Hala oioi almayan ben bunu beğendi almaktan vazgeçtiSağdığının iki katı emıyor dusunebılırsın cunku bebek her zaman daha çok çeker
Kurban olurum ben de eridiimKızlar pp güncelliyorum miniklerimi gördükçe içimin erimesi halis mi
Gri..Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Gri ise hala renkli olma şansı varGri..kesın kahverengi olacak
Oyy pek tatlılarKızlar pp güncelliyorum miniklerimi gördükçe içimin erimesi halis mi
Bizimki lacivert gibi şimdi. 6 aya kadar değişebiliyor diye biliyorum.Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Kıyamam ben onaKurban olurum ben de eridiimbenim oğlum bir kaç yere yalamak dışında pek yanaşmadı. Üstelik çok mutsuz resmen kardeş kıskançlığı yaşıyoruz. Stresten kaşınıyor. Kaşındıkça yara yaptı her yerini. Avil şurup başlattı veterineri
Genelde 5-6 aydan sonra netleşir deniyor.Bizim de gri alttan ne gelecek merak ediyorumKızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Kuzum kaç günlük oldu Aras ilk atak 5 haftalıkken oluyor diye biliyorumKizlar ya gazimiz yok eminim karnimiz tok ama agliyorrr atak haftasi 3. Gun normal mi ya
Bizim kız doğduğundan beri ataktaKizlar ya gazimiz yok eminim karnimiz tok ama agliyorrr atak haftasi 3. Gun normal mi ya
Canım bizim şu an çok yüksek ihtimalle alerjimiz var. Ateşimiz olmadı hiç. Kakası ishal kıvamında ama mukuslu.Papatyamaviss D dra21 1HANIM umarım doğru etiketlemişimdir. İshal formundaydı bizim kakamız bugün hafif ateş var gibi perşembe günü doktoru aradığımda takip edelim besin alerjisi olabilir demişti. Ateşte bu belirtiler arasında mı ve hala ishal gibi kaka devam ediyor.
Canım senin belirtiler bize çok benziyor. Kusmuk bizimde sürekli bol bolKızlar yine ben yine kusmuk yine telaş... Ya her beslenme sonrası gaz çıkartıyoruz o esnada ya da sonrasında hatta uyuyup uyandıktan sonra kusuyo peynir kesiği gibi ama aşırı kusuyo. Yediğini çıkartıyo diye düşünüp daha da üzülüyorum pzt kontrol var kilo almadıysa kahrolucam napıcam bilmiyorum. Fışkırır gibi değil kokulu değil ama sürekli kusuyor yasüt alerjisi olanlar kusma durumunuz nasıl? Üşütme durumu olduğunu düşünmüyorum başka bi belirti yok öksürük hapşuruk ya da ateş vs yok sadece çökelekli kusma
Emzik tutmuyor mu canım?Bizim kız doğduğundan beri atakta50 dkdir meme de...yatağa koyuyorum anında zılgıt.. hep ağlıyor hep ağlıyor.. Gaz yok eminim çıktı, gözünden uyku akio ama uyumuyor
Emzik tutacak kadar sakin kalmıyor canım, daha da sinirleniyor emzik verince..Canım bizim şu an çok yüksek ihtimalle alerjimiz var. Ateşimiz olmadı hiç. Kakası ishal kıvamında ama mukuslu.
Canım senin belirtiler bize çok benziyor. Kusmuk bizimde sürekli bol bolsen bir alerji için git en iyisi. Üzülme ayrıca da Allah dermansız dert vermesin.
Emzik tutmuyor mu canım?
D dra21 pzt kontrolümüz var haber edeceğim mutlaka
Gri mavi arası. Doktor renkli mi olacak senin gözlerin dedi bi kere ☺ Ben yeşil gözlüyüm babam yeşil eşimin babası mavi. Bakalım ne olacakKızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Bunları öneririm hala kullanıyorumHala oioi almayan ben bunu beğendi almaktan vazgeçti
Açıklığına göre degısır cok çukurda olabılır az da olabılır zaten her kontrolde bakılıyor normal canım bır yaşına kadar kapanmasını bekleriz ama çukur az yada cok olurKızlar ya bıngıldak hafif çukur mu oluyordu yoksa düz mü? Kardeşim çukur gibi dedi ama öyle aşırı bi çukur yok okşarken hafif bi iniklik hissediyorsun o kadar, normal değil mi o?
Anladım canım geçmiş olsun umarım çok uzun sürmez kısa zamanda atlatırsınızCanım bizim şu an çok yüksek ihtimalle alerjimiz var. Ateşimiz olmadı hiç. Kakası ishal kıvamında ama mukuslu.
Canım senin belirtiler bize çok benziyor. Kusmuk bizimde sürekli bol bolsen bir alerji için git en iyisi. Üzülme ayrıca da Allah dermansız dert vermesin.
Emzik tutmuyor mu canım?
Ya yeşil ya mavi olur illakiGri mavi arası. Doktor renkli mi olacak senin gözlerin dedi bi kere ☺ Ben yeşil gözlüyüm babam yeşil eşimin babası mavi. Bakalım ne olacak
Alınsın o zamanBunları öneririm hala kullanıyorumkase kaşık bardak hepsı var
Bu arada pp çok kalp
Normal canım her kontrolde bıngıldağa da bakıyor doktorlarKızlar ya bıngıldak hafif çukur mu oluyordu yoksa düz mü? Kardeşim çukur gibi dedi ama öyle aşırı bi çukur yok okşarken hafif bi iniklik hissediyorsun o kadar, normal değil mi o?
Pzt gidicez bakalım hayırlısıCanım bizim şu an çok yüksek ihtimalle alerjimiz var. Ateşimiz olmadı hiç. Kakası ishal kıvamında ama mukuslu.
Emzik tutmuyor mu canım?
İnşallah daha da artmaz ateşiAnladım canım geçmiş olsun umarım çok uzun sürmez kısa zamanda atlatırsınız
Ölçüyorum ateşi 37.3 kakamız da mukuslu gibi pazartesi doktora götürmeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?