Evet kötü olmuş, napacaksın sağlık olsun.İnşallah hipp iyi gelir KuzeytoşaZeytinyağını düzenli kullan bence canım sonuçta sindirim sistemine iyi gelmese bile bir sürü faydası var
Öyle gerçekten bende normalde plan yapmam ama gebeyken doğum sonrasına aktarmak için çalışabilir raporu aldım hele son hafta pertim çıktı çalışırken şimdi o son haftanın yanacak olması can sıkıcı
Ebrum canım dönmüşsün buralara sevindimMama değişimi 1 haftada belli olur canım günlük 1 mamasina karistirip versen daha rahat olur ben hep veriyorum yapmazsa
Bir şey olmaz kuzum midesi sindirir. Bence geniz akintisindan olur öğürme ya da yedikleri ağzına gelir cogu bebekte olir o önemli değil.Evet kötü olmuş, napacaksın sağlık olsun.
Ebrum canım dönmüşsün buralara sevindimBakalım kuzum valla aptamil yordu oğlumu inşallah iyi gelir hipp.
Bir de kızlar arada Kuzey öğürüyor gibi. Boğazına birşey takılır kusacak olursun ya öyle yapıyor kusmuyor. Valla eşimin sakallarından korkuyorum geçen boynunun arasındaydı çocuğumun etinin arasına sıkışmış boynunu kokluyor arada o zaman düştü kesin. Ağzına falan giderse bişi olur mu ki
Canım bana özellikle sordu ultrasonu çeken 2 ay tamamlandı dimi diye. Ama sanki daha erken yaptıranlar da oldu bizim kızlardan.Yokmuş canım
Bana 1. Ay dedilerneden farklı acaba
Bizde 2.aydan sonra yaptırdık.Bende merak ettim şimdi ben bizim doktora sordum 2.hafta kontrolünde 1.ay kalça usg var değil mi diye hayır 2.ay yapılacak dedi.
İzin bitmeden Eskişehire gelesim var bebişle ama hayal gibiSiz Antalya'da yine iyisiniz Kütahya'da dona dona nasıl çıkarcam kim bilir
Bizim doktorumuz da 2.ayda olacak dedi canım
Bize de 1. Ayda yaptırdılar, normalde aşı kartında 40. Gün yazıyor.Canım bana özellikle sordu ultrasonu çeken 2 ay tamamlandı dimi diye. Ama sanki daha erken yaptıranlar da oldu bizim kızlardan.
Bizde 2.aydan sonra yaptırdık.
Kuzey 3-4 günde bir anca yapıyor. Rahatsız da oluyor yavrum ama yok yani. Zeytinyağına başladım yine 4.günde yaptı düzeni böyle demek ki. 2 doktora sordum ikisi de normal diyor. Bu arada bugün aptamil bitti bizim yarın dr var bende hipp aldım şimdi verdim bakalım. Yarın doktora söylerim dedim. Sevdi içiyor şu an inşallah işe yarar gazı kakası düzene girer valla kıyamıyorum.
Bu arada kesinlikle fazla plan yapmayacaksın, niyetleniriz ama tam plan zaman iyice yaklaşınca olur ☺ Ben genel olarak plansız yaşamayı da severim. Oğlumun gelişi de öyle oldu işteDüğünüm de öyle oldu benim planladığımız tarihte tam kapanma oldu Başka tarihe erteledik yemekliydi tam benim düğünden 1 hafta önce yemekli düğünlere izin çıktı.
Kuzum Hipp'te lif var inşallah iyi gelir minnoşaEvet kötü olmuş, napacaksın sağlık olsun.
Ebrum canım dönmüşsün buralara sevindimBakalım kuzum valla aptamil yordu oğlumu inşallah iyi gelir hipp.
Bir de kızlar arada Kuzey öğürüyor gibi. Boğazına birşey takılır kusacak olursun ya öyle yapıyor kusmuyor. Valla eşimin sakallarından korkuyorum geçen boynunun arasındaydı çocuğumun etinin arasına sıkışmış boynunu kokluyor arada o zaman düştü kesin. Ağzına falan giderse bişi olur mu ki
Biz de 1. Ayda kalça ve alt karın ultrasonu çektirdik. Asmdeki hemşiremiz de sordu hatta kalça ultrasonu çekildi mi falan diye. Bir ikilem var gerçekten neyse öyle ya da böyle temiz gelsin herkesinkiİzin bitmeden Eskişehire gelesim var bebişle ama hayal gibi
Bize de 1. Ayda yaptırdılar, normalde aşı kartında 40. Gün yazıyor.
Aman ne olacak gel kız 4-5 saatlik yolİzin bitmeden Eskişehire gelesim var bebişle ama hayal gibi
Bize de 1. Ayda yaptırdılar, normalde aşı kartında 40. Gün yazıyor.
Bende acaba enfeksiyon falan mi oldu diye korktumGazdan çok normal canım
Beni de korkutan soğuk zatenAman ne olacak gel kız 4-5 saatlik yol
Korkanın çocuğu olmaz derler hiç bir şey olmaz en fazla 8 saatte gelirsinizSadece çok soğuk o kadar
Ben kurumdan ayrılış yapmak için çocuk 2.5 aylıkken Tokat'a gideceğim mecbur
Tüh senin de kötü olmuş bundan sonra da dinlenmek haram gibiBeni de korkutan soğuk zatenAy senin iznin kötü olmuş ya ben de çalışamaz raporu aldığım gün doğum yaptım şöyle oturup bi dinlenemedim hamile hamile
Oyy yerim o ppdeki iki fındığıAy kızlar çok bakamıyorum malum annemdeyim yoğun geçiyor günlerimne var ne yok
Ikı taneler onlar karı koca ahahah Bella dişi olan gelmedi hiç biraz kontes gibidirTüh senin de kötü olmuş bundan sonra da dinlenmek haram gibi
Oyy yerim o ppdeki iki fındığıMaşallah kuzum gez toz, enerji moral depola benim yerime de gez
Senin adına sevindim değişiklik çok iyi olur . Bende sıkıntıdan eşime sarıyorum sonra ağlıyorumAy kızlar çok bakamıyorum malum annemdeyim yoğun geçiyor günlerimne var ne yok
Başladım canım imşAllah güzel sonuçlar alırızMaşallah kuzuyadoymayanlar, el yiyenler
Güzel sonuçlar alın kuzum acil şifalar olsun
Kuzum alerji sebebiyle sanırım. Ama sen diyete başladın diye okudum yakında düzelecek inşallah
Ortalamanın altında kalanlara yeniden kaka yapma performans ödevi geliyor
Sağol canımBizde o kadar yoğun kusma olmadı, geçmiş olsun canım tekrardan
Evet y gerçekten öyle bizde eşimle yaptırsak mı diye konuştuk bugünTahlilleri de kapsıyor canım, 10 muayene ve tüm Tahliller var kapsamda.. valla bu devirde lazim, bir özel hastaneden ki Allah düşürmesin yokluğunu da aratmasınen az 3 bin vermeden cikamiyorsun
Ay gerçekten öyle üzülme napcaksın elindw olan bir şey değil malesefÇok sulu ve fazla yapıyor ise ishal düşünürüm ben ne olur ne olmaz doktora götürürüm ama cıvık ise normaldir
Ben konuşmadım bile daha doktorumla bakalım ne diyecek.
Benimde 13 ocakta bitiyor doğum iznim.Tayinim çıktı doğum izninde olduğum için ayrılışı ertelettik 12 ocakta ayrılış yapmam Tokat'a gitmem lazım, eşimin de 11-12 ocakta kurul sınavı varmış 5 gün erken ayrılış yapacağım.Hamileyken 5 gün boş yere çalıştım anlayacağın
Hiç plan yapmayacaksın bu hayatta
Sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 bile olabilirmiş kaka çıkışı normal deniyor kabız değildir yani annesi
Ben eşimede saramıyorum azcık uzucu olaylar oldu işten ayrıldı falanSenin adına sevindim değişiklik çok iyi olur . Bende sıkıntıdan eşime sarıyorum sonra ağlıyorum
Benim eşiminde su an çalıştığı bir işi yok doğumdan beri bana yardım ediyor ama ben nankörlük edip küçük şeyde adama kızıyorum birde haklıymışım gibi ağlıyorumBen eşimede saramıyorum azcık uzucu olaylar oldu işten ayrıldı falan
Canim benim kisura bakma gormedim giremedim hic buraya halledebileinmi sorunu bebisin nasılKuzum nasılsın bu şehir hastanesinde tanıdığın var mı çocuk enfeksiyon için şu toxo için önemli ama randevu yok
Benden kaynaklı bı gelırde yok kız üzgündü yanı bende haliyleBenim eşiminde su an çalıştığı bir işi yok doğumdan beri bana yardım ediyor ama ben nankörlük edip küçük şeyde adama kızıyorum birde haklıymışım gibi ağlıyorum
Bende eşimi delirtmemek için anneme yalvarıyorum gel diyeBenden kaynaklı bı gelırde yok kız üzgündü yanı bende haliyleellemedim cok anama geldim sonrada zaten
En kısa zamanda yeni iş bulur inşallah canım. Psikolojisini biliyorum eşim uyku uyuyamıyordu artık stresten. İşe girdi şimdi de oğluş uyutmuyor orası ayrıBen eşimede saramıyorum azcık uzucu olaylar oldu işten ayrıldı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?