2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle öyle. Günlerin de adı yok artık uyuduğu gün, mızırdandığı gün, kaka yaptığı gün ... Ayy gün, zaman derken bizim 2. Ay aşısı geliyor ... Çok korkuyorum

Kızlar, haftaya hayırlısıyla 1 aylık olacağız kontrolumuz var, aşı ve kalça ultrasyonu aynı gün mü yapılacak? Birde aşı asm de mi hastane de mi yapılıyor?

Kızlar, haftaya hayırlısıyla 1 aylık olacağız kontrolumuz var, aşı ve kalça ultrasyonu aynı gün mü yapılacak? Birde aşı asm de mi hastane de mi yapılıyor?
1 aylık kontrolünüze geldiğinizde aşınızı da yapalım dedi doktoru. Asm de de yapılıyor ama zaten kontrol için hastaneye gitmişken ben orda yaptırırım diye düşünüyorum

Kızlar bugün bez degistirirken puskurtmeli şekilde kakasini yaptı üstüme kadar geldi. Neredeyse her bezinde hafifte olsa kaka oluyor muhtemelen gazla birlikte oluyor. Gün de 2 tane garanti kaksli bez oluyor normal mi

Sabah ve akşam 60 cc mama veriyorum canım, ama tek memeden çıktı, diger meme de hiç gelmiyor.
Olsun canım kilo alımı güzelse miktara takılma bence hele emzirme peşine zaten süt gelmesi için sağım olmaz miktarı etkilemez yani günde 2 veriyorsun bile sayılmaz

Kuzey 3-4 günde bir anca yapıyor. Rahatsız da oluyor yavrum ama yok yani. Zeytinyağına başladım yine 4.günde yaptı düzeni böyle demek ki. 2 doktora sordum ikisi de normal diyor. Bu arada bugün aptamil bitti bizim yarın dr var bende hipp aldım şimdi verdim bakalım. Yarın doktora söylerim dedim. Sevdi içiyor şu an inşallah işe yarar gazı kakası düzene girer valla kıyamıyorum.
Bu arada kesinlikle fazla plan yapmayacaksın, niyetleniriz ama tam plan zaman iyice yaklaşınca olur ☺ Ben genel olarak plansız yaşamayı da severim. Oğlumun gelişi de öyle oldu işte Düğünüm de öyle oldu benim planladığımız tarihte tam kapanma oldu Başka tarihe erteledik yemekliydi tam benim düğünden 1 hafta önce yemekli düğünlere izin çıktı.

Bunlara sürekli hareket edemeyeceğimizi anlatması lazım birinin

Kara kışta da çıkaracaazz ay ne hareketler ne masajlar denedim anca gaz çıkıyor ama neyseki gazı çıkarabiliyor diye şükrediyorum
Siz Antalya'da yine iyisiniz Kütahya'da dona dona nasıl çıkarcam kim bilir

Kalça 40 dan sonra oluyor genelde canım bizim ki 2. Ayda olacak
Bizim doktorumuz da 2.ayda olacak dedi canım

İnşallah hipp iyi gelir Kuzeytoşa Zeytinyağını düzenli kullan bence canım sonuçta sindirim sistemine iyi gelmese bile bir sürü faydası var
Öyle gerçekten bende normalde plan yapmam ama gebeyken doğum sonrasına aktarmak için çalışabilir raporu aldım hele son hafta pertim çıktı çalışırken şimdi o son haftanın yanacak olması can sıkıcı

Mama değişimi 1 haftada belli olur canım günlük 1 mamasina karistirip versen daha rahat olur ben hep veriyorum yapmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…