2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende o görevi eşime devrettim ben söyleyemem ama sen nolur söyle dedim. Onun ailesi o konuda biraz daha rahat bizimkiler zaten çok dikkat ederler hamileyken bile gelmediler evden bir kişi gripse
Hep olur o canım mutlaka bir taraf daha amaan ondan ne olacak bişey olmaz tavrına bürünürler

Hep olur o canım mutlaka bir taraf daha amaan ondan ne olacak bişey olmaz tavrına bürünürler
Haklısın valla doğru
Aynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsa
resmen akıp gidiyor zaman ben hiç hesaplamadım iznim be zaman bitiyor acaba
hahah çok alem bu minnoşlar annesi ya eşimde diyor ki dün mü bugün mü 5 gün öncemi herşey karıştı bende her gün her saat aynı emzir gaz çıkart alt değiştir emzir uykuya dalsın yemek ye çay iç kahve iç duşa gir birşey yap o sırada uyansın bir daha emzir gaz çukart alt değiştir emzir uykuya dalsın düşündüm çok haklı ya

Kızlar doğdugubdan beri aynı bezi kullanıyorum şimdi pişik oldu bez kaynaklı olabilir mi nasıl anlayacağım bez kaynaklı mi diye

Canim benim kanamam hala devam ediyor az az 31 gun oldu. Normal yani dikislerimde 25 gun civari dustu

Ay maşallah Valla zaman su gibi akıp geçiyor

Kızlar kaka demişken Bizimki dün sabah dört gibi yaptı en son ve çok rahatsız sürekli uyanıp duruyor ama kakası da normaldi en son kabız falan olmaz dimi ya
Ohoo Kuzey en son perşembe yaptı canım öyle hemen kabız olmuyor. Karnı sert mi? Biraz masaj yap rahatlar

Kızlar Lolons tan alışveriş yapan oldu mu? Şu ikisi hoşuma gitti de bilemedim nasıldır

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-12-16-53-14-431_com.ticimax.androidbase.lolons.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
Tahlilleri de kapsıyor canım, 10 muayene ve tüm Tahliller var kapsamda.. valla bu devirde lazim, bir özel hastaneden ki Allah düşürmesin yokluğunu da aratmasın en az 3 bin vermeden cikamiyorsun

Çok sulu ve fazla yapıyor ise ishal düşünürüm ben ne olur ne olmaz doktora götürürüm ama cıvık ise normaldir

İnşAllah verir benimki direk heyet veremem değ ne yapacağım bilmiyorum
Ben konuşmadım bile daha doktorumla bakalım ne diyecek.
Benimde 13 ocakta bitiyor doğum iznim.Tayinim çıktı doğum izninde olduğum için ayrılışı ertelettik 12 ocakta ayrılış yapmam Tokat'a gitmem lazım, eşimin de 11-12 ocakta kurul sınavı varmış 5 gün erken ayrılış yapacağım.Hamileyken 5 gün boş yere çalıştım anlayacağın
Hiç plan yapmayacaksın bu hayatta

Hep masaj yapıyorum ama sadece gaz çıkarıyor Ay sağol içim rahatladı ama yapsa sanki rahat edecek şimdi dışarı çıktık da anca uyudu
Sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesi

Canim benim kanamam hala devam ediyor az az 31 gun oldu. Normal yani dikislerimde 25 gun civari dustu
Anladım canım çok sağol burada bildiğim ettiğim kadın doğumcu yok hastahane doktoru da normal muayene için klinikte hizmet veriyor hem pahalı hem uzak bebekle eziyet olacak diye gitmek istemedim ama genelde burada kozlarda 20. Gün kanama devam ediyor dediler.

Ay çocuk gezmeyi bekliyormuş annem de diyor ki alıştırdın tabii çocuğu her gün gezmeye, dedim hiç çıkmadı ki e hamileyken hep geziyordun ya diyor Cidden hamileyken de eve gelip yatınca ya da iş yerinde oturunca huysuzlanıp hareketleniyordu.
Sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesi
Ben de öyle biliyorum da keşke yapsa İlk defa bu kadar açtı arayı

Kuzey de aynı sürekli gezelim istiyor. Arabada da kırmızı ışık az uzun sürsün hemen mızırdanıyor hep hareket

Ahadagahajjagshs bu anneler hep aynı ya benim annemde çocuğu gezmeye alıştırdın karda kışta ne yapacaksın diyor
Şu çömelir gibi tutulan pozisyonu denedin mi bizimki ıkınırken ben öyle tutuyorum daha çabuk yapıyor Dışarıdan destek lazım beyefendilere

Kuzey de aynı sürekli gezelim istiyor. Arabada da kırmızı ışık az uzun sürsün hemen mızırdanıyor hep hareket
Bizimki de çok seviyor gezmeyi pusete koyup yürümeye başladığım an susuyor
Bunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birinin

Kara kışta da çıkaracaazz ay ne hareketler ne masajlar denedim anca gaz çıkıyor ama neyseki gazı çıkarabiliyor diye şükrediyorum

Bende bu yöntemi ve karnına masaj yapmayı çok kullanıyorum

Bunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birinin

Kara kışta da çıkaracaazz ay ne hareketler ne masajlar denedim anca gaz çıkıyor ama neyseki gazı çıkarabiliyor diye şükrediyorum
Ya ana kucağında da hafif salladımmı susmuyor hoplata hoplata sallıyoruz öyle susuyor. Hep bi ekşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…