2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar süt sağma makinesi beyaz valf içinde siyah noktalar gördüm iki kere yıkadım azıcık kaldı sabah gene yıkadım.. sonra süt sagdim ama emin olamadım bu süt heba mi oldu sizce

3 no 4 kilodan başlıyor biz 5 kiloyu geçtik 2 sıkıyor mecbur 3 kullanıyoruz bakalım biraz daha kilo alınca sızmaz inşallah

Bizde 5 kılo olduk ıkı no daha ıkı paket var ya
Benim beş kilo hala son 1 no paketini bitirmeye çalışmam... ama totosu küçük yavrumun bacakları biraz sıkıyor.

Ya kızlar bu çocuğun sarılığı yine yükselmiş, anne sütü sarılığı dedi doktor. Beslenmesi konusunda şüphem yok dedi ama yatış önerebilirim dedi yine kan verdik artık iyice büyüdü makinede de durmaz ki hiç istemiyorum yatmasını.

Gecmıs olsun kuzum ya aslında genelde uzayan sarılıkta foto vermezler cok sık sık besle ve kontrol dıye gıder ama geçmiş olsun bizi haberdar et

Bu atak ıkı hafta sürüyor hergun de bad geçmez yanı daha 9 gun var kocam gece soruyo su zımbırtının geçmesine kac gun kaldı dıye dedim 10 oh Allahtan annene gidiyorsun dedi utanmaz
Jdşdkdşdkdk bu kadar da açık sözlü olunmaz be
Dun 2 kere mama verdimde birakmaya calisiyoruz ya cisli bezlerine bakiyorum ondan
Oo beybi süpersiniz
Kuzum anne sütüne bağlı sarılıkta yatışın bir anlamı var mı ki? Sonra gene anne sütüyle besleyeceksin gene yükselecek. Benim kızımda da aynı sorun var doktora sorduğumda zamana bırakacaksın zamanla geçecek demişti. Şu ayda bir zararı yok zaten sarılığın. Cihazda da durmak istemez büyüdü.
Kan sonucu bir çıksın bakalım gerekiyorsa yatar tabi yapacak bir şey yok

Gecmıs olsun kuzum ya aslında genelde uzayan sarılıkta foto vermezler cok sık sık besle ve kontrol dıye gıder ama geçmiş olsun bizi haberdar et

Ya ben de anlamadım 14 çıkmış pazartesi tekrar bakalım ciltten, düşmezse yatış dedi doktor şimdi. Sağolun

Aşırı uykusuz günden sonra gece de toplam yarım saat bile uyumadı beynim dönüyo uykusuzluktan

Biz atak donemine girmisiz 5. Hafta.olana. simdi sizin duzeltilmis aya gore mi goksa dogusuna gore mi eger dogusuna goreyse beni neler bekliyor atatalya
Canım benim ikisine göre de değil Lina ile bir gidiyoruz 2.atak dönemimiz. İlkinde 2 gün sıkıntılı geçti bana yapıştı ilgi istedi sürekli ağladı uyumadı ama bence çabuk atlattık. Şimdi de ara ara yapıyor hergün değil. Sanırım 1 gün atak oluyor ertesi gün yorgun düşüp uyuyor sonra yine atak

Geçmiş olsun canım inşallah gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…