2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Alayım e bebekten varsa umut dünyası

O kadar çabuk büyüyorlar kııı hele ılk zamanlar

Nazar mı değiyor kuzulara bu ataklar mı tepe taklak ediyor bebelerimizi anlamadım. İki doktor gördü bugün gayet iyi beslenmesi kilosu dedi sarılığı bitmek üzere emzirmeye devam et mamayı bırak dedi. 16.00 dan sonra çocuğum durmaz oldu sürekli üstüne okuyorum, umarım bu geceyi kazasız belasız atlatırız inşallah

Ayy bizde giricez sanirim bir iki gune. Yandikk 5. Haftada ataklar nasil oluyor bi bilgilendirme atin ustumuze

Atak atak diyorsunuz bi korkuyorum valla
Koyun gibi bekliyorum başıma ne gelecek diye
Uyumuyor, susmuyor ağlıyor Memede sustuğunda bile bazen bi ağlama moduna girip çıkıyor. Dün bittik bugün yorgun düştü akşam 6 dan beri uyuyor mama için uyanıyor sadece. Bende uyudum eşim verdi mamaları kendime geldim

Atan falan bilmiyorum ama gece olunca bizimkine de bi delirme geliyor uyumuyor uykusu olsada çözemedim

Bize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olur

D vit kullanıyor musun? Dr un verdiği d vit zeytinyağının içinde olandan bir fıs sıkıyorum sanki iyi geliyor bize ya. Şimdilik yaşamadı kaka sorunu
D vitamini kullanıyoruz prd 600 yarın değişecek ama bakalım belki değişen vitamin iyi gelir inşallah

Bal kabaklı çok güzelmiş, bizde de Atatürk'lü var

Ben cesaret edemiyorum ya onlara ya

Ay daha yeni okuyorum. Hastaneye yattik bir kere aramadi kv. Kendisi gozunden amlyt olacak esimde aramis kör ol insallah demis. Bir insan nasil aramaz aklim almiyor
Aman boşver iyi olmuş eşin de biraz uzak durur göz ameliyatı sana patlayacaktı şimdi alıp getirmez

Ne güzel inşallah devam eder mamasız Yine içinin rahat etmesi için aptamilin sıvı mamaları var ya onlardan al 1-2 tane eve. Anlık sütün azalır susmaz falan onu verirsin.
Ben napcam bilmiyorum oğlum emiyor ama üstüne mama da yiyor 90lık. Kilo alımı çok fazla ama mama vermesem durmuyor bi de öyle çok gelip kusmuyor da ıkınırken gazdan çıkarsa o kadar yoksa yiyor çocuk. 13ünde doktoru ne diyecek bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…