Hımmm o bacaklar her türlü sıkılacak yaniKuzum 4 te taksan tombiş bacakları sıkıyor suan ıcın o yuzden mecbur yapcak bısey yokiki paket var 50 li bitince 3 alırım artık bende ama
Ay doğru sizde öyle sıkıntılar da varBendeki midi 3 şu an kilo 5200 büyük gelmedi iyi şu an. 5 kg altındaysa büyük gelebilir bi de senin kız canım biz pipi sıkışmasa devam edebilirdik
Molfix canım
Ya neden vermedi Dr bana bunuRelaktaz süt intolarqnsinda özellikle kullanılıyor mesela mukuslu kaka alerji belirtisi evet ama kesin mi değil. Bir hafta denemek de fayda var
Ben bsktim bi ödeme yok. Başvuru mu lazım acabaEdevlete bi girip bakın ben bi baktım görünüyor PTT ye gönderim yazıyor. Hesap bilgisi girdim ertesi gün yattı hesabıma
Çalışmıyorsan ese yatıyor benım esıme yattı onun e devletten gırıp bak gelen ödemeler PTT kısmındaBen bsktim bi ödeme yok. Başvuru mu lazım acaba
Aman çok şükür çok şükür sevsin bizi üzmesinlerHımmm o bacaklar her türlü sıkılacak yanineyse 2 den bi süre daha devam bakalım. Neyse ki molfixi beğendi nazik popişi
Ay doğru sizde öyle sıkıntılar da var
Ya neden vermedi Dr bana bunudeneseydik keşke yani madem böyle bir ilaç var
D dra21 canım hala mukuslu kaka devam ediyor. Ama ben diyetle bazı şeylerin düzelmeye başladığını hissediyorum. Çok belirgin net iyileşmeler değil ama var yani bişeyler.
Teşekkür ederim canımmYeni sağdığın sütü önce soğutup sonra birlestirmen gerek
Bizimkide galiba süt alerjisi bir çocuk gastroenterogla görüştüm bu madde ondada artıyormuş sen doktor olarak alerji doktoruna mı götürüyorsun yok çocuk gastroenteolog muydu canımHımmm o bacaklar her türlü sıkılacak yanineyse 2 den bi süre daha devam bakalım. Neyse ki molfixi beğendi nazik popişi
Ay doğru sizde öyle sıkıntılar da var
Ya neden vermedi Dr bana bunudeneseydik keşke yani madem böyle bir ilaç var
D dra21 canım hala mukuslu kaka devam ediyor. Ama ben diyetle bazı şeylerin düzelmeye başladığını hissediyorum. Çok belirgin net iyileşmeler değil ama var yani bişeyler.
Ben çalışmıyorum canım. Evet ona bakayım o zmn çok saolÇalışmıyorsan ese yatıyor benım esıme yattı onun e devletten gırıp bak gelen ödemeler PTT kısmında
Eğitim araştırmada kadın doğum katında gebe eğitim odası var, randevu almadan direkt kapıyı çalıyorsun açıyorlar. Hep boş olur normalde ben gittiğimde mastitli biri vardı onla daha çok ilgilendiler
Büyük ihtimal bizim de alerji. Canım ben henüz özel bir Dr a gitmedim. Kendi çocuk doktorumuz ile yürütüyoruz süreci şu an.Bizimkide galiba süt alerjisi bir çocuk gastroenterogla görüştüm bu madde ondada artıyormuş sen doktor olarak alerji doktoruna mı götürüyorsun yok çocuk gastroenteolog muydu canım
Amin canım Allah razı olsun dualarınızı beklerimAllah korusun kuzum sana da ona da kimselere bir şey olmasın tertemiz gelsin sonuçlar inşallah
Doymustur o zaman kuzum süt yetmese ağlar. Uyanık kalma, sosyalleşme zamanına denk gelmiş olabilirsin bizimki de şuan bakınıyor 1.5 saat önce anne sütü içti ama ağlamıyor demek ki hala tok ama uyumuyor
İnşallah kuzumÇok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz,bebişler hasta olmasın
Kuzum maşallah emdikten sonra 70 cc çok iyi
Arttıralım valla kuzumatatalya Satilucky gelin birlikte arttiralim sutleri kadinin vrdigi listede bu
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Protein ağırlıklı beslenme
Et, tavuk, balık
Yumurta, süt, peynir, yoğurt, ayran, kefir
Bakliyat (yulaf, bulgur, buğday, mercimek)
Yeşil yapraklı sebzeler
(dere otu, semiz otu, roka, marul, yeşil soğan)
Bol yeşillik yemek gerekiyor.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Bitki çayı
Isırgan otu çayı
Melisa çayı
Kimyon tohumu
Anason çayı
Kuşburnu çayı
Günde 3 bardak içilecek. Karıştırıp içebilirsin
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Kuruyemiş,
Ceviz, fındık, badem, kuru üzüm, kuru incir, hurma, kuru dut.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Tüketilmemesi gereken besinler
Ada çayı
Nane
Maydonoz
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Sütün yağını artıran besinler
Tahin
Zeytin
Tereyağı
Zeytin yağı
Avakado
Dedigim sekilde yaptin mi ilk biri 15 digeri ,15 sonra 10 ar dk sonra 5 er dk. Digerlerini bende alicam karistiricam. Artik tadina falan bakmicamKuzum maşallah emdikten sonra 70 cc çok iyibende emdikten sonra sağdım 40 cc kadar çıktı
Arttıralım valla kuzumliste çok güzel Bitki çaylarından kimyon ve anason tane şekilde aldım ben rezene de koyup üçünü demleyip günde 2 fincan içiyorum.
Diğerlerini de alayım acaba hepsini bir demlesek tadı güzel olur mu ki?
Evet canım yazdığın şekilde yaptım bakalım düzgün ve düzenli beslenmeye başlarsak da artar inşallahDedigim sekilde yaptin mi ilk biri 15 digeri ,15 sonra 10 ar dk sonra 5 er dk. Digerlerini bende alicam karistiricam. Artik tadina falan bakmicam
Sorayim canim onuEvet canım yazdığın şekilde yaptım bakalım düzgün ve düzenli beslenmeye başlarsak da artar inşallah
Burnumuzu tıkayıp fondip yaparız artıkMiktar ne kadar koymamız gerek acaba?
Maşallah canım
Bende sallama çay olarak ısırgan+kimyon+rezene+anason var onu içiyorum. Tane kimyon ve ısırgan ayrıca almıştım kendim demleyim onları. Listeye de dikkat edeyim. Dün gece yarımda 90lık içti onun dışında bu saate kadar sadece 50 cc verdim geceleri daha çok sütüm oluyor doyuyor. Onun üstüne 3.öğün saatindeyiz iyi gittikatatalya Satilucky gelin birlikte arttiralim sutleri kadinin vrdigi listede bu
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Protein ağırlıklı beslenme
Et, tavuk, balık
Yumurta, süt, peynir, yoğurt, ayran, kefir
Bakliyat (yulaf, bulgur, buğday, mercimek)
Yeşil yapraklı sebzeler
(dere otu, semiz otu, roka, marul, yeşil soğan)
Bol yeşillik yemek gerekiyor.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Bitki çayı
Isırgan otu çayı
Melisa çayı
Kimyon tohumu
Anason çayı
Kuşburnu çayı
Günde 3 bardak içilecek. Karıştırıp içebilirsin
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Kuruyemiş,
Ceviz, fındık, badem, kuru üzüm, kuru incir, hurma, kuru dut.
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Tüketilmemesi gereken besinler
Ada çayı
Nane
Maydonoz
[10/11 16:15] Emzirme Danismani Meltem: Sütün yağını artıran besinler
Tahin
Zeytin
Tereyağı
Zeytin yağı
Avakado
Aynen canim instagram uzerinden aldim. Suan 100 cc civari sagilmis sut var. Bugun mama miktarini azaltip sagilmis sut takviyesiyle gidicem bakalimMaşallah canım
Bende sallama çay olarak ısırgan+kimyon+rezene+anason var onu içiyorum. Tane kimyon ve ısırgan ayrıca almıştım kendim demleyim onları. Listeye de dikkat edeyim. Dün gece yarımda 90lık içti onun dışında bu saate kadar sadece 50 cc verdim geceleri daha çok sütüm oluyor doyuyor. Onun üstüne 3.öğün saatindeyiz iyi gittikSen instagram üzerinden mi aldın destek?
Bana da yatmamış ben arayıp sordum emekli sandığına olmuyormuş sgk ve bağkur olunca ödenek oluyormuş öyle dedilerÇalışmıyorsan ese yatıyor benım esıme yattı onun e devletten gırıp bak gelen ödemeler PTT kısmında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?