Alayım e bebekten varsa umut dünyasıBir umut artacağına inanıyorum. Bebek emse artar. Bu makineden bende de var. Elimle yaptığımda daha iyi süt çıkıyor valla
Evet kuzum ben Philips aldım. Diğeri çok pahalı cidden. İki gündür kullanıyorum çok yavaş içebiliyor mamayı.
O kadar çabuk büyüyorlar kııı hele ılk zamanlarBugün aynı şeyi yaşadım. 40ı çıktı ya arkadaşıma gittik yumurta almaya. Anaaaam beni rezil etti orda. Uykusu var deli gibi ama uyumadı. Emmedi. Saçma sapan bişey oldu. Ağladı. Emdi kustu
Ve bir daha asla bu kadar küçük olmayacaklar. Bugün arkadaşım gördü en son 17 günlükken görmüştü. Çok şaşırdı çok değişmiş çok büyümüş dedi. Bi mutlu oldum
Gece uyuyunca oluyor arada bende canım ama şuan itibariyle oğlum 7 saattir sık sık emiyor net 5 saat olmuştur sertleşmeye fırsat vermiyor süt birikmesine de izin vermiyorBenim ilk kez göğsümde sertlık atak haftasından sonra oldu bılıyor musun
Nazar mı değiyor kuzulara bu ataklar mı tepe taklak ediyor bebelerimizi anlamadım. İki doktor gördü bugün gayet iyi beslenmesi kilosu dedi sarılığı bitmek üzere emzirmeye devam et mamayı bırak dedi. 16.00 dan sonra çocuğum durmaz oldu sürekli üstüne okuyorum, umarım bu geceyi kazasız belasız atlatırız inşallahBugün aynı şeyi yaşadım. 40ı çıktı ya arkadaşıma gittik yumurta almaya. Anaaaam beni rezil etti orda. Uykusu var deli gibi ama uyumadı. Emmedi. Saçma sapan bişey oldu. Ağladı. Emdi kustu
Ve bir daha asla bu kadar küçük olmayacaklar. Bugün arkadaşım gördü en son 17 günlükken görmüştü. Çok şaşırdı çok değişmiş çok büyümüş dedi. Bi mutlu oldum
Gece gündüz hıc olmuyordu bende, şimdi gecelerı bazen işteGece uyuyunca oluyor arada bende canım ama şuan itibariyle oğlum 7 saattir sık sık emiyor net 5 saat olmuştur sertleşmeye fırsat vermiyor süt birikmesine de izin vermiyor
Yasta olur kurusunuda hosaf gibi yapsanda olurSağol kuzum yaş üzüm mü
Maşallah Duru kuşaAnaaa bi ben mi giremedim bugün siteyeneyse kızlar 40 uçurduk bugün şöylede fotomuzu koyayım
Ayy bizde giricez sanirim bir iki gune. Yandikk 5. Haftada ataklar nasil oluyor bi bilgilendirme atin ustumuze
Uyumuyor, susmuyor ağlıyorAtak atak diyorsunuz bi korkuyorum valla
Koyun gibi bekliyorum başıma ne gelecek diye
Atan falan bilmiyorum ama gece olunca bizimkine de bi delirme geliyor uyumuyor uykusu olsada çözemedimUyumuyor, susmuyor ağlıyorMemede sustuğunda bile bazen bi ağlama moduna girip çıkıyor. Dün bittik bugün yorgun düştü akşam 6 dan beri uyuyor mama için uyanıyor sadece. Bende uyudum eşim verdi mamaları kendime geldim
Ataklar belli dönemlerde canım sizin daha erken düzene girmediği içindirAtan falan bilmiyorum ama gece olunca bizimkine de bi delirme geliyor uyumuyor uykusu olsada çözemedim
Papatya yollamıştı bunu bana canım uygulama adını bilmiyorum ama şu an pahalıymışHangi uygulama bu canim
Bize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olurBaşın sağolsun canım annen de bu duyguyu yaşamadığı için böyle hissediyorsun ama o da torununu her gün görmek istiyordur.Sen o aradığında değil de kendin müsait olduğun zamanlarda ara ona da söyle müsait değildim vs. diye.
Benim kv arıyor ben açmıyorum kendim müsait olunca arıyorum bazen aramıyorum ertesi gün arıyorum insanlık hali bebekli olunca insan her zaman müsait olmuyor onların da anlayış göstermesi gerek.
Kuzum ben bebek zeytinyağı değil normal organik soğuk sıkım zeytinyağı veriyorum günde 4 çay kaşığı kaka durumu da iyi günde 1-2 kez yapıyoruz
Ben 2.haftadan sonra bıraktım zaten sarılık riskimiz de yoktu
D vitamini kullanıyoruz prd 600 yarın değişecek ama bakalım belki değişen vitamin iyi gelir inşallahD vit kullanıyor musun? Dr un verdiği d vit zeytinyağının içinde olandan bir fıs sıkıyorum sanki iyi geliyor bize ya. Şimdilik yaşamadı kaka sorunu
Bal kabaklı çok güzelmiş,Maşallah canım çok geçmiş olsun, bir daha allah göstermesin
Ya bu sivilceler normal değil mi benimkinde de var, hatta kolumda çok yatarsa kafasına ladar benek benek kızarıyor sivilcelerden başka
Daha da iyi olacaksın inşallah, bizler daha iyiyiz şimdi çocuklar uyutmuyor
Herkesin bebişler çok tatlı maşallahBizim de birinci ayımız cumhuriyetin 100. Yılıyla cadılar bayramının arasına denk geldi, keşke Türk bayraklı tulum akıl edip alsaydım dedim ama balkabaklı vardı
MaşallahAnaaa bi ben mi giremedim bugün siteyeneyse kızlar 40 uçurduk bugün şöylede fotomuzu koyayım
Ben cesaret edemiyorum ya onlara yaGece 3 oluyordu bizim bugün gaz sancısı başladı geri 6.15 de uyudu az yüreğim tutmuş 7.20 de başladı ağlamaya emdi geri uyudu 9 da kalktı. Sonra da saat 14.40a kadar uyumadı sürekli memede sürekli gaz çıkardı ağladı memeyi bırakıp yatırdığım an bastı çığlığı geri aldım kucağıma. Bizim buralarda bir tane bitki var mentollü nane (nane ruhu, sancı nanesi diye geçiyor). Kendime ondan demlemiştim 2 çay kaşığı da sıpaya verdim 20 dk sonra uyudu çocuuum 3 saat kadar uyudu rahatladı sanırım
Gündüz sakin olan çocuğa gece bir hal oluyorAtaklar belli dönemlerde canım sizin daha erken düzene girmediği içindir
Muhtemelen ataktır 5.haftada oluyorBiz atak mı geçirmişiz ya, asla durdurulamayan ağlamalar sadece memede susmalar, uyumamalar. Delicesine ağlamalaranasını ağlatmalar
Aman boşver iyi olmuş eşin de biraz uzak durur göz ameliyatı sana patlayacaktı şimdi alıp getirmezAy daha yeni okuyorum. Hastaneye yattik bir kere aramadi kv. Kendisi gozunden amlyt olacak esimde aramis kör ol insallah demis. Bir insan nasil aramaz aklim almiyor
Ne güzel inşallah devam eder mamasızİyi akşamlar kızlar bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Aşı yapıldı. Kilosu boyu gayet iyi çıktı 1100 gr almış arada mama takviyesi veriyordum günde 2 3 defa falan hem asm deki doktor hem çocuk doktoru bırakabiliriz mamayı kilo alımı gelişimi gayet iyi dedi mama dün bitmişti bugün ki doktor görüşüne göre alırım demiştim doktorlar böyle söyleyince almaktan vazgeçtim. Şimdi alsamıydım diye stres yapıyorum. Bana Bi akıl verin yaptığımın arkasında durup bu geceyi atlatayım bir deneyeyim mi yoksa vakitlice gidip mama mı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?