Canım benim ikisine göre de değil Lina ile bir gidiyoruz 2.atak dönemimiz. İlkinde 2 gün sıkıntılı geçti bana yapıştı ilgi istedi sürekli ağladı uyumadı ama bence çabuk atlattık. Şimdi de ara ara yapıyor hergün değil. Sanırım 1 gün atak oluyor ertesi gün yorgun düşüp uyuyor sonra yine atak
Evet kuzum haklısın ben oğlanda 2bucuk aylık gecmıstım , bızımde bacakları sıkıyor ama artık gittiği kadar cok sıkarsalar gecerım napayım bebemin totosundan onemlı değil
Boyle rahat edıyorlar bende arada yatırıyorum zaten gunduz yatağına dogru duzgun gecmıyor uyandıkça yanında pışpışlıyorum hemen yoksa dagıldımı bıdaha uyumuyor
Boyle rahat edıyorlar bende arada yatırıyorum zaten gunduz yatağına dogru duzgun gecmıyor uyandıkça yanında pışpışlıyorum hemen yoksa dagıldımı bıdaha uyumuyor
Benim beş kilo hala son 1 no paketini bitirmeye çalışmam... ama totosu küçük yavrumun bacakları biraz sıkıyor.
Ya kızlar bu çocuğun sarılığı yine yükselmiş, anne sütü sarılığı dedi doktor. Beslenmesi konusunda şüphem yok dedi ama yatış önerebilirim dedi yine kan verdik artık iyice büyüdü makinede de durmaz ki hiç istemiyorum yatmasını.
Kızlar özür dileyerek atıyorum ama mukus bu mu oluyo? İlk kez böyle oldu dün 3 kez mama verdim hipp organic olandan içinde süt ürünü var sanırım hiç bakmadım uyku sersemi
Ben son paketteyim bitince 3 e başlayacağım. atatalya
3 nasıl çok fark var mı 2 ile yoksa 2 mi alsam. Bi de midi mini falan ayrımları varmış bilmiyordum
3 nasıl çok fark var mı 2 ile yoksa 2 mi alsam. Bi de midi mini falan ayrımları varmış bilmiyordum
Günde kaç saat uyuyor ki . Şekerlemeleri de uykudan sayın diyo uzmanlar
Günde kaç saat uyuyor ki . Şekerlemeleri de uykudan sayın diyo uzmanlar
Şekerleme 3-5dk memede uyuma sayılır mı? Normalde mesela 6da kslkardı alt açma emzirme gaz 7ye doğru uyurdu 9 gibş kalksrdı sonra 12 gibi uyurdu 2gibi kalkardı şimdi 6dan 1-2ye kadar memede uyumalar yatağa koyunca uyanmalar toplam yarım saat sürmüyo
Kızlar bugün ve dün bizimki epey koyu kıvamlı yaptı büyük tuvaletini ve rengi yeşile çalıyor. Hep normal sulu ve akışkan yapardı. Kıvamını nasıl açıklayayım bilmiyorum ama sanki macun kıvamında. Neden olur acaba?
Kızlar bugün ve dün bizimki epey koyu kıvamlı yaptı büyük tuvaletini ve rengi yeşile çalıyor. Hep normal sulu ve akışkan yapardı. Kıvamını nasıl açıklayayım bilmiyorum ama sanki macun kıvamında. Neden olur acaba?
Sutu az gelen minnoslarim. Simdi egitimden ciktim. Bilgileri aktariyorum. Emzirmeden once goguslere sicak su uygulama yapip emzirin dedi. Ozellikle gunduzleri. Gunde 3 kere sagim. Emdikten en fazla 10 15 dk icerisinde olmali. Ayrica gece 1 ile 5 arasi emzirdikten sonra 2 gogsu 15 dk sonra 10 dk sonra 5 dk olacak sekilde sagim yapin dedi. Birde bol su. Gece sagmak sutu arttiracak en cokta dedi. Bilgiler bunlar
Sutu az gelen minnoslarim. Simdi egitimden ciktim. Bilgileri aktariyorum. Emzirmeden once goguslere sicak su uygulama yapip emzirin dedi. Ozellikle gunduzleri. Gunde 3 kere sagim. Emdikten en fazla 10 15 dk icerisinde olmali. Ayrica gece 1 ile 5 arasi emzirdikten sonra 2 gogsu 15 dk sonra 10 dk sonra 5 dk olacak sekilde sagim yapin dedi. Birde bol su. Gece sagmak sutu arttiracak en cokta dedi. Bilgiler bunlar
Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur