2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Ay bunu kızımda çok yaptılar uyanmadan kucakladılar çocuk ııı dediyse geri uyumasına fırsat vermediler. Uyuyor yatıralım ellemeyelim diyince kucağımda da uyur bişey olmaz dediler sürekli beni ekarte ettiler. Oğlum doğmadan pazarlık yaptım kızımda ki gibi ı dedi kucaklayalım aa gözü açık uyumuyor kucaklayalım işi olmayacak dedim çünkü kızımda tek yemek yediğim sayılıydı sürekli kızım ya kucağımda ya mememde oluyordu yemek bile yapamıyordum eşim gelince yapıyorduk. Eşim de bastırdı evet kızdaki gibi olmayacak Fatma çok zorluk çekiyor hele şimdi iki çocuk rezil olur kadın dedi de şimdilik aksi bişey yapmıyorlar çok şükür..

Kızarıklık kuruluk var maalesef. Ben de istemem kortizon ama sanki kaşınıyor ya ellerini yüzüne sürmeye çalışıyor
Allahım sanki kendimi görüyorum ve çok korkuyorum maşallah sana kız
Gazdan o ya benimki de yapıyor alıyorum kucağıma gazını çıkartıyorum geri devam ediyor uykuya. Genelde bazen uyanıyor tabi.

Benimki de yapıyor gazdan sanırım bazen kasıyor kendini uyandırıyor
Benim kv bebek olsun olmasın evlendiğimizden beri eşimi sürekli arar. Ne yaptınız oğlum napıyorsunuz oğlum sürekli sorar. Bebek uyuyordur, ben uyuyorumdur diye direkt beni aramıyor eşimi arar. Ben de arada darlanıyorum.
Keşke özel durumun hakkında daha fazla hassasiyet gösterse.

Kvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Hiç sevmem öylelerini. Uyuyan çocuğu neden huzursuz ediyorsun

Bunu buradayken kv de yapıyordu. Çocuk ses çıkarıyor iki gözünü açıp kapatıyor aaaa kızım sen uyandın mı bilmem ne sohbet ediyor bir oldu iki oldu o gözlerini tamamen açıp ağlamadıkça ona uyaran verme dedim. Bir de şey vardı çocuk aç emzik verip gidip mama yapacağım o ara ağlıyor. Alıyor kucağına sallıyor, konuşuyor, ninni falan. Açlıktan ağladığında sadece açlıktan ağlamalı dedim ona başka uyaran verip ona koşulluyorsun sonra ona alışacak her huzursuzlukta onu isteyecek artık sırayla kv nin yaptıklarını yapacağız kucağa al salla, beşikte salla, konuş, ninni söyle, mama ver ..... Bul bulabilirsen sebebini

Ahanda annem.. bizim bebeğe türkü alıştırdı çocuk sadece türkü ile susuyor... oy yaylalar yaylalar diye birsey ben söylüyorum istemiyor.. illa annemin sesi ile dinliyor sakinlesiyor... dandini mandini hak getire.. aç anne uyandırma diyorum yok hemen oy yaylalar diye basliyor bu gidişle 6 ay anamdayim

D dra21 canım kızımın süt alerjisi olmandan şüpheleniyor dr. Kan verdik diyete başladım ben bu 3. günümüz. Kan sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Ancak kan sonuçları yanılma payı çok yüksekmiş o yüzden dr muayenesi ve annenin gözlemi çok önemli. Eğer şüphen varsa şimdiden gözlemlemeye başla.
Bizim ilk belirtimiz burun tıkanıklığı oldu serumf. falan kullandık ama açılmadı hala da tıkanıklık devam ediyor. 2. Belirti mukuslu kaka ve kakasını yaparken gürültülü yapıyor foşur foşur duyuyorum yani. Arada da yğzünde kırmızı noktalar görüyordum. Bu şekilde nerdeyse bi 20 gün devam ettik anlamadım ben. Zaten 2-3 aylıkta belli oluyormuş. İlk ayda anlamak çok zor. Bizde işte 2. Ayda yüzündeki kırmızı noktalar ilerledi çoğaldı kızarma kuruma oldu yüzünde. Dr a gittik işte hemen. Bu üç belirtiyi gören dr direkt süt alerjisi dedi. şimdi emin olmaya çalışıyoruz işte inşallah senin yoktur ama yine de gözlem yap ki dr a detaylı anlatasın. Mesela biz hiç kakada kan görmedik

Bişey diycem bebişleriniz nasıl uykuya geçiyor. Şimdi kv eleştirilmiş ama çoğunu ben de yapıyorum mesela ninni mesela kucakta koridorda volta atıyorum mesela Toto’ya pıtpıt. 2-3 kez eşimle battaniye arasında salladık yaşandı yani böyle şeyler kızlar her zaman memede uyumuyor. Hatta benim ki genelde memede uyumuyor. Gazı çıkması için uykusu açılmış oluyor

Ses kaydı al bebeye onu dinlet

Öncelikle başın sağolsun
Benim kv aramıyor ben 2 güne bir arıyorum görsün torununu diye onda da 10 kere teşekkür ediyor sağol yavrum diye

Benim kardeşim erik dalına alıştırdı Geçen onla uyudu

Güya bizim işimizi kolaylaştırdıklarını düşünüyorlar ama daha da çıkmaza sokuyorlar bizi. Kv ilk doğumumda ben bebeğe bakarım senin işin varsa yap dedi. Bir böyle iki böyle bende dedim en sonunda çocuğuma ben bakabilirim işleri sen yapıver dedim ey benim çocuklarımı sevmeye vaktim olmadı ondan böyle yapıyorum dedi bende dedim sende aynısını bana yapıyorsun şimdi böyle yaparak dedim benimde çocuğumu sevmeme izin vermiyorsun bende torun olunca onu severim mi demeliyim dedim oturdu düşündü bana hak verdi sonunda şimdi sen çocuğuna bak ben yaparım diyor

Valla oğlan emerek uyurdu yüzde 90, bu kız uyumuyor ayak beşik kucak sallıyorum napayım

Bugün Bi takip et gece de devam ederse içine de sinmezse gider gösterirsin yarın canım aklında kalacağına gidip öğren neymiş ne değilmiş
Bende bir iki gün kontrol edip götüreceğim canımda bezine bakar mı doktorlar

Anladım canım bizim normal ilerler inşAllah ya daha 19 günlüğüz

Başın sağolsun canım, keşke senin halini de anlasalar, benimkiler çok aramaz hatta ben söyledim görüntülü ara da çocuğu görsünler diye eşime ama şimdi on gündür falan burda.
Ya senin bebe ek gıdaya çok erken başladı kimyon nane çaylarıyla
Ay benimki de ilk geldiği gün öyle uyuyan çocuğu almış sonra çocuk kustu panik oldu bir daha almadı Sonra sonra uyutmak için almaya başladı.
Ya ben de çocuk uyudukça kucağımdan alıp yatağına yatırmaya çalışıyordu annemle eşim ona sinir oluyordum başta Aslında doğru olanı mı yapıyorlardı
Ya ben de kimbilir ne yanlış şeyler yapıyorum Ihlamurseven in dediğine takıldım çocuk ne zaman ağlasa meme veriyorum dkdk belki meme istemiyor ama koşulluyor muyum

Kızlar deneyimli anneler bilirler belki. Bebek zeytinyağı varmış kullandığınız marka var mıydı? Ben mamaya koymak istiyorum şu kaka sıkıntısı çok yoruyor oğlumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…