2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada biz axa sigorta tss yaptırdık, 6.400 tuttu.. axa bebeği olduğu için ömür boyu yenileme garantisi oldu, yapmak isteyene fikir olsun

Ayy maşallah ona bizimki de karnı tok altı temiz olunca ana kucağında durmayı seviyor etrafı izliyor ama daha gülücük saçmıyor ne zaman gülecek acaba
Bizimki bir iki gündür bilinçli gülüyor gibi o da anneme Bugün de annemin koltuktaki gözlüğüne güldü
Ben de istiyorum ama park yataklara olmuyormuş. Gerçi park yatağı açıp da bakmadım neresine takılır Bana da lazım bakayım sağol

Ay bu arada indirimlerden aldıklarınızı paylaşın kızlar ya ben bu oioi tabaklara bakıyorum da gerekli mi gereksiz mi diye şu an ek gıdaya dair sadece mama kaşığı almışım

Ekşimiş peynır kıvamında gelmesı iyidir doyduğunu sinirdirdiğini gösterir kuzum benım Kide her emme sonrası boyle yada mınık mınık fazlasını çıkarıyor cok normal
Baya kusuyo ama ya fazlaso buysa bu çocuk ne yedi diyorum her seferinde sağdığımda da öyle şaldır şaldır bi sütüm yok 3 saat emzirmeden en fazla 60-70cc çıkıyor toplam

Ay bu arada indirimlerden aldıklarınızı paylaşın kızlar ya ben bu oioi tabaklara bakıyorum da gerekli mi gereksiz mi diye şu an ek gıdaya dair sadece mama kaşığı almışım
Ben 4 aylık hamileyken almıştım herkes gülmüştü ama yatırım oldu valla bebek bezi aldım ama stokluk değiş 2 paket molfix 3 numara 1 paket de sleepy 2 numara aldım

Kızlar 2 memeyi de emziriyo musunuz ben önceden emziriyodum şimdi tek memede 20dk falan duruyo diğerini istemiyo normal heralde artık doyuyo diye düşünüyorum

Baya kusuyo ama ya fazlaso buysa bu çocuk ne yedi diyorum her seferinde sağdığımda da öyle şaldır şaldır bi sütüm yok 3 saat emzirmeden en fazla 60-70cc çıkıyor toplam
Canım süt depolanmıyor çocuk emzirdikçe geliyor diyorlar ya sağdığın çok göstermeyebilir, demek ki var sütün maşallah. Yediğin bir şey de dokunuyor olabilir mi bilmiyorum ama.
Ben 4 aylık hamileyken almıştım herkes gülmüştü ama yatırım oldu valla bebek bezi aldım ama stokluk değiş 2 paket molfix 3 numara 1 paket de sleepy 2 numara aldım
Valla yatırım olmuş ama şimdi de güzel indirim var neyse aldım geçti

4 gündğr süt ve süt ürünleri yok onun dışında tahin cevizi bıraktım turşu vs yemiyorum ne dokunuyo bilemedim ki
Ben 2-4 yaş kitaplara bile başladım her güm her şeye zam geliyo

Benim emdikten sonra 20-30 cc civarında oluyor ancak valla maşallah kızlar biz yolun başındayız azıcık inşallah bizimde artar

4 gündğr süt ve süt ürünleri yok onun dışında tahin cevizi bıraktım turşu vs yemiyorum ne dokunuyo bilemedim ki
Bende burada herşey indirimde diye 3-4 yaşa kadar mont yağmurluk sweat gömlek değişik kıyafetler stokladım tabi tüm ihtiyaçları alamadık ama gardolap 4 yaşına kadar bizi idare edecek boyutta hazır şuan bol bol oyuncak aldım 2-3 yaşa kadar oyuncaklarda epey var. Ayakkabı bulamadım aklım ayakkabıda kaldı 500-600tl altında ayakkabı yok burada indirimlerden onuda uyguna bulursam 2-3 tane alırım.

Sanırım bıraksan bile vücuttan atılması bi on günü buluyormuş ya dene bakalım.
Ay ben de bebek üniversitesi seti falan aldım günü kurtarıyorum geleceği düşünmeden

1.ay asisi derken asinin adi ne. Hepatit b olucaz ptesi bugun henuz 30 cc mama verdim emiyor eger isterse gece sagdigim sutten vericem bakalim insallah basarabilirim
Bence gayet iyi gidiyorsunuz kuzum inşallah böyle devam eder

3400 doğdu daha 3200 bile olamadı
Sen 150 gr aldı yazınca bende doğum kilosunun üstüne o kadar sandım o zaman bence bir uzman doktora götür canım

Ayy ne güzel ya o zaman 2 haftamız mı kaldı çatık kaşlı oğluşumun gülücüklerini görmeye
Şimdi konuşunca dinliyor dikkat kesiliyor resmen hoşuna gidiyor onunla konuşmamız hatta eşimle konuşurken onunla ilgilenip konuşmazsak ağlıyor onunla konuşunca susuyor

Çok güzelmiş bende düşünüyorum aslında ama park yatağa takılır mı bakmak lazım

Ne güzel anneannesi zevkten dört köşe olmuştur
Benim emdikten sonra 20-30 cc civarında oluyor ancak valla maşallah kızlar biz yolun başındayız azıcık inşallah bizimde artar
Kuzum bebek büyüdükçe süt artıyor inşallah bizlerin de artar ben mama desteği ile birlikte gidiyorum hala

Sağdığının iki katı emıyor dusunebılırsın cunku bebek her zaman daha çok çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…