- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Hep olur o canım mutlaka bir taraf daha amaan ondan ne olacak bişey olmaz tavrına bürünürlerBende o görevi eşime devrettim ben söyleyemem ama sen nolur söyle dedim. Onun ailesi o konuda biraz daha rahat bizimkiler zaten çok dikkat ederler hamileyken bile gelmediler evden bir kişi gripse
Ay maşallahBiz 3 aylık olduk
Haklısın valla doğruHep olur o canım mutlaka bir taraf daha amaan ondan ne olacak bişey olmaz tavrına bürünürler
resmen akıp gidiyor zaman ben hiç hesaplamadım iznim be zaman bitiyor acabaAynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsa
hahah çok alem bu minnoşlar annesi ya eşimde diyor ki dün mü bugün mü 5 gün öncemi herşey karıştı bende her gün her saat aynı emzir gaz çıkart alt değiştir emzir uykuya dalsın yemek ye çay iç kahve iç duşa gir birşey yap o sırada uyansın bir daha emzir gaz çukart alt değiştir emzir uykuya dalsınBiz de ne zaman kontrole gitsek hastaneye gidene kadar bezine çılgınca çiş yapıyor kadın beni bebeğimin altını almıyorum sanacak diye çekiniyorumbir perfect color alamadık ama ...
Bizde bebek görmeye gelecek çok az kişi kaldı ama onlar da tehlikeli grupta, çocuğu okula gidenler grubu... Zaten çocuklardan, ödevlerden, çocukların hasta oluşundan fırsat bulup gelemiyorlar ilk firsatta geleceğiz deyip duruyorlar cidden korkuyorum ya gelme demek de olmuyor.
Canim benim kanamam hala devam ediyor az az 31 gun oldu. Normal yani dikislerimde 25 gun civari dustuKızlar buarada bir kaç şey soracağım
1.si sanırım lohusa depresyonu yaşıyorum ve bazen duygusallığım çok şiddetli boyuta ulaşıyor. Eşimi yormaya başladım beni sevmediğini güzel bulmadığını düşünüyorum
(ki sadece biraz eskiye nazaran bebekten birbirimize vakit bulamamamız var) Giydiğim şeylerin bana yakışmadığını düşünüyorum vücudumda ki değişikliklere aşılamıyorum
( Akşam mesela göbeğimde ki o boşluklu kararmış görüntü beni ağlama krizine soktu)
Bu normal mi? Nasıl veya ne zaman geçer 3-4 gündür bu haldeyim
2.si normal doğum yapan arkadaşlar dikişlerimde kaşıntı başladı ve onun dışında hala kanamam devam ediyor azaldı ama hala var. 11. Günüm bitti normal mi? Yaşayan var mı?
Ohoo Kuzey en son perşembe yaptı canım öyle hemen kabız olmuyor. Karnı sert mi? Biraz masaj yap rahatlarAy maşallahValla zaman su gibi akıp geçiyor
Kızlar kaka demişkenBizimki dün sabah dört gibi yaptı en son ve çok rahatsız sürekli uyanıp duruyor ama kakası da normaldi en son kabız falan olmaz dimi ya
Hep masaj yapıyorum ama sadece gaz çıkarıyorOhoo Kuzey en son perşembe yaptı canım öyle hemen kabız olmuyor. Karnı sert mi? Biraz masaj yap rahatlar
Kaldırımda gezdir arabasını tırtıklı ya titresin birazHep masaj yapıyorum ama sadece gaz çıkarıyorAy sağol içim rahatladı ama yapsa sanki rahat edecek şimdi dışarı çıktık da anca uyudu
Paketi yeni mi açtın canım. Ama bezle alakalı olacağını sanmıyorum yediğin bişeye de hassasiyeti olabilirKızlar doğdugubdan beri aynı bezi kullanıyorum şimdi pişik oldu bez kaynaklı olabilir mi nasıl anlayacağım bez kaynaklı mi diye
Tahlilleri de kapsıyor canım, 10 muayene ve tüm Tahliller var kapsamda.. valla bu devirde lazim, bir özel hastaneden ki Allah düşürmesin yokluğunu da aratmasınİnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Rengine bende takılmıyorum çok sarı renkte çünkü ama çamur kıvamında değildi kuzum dire su bizimki geçen kaka tahlili verirken kabı tuttuk içine yaptı su içinde mukus vardı öyle sulu malesef
Muayene bitince yenileme mi yapıyosunuz tahlilleri falan kapsamıyor ozaman
Vallahi ilk gün hiçte az değildi bizim eşim napcağını şaşırdı direk eczaneye gittik danışmaya
Altını alırken bir kere ben de denk geldim akışkan çamur kıvamında
Rengine çok takılmıyorum artık ama akışkan kıvamda olması bana -mi acaba? Dedirtiyorkızlar ishal falan deyince. Aynısı kendimde olsa ishal olarak yorumlarım ama bebeklerde sıvı kaka normal değil mi şimdi diye ikileme düştüm kuzum
Normal derken biraz daha kıvamlı ama yine akışkan mıyoksa yumuşak kaka gibi mi?
Bir kere minik çakıl taşı gibi oluyorsa o kesinlikle kabızlık en çok emin olduğum bu teşekkürler kendim
Şuan çok kararsız hissediyorum haha herkes kaka fotosu atsın bir normal belirleyelim
Ben konuşmadım bile daha doktorumla bakalım ne diyecek.İnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesiHep masaj yapıyorum ama sadece gaz çıkarıyorAy sağol içim rahatladı ama yapsa sanki rahat edecek şimdi dışarı çıktık da anca uyudu
Anladım canım çok sağol burada bildiğim ettiğim kadın doğumcu yok hastahane doktoru da normal muayene için klinikte hizmet veriyor hem pahalı hem uzak bebekle eziyet olacak diye gitmek istemedim ama genelde burada kozlarda 20. Gün kanama devam ediyor dediler.Canim benim kanamam hala devam ediyor az az 31 gun oldu. Normal yani dikislerimde 25 gun civari dustu
Ay çocuk gezmeyi bekliyormuş annem de diyor ki alıştırdın tabii çocuğu her gün gezmeye, dedim hiç çıkmadı ki e hamileyken hep geziyordun ya diyorKaldırımda gezdir arabasını tırtıklı ya titresin birazbebek kakası örnekleri (rahatsız edici olabilecek görseller içerir!!!) | Doktor Annem
Ben de öyle biliyorum da keşke yapsaSadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesi
Kuzey de aynı sürekli gezelim istiyor. Arabada da kırmızı ışık az uzun sürsün hemen mızırdanıyor hep hareketAy çocuk gezmeyi bekliyormuş annem de diyor ki alıştırdın tabii çocuğu her gün gezmeye, dedim hiç çıkmadı ki e hamileyken hep geziyordun ya diyorCidden hamileyken de eve gelip yatınca ya da iş yerinde oturunca huysuzlanıp hareketleniyordu.
Ben de öyle biliyorum da keşke yapsaİlk defa bu kadar açtı arayı
Bizimki de çok seviyor gezmeyi pusete koyup yürümeye başladığım an susuyorKuzey de aynı sürekli gezelim istiyor. Arabada da kırmızı ışık az uzun sürsün hemen mızırdanıyor hep hareket
Ahadagahajjagshs bu anneler hep aynı ya benim annemde çocuğu gezmeye alıştırdın karda kışta ne yapacaksın diyorAy çocuk gezmeyi bekliyormuş annem de diyor ki alıştırdın tabii çocuğu her gün gezmeye, dedim hiç çıkmadı ki e hamileyken hep geziyordun ya diyorCidden hamileyken de eve gelip yatınca ya da iş yerinde oturunca huysuzlanıp hareketleniyordu.
Ben de öyle biliyorum da keşke yapsaİlk defa bu kadar açtı arayı
Kuzey de aynı sürekli gezelim istiyor. Arabada da kırmızı ışık az uzun sürsün hemen mızırdanıyor hep hareket
Bunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birininBizimki de çok seviyor gezmeyi pusete koyup yürümeye başladığım an susuyor
Kara kışta da çıkaracaazzAhadagahajjagshs bu anneler hep aynı ya benim annemde çocuğu gezmeye alıştırdın karda kışta ne yapacaksın diyor
Şu çömelir gibi tutulan pozisyonu denedin mi bizimki ıkınırken ben öyle tutuyorum daha çabuk yapıyorDışarıdan destek lazım beyefendilere
Bende bu yöntemi ve karnına masaj yapmayı çok kullanıyorumAhadagahajjagshs bu anneler hep aynı ya benim annemde çocuğu gezmeye alıştırdın karda kışta ne yapacaksın diyor
Şu çömelir gibi tutulan pozisyonu denedin mi bizimki ıkınırken ben öyle tutuyorum daha çabuk yapıyorDışarıdan destek lazım beyefendilere
Ya ana kucağında da hafif salladımmı susmuyor hoplata hoplata sallıyoruz öyle susuyor. Hep bi ekşınBunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birinin
Kara kışta da çıkaracaazzay ne hareketler ne masajlar denedim anca gaz çıkıyor ama neyseki gazı çıkarabiliyor diye şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?