2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Böyle düşününce bizde girmek üzereyiz

Benim oğlan da öyle bende anlık pp değişeyim aynı uyuyorlar resmen
Ay Allahım çok tatlı uyuyorlar kıyamıyorumda sizin minnoşları görünce bizim sarılığımızın çok uzadığını fark ediyorum gözleri ve yüzünde kaldı elleri ayakları beyaz yüzü koyu kaldı oğlumun ams dr önemsemiyor

Böyle düşününce bizde girmek üzereyiz
Herkeste aynı gitmeyebilir ama tam günü gününe tutacağını da sanmıyorum. Bu ataklar zaten bebeklerin bi gelişmeden geçiş süreci her bebek aynı olamaz ki. Tabi bu benim fikir yürütmem ama mantıklı

Ben bu atak olayını anlamadım zaten internette tam 40.hafta doğumuna göre hesaplanır diyor.Zaten oğlum tam 40.haftada doğdu.Yani 37 haftalık doğan bebek ilk atağına 8.haftada girer yazıyor doğru mu bu?
Bizim 5.haftaya 5 gün var daha ama dediğin gibi erken girmiş de olabilir çünkü karnı tok altı temiz olunca gündüz derin uyur gece de geç uykuya dalar ama yine uyurdu çocuğum şimdi anlattığım gibi çok huysuzlanmaya başladı

Bence ataktasınız canım. O kadar ayrıntılı bilmesem de dediğim gibi her bebeğin gelişimi aynı olamaz ve bu ataklar da bi gelişim basamağı

Bende kıyamıyorum ama derin olursa yatağında iyi olur omurga gelişimi için diye yatağına koymaya çalışıyorum hemen uyanıyor sıpam
Kuzum kan değeri normalse üzülme düzelir gün geçtikçe doktor da önemsemiyor dedin zaten.
Bakma bizim hiç sarıldığımız olmadı sarılık değeri 1.8 mi ne çıkmış kanda bakıldığında ondan böyle beyaz

Herkeste aynı gitmeyebilir ama tam günü gününe tutacağını da sanmıyorum. Bu ataklar zaten bebeklerin bi gelişmeden geçiş süreci her bebek aynı olamaz ki. Tabi bu benim fikir yürütmem ama mantıklı

Bence ataktasınız canım. O kadar ayrıntılı bilmesem de dediğim gibi her bebeğin gelişimi aynı olamaz ve bu ataklar da bi gelişim basamağı
Anladım canım ortalama 7-8gün kadar erken girdi belki de atak haftasına Papatyamaviss daha net bilgi verir belki banaAma inşallah uzun sürmez 4 hafta süren oluyormuş
Dediğin gibi büyüme atağı sonrasında gelecek güncellemeleri düşünüp mutlu olmaya çalışayım

Yok ya hergün olmuyor zaten yorgun düşüyor Bir gün iyi bir gün mızmız gidiyor. Dayanılmaz değildi açıkçası sadece biraz fazla yoruldum.
Yalnız Kuzey'in gülüşüne bittim nasıl güzel gülüyor o öyle
Çok gülmeye başladı ya Böyle sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor bi o döneme de gelsek

Ya bu biziz, beşiğinde asla yatmıyor hep birinin kucağında, gece de memeden yatağına bıraksak kıyamet kopuyor, bi izledim uyurken ağzını açıyor sağa sola memeye denk gelmezse basıyor çığlığı gece de çok kustu kesik gibi de değil az önce içtiği sütü çıkardı hep çok içtiğinden mi üşüttü falan mı acaba. Of emzik oldum bi de şakkıdı şakkıdı emiyor bazen resmen oynuyor
Biz 36+6da doğduk geçen bi girdik heralde demiştim ama şimdi de olabilir ya da bu ataklar bitmiyorrr
Sjjsj Satilucky Sarperi görünce ben de eşime aynısını dedim herkesin bebekler pamuk gibi benimki sapsarı kaldı Ah bi rengi otursa. Bizim de göğüste yatarken beni rahatsız etmeyin pozu var

Satilucky D dra21 hepimiz benzer pozisyonlardayız
Ya Kuzeye bak bizimki daha böyle gülmüyor bilinçsiz anlık gülmeler

Hayır yine emdi az önce yarım saat uyudu yine uyandı
Ozaman açlıktan değil seni istiyor galiba benimde öyle oluyor bazen
Bizim sarılığımız 10-12 üstü net olmuştur ama dr ölçme gereği duymadı hiç kandan bakılmadı sonra azalmaya başladı ama yüzünde kaldı şimdi
MaşAllah oğluşa ya pamuk pamuk

Bizim haftasonu çok zor geçti eşim evdeydi ama çok zor baktık valla dediğin gibi aralıklı gün aşırı felan olsa daha katlanılabilir olabilir
Maşallah ya valla büyüdükçe insanın ısıra ısıra sevesi geliyor sıpaları ama kıyamıyoruz da
Sarper Deniz dün zor geçen geceden sonra sabah karşı 2 saat uyudu ona yetti demek ki sabah alt değiştirirken konuştum onunla sanki benimle konuşacak gibi bir kaç kez agu gugu dedi ve yarım ağız ilk defa güldü yani kas seğirmesi gibi bilinçsiz bir gülüş değildi benim konuşmama güldü resmen
Eğer bu atak sonrası bu güncellemeler olacaksa atağı da varsın çekelim

Benim ilgi gösterecek halim kalmadı uykusuzluktan bayılacam memeden ayrılmıyor

Çok yoruyor gerçekten başından böyle huysuz bir bebek olsa tamam derim karakteri böyle kabullenirim ama aşırı huysuz bir bebek değilken böyle olması atak diye düşündürdü ki beni de değil eşimi düşündürdü resmen
Ataklar bitecek sonrası sabahları gülücükler saçma Bu şekilde kendimi motive ediyorum şu an
Kuzum çok şükür sarılık riski yok rengi de zamanla açılır zaten belki de esmer bir bebek olacak Esmer olup sarılık olunca açılsa bile hemen belli olmuyor sanırım ben öyle gördüm bir kaç kişide

Kızlar size birde ne soracağım bizimki artık tek meme 10-15 dk emip bırakıyor doyuyordur dimi bez sayısı iyi aslında ama zaman çok kısaldı bazen boğuluyor gibi oluyor yutkunma sesini duyuyorum çok net

Rengi açıldıkça Aslan da pamuk gibi olacak annesi
Bende mesela Sarper Deniz'in minikliğine taktım kafayı yarın doktor kontrolümüz var bakalım kaç gr oldu normal doğan çoğu bebeğin kilosuna bizim oğlan 1.ayın sonunda gelmiş oluyor Doktorun dediği gibi yaşıtlarını yakalaması uzun zaman alacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…