- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Kesinlikle öyle. Günlerin de adı yok artık uyuduğu gün, mızırdandığı gün, kaka yaptığı gün ...Haklısın valla doğru
resmen akıp gidiyor zaman ben hiç hesaplamadım iznim be zaman bitiyor acaba
hahah çok alem bu minnoşlar annesi ya eşimde diyor ki dün mü bugün mü 5 gün öncemi herşey karıştı bende her gün her saat aynı emzir gaz çıkart alt değiştir emzir uykuya dalsın yemek ye çay iç kahve iç duşa gir birşey yap o sırada uyansın bir daha emzir gaz çukart alt değiştir emzir uykuya dalsındüşündüm çok haklı ya
1 aylık kontrolünüze geldiğinizde aşınızı da yapalım dedi doktoru. Asm de de yapılıyor ama zaten kontrol için hastaneye gitmişken ben orda yaptırırım diye düşünüyorumKızlar, haftaya hayırlısıyla 1 aylık olacağızkontrolumuz var, aşı ve kalça ultrasyonu aynı gün mü yapılacak? Birde aşı asm de mi hastane de mi yapılıyor?
Olsun canım kilo alımı güzelse miktara takılma bence hele emzirme peşine zaten süt gelmesi için sağım olmaz miktarı etkilemez yani günde 2 veriyorsun bile sayılmazSabah ve akşam 60 cc mama veriyorum canım, ama tek memeden çıktı, diger meme de hiç gelmiyor.
Gazdan çok normal canımKızlar bugün bez degistirirken puskurtmeli şekilde kakasini yaptı üstüme kadar geldi. Neredeyse her bezinde hafifte olsa kaka oluyor muhtemelen gazla birlikte oluyor. Gün de 2 tane garanti kaksli bez oluyor normal mi
Tipini yediğim kuzeyyy maşallahAynen canım ya çok hızlı geçiyor bu ay sonu doğum iznim bitiyor valla. Bakalım rapor izin ücretsiz hepsini kullanmak istiyorum bi aksilik olmazsa
Hemen kabız olunmaz kuzum sert zor kakalr oluyorngeneldeAy maşallahValla zaman su gibi akıp geçiyor
Kızlar kaka demişkenBizimki dün sabah dört gibi yaptı en son ve çok rahatsız sürekli uyanıp duruyor ama kakası da normaldi en son kabız falan olmaz dimi ya
Ücreti var mı peki canım biliyor musun?1 aylık kontrolünüze geldiğinizde aşınızı da yapalım dedi doktoru. Asm de de yapılıyor ama zaten kontrol için hastaneye gitmişken ben orda yaptırırım diye düşünüyorum
Kalça 40 dan sonra oluyor genelde canım bizim ki 2. Ayda olacakKızlar, haftaya hayırlısıyla 1 aylık olacağızkontrolumuz var, aşı ve kalça ultrasyonu aynı gün mü yapılacak? Birde aşı asm de mi hastane de mi yapılıyor?
Haftaya net anlicaz inşallah kilo alımı da iyidirOlsun canım kilo alımı güzelse miktara takılma bence hele emzirme peşine zaten süt gelmesi için sağım olmaz miktarı etkilemez yani günde 2 veriyorsun bile sayılmaz
Yaz bize canımHaftaya net anlicaz inşallah kilo alımı da iyidirçok teşekkür ederim canım
2mAnladim canım, haftaya doktor ile konuşalım randevumuzu alalım o zaman..Kalça 40 dan sonra oluyor genelde canım bizim ki 2. Ayda olacak
Yokmuş canımÜcreti var mı peki canım biliyor musun?
Bana 1. Ay dedilerKalça 40 dan sonra oluyor genelde canım bizim ki 2. Ayda olacak
Kuzey 3-4 günde bir anca yapıyor. Rahatsız da oluyor yavrum ama yok yani. Zeytinyağına başladım yine 4.günde yaptı düzeni böyle demek ki. 2 doktora sordum ikisi de normal diyor. Bu arada bugün aptamil bitti bizim yarın dr var bende hipp aldım şimdi verdim bakalım. Yarın doktora söylerim dedim. Sevdi içiyor şu an inşallah işe yarar gazı kakası düzene girer valla kıyamıyorum.Çok sulu ve fazla yapıyor ise ishal düşünürüm ben ne olur ne olmaz doktora götürürüm ama cıvık ise normaldir
Ben konuşmadım bile daha doktorumla bakalım ne diyecek.
Benimde 13 ocakta bitiyor doğum iznim.Tayinim çıktı doğum izninde olduğum için ayrılışı ertelettik 12 ocakta ayrılış yapmam Tokat'a gitmem lazım, eşimin de 11-12 ocakta kurul sınavı varmış 5 gün erken ayrılış yapacağım.Hamileyken 5 gün boş yere çalıştım anlayacağın
Hiç plan yapmayacaksın bu hayatta
Sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesi
Siz Antalya'da yine iyisiniz Kütahya'da dona dona nasıl çıkarcam kim bilirBunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birinin
Kara kışta da çıkaracaazzay ne hareketler ne masajlar denedim anca gaz çıkıyor ama neyseki gazı çıkarabiliyor diye şükrediyorum
Bizim doktorumuz da 2.ayda olacak dedi canımKalça 40 dan sonra oluyor genelde canım bizim ki 2. Ayda olacak
İnşallah hipp iyi gelir KuzeytoşaKuzey 3-4 günde bir anca yapıyor. Rahatsız da oluyor yavrum ama yok yani. Zeytinyağına başladım yine 4.günde yaptı düzeni böyle demek ki. 2 doktora sordum ikisi de normal diyor. Bu arada bugün aptamil bitti bizim yarın dr var bende hipp aldım şimdi verdim bakalım. Yarın doktora söylerim dedim. Sevdi içiyor şu an inşallah işe yarar gazı kakası düzene girer valla kıyamıyorum.
Bu arada kesinlikle fazla plan yapmayacaksın, niyetleniriz ama tam plan zaman iyice yaklaşınca olur ☺ Ben genel olarak plansız yaşamayı da severim. Oğlumun gelişi de öyle oldu işteDüğünüm de öyle oldu benim planladığımız tarihte tam kapanma oldu Başka tarihe erteledik yemekliydi tam benim düğünden 1 hafta önce yemekli düğünlere izin çıktı.
Bende merak ettim şimdi ben bizim doktora sordum 2.hafta kontrolünde 1.ay kalça usg var değil mi diye hayır 2.ay yapılacak dedi.Yokmuş canım
Bana 1. Ay dedilerneden farklı acaba
Yabi kemik gelişimi için genelde öyle bakıyorlar bir şey olmaz canımYokmuş canım
Bana 1. Ay dedilerneden farklı acaba
Mama değişimi 1 haftada belli olur canım günlük 1 mamasina karistirip versen daha rahat olur ben hep veriyorum yapmazsaKuzey 3-4 günde bir anca yapıyor. Rahatsız da oluyor yavrum ama yok yani. Zeytinyağına başladım yine 4.günde yaptı düzeni böyle demek ki. 2 doktora sordum ikisi de normal diyor. Bu arada bugün aptamil bitti bizim yarın dr var bende hipp aldım şimdi verdim bakalım. Yarın doktora söylerim dedim. Sevdi içiyor şu an inşallah işe yarar gazı kakası düzene girer valla kıyamıyorum.
Bu arada kesinlikle fazla plan yapmayacaksın, niyetleniriz ama tam plan zaman iyice yaklaşınca olur ☺ Ben genel olarak plansız yaşamayı da severim. Oğlumun gelişi de öyle oldu işteDüğünüm de öyle oldu benim planladığımız tarihte tam kapanma oldu Başka tarihe erteledik yemekliydi tam benim düğünden 1 hafta önce yemekli düğünlere izin çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?