Bende oyle dusundum ama bilemedim kuzum yaAnne sütü arttığı ıcın olabilir mama katılastırıyor
Bizimki bir iki gündür bilinçli gülüyor gibi o da annemeAyy maşallah onabizimki de karnı tok altı temiz olunca ana kucağında durmayı seviyor etrafı izliyor ama daha gülücük saçmıyor ne zaman gülecek acaba
Ben de istiyorum ama park yataklara olmuyormuş. Gerçi park yatağı açıp da bakmadım neresine takılırBeşiğe böyle birşey almayı düşünenler bu güzel ben aldım. Birkaç tane sadece müzik var birkaç tane İngilizce çocuk şarkısı var. Işıklı ve uzaktan kumandalı. Kumandalı olması güzel habire kalkıp kurmak zorunda değilsin. Hikayede koymuşlar da İngilizce keşke Türkçesi olsaymış süper olurdu. Ha birde ben 470 e aldım indirime soktular çok kırıldım
Baya kusuyo ama yaEkşimiş peynır kıvamında gelmesı iyidir doyduğunu sinirdirdiğini gösterir kuzum benım Kide her emme sonrası boyle yada mınık mınık fazlasını çıkarıyor cok normal
Ben 4 aylık hamileyken almıştımAy bu arada indirimlerden aldıklarınızı paylaşın kızlar ya ben bu oioi tabaklara bakıyorum da gerekli mi gereksiz mi diye şu an ek gıdaya dair sadece mama kaşığı almışım
Ben de tam açtığımda ay ishal mi dedim o anda yaptı ama yaparken ishal gibi değildi sıvı cıvıktı normal bence seninki deKizlar bebisin kakasi biraz sivi gibi geldi bana kime atsam normal mi diye bakabilir
Canım süt depolanmıyor çocuk emzirdikçe geliyor diyorlar ya sağdığın çok göstermeyebilir, demek ki var sütün maşallah. Yediğin bir şey de dokunuyor olabilir mi bilmiyorum ama.Baya kusuyo ama yafazlaso buysa bu çocuk ne yedi diyorum her seferinde sağdığımda da öyle şaldır şaldır bi sütüm yok 3 saat emzirmeden en fazla 60-70cc çıkıyor toplam
Valla yatırım olmuşBen 4 aylık hamileyken almıştımherkes gülmüştü ama yatırım oldu valla bebek bezi aldım ama stokluk değiş 2 paket molfix 3 numara 1 paket de sleepy 2 numara aldım
4 gündğr süt ve süt ürünleri yok onun dışında tahin cevizi bıraktım turşu vs yemiyorum ne dokunuyo bilemedim kiCanım süt depolanmıyor çocuk emzirdikçe geliyor diyorlar ya sağdığın çok göstermeyebilir, demek ki var sütün maşallah. Yediğin bir şey de dokunuyor olabilir mi bilmiyorum ama.
Valla yatırım olmuşama şimdi de güzel indirim var neyse aldım geçti
Benim emdikten sonra 20-30 cc civarında oluyor ancak valla maşallah kızlar biz yolun başındayız azıcık inşallah bizimde artarKuzum maşallah emdikten sonra 70 cc çok iyibende emdikten sonra sağdım 40 cc kadar çıktı
Arttıralım valla kuzumliste çok güzel Bitki çaylarından kimyon ve anason tane şekilde aldım ben rezene de koyup üçünü demleyip günde 2 fincan içiyorum.
Diğerlerini de alayım acaba hepsini bir demlesek tadı güzel olur mu ki?
Bende burada herşey indirimde diye 3-4 yaşa kadar mont yağmurluk sweat gömlek değişik kıyafetler stokladım tabi tüm ihtiyaçları alamadık ama gardolap 4 yaşına kadar bizi idare edecek boyutta hazır şuan4 gündğr süt ve süt ürünleri yok onun dışında tahin cevizi bıraktım turşu vs yemiyorum ne dokunuyo bilemedim ki
Ben 2-4 yaş kitaplara bile başladım her güm her şeye zam geliyo
Sanırım bıraksan bile vücuttan atılması bi on günü buluyormuş ya dene bakalım.4 gündğr süt ve süt ürünleri yok onun dışında tahin cevizi bıraktım turşu vs yemiyorum ne dokunuyo bilemedim ki
Ben 2-4 yaş kitaplara bile başladım her güm her şeye zam geliyo
Bence gayet iyi gidiyorsunuz kuzum inşallah böyle devam eder1.ay asisi derken asinin adi ne. Hepatit b olucaz ptesibugun henuz 30 cc mama verdim emiyor eger isterse gece sagdigim sutten vericem bakalim insallah basarabilirim
Sen 150 gr aldı yazınca bende doğum kilosunun üstüne o kadar sandım o zaman bence bir uzman doktora götür canım3400 doğdu daha 3200 bile olamadı
Ayy ne güzel ya o zaman 2 haftamız mı kaldı çatık kaşlı oğluşumun gülücüklerini görmeyeGülücükler sanırım 40 tan sonra başlıyor. Bazen sesli de gülüyor artıkAy bi güzel oluyor kıkır kıkır. Alt değiştirirken acıktığı aklına geliyor hep ağlamaya başlıyor. Bugün konuştum bak böyle yaparsan olmaz iş uzuyor artık alış bunun sonunda doyuruluyorsun falan diye anlamış gibi sustu dinlemeye başladı Konuşa konuşa alt değiştik ☺
Çok güzelmiş bende düşünüyorum aslında ama park yatağa takılır mı bakmak lazımBeşiğe böyle birşey almayı düşünenler bu güzel ben aldım. Birkaç tane sadece müzik var birkaç tane İngilizce çocuk şarkısı var. Işıklı ve uzaktan kumandalı. Kumandalı olması güzel habire kalkıp kurmak zorunda değilsin. Hikayede koymuşlar da İngilizce keşke Türkçesi olsaymış süper olurdu. Ha birde ben 470 e aldım indirime soktular çok kırıldım
Ne güzel anneannesi zevkten dört köşe olmuşturBizimki bir iki gündür bilinçli gülüyor gibi o da annemeBugün de annemin koltuktaki gözlüğüne güldü
Ben de istiyorum ama park yataklara olmuyormuş. Gerçi park yatağı açıp da bakmadım neresine takılırBana da lazım bakayım sağol
Kuzum bebek büyüdükçe süt artıyor inşallah bizlerin de artar ben mama desteği ile birlikte gidiyorum halaBenim emdikten sonra 20-30 cc civarında oluyor ancak valla maşallah kızlar biz yolun başındayız azıcık inşallah bizimde artar
Ben almıştım ay deterjan kokusu kalıyor nefret ettım ne var ne yok sattımAy bu arada indirimlerden aldıklarınızı paylaşın kızlar ya ben bu oioi tabaklara bakıyorum da gerekli mi gereksiz mi diye şu an ek gıdaya dair sadece mama kaşığı almışım
Sağdığının iki katı emıyor dusunebılırsın cunku bebek her zaman daha çok çekerBaya kusuyo ama yafazlaso buysa bu çocuk ne yedi diyorum her seferinde sağdığımda da öyle şaldır şaldır bi sütüm yok 3 saat emzirmeden en fazla 60-70cc çıkıyor toplam
Benim çocuğun kafasıno koyduğu kolumun içi ve boynum ağrıyor.Emzirirken sırtım ağrıyor kızlar özellikle akşamları aynı sorunu yaşayan var mı?
Ay bunu ben de okudum aslında ama çok güzel indirim vardı hdhdBen almıştım ay deterjan kokusu kalıyor nefret ettım ne var ne yok sattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?