben aşırı zorlandım ne yiyeceğimi çocuğa ne vereceğimi şaşırmıştım sen nasıl 20 ay dayandin
Kesin tanısını doktormu koydu nasıl koydu bir de sadece mukuslu kaka mıydı ay bu diyet işi helal olsun nasıl becerdiysenTam 20 ay katı diyet
Bugün Bi takip et gece de devam ederse içine de sinmezse gider gösterirsin yarın canım aklında kalacağına gidip öğren neymiş ne değilmişEvet hepsi de çok güzel maşAllah miniklerimize
İnşAllah hemen doktora götürsem mi bilmiyorum kayınvalidemde bizde korkma bişeyi yok diyor anlamadım
Ya bend atsam kızlar kusura bakmayın gerçekten hepimizin gördüğü şeylerbak kuzum bizimde böyle
Ay hemen toparlasın pamuk beyimiz
Ya neden böyle oluyor acaba bu kaka işi canımı sıktı benimde
Hadi bakalım güzel güzel uykuları olsun yatağında sağlıkla büyüsün inşallahFotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Uyurken bazen ıh ıh yapıp duruyor sanki biryeri ağrıyor sancıyor gibi içim gidiyor. Neden olur ki ya ateşi yok. Gazdan olur mu kıyamıyorum o inledikçe
Amin canım. Valla nedir şu gazdan çektiğimiz. Gece inliyordu göğsüme yatırdım bende uzandım sustu. Muhtemelen karnı rahatlıyor üstüne yatınca. 2 saat falan öyle uyudu. Bende uyumayım düşürürüm diye direndim durdum arada bi gözlerim gitti amaHadi bakalım güzel güzel uykuları olsun yatağında sağlıkla büyüsün inşallah
Muhtemelen gaz canım benim miniğimde çıkarıyor öyle sesler ayaklarını da geriyor iyice
Kan mukus yesıl kaka 5bucuk aylıkken yoğurt denedım ve kızardı o zamn emin oldum 9 aylık deri testi yapıldı çapı büyük çıktı zaten ve run o saatten sonra , genetık testler kan testleride yapıldı ekstraKesin tanısını doktormu koydu nasıl koydu bir de sadece mukuslu kaka mıydı ay bu diyet işi helal olsun nasıl becerdiysen
Benimkide uykusunda sürekli inliyor anlamadım nedenFotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Uyurken bazen ıh ıh yapıp duruyor sanki biryeri ağrıyor sancıyor gibi içim gidiyor. Neden olur ki ya ateşi yok. Gazdan olur mu kıyamıyorum o inledikçe
Anladım canım inşAllah bizimki değildir ya sabır işi oKan mukus yesıl kaka 5bucuk aylıkken yoğurt denedım ve kızardı o zamn emin oldum 9 aylık deri testi yapıldı çapı büyük çıktı zaten ve run o saatten sonra , genetık testler kan testleride yapıldı ekstra
Gazdandır. Bizimki de benzer sesler çıkarıyor. Sonra gazı çıkınca rahatlıyor.Fotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Gece 3 oluyordu bizim bugün gaz sancısı başladı geri 6.15 de uyudu az yüreğim tutmuş 7.20 de başladı ağlamaya emdi geri uyudu 9 da kalktı. Sonra da saat 14.40a kadar uyumadı sürekli memede sürekli gaz çıkardı ağladı memeyi bırakıp yatırdığım an bastı çığlığı geri aldım kucağıma. Bizim buralarda bir tane bitki var mentollü nane (nane ruhu, sancı nanesi diye geçiyor). Kendime ondan demlemiştim 2 çay kaşığı da sıpaya verdim 20 dk sonra uyudu çocuuum 3 saat kadar uyudu rahatladı sanırımAmin canım. Valla nedir şu gazdan çektiğimiz. Gece inliyordu göğsüme yatırdım bende uzandım sustu. Muhtemelen karnı rahatlıyor üstüne yatınca. 2 saat falan öyle uyudu. Bende uyumayım düşürürüm diye direndim durdum arada bi gözlerim gitti ama
Maşallah canım çok geçmiş olsun, bir daha allah göstermesinKizlar atesimiz cikmiyor sukur. Bugun son antibiyotik dediler yarin belli olur heralde durumumuz. 50 gr almisiz bugun. Hemsire mama ver dedi bakma sen emzirme hemsiresine dedi. Bu donemde daha cok doymasi lazim dedi. Bende ilk emdirip doymazsa mama veriyorum
Ya bu sivilceler normal değil mi benimkinde de var, hatta kolumda çok yatarsa kafasına ladar benek benek kızarıyor sivilcelerden başkaRengi sarı canım yüzünde biraz sivilceler var
Daha da iyi olacaksın inşallah, bizler daha iyiyiz şimdi çocuklar uyutmuyorMerhabalar güzel bebişlerin anneleri,
Doğumdan beri giremedim. 2435. Sayfada kalmışım okuyup yetişeyim derken.
Herkes iyidir umarım,
Biz iyiyiz kızımla, klasik emme, gaz, uyku sorunları var. İlk hafta tek başıma oturup kalkamıyordum. Bu hafta daha iyiydim.
Herkesin bebişler çok tatlı maşallahFotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Oyyu yerim onu ben yaMaşallah canım çok geçmiş olsun, bir daha allah göstermesin
Ya bu sivilceler normal değil mi benimkinde de var, hatta kolumda çok yatarsa kafasına ladar benek benek kızarıyor sivilcelerden başka
Daha da iyi olacaksın inşallah, bizler daha iyiyiz şimdi çocuklar uyutmuyor
Herkesin bebişler çok tatlı maşallahBizim de birinci ayımız cumhuriyetin 100. Yılıyla cadılar bayramının arasına denk geldi, keşke Türk bayraklı tulum akıl edip alsaydım dedim ama balkabaklı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?