2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kızlar hepinizi çok özledim bazen doğumu beklediğimiz günleri özlemiyor değilim ama bebeğimi koklama hissi pahabiçilemez
şimdi bunca zaman nasıl geçti bebeğim asla hastanedeki gibi emmiyır sütüm sağlamda 20 ml asla geçmiyor stresten d tabi
Bebeğim memeyi almıyor anlayacağınız sadece mamaya döndük halbuki emzirmeyi ne çok istemiştim
Hastanede Aptamil başladık evde devam ettik ama ml arttıkça mı bilinmez son 4:5 gündür inanılmaz gazı var mamayı değişmeyi düşünüyorum
Bunun yanında biliyorsunuz toxo için ilaç kullandık hamileyken doğumda kestik şimdi bebeği kontrol edecekler kan verdik değer sınırın biraz üstü çıktı cuma Erzurum’a gideceğiz inş enfeksiyon bölümüne dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum güzel anneler
Allah’a emanet olun

Biz hipp combiotic kullanıyoruz. İstersen doktoruna sor ama ben çok memnunum. Bebeği mama ile beslerken biberon mu kullanıyorsun?

Biz hipp combiotic kullanıyoruz. İstersen doktoruna sor ama ben çok memnunum. Bebeği mama ile beslerken biberon mu kullanıyorsun?
Canım önce şırınga kullandık 2 hafta sonra biberon geçtik az akış onu çekiyor en azından şırıngayı biz fışkırtıyoruz diye ne yapacağımı şaşırdım mamayı sorayım kuzum Aptamil güzel mama ama gazı var yani ilk zaman az içiyordu yavaştan arttıkça gazda arttı

Ben de şaşırıyorum bazen ne yapacağımı. Bebek çok tembeldi. Memeye alışamadı. Şırıngadan verdik. Sonra katater ile besledik. sonra doktorum bi biberondan bahsetti onunla aynı özellikte bir şey aldım. Şimdi biraz daha kabullendi mememi daha uzun duruyor. Sütüm çok yeterli değil ama mama ile destekliyorum.
Bu biberon için anne memesine geri döndürüyor diyolar. İstersen bir bak sen de.
Ancak stres olma. Mama da alsa meme de alsa önemli olan sağlıklı ve mutlu olmaları. Bunun dışında hiç bir şeyin önemi yok.
Biberonlar: - medela calma -philips natural response

İyi akşamlar kızlar bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Aşı yapıldı. Kilosu boyu gayet iyi çıktı 1100 gr almış arada mama takviyesi veriyordum günde 2 3 defa falan hem asm deki doktor hem çocuk doktoru bırakabiliriz mamayı kilo alımı gelişimi gayet iyi dedi mama dün bitmişti bugün ki doktor görüşüne göre alırım demiştim doktorlar böyle söyleyince almaktan vazgeçtim. Şimdi alsamıydım diye stres yapıyorum. Bana Bi akıl verin yaptığımın arkasında durup bu geceyi atlatayım bir deneyeyim mi yoksa vakitlice gidip mama mı alayım

Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar dualarım sizinle

Doktor alma dediyse gerek yok aslında ama ben garantici insanımdır. Bulunsun diye alırdım

Dene derim balım maşallah kuzuma

Geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle umarım hiçbir sorun çıkmaz
Valla mama olunca insanın içi bi rahat oluyor Bugün öğlenden akşama kadar emdi, sıkıyorum memede süt var çekiyor ağzında süt var sürekli çiş yaptı ama aranıyor sonra doymadı heralde dedim dolapta sütüm vardı ısıttım verdim üç dört kere kustu yine durmadı şimdi babası geldi uyuyor kucağında Ben anlamıyorum bu çocuğu ya hep memede durmak istiyor geçen iyi gibiydi böyle çıkardı ağzından memeyi büzdü dudakları anladım doyduğunu ama yine hep meme moduna girdi kayınvalidemde doymuyor doymuyor diyip duruyor sütün yaramıyor vs. Sinir oldum. Emdikten bi saat sonra sağıyorum iki memeden 90 ml çıktı ama hala çocuğa sütüm yetmicek gibi geliyor Sonuç olarak dolapta süt olmasaydı mama verecektim Ama gereksiz yere

Kızlar i mom latte kullanan var mı? Günde 1 alıyorum ben 2 mi içiyorsunuz?
Ayrica bi arkadaşım fotoğraftaki takviyeyi tavsiye etti acayip süt arttırdı dedi kullanan var mı?

Eklentiler

• SmartSelect_20231106_215529_Samsung Internet.webp
    7 KB · Görüntüleme: 46
Bu arada sağım yapan kızlar bir lifehack okudum, makine parçalarını her seferinde yıkamak yerine buzdolabında saklıyorlar Bana mantıklı geldi gün içinde buzdolabında gün sonu sterilize edilir. Ben günde bi kere falan sağıyorum ama sürekli sağanlar için mantıklı. Bir de bu makine çekerken hep dışarı akıtıyor normal mi, bir de hep eğilmek zorunda kalıyorum öne doğru.

Ben 3 4 gecedir vermiyorum ama doyması uzun sürüyor. Gündüz uyuduğu için gece hep uyanığız. Sabret emzirmeye devam et emzirdikçe az da olsa süt geliyor.

Ben genel olarak gazını babasına cikarttiriyorum. Bende süt kokusu alipta emmek istemesin diye. Bir de biz biraz daha stresli olduğumuz için çocuk huzursuz olup sürekli emmek istiyor.

2 memeden çıkan sütüme bak stresten hepten gitti çok üzülüyorum kaç saattir ağlıyorum biberona hemen bakıyorum kuzum ama süt yok dönse ne yapsın kuzum

Eklentiler

• AE148E3A-5EF0-4D9D-BC2C-1674D131E0C3.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Bunlar mı kuzum Philips fiyatı diğerine göre çok uygun

Eklentiler

• IMG_7372.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7371.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
Doktor alma dediyse gerek yok aslında ama ben garantici insanımdır. Bulunsun diye alırdım

Dene derim balım maşallah kuzuma

Ben 3 4 gecedir vermiyorum ama doyması uzun sürüyor. Gündüz uyuduğu için gece hep uyanığız. Sabret emzirmeye devam et emzirdikçe az da olsa süt geliyor.
Evet kızlar atak haftasındaymışız normal zamanda emip uyuyan bebem kakalı çişli bezimiz var ama memeden ayrılmak istemiyor. Mama almadım alırsam mama veririm ve aç olmamasına rağmen ağlıyor diye çocuğu tıka basa doyurmaya çalışırım diye vazgeçtim bu geceyi öyle veya böyle atlatacağız.. Atak haftası anneleri olarak gazamız mübarek olsun

Valla bizim atsk icin daha 1 haftamiz varmis cocugumun hastane pskolojinisini bozmus. Eve geldik dus aldirdim uyudu minnosum sukur bende uyuyup dinlenebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…