2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet kötü olmuş, napacaksın sağlık olsun.
Mama değişimi 1 haftada belli olur canım günlük 1 mamasina karistirip versen daha rahat olur ben hep veriyorum yapmazsa
Ebrum canım dönmüşsün buralara sevindim Bakalım kuzum valla aptamil yordu oğlumu inşallah iyi gelir hipp.

Bir de kızlar arada Kuzey öğürüyor gibi. Boğazına birşey takılır kusacak olursun ya öyle yapıyor kusmuyor. Valla eşimin sakallarından korkuyorum geçen boynunun arasındaydı çocuğumun etinin arasına sıkışmış boynunu kokluyor arada o zaman düştü kesin. Ağzına falan giderse bişi olur mu ki

Bir şey olmaz kuzum midesi sindirir. Bence geniz akintisindan olur öğürme ya da yedikleri ağzına gelir cogu bebekte olir o önemli değil.
Dönmeye çalışıyorum valla çok özledim

Yokmuş canım

Bana 1. Ay dediler neden farklı acaba
Canım bana özellikle sordu ultrasonu çeken 2 ay tamamlandı dimi diye. Ama sanki daha erken yaptıranlar da oldu bizim kızlardan.
Bende merak ettim şimdi ben bizim doktora sordum 2.hafta kontrolünde 1.ay kalça usg var değil mi diye hayır 2.ay yapılacak dedi.
Bizde 2.aydan sonra yaptırdık.

Siz Antalya'da yine iyisiniz Kütahya'da dona dona nasıl çıkarcam kim bilir

Bizim doktorumuz da 2.ayda olacak dedi canım
İzin bitmeden Eskişehire gelesim var bebişle ama hayal gibi
Canım bana özellikle sordu ultrasonu çeken 2 ay tamamlandı dimi diye. Ama sanki daha erken yaptıranlar da oldu bizim kızlardan.

Bizde 2.aydan sonra yaptırdık.
Bize de 1. Ayda yaptırdılar, normalde aşı kartında 40. Gün yazıyor.

Kuzum Hipp'te lif var inşallah iyi gelir minnoşa
Ece'de öyle yapıyor. Hatta yüzünü buruşturuyor, öksürüyor o an boğazına bir şey kaçmış gibi. Doktorumuza sordum reflülü bebekler öyle yapar baş kısmını yükselt dedi.

Biz de 1. Ayda kalça ve alt karın ultrasonu çektirdik. Asmdeki hemşiremiz de sordu hatta kalça ultrasonu çekildi mi falan diye. Bir ikilem var gerçekten neyse öyle ya da böyle temiz gelsin herkesinki

Aman ne olacak gel kız 4-5 saatlik yol
Korkanın çocuğu olmaz derler hiç bir şey olmaz en fazla 8 saatte gelirsiniz Sadece çok soğuk o kadar
Ben kurumdan ayrılış yapmak için çocuk 2.5 aylıkken Tokat'a gideceğim mecbur

Beni de korkutan soğuk zaten Ay senin iznin kötü olmuş ya ben de çalışamaz raporu aldığım gün doğum yaptım şöyle oturup bi dinlenemedim hamile hamile

Beni de korkutan soğuk zaten Ay senin iznin kötü olmuş ya ben de çalışamaz raporu aldığım gün doğum yaptım şöyle oturup bi dinlenemedim hamile hamile
Tüh senin de kötü olmuş bundan sonra da dinlenmek haram gibi

Ay kızlar çok bakamıyorum malum annemdeyim yoğun geçiyor günlerim ne var ne yok
Oyy yerim o ppdeki iki fındığı Maşallah kuzum gez toz, enerji moral depola benim yerime de gez

Tüh senin de kötü olmuş bundan sonra da dinlenmek haram gibi

Oyy yerim o ppdeki iki fındığı Maşallah kuzum gez toz, enerji moral depola benim yerime de gez
Ikı taneler onlar karı koca ahahah Bella dişi olan gelmedi hiç biraz kontes gibidir fotodaki Leo Allahım el kadar bebeden nasıl korkuyor yanına yaklaşamadı hiç etrafında oyle ızledı butun gun pusetten alınca her karışını kokladı o kadar komikti kiii bizim gelinin yavruları

Başladım canım imşAllah güzel sonuçlar alırız
Bizde o kadar yoğun kusma olmadı, geçmiş olsun canım tekrardan
Sağol canım
Tahlilleri de kapsıyor canım, 10 muayene ve tüm Tahliller var kapsamda.. valla bu devirde lazim, bir özel hastaneden ki Allah düşürmesin yokluğunu da aratmasın en az 3 bin vermeden cikamiyorsun
Evet y gerçekten öyle bizde eşimle yaptırsak mı diye konuştuk bugün
Ay gerçekten öyle üzülme napcaksın elindw olan bir şey değil malesef

Benim eşiminde su an çalıştığı bir işi yok doğumdan beri bana yardım ediyor ama ben nankörlük edip küçük şeyde adama kızıyorum birde haklıymışım gibi ağlıyorum
Benden kaynaklı bı gelırde yok kız üzgündü yanı bende haliyle ellemedim cok anama geldim sonrada zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…