2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde oylee gogsumden ayrilmak istemiyor bende care boyle yatirdim yaninda duruyorum diye

Eklentiler

• 16996092680588160720450504644243.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 67
Benimde oylee gogsumden ayrilmak istemiyor bende care boyle yatirdim yaninda duruyorum diye
Boyle rahat edıyorlar bende arada yatırıyorum zaten gunduz yatağına dogru duzgun gecmıyor uyandıkça yanında pışpışlıyorum hemen yoksa dagıldımı bıdaha uyumuyor

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım uzamış sarılıkta genelde zaman geçtikçe geçer der sık takip ederler ama inşallah daha fazla yükselmez kuzum ya

Kızlar özür dileyerek atıyorum ama mukus bu mu oluyo? İlk kez böyle oldu dün 3 kez mama verdim hipp organic olandan içinde süt ürünü var sanırım hiç bakmadım uyku sersemi

Eklentiler

• IMG_20231110_125923.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 57
Bizde 5 kılo olduk ıkı no daha ıkı paket var ya
Ben son paketteyim bitince 3 e başlayacağım. atatalya 3 nasıl çok fark var mı 2 ile yoksa 2 mi alsam. Bi de midi mini falan ayrımları varmış bilmiyordum
Aşırı uykusuz günden sonra gece de toplam yarım saat bile uyumadı beynim dönüyo uykusuzluktan
Günde kaç saat uyuyor ki . Şekerlemeleri de uykudan sayın diyo uzmanlar

Şekerleme 3-5dk memede uyuma sayılır mı? Normalde mesela 6da kslkardı alt açma emzirme gaz 7ye doğru uyurdu 9 gibş kalksrdı sonra 12 gibi uyurdu 2gibi kalkardı şimdi 6dan 1-2ye kadar memede uyumalar yatağa koyunca uyanmalar toplam yarım saat sürmüyo

Bu ağlama krizlerini nasıl atlatiyorsunuz? Altını bile actirmiyor.. kıyamet kopuyor evde uyanıkken...

Kızlar bugün ve dün bizimki epey koyu kıvamlı yaptı büyük tuvaletini ve rengi yeşile çalıyor. Hep normal sulu ve akışkan yapardı. Kıvamını nasıl açıklayayım bilmiyorum ama sanki macun kıvamında. Neden olur acaba?

Mama kullanıyor musun? Demir içeriği yüksek mama da yeşil renk kakaya sebep olabilirmis

Sutu az gelen minnoslarim. Simdi egitimden ciktim. Bilgileri aktariyorum. Emzirmeden once goguslere sicak su uygulama yapip emzirin dedi. Ozellikle gunduzleri. Gunde 3 kere sagim. Emdikten en fazla 10 15 dk icerisinde olmali. Ayrica gece 1 ile 5 arasi emzirdikten sonra 2 gogsu 15 dk sonra 10 dk sonra 5 dk olacak sekilde sagim yapin dedi. Birde bol su. Gece sagmak sutu arttiracak en cokta dedi. Bilgiler bunlar

Bacım emdikten sonra bebeyi bırakamıyorum ki sağım yapayım... 15 dk içinde imkansız.. gece belki uyurken olabilir.. gece sağım çok önemli imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…