2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen canim instagram uzerinden aldim. Suan 100 cc civari sagilmis sut var. Bugun mama miktarini azaltip sagilmis sut takviyesiyle gidicem bakalim
Ben şimdi emme sonrası sağdım 10 cc bile çıkmadı. O da o arada birikendir yani. Kuzey Ata'nın çekme konusunda sıkıntısı yok o zaman güzel boşaltıyor sanırım memeyi. Ama yetmiyor işte sonuna kadar emiyor çocuum

Listenin yarısını şuan tüketemiyorum yasak sağım işini nasıl yaptın peki emzirdikten sonramı nasıl ayarladın fazla geldi anlatır mısım bşrde ücreti neydi bende danışırım olmazsa

Dedigim sekilde yaptin mi ilk biri 15 digeri ,15 sonra 10 ar dk sonra 5 er dk. Digerlerini bende alicam karistiricam. Artik tadina falan bakmicam
Şimdi gördüm emzirdikten sonra deniyim bende o ara ağlarda sütüm gelmez diye korkuyorum ya

Ondan tam emin değilim de kendine yaparsın. Benim BES vardı 10 yılım da doldu. Artık ev almak biraz hayal ama hani bi ev alma durumumuz falan olmazsa o da oğluma inşallah.
Kısmeti ile gelir derler bebekler, belki kuzunun kısmetinde var belli mi olur.. birikim yapmak en iyisi bizde gelen hediyeleri koyalim diyoruz bir hesaba biriksin ilerde güzel günlerde harcar inşallah hepsi

Gece sagmak arttiriyormus bir iki gun dene bakalim

Listenin yarısını şuan tüketemiyorum yasak sağım işini nasıl yaptın peki emzirdikten sonramı nasıl ayarladın fazla geldi anlatır mısım bşrde ücreti neydi bende danışırım olmazsa
Verme para sen bana soyle ben sorarim emzirdikten sonra sagdim kuzum. 15 er dk sonra 10 ar dk sonra 5 er dakika 1 saat sagim oluyor ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…