Ya bende böyleyim sürekli aç ondan ağlıyor gibi geliyorBaşın sağolsun canım, keşke senin halini de anlasalar, benimkiler çok aramaz hatta ben söyledim görüntülü ara da çocuğu görsünler diye eşime ama şimdi on gündür falan burda.
Ya senin bebe ek gıdaya çok erken başladı kimyon nane çaylarıyla
Ay benimki de ilk geldiği gün öyle uyuyan çocuğu almış sonra çocuk kustu panik oldu bir daha almadıSonra sonra uyutmak için almaya başladı.
Ya ben de çocuk uyudukça kucağımdan alıp yatağına yatırmaya çalışıyordu annemle eşim ona sinir oluyordum baştaAslında doğru olanı mı yapıyorlardı
Ya ben de kimbilir ne yanlış şeyler yapıyorum@Ihlamurseven in dediğine takıldım çocuk ne zaman ağlasa meme veriyorum dkdk belki meme istemiyor ama koşulluyor muyum
D vit kullanıyor musun? Dr un verdiği d vit zeytinyağının içinde olandan bir fıs sıkıyorum sanki iyi geliyor bize ya. Şimdilik yaşamadı kaka sorunuKızlar deneyimli anneler bilirler belki. Bebek zeytinyağı varmış kullandığınız marka var mıydı? Ben mamaya koymak istiyorum şu kaka sıkıntısı çok yoruyor oğlumu.
Sarılık riski yoksa bırakın uyusun dediler bugün bana kızlarKızlar bebişleri 2-3 saatte uyandırmayı ne zaman bıraktınız?
Benimkide kızarıyor birde küçğk sivilcelerimiz varMaşallah canım çok geçmiş olsun, bir daha allah göstermesin
Ya bu sivilceler normal değil mi benimkinde de var, hatta kolumda çok yatarsa kafasına ladar benek benek kızarıyor sivilcelerden başka
Daha da iyi olacaksın inşallah, bizler daha iyiyiz şimdi çocuklar uyutmuyor
Herkesin bebişler çok tatlı maşallahBizim de birinci ayımız cumhuriyetin 100. Yılıyla cadılar bayramının arasına denk geldi, keşke Türk bayraklı tulum akıl edip alsaydım dedim ama balkabaklı vardı
Uyuyan çocuğu uykusundan etmişKvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Yaa bizde şuan sadece mukuslu kaka var ama 2 gündür devam ediyor olmadı götürürüm evdekiler normal diyor ama sümük gibi bildiğin bana değil gibi geliyor en kötü 1. Ay kontrolümüzde konuşacağım bunu kanı nasıl aldılar topuk kanı gibi mi? O zaman size tanı konuldu gibi nasıl diyet yapıyorsunD dra21 canım kızımın süt alerjisi olmandan şüpheleniyor dr. Kan verdik diyete başladım ben bu 3. günümüz. Kan sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Ancak kan sonuçları yanılma payı çok yüksekmiş o yüzden dr muayenesi ve annenin gözlemi çok önemli. Eğer şüphen varsa şimdiden gözlemlemeye başla.
Bizim ilk belirtimiz burun tıkanıklığı oldu serumf. falan kullandık ama açılmadı hala da tıkanıklık devam ediyor. 2. Belirti mukuslu kaka ve kakasını yaparken gürültülü yapıyor foşur foşur duyuyorum yani. Arada da yğzünde kırmızı noktalar görüyordum. Bu şekilde nerdeyse bi 20 gün devam ettik anlamadım ben. Zaten 2-3 aylıkta belli oluyormuş. İlk ayda anlamak çok zor. Bizde işte 2. Ayda yüzündeki kırmızı noktalar ilerledi çoğaldı kızarma kuruma oldu yüzünde. Dr a gittik işte hemen. Bu üç belirtiyi gören dr direkt süt alerjisi dedi.şimdi emin olmaya çalışıyoruz işte inşallah senin yoktur ama yine de gözlem yap ki dr a detaylı anlatasın. Mesela biz hiç kakada kan görmedik
Oy maşAllahBi foti de bizden1 ay fotisi dün gelecekti ama gecikti iğnelerle kalp yapmak baya zorladı ama bişeyler çıktı ortaya
Valla her bezini çekiyorum inşAllah bakarlarResmini çek elinde bulunsun canım
Şöyle bir düşündüm de buradaki anneler bir toplanma fırsatı bulsa nasıl olurdu bebelerle acabaÇok şükür kuzum dimi ama
Ay maşallah. Şu iğneyi aylarca şapka çıkarıyorum ya 10 gün yaptım doğumdan sonra her seferinde aklıma siz geldiniz nasıl yaptılar diyeBi foti de bizden1 ay fotisi dün gelecekti ama gecikti iğnelerle kalp yapmak baya zorladı ama bişeyler çıktı ortaya
Napiiim gaz sancısı çekiyor kuzum yarın kontrolümüz var sorcam orda da tekrardanYa senin bebe ek gıdaya çok erken başladı kimyon nane çaylarıyla
Ya ben de çocuk uyudukça kucağımdan alıp yatağına yatırmaya çalışıyordu annemle eşim ona sinir oluyordum baştaAslında doğru olanı mı yapıyorlardı
3 4 gündür yapmıyorum kuzum ama bizim sarılık riskimiz vardı. İstersen bugün bir dene alarmı 3.5 4 saate kur bak bakalım bu arada kendi uyanıyor mu noluyorKızlar bebişleri 2-3 saatte uyandırmayı ne zaman bıraktınız?
Kız çokta çekme milletin galerisinde gülen bebek fotileri olur seninki kakalı bezle dolmasın 3 5 çektiysen yeterBenimkide kızarıyor birde küçğk sivilcelerimiz var
Uyuyan çocuğu uykusundan etmiş
Yaa bizde şuan sadece mukuslu kaka var ama 2 gündür devam ediyor olmadı götürürüm evdekiler normal diyor ama sümük gibi bildiğin bana değil gibi geliyor en kötü 1. Ay kontrolümüzde konuşacağım bunu kanı nasıl aldılar topuk kanı gibi mi? O zaman size tanı konuldu gibi nasıl diyet yapıyorsun
Oy maşAllah
Valla her bezini çekiyorum inşAllah bakarlar
Kızlar memeci değil sanırım. Ay anakucağı var ya babybjörn tipi onda bi güzel sallanıyor ki uyuyor da benim kiValla oğlan emerek uyurdu yüzde 90, bu kız uyumuyor ayak beşik kucak sallıyorum napayım
Canım uyanıkken her mızmızlıpında bende veriyorum meme. Ama benim ki öğrendi sanırım karnı toksa almıyor meme. Senin ki aç tok farketmeden alıyor muYa ben de kimbilir ne yanlış şeyler yapıyorumIhlamurseven in dediğine takıldım çocuk ne zaman ağlasa meme veriyorum dkdk belki meme istemiyor ama koşulluyor muyum
Canım inşallah yoktur sende. Elinin üstünden damardan aldılar kanı. Yavrum çok ağladıYaa bizde şuan sadece mukuslu kaka var ama 2 gündür devam ediyor olmadı götürürüm evdekiler normal diyor ama sümük gibi bildiğin bana değil gibi geliyor en kötü 1. Ay kontrolümüzde konuşacağım bunu kanı nasıl aldılar topuk kanı gibi mi? O zaman size tanı konuldu gibi nasıl diyet yapıyorsun
Ya yeterki onlar iyi olsunlar da diyor insan. Yapmam denen çoğu şeyi yapacağız hepimizValla kızlar bende oğlumda çok kızdım annemlere çocuğu ayakta sallamaya alistirmayin onu vermeyin şunu yapmayın kucağa alıp dokastirmayin vs diye sonuçğlum alerjik kolik aşırı gazlı bı bebek oldu. Yapmam dediğim hersei yaptım battaniye de de sallandı ayaktada gece gündüz hoplata hoplata kucakta da dokastirildi...kolik saatlerinde eşim kucağına alır hoplata hoplata onun ağlama sesini bastıracak bir sesle ey şanlı ordu ey şanlı asker marşıni söylerdi çocuk konuşmaya başlayınca ilk soyledigi sey o marş oldu şimdi kızım da da kurallarım yok yeter ki uyusun her yol mübah
Ahahahq çok mantıklıSes kaydı al bebeye onu dinlet
Ahahah biz bebelere mozart dinlettik ana karnında, mahalle baskısı ile erik dalı oy yaylalar işte.. coğrafya kader imişBenim kardeşim erik dalına alıştırdıGeçen onla uyudu
Valla alıyordu son bi haftadır çok huysuzdu gazı vardı galiba hep memedeydi, sonra fazlasını kusuyordu, reflü gibi olmuştu, bu iki gündür aklı başına geldi galiba memeyi kendi çıkarıyor yoksa uyuduğunda ağzından çekiyordum ancaCanım uyanıkken her mızmızlıpında bende veriyorum meme. Ama benim ki öğrendi sanırım karnı toksa almıyor meme. Senin ki aç tok farketmeden alıyor mu
Ya ilk defa çocuğum olmuş sürekli kucağımdan almaya çalıştılarNapiiim gaz sancısı çekiyor kuzum yarın kontrolümüz var sorcam orda da tekrardan
Kız Allah seni napmasınuyuyunca yatır yatağına iki gün sonra ararsın bu hallerini zamanlarını.. Ben kızımda tuvalete gidemiyordum 1 yaşına girdiği gün yürümeye başladı bende gündüzleri bezi çıkarmaya başladım yoksa tövbe tuvalete göndermiyordu emekleyip kapıda ağlamaya başlıyordu yürüyene kadar ne çektim aman aman aman tuh tuh Allah esirgesin
Her yerlerim morardı çürük çürük oldum ama mukafatı güzel olduAy maşallah. Şu iğneyi aylarca şapka çıkarıyorum ya 10 gün yaptım doğumdan sonra her seferinde aklıma siz geldiniz nasıl yaptılar diye
Kız oyuncak mı bu heves alınacakValla alıyordu son bi haftadır çok huysuzdu gazı vardı galiba hep memedeydi, sonra fazlasını kusuyordu, reflü gibi olmuştu, bu iki gündür aklı başına geldi galiba memeyi kendi çıkarıyor yoksa uyuduğunda ağzından çekiyordum anca
Ya ilk defa çocuğum olmuş sürekli kucağımdan almaya çalıştılarBen neler çektim onu yapıcam diye ama hevesimi aldım artık bırakıyorum yatağına arada
Şu bir aylık ömründe çok çektirdi anasınaKız oyuncak mı bu heves alınacak
Neyse hayatım senin rahatın için diyorum bebe senin
Çok teşekkürlerÖncelikle başın sağolsun
Benim kv aramıyor ben 2 güne bir arıyorum görsün torununu diye onda da 10 kere teşekkür ediyor sağol yavrum diye
Çok teşekkürler. Kendi torun mutlulukları herşeyin önüne geçiyor.. Empati kurmayı unutuyorlarBaşın sağolsun canım, keşke senin halini de anlasalar, benimkiler çok aramaz hatta ben söyledim görüntülü ara da çocuğu görsünler diye eşime ama şimdi on gündür falan burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?