2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar elektrikli pompa ile göğsümü sağıyorum düşük ayarı çok iyi olmuyor en yüksek ayarda sağıyorum ama onda da göğüs uçlarım hem acıyor hem inanılmaz sızlıyor.Sağma sonrası lansinoh krem sürüyorum yara yok şu an ama bu yanma nasıl geçer.Sağmak korkulu rüyam oldu resmen

Aslında hemen yuksek modda açmaman gerekır ilk bi dk dusuk modla başla her zaman sonra çoğaltarak gıt beş dk sonunda yıne bı düşür sonra yıne yükselt hem uyarılması ıcın HD’mde bebeği taklit için benım makınenın oto ayarı var o şekilde başlıyor bu düzenle gıdıyor

Göğüs kalkanı kullanman lazım. Yoksa da o mantıkta bir şey ile göğüs uçlarının çamaşıra falan değmemesi lazım.

Anladım canım o şekilde deneyeyim bir de avent var bende onda öyle bir ayar mod yok.
Göğüs kalkanı kullanman lazım. Yoksa da o mantıkta bir şey ile göğüs uçlarının çamaşıra falan değmemesi lazım.
Lansinohu sürdükten sonra kalkan takıyorum zaten 1-2 saat ama yine de sızlıyor neyse papatyanın dediği gibi yapayım bir de.

Pompa esnasında ağrı hissetmediğin en yüksek modu seçmelisin. Ağrı oluyorsa ayarı yüksek geliyordur.

Göğüs kalkanı iyi geliyor. Ben sarı kantaron yağının da çok faydasını gördüm. Ama yıkıyorum bebek beslenmeden önce

Pompa esnasında ağrı hissetmediğin en yüksek modu seçmelisin. Ağrı oluyorsa ayarı yüksek geliyordur.
Bir dahakine yüksek modda çalıştırmayacağım zaten

Göğüs kalkanı iyi geliyor. Ben sarı kantaron yağının da çok faydasını gördüm. Ama yıkıyorum bebek beslenmeden önce
Onu bende duydum deneyeyim bakalım.

Bende düşükte kullanıyorum sonra arttırıyorum canım kozlar doğru söylüyor öteki türlü canım çok acıyor ki zaten en yüksek modları hiç kullanamadım daha .
Evet papatyaya katılıyorum

Kızlar buarada bir kaç şey soracağım
1.si sanırım lohusa depresyonu yaşıyorum ve bazen duygusallığım çok şiddetli boyuta ulaşıyor. Eşimi yormaya başladım beni sevmediğini güzel bulmadığını düşünüyorum
(ki sadece biraz eskiye nazaran bebekten birbirimize vakit bulamamamız var) Giydiğim şeylerin bana yakışmadığını düşünüyorum vücudumda ki değişikliklere aşılamıyorum
( Akşam mesela göbeğimde ki o boşluklu kararmış görüntü beni ağlama krizine soktu)
Bu normal mi? Nasıl veya ne zaman geçer 3-4 gündür bu haldeyim
2.si normal doğum yapan arkadaşlar dikişlerimde kaşıntı başladı ve onun dışında hala kanamam devam ediyor azaldı ama hala var. 11. Günüm bitti normal mi? Yaşayan var mı?

Bebekleriniz nasıl uyanıyor kızlar. Benim kızım ıh ıh kıvrana kıvrana zorla uyanıyor. Şöyle gülerek ya da ağlayarak uyanmadı hiç. Hep bi ıkına ıkına uyanıyor
Benim de çoğu zaman ıkınarak uyanıyor. Bunun açıklamasını okudum geçen gün. Aslında o an hala uykusu olurmuş ve uyanamazmış. Beyin bağırsaklara sinyal gönderirmiş ve uyandırırmış gibi bir şey bağırsaklar çalışarak kendi kendi uyandırıyor aslında yani

Dikişler kasiniyorsa iyilesiyordur bir kaf güne düşmeye başlar. Seninki çok hızlı başlamış iyilesmeye benimki 20. günden sonra düşmeye başlamıştı hala bir yerde bazen ağrı oluyor. Ben vucudumdaki şeyleri çok önemsemiyorum sonuçta oradan mucize çıktı ve ben onu daha çok seviyorum.

Benim bugün 20.gün son günlerde hafif kaşınmaya başladı canım ve kanamam hala devam ediyor ciddi ölçüde azaldı ama devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…