2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bende böyleyim sürekli aç ondan ağlıyor gibi geliyor

Kızlar deneyimli anneler bilirler belki. Bebek zeytinyağı varmış kullandığınız marka var mıydı? Ben mamaya koymak istiyorum şu kaka sıkıntısı çok yoruyor oğlumu.
D vit kullanıyor musun? Dr un verdiği d vit zeytinyağının içinde olandan bir fıs sıkıyorum sanki iyi geliyor bize ya. Şimdilik yaşamadı kaka sorunu

Benimkide kızarıyor birde küçğk sivilcelerimiz var
Kvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Uyuyan çocuğu uykusundan etmiş
Yaa bizde şuan sadece mukuslu kaka var ama 2 gündür devam ediyor olmadı götürürüm evdekiler normal diyor ama sümük gibi bildiğin bana değil gibi geliyor en kötü 1. Ay kontrolümüzde konuşacağım bunu kanı nasıl aldılar topuk kanı gibi mi? O zaman size tanı konuldu gibi nasıl diyet yapıyorsun
Bi foti de bizden 1 ay fotisi dün gelecekti ama gecikti iğnelerle kalp yapmak baya zorladı ama bişeyler çıktı ortaya
Oy maşAllah
Resmini çek elinde bulunsun canım
Valla her bezini çekiyorum inşAllah bakarlar

Valla kızlar bende oğlumda çok kızdım annemlere çocuğu ayakta sallamaya alistirmayin onu vermeyin şunu yapmayın kucağa alıp dokastirmayin vs diye sonuç ğlum alerjik kolik aşırı gazlı bı bebek oldu. Yapmam dediğim hersei yaptım battaniye de de sallandı ayaktada gece gündüz hoplata hoplata kucakta da dokastirildi...kolik saatlerinde eşim kucağına alır hoplata hoplata onun ağlama sesini bastıracak bir sesle ey şanlı ordu ey şanlı asker marşıni söylerdi çocuk konuşmaya başlayınca ilk soyledigi sey o marş olduşimdi kızım da da kurallarım yok yeter ki uyusun her yol mübah

Napiiim gaz sancısı çekiyor kuzum yarın kontrolümüz var sorcam orda da tekrardan

Kız Allah seni napmasın uyuyunca yatır yatağına iki gün sonra ararsın bu hallerini zamanlarını.. Ben kızımda tuvalete gidemiyordum 1 yaşına girdiği gün yürümeye başladı bende gündüzleri bezi çıkarmaya başladım yoksa tövbe tuvalete göndermiyordu emekleyip kapıda ağlamaya başlıyordu yürüyene kadar ne çektim aman aman aman tuh tuh Allah esirgesin

Kız çokta çekme milletin galerisinde gülen bebek fotileri olur seninki kakalı bezle dolmasın 3 5 çektiysen yeter

Valla oğlan emerek uyurdu yüzde 90, bu kız uyumuyor ayak beşik kucak sallıyorum napayım
Kızlar memeci değil sanırım. Ay anakucağı var ya babybjörn tipi onda bi güzel sallanıyor ki uyuyor da benim ki
Ya ben de kimbilir ne yanlış şeyler yapıyorum Ihlamurseven in dediğine takıldım çocuk ne zaman ağlasa meme veriyorum dkdk belki meme istemiyor ama koşulluyor muyum
Canım uyanıkken her mızmızlıpında bende veriyorum meme. Ama benim ki öğrendi sanırım karnı toksa almıyor meme. Senin ki aç tok farketmeden alıyor mu
Canım inşallah yoktur sende. Elinin üstünden damardan aldılar kanı. Yavrum çok ağladı aslında kesin tanı konulmadı. İhtimal yüksek ama.
Ya yeterki onlar iyi olsunlar da diyor insan. Yapmam denen çoğu şeyi yapacağız hepimiz

Canım uyanıkken her mızmızlıpında bende veriyorum meme. Ama benim ki öğrendi sanırım karnı toksa almıyor meme. Senin ki aç tok farketmeden alıyor mu
Valla alıyordu son bi haftadır çok huysuzdu gazı vardı galiba hep memedeydi, sonra fazlasını kusuyordu, reflü gibi olmuştu, bu iki gündür aklı başına geldi galiba memeyi kendi çıkarıyor yoksa uyuduğunda ağzından çekiyordum anca
Ya ilk defa çocuğum olmuş sürekli kucağımdan almaya çalıştılar Ben neler çektim onu yapıcam diye ama hevesimi aldım artık bırakıyorum yatağına arada

Kız oyuncak mı bu heves alınacak
Neyse hayatım senin rahatın için diyorum bebe senin

Öncelikle başın sağolsun
Benim kv aramıyor ben 2 güne bir arıyorum görsün torununu diye onda da 10 kere teşekkür ediyor sağol yavrum diye
Çok teşekkürler ne güzel, kv düşünceliymiş. Bizim ya eşimi ya beni arıyor her gün. Az önce yine aradı, bu sefer açmadım. Bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki ya..
Başın sağolsun canım, keşke senin halini de anlasalar, benimkiler çok aramaz hatta ben söyledim görüntülü ara da çocuğu görsünler diye eşime ama şimdi on gündür falan burda.
Çok teşekkürler. Kendi torun mutlulukları herşeyin önüne geçiyor.. Empati kurmayı unutuyorlar bizimki de Aralık'ta bir aylığına gelecek. O zaman da her gün arayıp kızına gösterir, yine bu telefon işinden kurtulamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…