Bize miadında tam haftasında küçük doğduğu için dedi.Çok üzüldük başta ama şimdi şey diyorum tüm spor kurslarına bakacağım özellikle yüzme gönderilecek en erken yaşta başlamamız boy ve kas gelişimi için Şimdi de mamsdan çekinmiyorum emzirdikten sonra ne kadar yerse veriyorum
Bazen bunları konuşuyor olmak bile beni çok duygulandırıyor. İlk zamanlar keseydi kalp atımıydı cinsiyetti konuşurken şimdi jimnastik hayallerim kuruyoruz. Çok şükür gerçekten hepsine ve her bebeğe
Bazen bunları konuşuyor olmak bile beni çok duygulandırıyor. İlk zamanlar keseydi kalp atımıydı cinsiyetti konuşurken şimdi jimnastik hayallerim kuruyoruz. Çok şükür gerçekten hepsine ve her bebeğe
Biz atak donemine girmisiz 5. Hafta.olana. simdi sizin duzeltilmis aya gore mi goksa dogusuna gore mi eger dogusuna goreyse beni neler bekliyor atatalya
Canım bebiş baştan beri mi böyle yoksa belli bir süredir mi böyle acaba? Yani en iyisini dokyorlar biliyor tabi ki onları dinlemek lazım ama çok ufaklar şuan ileride düzene girip değişecek beslenmeleri ve sindirimleri diye düşünüyorum ben hep
Nerdeyse başından beri diyebiliriz 10 gündür geçmeyen sulu mukuslu kakası var inşAllah düzene girer doktorda dedi barsakları daha adapte olmaya çalışıyor inşAllah çabuk adapte oluruz
Bende öyle düşünüyorum canım inşallah öyledir kısa sürede geçer. Okuma bişeyler. Her bebek farklı sonuçta. Ben de çok üzüldüm ilk başta ama şimdi vardır bir hayır diyorum. Anne olarak üstümüze düşeni yapalım gerisi hallolacak inşallah
Bu atak ıkı hafta sürüyor hergun de bad geçmez yanı daha 9 gun var kocam gece soruyo su zımbırtının geçmesine kac gun kaldı dıye dedim 10 oh Allahtan annene gidiyorsun dedi utanmaz