2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
2 memeden çıkan sütüme bak stresten hepten gitti çok üzülüyorum kaç saattir ağlıyorum biberona hemen bakıyorum kuzum ama süt yok dönse ne yapsın kuzum
Bir umut artacağına inanıyorum. Bebek emse artar. Bu makineden bende de var. Elimle yaptığımda daha iyi süt çıkıyor valla
Bunlar mı kuzum Philips fiyatı diğerine göre çok uygun
Evet kuzum ben Philips aldım. Diğeri çok pahalı cidden. İki gündür kullanıyorum çok yavaş içebiliyor mamayı.

Bol şans sana ☺

Kuzum büyüdüğü ıcın memeyi devamlı uyarıp daha cok sut üretmek için bu haraketleri yapıyolar bol süt olsun

Kuzum büyüdüğü ıcın memeyi devamlı uyarıp daha cok sut üretmek için bu haraketleri yapıyolar bol süt olsun
Memeyi skyorum süt çıkıyor emiyor uyuyor 5 dk sonra geri uyanıp hiç emmemiş gibi ağlamaya başlıyor. Amin canım inşallah bol bol sütümüz olur bütün annelere duam olsun

Amin canım Allah razı olsun

Memeyi skyorum süt çıkıyor emiyor uyuyor 5 dk sonra geri uyanıp hiç emmemiş gibi ağlamaya başlıyor. Amin canım inşallah bol bol sütümüz olur bütün annelere duam olsun
Bugün aynı şeyi yaşadım. 40ı çıktı ya arkadaşıma gittik yumurta almaya. Anaaaam beni rezil etti orda. Uykusu var deli gibi ama uyumadı. Emmedi. Saçma sapan bişey oldu. Ağladı. Emdi kustu
Düşünki okadar çüçük suratı ya yerım
Ve bir daha asla bu kadar küçük olmayacaklar. Bugün arkadaşım gördü en son 17 günlükken görmüştü. Çok şaşırdı çok değişmiş çok büyümüş dedi. Bi mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…