2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zor memede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok
Kuzum takip et cisli bez 5 olmasi gerejmis en az birde yumurta agirliginda olmaliymis. Birde cisicok sari olursa oda ac oldugunu gosterirmis. Bende su sira azaltip birakma asamasindayim takip edicem bu sekilde.

Ya o gece sağımı bende çok duydum 1-4 arası prolaktin hormonunun en çok üretildiği saatlermiş. Emziriyorum diye sağım yapmıyorum da yapsak iyi olacak galiba
Bende öyleydim canım artık emzirdikten sonra sağayım bari

Kızlar buzdolabında ki sagdigim sütun üstüne aynı gün sagdigim sütü ekleyebiliyor muyum

Relaktaz denedin mi tam neyi var canım.
Laktazm aldım relaktaz daha mı iyi gelirdi çok sulu mukuslu kakası vardı 2 gündür kusması başladı dra götürdük canım gaitada redüktan madde ++ çıktı dr ya laktoz intoleransı yada süt alerjisi dedi net bir şey denemiyormu bunda ben anlamadım süt diyetine girdim ama mama alamadım eczaneden haftaya cuma kontrolü var bugün öyle ağlıyorki boğulacak nerdeyse çok yoruldum

Canım senin mukuslu kaka düzeldimi düzeldiyse ne zaman düzeldi diyetten sonra
Kıaaz ay içim gitti onu nasıl yaptın parmak sok parmak
Bende öyle yapıyordum
Relaktaz süt intolarqnsinda özellikle kullanılıyor mesela mukuslu kaka alerji belirtisi evet ama kesin mi değil. Bir hafta denemek de fayda var
Bizimkininde mukuslu kakası var intoleransta olmuyor mu ondada oluyor demişlerdi

Kızlar, bu süt parası nasıl alınıyor? Ben çalışmıyorum.. eşim çalışıyor o mu başvuracak? Nasıl başvurulur?
Edevlete bi girip bakın ben bi baktım görünüyor PTT ye gönderim yazıyor. Hesap bilgisi girdim ertesi gün yattı hesabıma

Canım o aranmaları,sinirlenmeleri falan nasıl atlatıyorsun
Bol bol meme veriyorum. Sanirim doyuyor uyuyor. Simdi uyandi emdirdim tek meme 15 dk aktif bi sekilde emdi doydu yatti 2 gibi gene kalkar yuksek ihtimal o zaman sutumude sagicsm bakalim ne kadar cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…