2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aa ne kadarda bennnn Nasıl olsa elbet bırakıyolar yaa dimi

Ay ne bileyim ben hamak alıcam en son

Başın sağolsun canım annen de bu duyguyu yaşamadığı için böyle hissediyorsun ama o da torununu her gün görmek istiyordur.Sen o aradığında değil de kendin müsait olduğun zamanlarda ara ona da söyle müsait değildim vs. diye.
Benim kv arıyor ben açmıyorum kendim müsait olunca arıyorum bazen aramıyorum ertesi gün arıyorum insanlık hali bebekli olunca insan her zaman müsait olmuyor onların da anlayış göstermesi gerek.
Kızlar deneyimli anneler bilirler belki. Bebek zeytinyağı varmış kullandığınız marka var mıydı? Ben mamaya koymak istiyorum şu kaka sıkıntısı çok yoruyor oğlumu.
Kuzum ben bebek zeytinyağı değil normal organik soğuk sıkım zeytinyağı veriyorum günde 4 çay kaşığı kaka durumu da iyi günde 1-2 kez yapıyoruz

Kızlar bebişleri 2-3 saatte uyandırmayı ne zaman bıraktınız?
Ben 2.haftadan sonra bıraktım zaten sarılık riskimiz de yoktu

Kızlar bebişleri 2-3 saatte uyandırmayı ne zaman bıraktınız?
Ben uyandırmadım hiç, hep kendi uyandı yani pek uzun süreli uyumadı
Emerken uyuyor, doyunca bazen kendi bırakıyor, bazen ağzından çekiyorum. Bi süre daha kucakta bekletip beşiğine koyuyorum. Arada uyancak gibi olunca emzik veriyorum. Karnı toksa alıyor, açsa almıyor.

Oy yaylalar ... İyiymiş anne sen yokken ben ne yapacağım de kuzum yoksa bu gidişle türkü söylemeye gelmeli, ses atmalı
Bence de böylesi daha iyi olmuş kuzum sen bebek konusunda yardım istemediğin sürece yanındaki kişi ev işlerine yardım etmeli yoksa anne bebek bağı sekteye uğruyor
Koşullarsın aşkım bebek diyelim ki bezi kirlendiği için ağlıyor ve o an sen meme verdin meme onun için anne kokusu, sıcaklığı, doyduğu yer demek zaten bir iki derken hooop o huzursuzluğu memede gidermeyi öğrenir ve ileride sen bezini fark edip değiştirdiğin halde huzursuzluk giderilmeyebilir çünkü huzursuzlukları memede gidermeyi öğrenmiştir ille de meme ister ya da o an koşullandığı farklı bir şey bebekler birincil ihtiyacı gidermeye yönelik olduğu için meme harika bir araç
Her yerlerim morardı çürük çürük oldum ama mukafatı güzel oldu
Kan sulandırıcılar ... 32. Haftadan doğum sonrasına kadar kullandım artık gözümüz kapalı saplar hale geldik eşimle (iğneden korkan biri olmasına rağmen )

Yanş bebek anasıyla bağlanacakken babaanne dede ile bağlanıyor saçma şekilde

Öğrendiğim günden doğum yapacağım güne kadar sanırsam 230 240 civarı kullandığım iğne

Yanş bebek anasıyla bağlanacakken babaanne dede ile bağlanıyor saçma şekilde

Öğrendiğim günden doğum yapacağım güne kadar sanırsam 230 240 civarı kullandığım iğne
Ovovov benim o kadar değil kuzum o halde bile kollarım, karnım yer yer yeşil,sarı ve mordu

3 4 gündür yapmıyorum kuzum ama bizim sarılık riskimiz vardı. İstersen bugün bir dene alarmı 3.5 4 saate kur bak bakalım bu arada kendi uyanıyor mu noluyor
Genelde kalkıyor ama bir gözüm hep saatte oluyor benim
Kız çokta çekme milletin galerisinde gülen bebek fotileri olur seninki kakalı bezle dolmasın 3 5 çektiysen yeter
Valla hep kakalı bez fotosu bu akşam bide ilk kez yeşil yaptı iyice şimdi üstüne düşerim

Ay evet çok ağlıyorlar ya kıyamam onlara öyle haklılar ki
2 haftadan sonra ama zaten kalkıyor

Anladım kızlar ben saat kurmuyorum ama gözüm hep saatte bakıyorum bugün biraz fazla uyudu akşam acaba dedim yanlış mı yapıyorum
Keşkee, gazını çıkarıp da mı yatırsam yoksa uyanır mı diye hesap yapıyorum kucağımda
Of bu ikilem çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…