2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy bizde giricez sanirim bir iki gune. Yandikk 5. Haftada ataklar nasil oluyor bi bilgilendirme atin ustumuze

Cidden ev gibisi yok. Cocukts hicbi duzen kalmadi. Uyutuyorum bisey icin geliyolar uyaniyo sonra huysuzluk yapiyor uyumuyor tum gece ayakta.
Ben doğumda 2.5 gün kaldım stresten mahvoldum. Sürekli süt için mememi kontrol ettiler laf söylediler, gazını çıkaramadık gece yardım istedik yardımcı olmadılar. Eve gelince kendime gelebildim biraz. Birde yenidogdugunda uyuyordu sürekli şimdi çok zor uyutmak.

Sagol kuzumm. Her serde bir hayir vardir. Benim minnos diger memeyi emmeye basladi insallah oradada sut arttacak mamayi cikaricaz hayatimizdan
Hadi inşallah kuzum Darısı başıma

Ayy bizde giricez sanirim bir iki gune. Yandikk 5. Haftada ataklar nasil oluyor bi bilgilendirme atin ustumuze
+1 Bana da

Bende öyle sezeryan oldum sezeryan sonrası 48 saat yatış oluyor normalde hastanede duramadım rahat edemedim gazımı bile çıkaramadım 24.saatte doktora dedim eve gideyim daha iyi olur bir sorun olur olursa gelirim diye hemen eve geçtik.
Çok zor valla hastanede kalmak Allah hastaların yardımcısı olsun

Burdaki unv hastanesi asiri iyi. Cok iyiler esimin kalmasi icin yardimci oldular guler yuzluler. 2. Cocuk olursa burda dogururum valla

Atak atak diyorsunuz bi korkuyorum valla
Koyun gibi bekliyorum başıma ne gelecek diye

Benimde aklıma o geldi dedim biri beni şikayet etti heralde
Kafalar aynı çalışıyor

Biz atak mı geçirmişiz ya, asla durdurulamayan ağlamalar sadece memede susmalar, uyumamalar. Delicesine ağlamalar anasını ağlatmalar
Bu da geçer bacım
Bakalım bir ne yapacağız

Hastanede calisablar yüzünden çok zor oluyor kalmak. Temizlikçi kadın bile laf söylüyor senin sağlık durumuna bakmadan.

Sizi emiyor mu bebiş emiyorsa önsütü çok alıyor da olabilir yani benimde başıma geldi doktor kısa süreli meme değiştirme önsütten olabilir dedi gerçekten de düzeldi

Kızlar selaam herkes iyidir inşallahbizde klasik uykuya direnme gaz sancıları var bi de katılarak ağlama eklendi e bebektw molfix vw primada ℅20 indirim var haberiniz olsun

Hangi uygulama bu canim

Kvdeye geldik ben Ertuğrul’la wcdeyken uyuyan çocuğu almıs uyandırdı uyandımı dıyorum yok uyanmamıştı dıyor kadının suratına bakasım yok artık ya asırı negatıf yukluyum
Ay daha yeni okuyorum. Hastaneye yattik bir kere aramadi kv. Kendisi gozunden amlyt olacak esimde aramis kör ol insallah demis. Bir insan nasil aramaz aklim almiyor

Kızlar siteye ne oldu öyle ya beni banladılar sandım arkadaşıma falan dedim sen girebiliyor musun diye
E bebekte bebekte güzel indirimler var !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…