- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Ay bunu kızımda çok yaptılar uyanmadan kucakladılar çocuk ııı dediyse geri uyumasına fırsat vermediler. Uyuyor yatıralım ellemeyelim diyince kucağımda da uyur bişey olmaz dediler sürekli beni ekarte ettiler. Oğlum doğmadan pazarlık yaptım kızımda ki gibi ı dedi kucaklayalım aa gözü açık uyumuyor kucaklayalım işi olmayacak dedim çünkü kızımda tek yemek yediğim sayılıydı sürekli kızım ya kucağımda ya mememde oluyordu yemek bile yapamıyordum eşim gelince yapıyorduk. Eşim de bastırdı evet kızdaki gibi olmayacak Fatma çok zorluk çekiyor hele şimdi iki çocuk rezil olur kadın dedi de şimdilik aksi bişey yapmıyorlar çok şükür..Kvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Kızarıklık kuruluk var maalesef. Ben de istemem kortizon ama sanki kaşınıyor ya ellerini yüzüne sürmeye çalışıyorCanım çok kızarıklık kuruluk yoksa sulu yaraya dinusmuyorsa hemen krem kullanmakta iyi değil zaten kortizonlu sonuçta...sen bı takip et bakalım çok kuruyup kasintiyla kızını rahatsız etmiyorsa yaraya dönüşme yoksa bol bol nemlendir ha durum kötüye giderse krem kullanmak mecburi oluyor zaten doktor da o yüzden hemen krem vermemiştir belki
Allahım sanki kendimi görüyorum ve çok korkuyorumKuzum hadı anlayana kadar 5 ay gectı ondan sonra ben çoğu seyı cıkarttım hayatımdan 9 aydan sonrada katı dıyet yaptım,20 ay cıvarı ile ıkı uc muayene de gözetim altında açıldı
Şöyleki bize herturlu paketlı gıda yasaktı işte eser miktar bile yasaktı.
İğne ipliğe dönmüştüm o zamanlar oğlumu 76 ile doğurdum 54 kiloya kadar düştümmama da kullanmıyordu hos kullansa alerjı mamaları cok kotu diyordu herkes
Bende bilmiyorum nasıl dayandım çok zordu ama çok ağladım dışarlarda ani zamanlarda acıktıgımızda yicek bişey bulamazdım yada tek tek ıcıne ne koydunuz dıye sorardım bıkere oyle bes restoran sordum belkı sonra oturdum ağlamıştım baya o geldı aklıma
Gazdan o ya benimki de yapıyor alıyorum kucağıma gazını çıkartıyorum geri devam ediyor uykuya. GeneldeFotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Uyurken bazen ıh ıh yapıp duruyor sanki biryeri ağrıyor sancıyor gibi içim gidiyor. Neden olur ki ya ateşi yok. Gazdan olur mu kıyamıyorum o inledikçe
Benimki de yapıyor gazdan sanırım bazen kasıyor kendini uyandırıyorFotolar coşmuş kıskandımOğluşumun yatağında ilk fotosu
Uyurken bazen ıh ıh yapıp duruyor sanki biryeri ağrıyor sancıyor gibi içim gidiyor. Neden olur ki ya ateşi yok. Gazdan olur mu kıyamıyorum o inledikçe
Benim kv bebek olsun olmasın evlendiğimizden beri eşimi sürekli arar. Ne yaptınız oğlum napıyorsunuz oğlum sürekli sorar. Bebek uyuyordur, ben uyuyorumdur diye direkt beni aramıyor eşimi arar. Ben de arada darlanıyorum.Kızlar, sizi de kv her gün torun görmek için görüntülü arayıp bunaltıyor mu? Onun için de uyanık olduğu saati yokluyorlar sanki saatlerce uyanık kalıyormuş gibi. Her uyandığında besleme telaşının üstüne bir de onlar yetiyor. Her gün mutlaka görmek istiyorlar ya.. İyice bunalttılar
Ben üç yıl önce covidden annemi kaybettim. Kv her babaannem diye aradığında çok kötü hissediyorum. Annem göremedi torununu diye çok kötü hissediyorum.bu aralar çok üstüme geldi bu aramalar..
Hiç sevmem öylelerini. Uyuyan çocuğu neden huzursuz ediyorsunKvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Bunu buradayken kv de yapıyordu. Çocuk ses çıkarıyor iki gözünü açıp kapatıyor aaaa kızım sen uyandın mı bilmem ne sohbet ediyor bir oldu iki oldu o gözlerini tamamen açıp ağlamadıkça ona uyaran verme dedim. Bir de şey vardı çocuk aç emzik verip gidip mama yapacağım o ara ağlıyor. Alıyor kucağına sallıyor, konuşuyor, ninni falan. Açlıktan ağladığında sadece açlıktan ağlamalı dedim ona başka uyaran verip ona koşulluyorsun sonra ona alışacak her huzursuzlukta onu isteyecek artık sırayla kv nin yaptıklarını yapacağız kucağa al salla, beşikte salla, konuş, ninni söyle, mama ver ..... Bul bulabilirsen sebebiniAy bunu kızımda çok yaptılar uyanmadan kucakladılar çocuk ııı dediyse geri uyumasına fırsat vermediler. Uyuyor yatıralım ellemeyelim diyince kucağımda da uyur bişey olmaz dediler sürekli beni ekarte ettiler. Oğlum doğmadan pazarlık yaptım kızımda ki gibi ı dedi kucaklayalım aa gözü açık uyumuyor kucaklayalım işi olmayacak dedim çünkü kızımda tek yemek yediğim sayılıydı sürekli kızım ya kucağımda ya mememde oluyordu yemek bile yapamıyordum eşim gelince yapıyorduk. Eşim de bastırdı evet kızdaki gibi olmayacak Fatma çok zorluk çekiyor hele şimdi iki çocuk rezil olur kadın dedi de şimdilik aksi bişey yapmıyorlar çok şükür..
Ahanda annem.. bizim bebeğe türkü alıştırdı çocuk sadece türkü ile susuyor... oy yaylalar yaylalar diye birsey ben söylüyorum istemiyor.. illa annemin sesi ile dinliyor sakinlesiyor... dandini mandini hak getire.. aç anne uyandırma diyorum yok hemen oy yaylalar diye basliyorBunu buradayken kv de yapıyordu. Çocuk ses çıkarıyor iki gözünü açıp kapatıyor aaaa kızım sen uyandın mı bilmem ne sohbet ediyor bir oldu iki oldu o gözlerini tamamen açıp ağlamadıkça ona uyaran verme dedim. Bir de şey vardı çocuk aç emzik verip gidip mama yapacağım o ara ağlıyor. Alıyor kucağına sallıyor, konuşuyor, ninni falan. Açlıktan ağladığında sadece açlıktan ağlamalı dedim ona başka uyaran verip ona koşulluyorsun sonra ona alışacak her huzursuzlukta onu isteyecek artık sırayla kv nin yaptıklarını yapacağız kucağa al salla, beşikte salla, konuş, ninni söyle, mama ver ..... Bul bulabilirsen sebebini
Ses kaydı al bebeye onu dinletAhanda annem.. bizim bebeğe türkü alıştırdı çocuk sadece türkü ile susuyor... oy yaylalar yaylalar diye birsey ben söylüyorum istemiyor.. illa annemin sesi ile dinliyor sakinlesiyor... dandini mandini hak getire.. aç anne uyandırma diyorum yok hemen oy yaylalar diye basliyorbu gidişle 6 ay anamdayim
Öncelikle başın sağolsunKızlar, sizi de kv her gün torun görmek için görüntülü arayıp bunaltıyor mu? Onun için de uyanık olduğu saati yokluyorlar sanki saatlerce uyanık kalıyormuş gibi. Her uyandığında besleme telaşının üstüne bir de onlar yetiyor. Her gün mutlaka görmek istiyorlar ya.. İyice bunalttılar
Ben üç yıl önce covidden annemi kaybettim. Kv her babaannem diye aradığında çok kötü hissediyorum. Annem göremedi torununu diye çok kötü hissediyorum.bu aralar çok üstüme geldi bu aramalar..
Benim kardeşim erik dalına alıştırdıAhanda annem.. bizim bebeğe türkü alıştırdı çocuk sadece türkü ile susuyor... oy yaylalar yaylalar diye birsey ben söylüyorum istemiyor.. illa annemin sesi ile dinliyor sakinlesiyor... dandini mandini hak getire.. aç anne uyandırma diyorum yok hemen oy yaylalar diye basliyorbu gidişle 6 ay anamdayim
Güya bizim işimizi kolaylaştırdıklarını düşünüyorlar ama daha da çıkmaza sokuyorlar bizi. Kv ilk doğumumda ben bebeğe bakarım senin işin varsa yap dedi. Bir böyle iki böyle bende dedim en sonunda çocuğuma ben bakabilirim işleri sen yapıver dedim ey benim çocuklarımı sevmeye vaktim olmadı ondan böyle yapıyorum dedi bende dedim sende aynısını bana yapıyorsun şimdi böyle yaparak dedim benimde çocuğumu sevmeme izin vermiyorsun bende torun olunca onu severim mi demeliyim dedim oturdu düşündü bana hak verdi sonunda şimdi sen çocuğuna bak ben yaparım diyorBunu buradayken kv de yapıyordu. Çocuk ses çıkarıyor iki gözünü açıp kapatıyor aaaa kızım sen uyandın mı bilmem ne sohbet ediyor bir oldu iki oldu o gözlerini tamamen açıp ağlamadıkça ona uyaran verme dedim. Bir de şey vardı çocuk aç emzik verip gidip mama yapacağım o ara ağlıyor. Alıyor kucağına sallıyor, konuşuyor, ninni falan. Açlıktan ağladığında sadece açlıktan ağlamalı dedim ona başka uyaran verip ona koşulluyorsun sonra ona alışacak her huzursuzlukta onu isteyecek artık sırayla kv nin yaptıklarını yapacağız kucağa al salla, beşikte salla, konuş, ninni söyle, mama ver ..... Bul bulabilirsen sebebini
Valla oğlan emerek uyurdu yüzde 90, bu kız uyumuyor ayak beşik kucak sallıyorum napayımBişey diycem bebişleriniz nasıl uykuya geçiyor. Şimdi kv eleştirilmiş ama çoğunu ben de yapıyorummesela ninni mesela kucakta koridorda volta atıyorum mesela Toto’ya pıtpıt. 2-3 kez eşimle battaniye arasında salladık yaşandı yani böyle şeyler kızlar her zaman memede uyumuyor. Hatta benim ki genelde memede uyumuyor. Gazı çıkması için uykusu açılmış oluyor
Çok güzel masallah onaBi foti de bizden1 ay fotisi dün gelecekti ama gecikti iğnelerle kalp yapmak baya zorladı ama bişeyler çıktı ortaya
Bende bir iki gün kontrol edip götüreceğim canımda bezine bakar mı doktorlarBugün Bi takip et gece de devam ederse içine de sinmezse gider gösterirsin yarın canım aklında kalacağına gidip öğren neymiş ne değilmiş
Anladım canım bizim normal ilerler inşAllah yaKan mukus yesıl kaka 5bucuk aylıkken yoğurt denedım ve kızardı o zamn emin oldum 9 aylık deri testi yapıldı çapı büyük çıktı zaten ve run o saatten sonra , genetık testler kan testleride yapıldı ekstra
Teşekür ederiz teyzesiÇok güzel masallah ona
Resmini çek elinde bulunsun canımBende bir iki gün kontrol edip götüreceğim canımda bezine bakar mı doktorlar
Anladım canım bizim normal ilerler inşAllah yadaha 19 günlüğüz
Çok şükür kuzum dimi amaTeşekür ederiz teyzesianam oğlumun bir sürü tanımadığı teyzesi var bende bir sürü bebenin teyzesiyim
Başın sağolsun canım, keşke senin halini de anlasalar, benimkiler çok aramaz hatta ben söyledim görüntülü ara da çocuğu görsünler diye eşime ama şimdi on gündür falan burda.Kızlar, sizi de kv her gün torun görmek için görüntülü arayıp bunaltıyor mu? Onun için de uyanık olduğu saati yokluyorlar sanki saatlerce uyanık kalıyormuş gibi. Her uyandığında besleme telaşının üstüne bir de onlar yetiyor. Her gün mutlaka görmek istiyorlar ya.. İyice bunalttılar
Ya senin bebe ek gıdaya çok erken başladı kimyon nane çaylarıylaGece 3 oluyordu bizim bugün gaz sancısı başladı geri 6.15 de uyudu az yüreğim tutmuş 7.20 de başladı ağlamaya emdi geri uyudu 9 da kalktı. Sonra da saat 14.40a kadar uyumadı sürekli memede sürekli gaz çıkardı ağladı memeyi bırakıp yatırdığım an bastı çığlığı geri aldım kucağıma. Bizim buralarda bir tane bitki var mentollü nane (nane ruhu, sancı nanesi diye geçiyor). Kendime ondan demlemiştim 2 çay kaşığı da sıpaya verdim 20 dk sonra uyudu çocuuum 3 saat kadar uyudu rahatladı sanırım
Ay benimki de ilk geldiği gün öyle uyuyan çocuğu almış sonra çocuk kustu panik oldu bir daha almadıKvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Ya ben de çocuk uyudukça kucağımdan alıp yatağına yatırmaya çalışıyordu annemle eşim ona sinir oluyordum baştaAy bunu kızımda çok yaptılar uyanmadan kucakladılar çocuk ııı dediyse geri uyumasına fırsat vermediler. Uyuyor yatıralım ellemeyelim diyince kucağımda da uyur bişey olmaz dediler sürekli beni ekarte ettiler. Oğlum doğmadan pazarlık yaptım kızımda ki gibi ı dedi kucaklayalım aa gözü açık uyumuyor kucaklayalım işi olmayacak dedim çünkü kızımda tek yemek yediğim sayılıydı sürekli kızım ya kucağımda ya mememde oluyordu yemek bile yapamıyordum eşim gelince yapıyorduk. Eşim de bastırdı evet kızdaki gibi olmayacak Fatma çok zorluk çekiyor hele şimdi iki çocuk rezil olur kadın dedi de şimdilik aksi bişey yapmıyorlar çok şükür..
Ya ben de kimbilir ne yanlış şeyler yapıyorumBişey diycem bebişleriniz nasıl uykuya geçiyor. Şimdi kv eleştirilmiş ama çoğunu ben de yapıyorummesela ninni mesela kucakta koridorda volta atıyorum mesela Toto’ya pıtpıt. 2-3 kez eşimle battaniye arasında salladık yaşandı yani böyle şeyler kızlar her zaman memede uyumuyor. Hatta benim ki genelde memede uyumuyor. Gazı çıkması için uykusu açılmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?