Benim oğlan da öyle bende anlık pp değişeyim aynı uyuyorlar resmenGünaydın kızlar benimkide göğsüme yüz üstü yatırınca uyuyo yatağa koyunca uyanıyoruz şuan size öyle yazıyorumanlık olarak pp değişim
Böyle düşününce bizde girmek üzereyizBence olabilir erken girmiş. Yani sen tam 40 da doğurdun. Bizim mesela ne doğuma uyuyor ne olması gereken tarihe uyuyor Lina ile aynı. Çoğu kişi erken doğuruyor ona göre düşünsen girmiş olma ihtimaliniz de var gibi geliyor.
Ay Allahım çok tatlı uyuyorlar kıyamıyorumdaBenim oğlan da öyle bende anlık pp değişeyim aynı uyuyorlar resmen
Herkeste aynı gitmeyebilir ama tam günü gününe tutacağını da sanmıyorum. Bu ataklar zaten bebeklerin bi gelişmeden geçiş süreci her bebek aynı olamaz ki. Tabi bu benim fikir yürütmem ama mantıklıBöyle düşününce bizde girmek üzereyiz
Ben bu atak olayını anlamadım zaten internette tam 40.hafta doğumuna göre hesaplanır diyor.Zaten oğlum tam 40.haftada doğdu.Yani 37 haftalık doğan bebek ilk atağına 8.haftada girer yazıyor doğru mu bu?Bence olabilir erken girmiş. Yani sen tam 40 da doğurdun. Bizim mesela ne doğuma uyuyor ne olması gereken tarihe uyuyor Lina ile aynı. Çoğu kişi erken doğuruyor ona göre düşünsen girmiş olma ihtimaliniz de var gibi geliyor.
Hayır yine emdi az önce yarım saat uyudu yine uyandıGerçekten çok olmuş bazen bizimkide uyumuyor nedenini anlamadım mamadan sonra uyudumu
Bence ataktasınız canım. O kadar ayrıntılı bilmesem de dediğim gibi her bebeğin gelişimi aynı olamaz ve bu ataklar da bi gelişim basamağıBen bu atak olayını anlamadım zaten internette tam 40.hafta doğumuna göre hesaplanır diyor.Zaten oğlum tam 40.haftada doğdu.Yani 37 haftalık doğan bebek ilk atağına 8.haftada girer yazıyor doğru mu bu?
Bizim 5.haftaya 5 gün var daha ama dediğin gibi erken girmiş de olabilir çünkü karnı tok altı temiz olunca gündüz derin uyur gece de geç uykuya dalar ama yine uyurdu çocuğum şimdi anlattığım gibi çok huysuzlanmaya başladı
Bende kıyamıyorum ama derin olursa yatağında iyi olur omurga gelişimi için diye yatağına koymaya çalışıyorum hemen uyanıyor sıpamAy Allahım çok tatlı uyuyorlar kıyamıyorumdasizin minnoşları görünce bizim sarılığımızın çok uzadığını fark ediyorum gözleri ve yüzünde kaldı elleri ayakları beyaz yüzü koyu kaldı oğlumun ams dr önemsemiyor
Herkeste aynı gitmeyebilir ama tam günü gününe tutacağını da sanmıyorum. Bu ataklar zaten bebeklerin bi gelişmeden geçiş süreci her bebek aynı olamaz ki. Tabi bu benim fikir yürütmem ama mantıklı
Anladım canım ortalama 7-8gün kadar erken girdi belki de atak haftasınaBence ataktasınız canım. O kadar ayrıntılı bilmesem de dediğim gibi her bebeğin gelişimi aynı olamaz ve bu ataklar da bi gelişim basamağı
Yalnız Kuzey'in gülüşüne bittim nasıl güzel gülüyor o öyle
Yok ya hergün olmuyor zaten yorgun düşüyorAnladım canım ortalama 7-8gün kadar erken girdi belki de atak haftasınaPapatyamaviss daha net bilgi verir belki bana Ama inşallah uzun sürmez 4 hafta süren oluyormuş
Dediğin gibi büyüme atağı sonrasında gelecek güncellemeleri düşünüp mutlu olmaya çalışayım
Çok gülmeye başladı yaYalnız Kuzey'in gülüşüne bittim nasıl güzel gülüyor o öyle
Ya bu biziz, beşiğinde asla yatmıyor hep birinin kucağında, gece de memeden yatağına bıraksak kıyamet kopuyor, bi izledim uyurken ağzını açıyor sağa sola memeye denk gelmezse basıyor çığlığıLucky tam bir abla yaAh keşke uyusa da işime baksam Bir kaç gündür huyu değişti resmen hiç deliksiz uyumuyor hep bi tilki uykusunda hemen uyanıyor ağlıyor sürekli beşiği sallayalım istiyor.
Geceleri ağlama krizine giriyor susturmak en az yarım saatimi alıyor.Beni hırsla emiyor arkasından mamayı hırsla içiyor.Emip, mama içerken birden ağlamaya başlıyor.Diyelim doydu biberonu almıyor ama meme istiyor hırsını almak içinSiniri geçince göğsümde dalıyor beşiğine alsam etini koparıyormuşçasına ağlamaya başlıyor.Göğsümde uyuyor Gaz değil kaka sancısı da değil çıkarıyor yapıyor ne oldu bizde anlamadık
Eşim şu atak haftasına erken girmiş olamaz mı diyor bende bilmiyorum dedim ama bazı ataklar 4 haftaya kadar sürüyormuş bizimki erken başlamış olabilir mi?
Biz 36+6da doğduk geçen bi girdik heralde demiştim ama şimdi de olabilir ya da bu ataklar bitmiyorrrBence olabilir erken girmiş. Yani sen tam 40 da doğurdun. Bizim mesela ne doğuma uyuyor ne olması gereken tarihe uyuyor Lina ile aynı. Çoğu kişi erken doğuruyor ona göre düşünsen girmiş olma ihtimaliniz de var gibi geliyor.
SjjsjAy Allahım çok tatlı uyuyorlar kıyamıyorumdasizin minnoşları görünce bizim sarılığımızın çok uzadığını fark ediyorum gözleri ve yüzünde kaldı elleri ayakları beyaz yüzü koyu kaldı oğlumun ams dr önemsemiyor
Ya Kuzeye bak
Ozaman açlıktan değil seni istiyor galiba benimde öyle oluyor bazenHayır yine emdi az önce yarım saat uyudu yine uyandı
Bizim sarılığımız 10-12 üstü net olmuştur ama dr ölçme gereği duymadı hiç kandan bakılmadı sonra azalmaya başladı ama yüzünde kaldı şimdiBende kıyamıyorum ama derin olursa yatağında iyi olur omurga gelişimi için diye yatağına koymaya çalışıyorum hemen uyanıyor sıpam
Kuzum kan değeri normalse üzülme düzelir gün geçtikçe doktor da önemsemiyor dedin zaten.
Bakma bizim hiç sarıldığımız olmadı sarılık değeri 1.8 mi ne çıkmış kanda bakıldığında ondan böyle beyaz
Bizim haftasonu çok zor geçti eşim evdeydi ama çok zor baktık valla dediğin gibi aralıklı gün aşırı felan olsa daha katlanılabilir olabilirYok ya hergün olmuyor zaten yorgun düşüyorBir gün iyi bir gün mızmız gidiyor. Dayanılmaz değildi açıkçası sadece biraz fazla yoruldum.
Çok gülmeye başladı yaBöyle sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor bi o döneme de gelsek
Benim ilgi gösterecek halim kalmadı uykusuzluktan bayılacam memeden ayrılmıyorYa Kuzeye bakbizimki daha böyle gülmüyor bilinçsiz anlık gülmeler
Ozaman açlıktan değil seni istiyor galiba benimde öyle oluyor bazen
Bizim sarılığımız 10-12 üstü net olmuştur ama dr ölçme gereği duymadı hiç kandan bakılmadı sonra azalmaya başladı ama yüzünde kaldı şimdi
MaşAllah oğluşa ya pamuk pamuk
Çok yoruyor gerçekten başından böyle huysuz bir bebek olsa tamam derim karakteri böyle kabullenirim ama aşırı huysuz bir bebek değilken böyle olması atak diye düşündürdü ki beni de değil eşimi düşündürdü resmenYa bu biziz, beşiğinde asla yatmıyor hep birinin kucağında, gece de memeden yatağına bıraksak kıyamet kopuyor, bi izledim uyurken ağzını açıyor sağa sola memeye denk gelmezse basıyor çığlığıgece de çok kustu kesik gibi de değil az önce içtiği sütü çıkardı hep çok içtiğinden mi üşüttü falan mı acaba. Of emzik oldum bi de şakkıdı şakkıdı emiyor bazen resmen oynuyor
Biz 36+6da doğduk geçen bi girdik heralde demiştim ama şimdi de olabilir ya da bu ataklar bitmiyorrr
SjjsjSatilucky Sarperi görünce ben de eşime aynısını dedim herkesin bebekler pamuk gibi benimki sapsarı kaldı Ah bi rengi otursa. Bizim de göğüste yatarken beni rahatsız etmeyin pozu var
Sürekli öyle olması yorar tabi emzil tutmuyor muBenim ilgi gösterecek halim kalmadı uykusuzluktan bayılacam memeden ayrılmıyor
Rengi açıldıkça Aslan da pamuk gibi olacak annesiYa Kuzeye bakbizimki daha böyle gülmüyor bilinçsiz anlık gülmeler
Ozaman açlıktan değil seni istiyor galiba benimde öyle oluyor bazen
Bizim sarılığımız 10-12 üstü net olmuştur ama dr ölçme gereği duymadı hiç kandan bakılmadı sonra azalmaya başladı ama yüzünde kaldı şimdi
MaşAllah oğluşa ya pamuk pamuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?