2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gece sagmak arttiriyormus bir iki gun dene bakalim
Aynen bi de gece bakıyım. Zaten gece daha çok oluyor sanki süt çünkü baya uyuyor emdikten sonra. Yenidoganhemsiresimeltem var onla mı görüştün Meltem yazıyor adı bende bi ara fiyat sormuştum ona.

E biz alamıyor muyuz ne kadar saçma
657ye tabi devlet memuru iseniz kurumunuz ile görüşün dedi

Ondan tam emin değilim de kendine yaparsın. Benim BES vardı 10 yılım da doldu. Artık ev almak biraz hayal ama hani bi ev alma durumumuz falan olmazsa o da oğluma inşallah.
Bende her ay vadeli dolar hesabına bir miktar atmayı düşünüyorum
Bes Tl ise erimiştir o para inşallah Tl ile tutmamışsınızdır

Kızlar, reflu yatağında yüz üstü yatıyor bazen bizim bebegimiz başından ayrılamıyorum.. ama tehlikeli mi? Yüz üstü ne zaman yatirdiniz

657ye tabi devlet memuru iseniz kurumunuz ile görüşün dedi

Bende her ay vadeli dolar hesabına bir miktar atmayı düşünüyorum
Bes Tl ise erimiştir o para inşallah Tl ile tutmamışsınızdır
Kurumu yatıracak acaba doğum raporlarını falan teslim ettim ama bilmiyorum hiç

Kızlar, reflu yatağında yüz üstü yatıyor bazen bizim bebegimiz başından ayrılamıyorum.. ama tehlikeli mi? Yüz üstü ne zaman yatirdiniz
Ben yan yatırmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım. Kendisi kafasını sürekli çeviriyor. Bazen sağa doğru, bazen sola doğru, bazen direkt tepeye bakacak şekilde..
Yüz üstü yatırmıyorum.

Ben yan yatırmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım. Kendisi kafasını sürekli çeviriyor. Bazen sağa doğru, bazen sola doğru, bazen direkt tepeye bakacak şekilde..
Yüz üstü yatırmıyorum.
Sürekli yan mi yatıyor? Yoksa sırt üstü yatırıp kafayı sağ sol mu yapıyorsun? Ya gazi rahat çıkması için yüz üstü yatırdı annem bir rahat yatio sipa fena.. ama benim içim rahat etmedi..

Reflu yatağında bir sağ yanlı bir sol yanlı yatiriyorum ama o da iyi değilmiş sanırım.

Ben de varım ben de

Ben yan yatırıp arada yön değiştirmeye çalışıyorum ama yan yatırmayı çok beceremiyorum sanırım. Sağ tarafa doğru yatırıyorum mesela, sola doğru bakarken görüyorum
Bir nevi sırt üstü yatıyor , kendisi sağa sola çeviriyor diyeyim. Bazen çevirmeden direkt tepeye bakıyor. Ama sırt üstü yatış normalde tehlikeli.

Şuan yanımda uyanık. Sırt üstü yatıyor. Kafasını yükselttim.

Benimde annem yüz üstü pozisyon veriyor bazen bacaklarında. Ben pek yapamıyorum. Rahat değil gibi geliyor bebeğim öyle.

Bende sjmdj onu yazdim kadina. Aslinda sut var ama bizimkiler cekemiyor henuz ya cok buyuk sikinti
Ay evet sabah beri memede ben de aldım o memede tv izliyorum ama boş boş emmiş uyudu falan sonra acıktı Bu sefer yutkunduğunu duydum cok cok emdi şimdi ana kucağında takılıyor.

Artık iyice bilmiş bilmiş bakıyor ya Bir de annemi çok seviyor ilk gülüşünü ona verdi

Bizdede karsi komsumda duruyor bende agliyor. Sanirim benim gerginligimi hissediyor

Aslında uzmanlar sırtüstü yatış önermiyor mu ya, sanki osman gönülal da öyle söylemişti. O bacaklarda yüzüstü yatırmayı benim annem de yapıyor hiç sesi çıkmıyor çocuğun bakınıyor

Bizdede karsi komsumda duruyor bende agliyor. Sanirim benim gerginligimi hissediyor
Ahah bende de sadece emerken duruyor yoksa da emmek istiyor. Ya emzirme danışmanı malt içeceklerine ne dedi dndj kola falan yerine onları içeyim diye alıyorum ben ama faydası var mı yok mu boş şeker mi acaba

Reflu yatağında sağ sol yanlı yatiriyorum bende, ama sırt üstü yatirip kafasını çevirin diye okudum bir yerde o kafamı karıştırdı... ayrıca yüz üstü bir rahat uyuyor sipa inanılmaz ama ben korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…