2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar pp güncelliyorum miniklerimi gördükçe içimin erimesi halis mi
Kurban olurum ben de eridiim benim oğlum bir kaç yere yalamak dışında pek yanaşmadı. Üstelik çok mutsuz resmen kardeş kıskançlığı yaşıyoruz. Stresten kaşınıyor. Kaşındıkça yara yaptı her yerini. Avil şurup başlattı veterineri

Kıyamam ben ona Hepsinin karakteri farklı zamanlarda elbette alışacak ama böyle strese girmesi çok üzücüAvil iyi gelir elbet ama bir an önce Pera'ya alışır umarım
Benim kızım da oğluşa alıştı gibi; gelip yalamaya çalışıyor, kokluyor, ağladığında benim yanıma gelip haber veriyor ama hala kıskançlık var mesela ben ne zaman oğlumla ilgilensem dibimde bitiyor onu biraz sesli sevsem havlayıp beni de sev diye şımarıyorHepsi bebek onların
Şu an alışma süreci sonrası bahar bahçe

Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Genelde 5-6 aydan sonra netleşir deniyor.Bizim de gri alttan ne gelecek merak ediyorum

Kizlar ya gazimiz yok eminim karnimiz tok ama agliyorrr atak haftasi 3. Gun normal mi ya
Kuzum kaç günlük oldu Aras ilk atak 5 haftalıkken oluyor diye biliyorum

Kizlar ya gazimiz yok eminim karnimiz tok ama agliyorrr atak haftasi 3. Gun normal mi ya
Bizim kız doğduğundan beri atakta 50 dkdir meme de...yatağa koyuyorum anında zılgıt.. hep ağlıyor hep ağlıyor.. Gaz yok eminim çıktı, gözünden uyku akio ama uyumuyor

Canım bizim şu an çok yüksek ihtimalle alerjimiz var. Ateşimiz olmadı hiç. Kakası ishal kıvamında ama mukuslu.
Canım senin belirtiler bize çok benziyor. Kusmuk bizimde sürekli bol bol sen bir alerji için git en iyisi. Üzülme ayrıca da Allah dermansız dert vermesin.
Bizim kız doğduğundan beri atakta 50 dkdir meme de...yatağa koyuyorum anında zılgıt.. hep ağlıyor hep ağlıyor.. Gaz yok eminim çıktı, gözünden uyku akio ama uyumuyor
Emzik tutmuyor mu canım?

D dra21 pzt kontrolümüz var haber edeceğim mutlaka

Emzik tutacak kadar sakin kalmıyor canım, daha da sinirleniyor emzik verince..

Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim. Bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Gri mavi arası. Doktor renkli mi olacak senin gözlerin dedi bi kere ☺ Ben yeşil gözlüyüm babam yeşil eşimin babası mavi. Bakalım ne olacak

Kızlar ya bıngıldak hafif çukur mu oluyordu yoksa düz mü? Kardeşim çukur gibi dedi ama öyle aşırı bi çukur yok okşarken hafif bi iniklik hissediyorsun o kadar, normal değil mi o?

Kızlar ya bıngıldak hafif çukur mu oluyordu yoksa düz mü? Kardeşim çukur gibi dedi ama öyle aşırı bi çukur yok okşarken hafif bi iniklik hissediyorsun o kadar, normal değil mi o?
Açıklığına göre degısır cok çukurda olabılır az da olabılır zaten her kontrolde bakılıyor normal canım bır yaşına kadar kapanmasını bekleriz ama çukur az yada cok olur

Anladım canım geçmiş olsun umarım çok uzun sürmez kısa zamanda atlatırsınız
Ölçüyorum ateşi 37.3 kakamız da mukuslu gibi pazartesi doktora götürmeyi düşünüyorum..

Gri mavi arası. Doktor renkli mi olacak senin gözlerin dedi bi kere ☺ Ben yeşil gözlüyüm babam yeşil eşimin babası mavi. Bakalım ne olacak
Ya yeşil ya mavi olur illaki mavi göz rengi daha baskın bir gen ama yeşil de sizin ailede daha fazla hadi bakalım
Ben yeşil gözlüyüm anneannem yeşil gözlüymüş eşimin babası yeşil gözlüymüş bakalım bizimki ne olacak bende merakla bekliyorum çünkü beyaz tenli saçları da günden güne açılıyor

Bunları öneririm hala kullanıyorum kase kaşık bardak hepsı var

Bu arada pp çok kalp
Alınsın o zaman Teşekkür ederiz

Normal canım her kontrolde bıngıldağa da bakıyor doktorlar

Pzt gidicez bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…