- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Ay ben değiştirdim kızımda ama böyle bişey görmedim ki. Yani değiştirmiş olmakta bişey farkettirmiyorBenimki de öyle
Ben oraya attım canım sorun şu ki o da kendisi seçtiriyor resme göre direkt cevap vermiyor. Bizim kakamız sulu mu cıvık mı mesela bunun arasındaki fark ne hayatımda ilk defa kendi bebeğimde bez değiştirdim, bilmiyorum bebek kakası normali nedirYouTube'da Osman Gönülal var ya o bir videosunda sarı ile yeşil arasındaki tüm renkler normal diyor.
Belki sizin tonunuzda yeşile doğrudur bir sorun yoktur inşallah. Ama mukus olayı için bir şey okumadım
Çok geçmiş olsun canım annem kardeşim herkes hasta eşimin yiğenleri küçükler neredeyse Ekim başından beri iyileşmediler bu yol grip gibi nezle gibi birşey varmış atlatmak zor olan öksürükte yapıyor aman bebeklere kendinize dikkat edin. Bizim 29 Kasım dönüşümüz bakalım napıcaz misafir yığılacak eve salgında var yorgunlukta varSelam kızlar geceden beri ateşimiz 37 37.3 arasında gidip geliyordu sabah 37.7 ye çıktı acile gittik test yapıldı enfeksiyon vs yok herşey yolunda görünüyor. Gaita aldılar rota ve adeno virüse bakıldı negatif diyor mukuslu kakamız devam ediyor. Yarın çocuk doktoru görmek istediğini söyledi. Herşey yolunda görünüyor bu ateşlenme niye ve mukuslu kakanın sebebi ne olabilir
Maşallah sizeBiz 3 aylık olduk
Teşekkür ederim canım renk konusunda içime su serptin.Canım bize eve şöyle birşey verdiler size fotoğraf atıyım 9 yeni doğan veya mama ağırlıklı beslenme 8 anne sütü mama karışık 7 tamamen anne sütü gibi düşünebilirsiniz dedi doktorumuz ve bu kaka türlerinin hepsi çok cıvık yada çok katı olmadıkça 9-8-7 sağlıklı dedi. Üstte ki kaka türleri teklikeliymiş renk olarak belki faydası olur
Baksana fotoda bile eli ağzındaMaşallah sizeKuzey beyin göbek de çok güzel Türk kası olmuş
Maşallah sana yakışıklımBiz 3 aylık olduk
Normal derken biraz daha kıvamlı ama yine akışkan mıBen bir kez aşırı sulu kakayı normal buluyorum sonrakiler tekrarlarsa o zaman ishal düşünürüm.Dün su gibiydi mesela bugün normaldi takip etmek lazım
Bizimde öyle hatta sana şöyle söyliyim günde bir tane 40cc verdiğim halde mamayı kaka sapsarı olmuyor hala 8Teşekkür ederim canım renk konusunda içime su serptin.Biz anne sütü ve mama ile gidiyoruz cidden 8 gibi hardal sarısı bir renk
İnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Rengine bende takılmıyorum çok sarı renkte çünkü ama çamur kıvamında değildi kuzum dire su bizimki geçen kaka tahlili verirken kabı tuttuk içine yaptı su içinde mukus vardı öyle sulu malesefAltını alırken bir kere ben de denk geldim akışkan çamur kıvamında
Rengine çok takılmıyorum artık ama akışkan kıvamda olması bana -mi acaba? Dedirtiyorkızlar ishal falan deyince. Aynısı kendimde olsa ishal olarak yorumlarım ama bebeklerde sıvı kaka normal değil mi şimdi diye ikileme düştüm kuzum
Muayene bitince yenileme mi yapıyosunuz tahlilleri falan kapsamıyor ozaman10 muayene var canım kapsamda, devamı bizim poliçenin aynisi..
Vallahi ilk gün hiçte az değildi bizim eşim napcağını şaşırdı direk eczaneye gittik danışmayaKusma bizde de başladı 2 gündür az az oluyor. Çok çok dikkatliyim aslında üşümüş olması imkansıza yakın canım
Kaka ortalaması alalım barajı geçemeyene sınıf tekrarıNormal derken biraz daha kıvamlı ama yine akışkan mıyoksa yumuşak kaka gibi mi?
Bir kere minik çakıl taşı gibi oluyorsa o kesinlikle kabızlık en çok emin olduğum bu teşekkürler kendim
Şuan çok kararsız hissediyorum haha herkes kaka fotosu atsın bir normal belirleyelim
Aynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsaMaşallah sana yakışıklımZaman ne kadar çabuk geçiyor yaa sanki çok hızlı büyüyorlar
Direk elinide beline atmış beyimizBaksana fotoda bile eli ağzında
Ayy dikkatli olun canım. Bebek için özellikle bir müddet daha görmesinler olmazsa ben uzuuun bir süre kabul etmedim kimseyi 2 3 kişi dışında daha yeni yeni gelenler oluyor hasta olan varsa direk söylüyorum gücenme falan olmasın ama bebeğim hassas diyorum..Çok geçmiş olsun canım annem kardeşim herkes hasta eşimin yiğenleri küçükler neredeyse Ekim başından beri iyileşmediler bu yol grip gibi nezle gibi birşey varmış atlatmak zor olan öksürükte yapıyor aman bebeklere kendinize dikkat edin. Bizim 29 Kasım dönüşümüz bakalım napıcaz misafir yığılacak eve salgında var yorgunlukta var
Maşallah sizeBaksana fotoda bile eli ağzında
Umarım olmaz canım gönlüne göre olsun herşeyAynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsa
Bende o görevi eşime devrettim ben söyleyemem ama sen nolur söyle dedim. Onun ailesi o konuda biraz daha rahat bizimkiler zaten çok dikkat ederler hamileyken bile gelmediler evden bir kişi gripseAyy dikkatli olun canım. Bebek için özellikle bir müddet daha görmesinler olmazsa ben uzuuun bir süre kabul etmedim kimseyi 2 3 kişi dışında daha yeni yeni gelenler oluyor hasta olan varsa direk söylüyorum gücenme falan olmasın ama bebeğim hassas diyorum..
Aman yarabbi yeni gördüm fotişiiiiBaksana fotoda bile eli ağzında
Maşallah kuzuyaBiz 3 aylık olduk
Güzel sonuçlar alın kuzum acil şifalar olsunAy ben değiştirdim kızımda ama böyle bişey görmedim ki. Yani değiştirmiş olmakta bişey farkettirmiyoryarın doktor görecek bakalım o ne diyecek telefonla görüştü acildeki doktor yarın gelsin bakalım dedi
Kuzum alerji sebebiyle sanırım. Ama sen diyete başladın diye okudum yakında düzelecek inşallahİnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Rengine bende takılmıyorum çok sarı renkte çünkü ama çamur kıvamında değildi kuzum dire su bizimki geçen kaka tahlili verirken kabı tuttuk içine yaptı su içinde mukus vardı öyle sulu malesef
Muayene bitince yenileme mi yapıyosunuz tahlilleri falan kapsamıyor ozaman
Vallahi ilk gün hiçte az değildi bizim eşim napcağını şaşırdı direk eczaneye gittik danışmaya
Ortalamanın altında kalanlara yeniden kaka yapma performans ödevi geliyorKaka ortalaması alalım barajı geçemeyene sınıf tekrarı
Çok geçmiş olsun canım annem kardeşim herkes hasta eşimin yiğenleri küçükler neredeyse Ekim başından beri iyileşmediler bu yol grip gibi nezle gibi birşey varmış atlatmak zor olan öksürükte yapıyor aman bebeklere kendinize dikkat edin. Bizim 29 Kasım dönüşümüz bakalım napıcaz misafir yığılacak eve salgında var yorgunlukta var
Biz de ne zaman kontrole gitsek hastaneye gidene kadar bezine çılgınca çiş yapıyor kadın beni bebeğimin altını almıyorum sanacak diye çekiniyorumBizimde öyle hatta sana şöyle söyliyim günde bir tane 40cc verdiğim halde mamayı kaka sapsarı olmuyor hala 8doktorun muayenesi sırasında pört diye çıplak popoyla kadının müslin kundağına da yaptı kadında ooo perfect color falan dedi onayda aldık merak etme ama sıvılık katılık olayında bende tereddütte oluyorum ya
Bizde o kadar yoğun kusma olmadı, geçmiş olsun canım tekrardanVallahi ilk gün hiçte az değildi bizim eşim napcağını şaşırdı direk eczaneye gittik danışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?