2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum 4 te taksan tombiş bacakları sıkıyor suan ıcın o yuzden mecbur yapcak bısey yok iki paket var 50 li bitince 3 alırım artık bende ama
Hımmm o bacaklar her türlü sıkılacak yani neyse 2 den bi süre daha devam bakalım. Neyse ki molfixi beğendi nazik popişi
Bendeki midi 3 şu an kilo 5200 büyük gelmedi iyi şu an. 5 kg altındaysa büyük gelebilir bi de senin kız canım biz pipi sıkışmasa devam edebilirdik

Molfix canım
Ay doğru sizde öyle sıkıntılar da var
Relaktaz süt intolarqnsinda özellikle kullanılıyor mesela mukuslu kaka alerji belirtisi evet ama kesin mi değil. Bir hafta denemek de fayda var
Ya neden vermedi Dr bana bunu deneseydik keşke yani madem böyle bir ilaç var

D dra21 canım hala mukuslu kaka devam ediyor. Ama ben diyetle bazı şeylerin düzelmeye başladığını hissediyorum. Çok belirgin net iyileşmeler değil ama var yani bişeyler.

Aman çok şükür çok şükür sevsin bizi üzmesinler az boy atmaya başlasınlar normale döner suanlık bıraz daha sıkar ılk uc ay hızlı kılo alıyolar ya ondan oyle oluyor kılo alma hızı yavaşlıyor boy uzuyor derken toplanıyor bı kadar sıkmaz yanı bi süre sonra benimki tartıda baktım 5 kilo var altı üstü sürpriz artık 2 paket daha bezım var sonra 3 no bı denerim

Bizimkide galiba süt alerjisi bir çocuk gastroenterogla görüştüm bu madde ondada artıyormuş sen doktor olarak alerji doktoruna mı götürüyorsun yok çocuk gastroenteolog muydu canım

S soulianis canım burda laktasyon polikliniği nerede var randevu falan alınıyor mu
Eğitim araştırmada kadın doğum katında gebe eğitim odası var, randevu almadan direkt kapıyı çalıyorsun açıyorlar. Hep boş olur normalde ben gittiğimde mastitli biri vardı onla daha çok ilgilendiler Gebe okuluna da gitmiştim eğitim araştırmanın aynı hemşireler eğitim veriyor, doktor falan yok yani.

Bizimkide galiba süt alerjisi bir çocuk gastroenterogla görüştüm bu madde ondada artıyormuş sen doktor olarak alerji doktoruna mı götürüyorsun yok çocuk gastroenteolog muydu canım
Büyük ihtimal bizim de alerji. Canım ben henüz özel bir Dr a gitmedim. Kendi çocuk doktorumuz ile yürütüyoruz süreci şu an.

Amin canım Allah razı olsun dualarınızı beklerim

atatalya Satilucky gelin birlikte arttiralim sutleri kadinin vrdigi listede bu
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Protein ağırlıklı beslenme

Et, tavuk, balık
Yumurta, süt, peynir, yoğurt, ayran, kefir
Bakliyat (yulaf, bulgur, buğday, mercimek)
Yeşil yapraklı sebzeler
(dere otu, semiz otu, roka, marul, yeşil soğan)
Bol yeşillik yemek gerekiyor.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Bitki çayı

Isırgan otu çayı
Melisa çayı
Kimyon tohumu
Anason çayı
Kuşburnu çayı
Günde 3 bardak içilecek. Karıştırıp içebilirsin
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Kuruyemiş,
Ceviz, fındık, badem, kuru üzüm, kuru incir, hurma, kuru dut.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Tüketilmemesi gereken besinler
Ada çayı
Nane
Maydonoz
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Sütün yağını artıran besinler

Tahin
Zeytin
Tereyağı
Zeytin yağı
Avakado

Kizlar dun gece emzirdikten sonra sagdim 70 cc cikti gece. atatalya Satilucky
Kuzum maşallah emdikten sonra 70 cc çok iyi bende emdikten sonra sağdım 40 cc kadar çıktı

Arttıralım valla kuzum liste çok güzel Bitki çaylarından kimyon ve anason tane şekilde aldım ben rezene de koyup üçünü demleyip günde 2 fincan içiyorum.
Diğerlerini de alayım acaba hepsini bir demlesek tadı güzel olur mu ki?

Dedigim sekilde yaptin mi ilk biri 15 digeri ,15 sonra 10 ar dk sonra 5 er dk. Digerlerini bende alicam karistiricam. Artik tadina falan bakmicam

Dedigim sekilde yaptin mi ilk biri 15 digeri ,15 sonra 10 ar dk sonra 5 er dk. Digerlerini bende alicam karistiricam. Artik tadina falan bakmicam
Evet canım yazdığın şekilde yaptım bakalım düzgün ve düzenli beslenmeye başlarsak da artar inşallah
Burnumuzu tıkayıp fondip yaparız artıkMiktar ne kadar koymamız gerek acaba?

Kizlar dun gece emzirdikten sonra sagdim 70 cc cikti gece. atatalya Satilucky
Maşallah canım
Bende sallama çay olarak ısırgan+kimyon+rezene+anason var onu içiyorum. Tane kimyon ve ısırgan ayrıca almıştım kendim demleyim onları. Listeye de dikkat edeyim. Dün gece yarımda 90lık içti onun dışında bu saate kadar sadece 50 cc verdim geceleri daha çok sütüm oluyor doyuyor. Onun üstüne 3.öğün saatindeyiz iyi gittik Sen instagram üzerinden mi aldın destek?

Aynen canim instagram uzerinden aldim. Suan 100 cc civari sagilmis sut var. Bugun mama miktarini azaltip sagilmis sut takviyesiyle gidicem bakalim

Çalışmıyorsan ese yatıyor benım esıme yattı onun e devletten gırıp bak gelen ödemeler PTT kısmında
Bana da yatmamış ben arayıp sordum emekli sandığına olmuyormuş sgk ve bağkur olunca ödenek oluyormuş öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…