2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yerim onları nasıl temkinli kediler yaErtuş bayılmıştır o kedilere Kediler de kaçmıştır kesin

Ben eşimede saramıyorum azcık uzucu olaylar oldu işten ayrıldı falan
İnşallah en kısa zamanda yenisini bulur kuzum

Korkma canım aşırı ağlama ve ateş de olur o zaman . Bebek kakasi çok hassastır annenin yediklerinden mamanin sicakligindan o gün ki keyfine göre değişir hep aynı kaka olmayabilir yani .
Şu an mama vermiyorum ama sadece süt ve neredeyse su gibi oluyor bez sırılsıklam oluyor mesela

Amin kuzum
Kedılerın Ertus gıbı bi ablaları var zaten bide ama yinede öyle çok sevdirmiyorlar kendilerini yabancıya
Kediler öyle seçici oluyor kimisi kendi yaşadığı evdeki çocuğa bile yanaşmıyor
Köpekler daha rahat o yönden.Tabi onların da karakterleri var o ayrı

Kediler öyle seçici oluyor kimisi kendi yaşadığı evdeki çocuğa bile yanaşmıyor
Köpekler daha rahat o yönden.Tabi onların da karakterleri var o ayrı
Kuzenimin Pet Shop var, cane corso bakıyorlar. Gelen giden seviyordu öyle büyüdü ama şimdi yabancıya sevdirmiyor kendini,hırlıyor ısırmaya kalkıyor Ama bir çocuk tepesine çıksın hiiç birşey yapmıyor öylece duruyor. Geçen gittik dükkan önünde oturuyorum Kuzey ağladı geldi karşıma oturdu bakıyor

Onların doğası korumak zaten büyüdükçe karakteri oturmuşturAma gerçekten çocukların çocuk olduğunu anlıyorlar ya
Yerim onları can bunlar can Bizim kız şimdi evde Deniz ağlasın hemen yanıma gelip bana bakıyor hemen Deniz'in yanına gitmezsem havlamaya başlıyor git bak sustur der gibi
Ana kucağına koyunca hemen yanına geliyor bir iki dil atmaya çalışıyor
Çocuğu bir heyecan coşku neşe ile sevsek azıcık sohbet etsek hemen gelip beni de sevin diye uluyor bacağımıza felan yatıyor

Şanslısın aslında sen oğluş uyurken bırak işine bak gelip haber veren var kameraya falan gerek yok

Şanslısın aslında sen oğluş uyurken bırak işine bak gelip haber veren var kameraya falan gerek yok
Lucky tam bir abla ya Ah keşke uyusa da işime baksamBir kaç gündür huyu değişti resmen hiç deliksiz uyumuyor hep bi tilki uykusunda hemen uyanıyor ağlıyor sürekli beşiği sallayalım istiyor.
Geceleri ağlama krizine giriyor susturmak en az yarım saatimi alıyor.Beni hırsla emiyor arkasından mamayı hırsla içiyor.Emip, mama içerken birden ağlamaya başlıyor.Diyelim doydu biberonu almıyor ama meme istiyor hırsını almak içinSiniri geçince göğsümde dalıyor beşiğine alsam etini koparıyormuşçasına ağlamaya başlıyor.Göğsümde uyuyor Gaz değil kaka sancısı da değil çıkarıyor yapıyor ne oldu bizde anlamadık
Eşim şu atak haftasına erken girmiş olamaz mı diyor bende bilmiyorum dedim ama bazı ataklar 4 haftaya kadar sürüyormuş bizimki erken başlamış olabilir mi?

Kizlar günaydın, hamilelikten beri devam eden bir diş ağrım var.. artık çok zorluyor sert birsey cigneyemez oldum.. ne kadar süre sonra diş tedavisi yapilir? Süt e geçer mi? Ben biraz süt mü depolasam da öyle mi tedaviye gitsem?

Kızlar uyumayan çocuk doğurmuşum akşam 10 dan beri uyutamadik belki 30 dk uyumustur daha yok mahvoldum emmek istiyordu bende dayanamadım mama verdim. Neyi beceremiyorum ben bilmiyorum çok yoruldum.
Gerçekten çok olmuş bazen bizimkide uyumuyor nedenini anlamadım mamadan sonra uyudumu

Bence olabilir erken girmiş. Yani sen tam 40 da doğurdun. Bizim mesela ne doğuma uyuyor ne olması gereken tarihe uyuyor Lina ile aynı. Çoğu kişi erken doğuruyor ona göre düşünsen girmiş olma ihtimaliniz de var gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…