2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ben değiştirdim kızımda ama böyle bişey görmedim ki. Yani değiştirmiş olmakta bişey farkettirmiyor yarın doktor görecek bakalım o ne diyecek telefonla görüştü acildeki doktor yarın gelsin bakalım dedi

Çok geçmiş olsun canım annem kardeşim herkes hasta eşimin yiğenleri küçükler neredeyse Ekim başından beri iyileşmediler bu yol grip gibi nezle gibi birşey varmış atlatmak zor olan öksürükte yapıyor aman bebeklere kendinize dikkat edin. Bizim 29 Kasım dönüşümüz bakalım napıcaz misafir yığılacak eve salgında var yorgunlukta var

Teşekkür ederim canım renk konusunda içime su serptin. Biz anne sütü ve mama ile gidiyoruz cidden 8 gibi hardal sarısı bir renk

Ben bir kez aşırı sulu kakayı normal buluyorum sonrakiler tekrarlarsa o zaman ishal düşünürüm.Dün su gibiydi mesela bugün normaldi takip etmek lazım
Normal derken biraz daha kıvamlı ama yine akışkan mı yoksa yumuşak kaka gibi mi?
Bir kere minik çakıl taşı gibi oluyorsa o kesinlikle kabızlık en çok emin olduğum bu teşekkürler kendim
Şuan çok kararsız hissediyorum haha herkes kaka fotosu atsın bir normal belirleyelim

Teşekkür ederim canım renk konusunda içime su serptin. Biz anne sütü ve mama ile gidiyoruz cidden 8 gibi hardal sarısı bir renk
Bizimde öyle hatta sana şöyle söyliyim günde bir tane 40cc verdiğim halde mamayı kaka sapsarı olmuyor hala 8 doktorun muayenesi sırasında pört diye çıplak popoyla kadının müslin kundağına da yaptı kadında ooo perfect color falan dedi onayda aldık merak etme ama sıvılık katılık olayında bende tereddütte oluyorum ya

D dra21 kuzum inşallah raporları rahatlıkla alırız bende başta rapor almayı düşünüyorum bakalım aralıkta doktoruma kontrolüm var konuşup isteyeceğim 1 ay hatta yazarsa 2 ay çok iyi olur
İnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Rengine bende takılmıyorum çok sarı renkte çünkü ama çamur kıvamında değildi kuzum dire su bizimki geçen kaka tahlili verirken kabı tuttuk içine yaptı su içinde mukus vardı öyle sulu malesef
10 muayene var canım kapsamda, devamı bizim poliçenin aynisi..
Muayene bitince yenileme mi yapıyosunuz tahlilleri falan kapsamıyor ozaman
Kusma bizde de başladı 2 gündür az az oluyor. Çok çok dikkatliyim aslında üşümüş olması imkansıza yakın canım
Vallahi ilk gün hiçte az değildi bizim eşim napcağını şaşırdı direk eczaneye gittik danışmaya

Kaka ortalaması alalım barajı geçemeyene sınıf tekrarı

Maşallah sana yakışıklım Zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa sanki çok hızlı büyüyorlar
Aynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsa

Ayy dikkatli olun canım. Bebek için özellikle bir müddet daha görmesinler olmazsa ben uzuuun bir süre kabul etmedim kimseyi 2 3 kişi dışında daha yeni yeni gelenler oluyor hasta olan varsa direk söylüyorum gücenme falan olmasın ama bebeğim hassas diyorum..

Bende o görevi eşime devrettim ben söyleyemem ama sen nolur söyle dedim. Onun ailesi o konuda biraz daha rahat bizimkiler zaten çok dikkat ederler hamileyken bile gelmediler evden bir kişi gripse

Biz 3 aylık olduk
Maşallah kuzuya doymayanlar, el yiyenler
Güzel sonuçlar alın kuzum acil şifalar olsun
Kuzum alerji sebebiyle sanırım. Ama sen diyete başladın diye okudum yakında düzelecek inşallah
Kaka ortalaması alalım barajı geçemeyene sınıf tekrarı
Ortalamanın altında kalanlara yeniden kaka yapma performans ödevi geliyor

Biz de ne zaman kontrole gitsek hastaneye gidene kadar bezine çılgınca çiş yapıyor kadın beni bebeğimin altını almıyorum sanacak diye çekiniyorum bir perfect color alamadık ama ...
Bizde bebek görmeye gelecek çok az kişi kaldı ama onlar da tehlikeli grupta, çocuğu okula gidenler grubu... Zaten çocuklardan, ödevlerden, çocukların hasta oluşundan fırsat bulup gelemiyorlar ilk firsatta geleceğiz deyip duruyorlar cidden korkuyorum ya gelme demek de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…