2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Jimnastiğe de gönder bence o da etkili. Ben esneklik kazanması için en az 1 sene jimnastik istiyorum erken yaşlarda

Jimnastiğe de gönder bence o da etkili. Ben esneklik kazanması için en az 1 sene jimnastik istiyorum erken yaşlarda
Evet evet bakıyorum bakalım jimnastik de aklımda bir yerden yakalaması lazım kuzumun

Bazen bunları konuşuyor olmak bile beni çok duygulandırıyor. İlk zamanlar keseydi kalp atımıydı cinsiyetti konuşurken şimdi jimnastik hayallerim kuruyoruz. Çok şükür gerçekten hepsine ve her bebeğe

Bazen bunları konuşuyor olmak bile beni çok duygulandırıyor. İlk zamanlar keseydi kalp atımıydı cinsiyetti konuşurken şimdi jimnastik hayallerim kuruyoruz. Çok şükür gerçekten hepsine ve her bebeğe
Aynen çok güzel bir duygu 1 saattir ağlıyordu şimdi sustu şunu izliyor ☺ Bittikçe gidiyorum bana bakıyor kurana kadar Her anı farklı güzel

Eklentiler

• IMG_20231110_065441.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
Aynen çok güzel bir duygu 1 saattir ağlıyordu şimdi sustu şunu izliyor ☺ Bittikçe gidiyorum bana bakıyor kurana kadar Her anı farklı güzel
Esim bakarken bir anda ben gelnce nereye gitsem bakiyor. İnek geldi diyor esimde. Cocuk hakkaten beni inek gozuyle goruyor. Oo meme geldi sutler gelsin cuk cuk

Araştır kuzum. İçeriği temiz, keçi sütlü bir mama. İçinde palm yağı, nişasta, basit şeker vb. yok
Bakayım kuzum sağol
Nerdeyse başından beri diyebiliriz 10 gündür geçmeyen sulu mukuslu kakası var inşAllah düzene girer doktorda dedi barsakları daha adapte olmaya çalışıyor inşAllah çabuk adapte oluruz

Sor yıne eczacıya kuzum ben oyle bılıyorum 1hanım da demıs ya doktoru
Danışıcam canım sağol

Evet okudukça kötü oldum okumayacağım yapmam gerekenler eksik olmasın diye okuyayım dedim ama kötü senaryolarla bunaldım inşAllah kuzum ya

Papatyamaviss bu atak dönemi bi oluyor bi olmuyor şekilde geçiyor. Bu gece çok az uyuduk hep bi değişiklik istedi meme istedi
Bu atak ıkı hafta sürüyor hergun de bad geçmez yanı daha 9 gun var kocam gece soruyo su zımbırtının geçmesine kac gun kaldı dıye dedim 10 oh Allahtan annene gidiyorsun dedi utanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…