2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay gerçekten kamerayada bakmış benimkide sarı kaldı canım ne zaman düzelecek merak ediyorum ten rengini falan

Olacak olacak güzel güncellemeler gelecek

1 gün değilki zaten canım ilk atak mesela 1 hafta diyor. O hafta ara ara sıkıntılı geçti bizim. Seninde pozisyon benzer hepimiz bebişler ile yapışık Baya asabi bi bakış atmış dokunmayın diye Kuzey göbeğimde yatmayı seviyor, büyük olunca yumuşak yumuşak rahat herhalde

S soulianis pp görmemiştim nasıl bakmış öyle kamerayaArka fonda ay dokunmayın çok fenayım çalıyor ellemeyin şu çocuğu
Çok tatlılar maşallah D dra21 kaç gr oldu sizin bebeler baya toplanmışlar
atatalya Kuzey 5300 gr demişti geçen gün öyle hatırlıyorum

Gülecek gülecek bi atağı geçirin
Bi yerde okumuştum aktif emen bir bebek ilk 5 dakikada memedeki sütün%80 ini emer diye. Muhtemelen yetiyordur o emme ona

Bak kuzum Kuzey'in 2 aylık ve 3 aylık fotoları, farka bak. Takma kafana kiloyu alacak Sarper Deniz de merak etme ☺

Bak kuzum Kuzey'in 2 aylık ve 3 aylık fotoları, farka bak. Takma kafana kiloyu alacak Sarper Deniz de merak etme ☺
Çok çabuk topluyorlar gerçekten Bizim de bugün hepatit aşımız var asmde ölçerler bakalım kaç olmuş Aslında kilodan değil de kilo boy persetilinde geride çıkıyor yani geçenki ölçümlere göre boy ve kilosu 100 erkek bebeğin 91inden geride diyor

Sen presentile nereden bakıyorsun canım?
Bugün bizimde 3 aylık kontolümüz var. Bi de erken doğum kaynaklı rsv virüsünden korunmak için her ay ayrı aşımız var synagis diye onu vurulacak kuzum geçen ay ondan sonra çok ağlamıştı Eşim gelebilsin diye dua ediyorum işlerime bağlı demişti bakalım.
İnşallah bugün daha toparlamıştır iyi haberlerini bekliyoruz

İnstada görmüştüm bunu canım

Eklentiler

• Screenshot_20231113_122557_com.instagram.android.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
Selam kızlar bizde doktor kontrolüne gittik mukuslu kaka için. Besin alerjisi olabilir dedi paketli gıda diyeti yapacakmışım düzelme olmazsa tekrar görüp süt ve süt ürünleri dyeti yaparız dedi. Dil altı bağı yakın gibi dedi öğleden sonra çocuk cerrahisine görüneceğiz..

Kuzum daha 1 aylık yakalar yaşıtlarını güzel haberlerini bekliyoruz

Olabilir kuşum bizimde doğum tarıhıne göre bakıyorum ben oyle uygun oldu denk gelıyor tabı uc asagı bes yukarı bunlar

Evet rsv virüsü önemli bizlerin de dikkat etmesi gerek, bebeğin öpülüp koklanmaması lazım.İnşallah eşin gelir canım aşı dönemleri zor oluyor.En kolay aşı hepatit sanırım genelde ateş huzursuzluk felan duymadım hiç ama sonrası zor özellikle karma aşılar
İnşallah bakalım biraz topladı fark ediyorum zaten

Aynen hepatit sonrası bişi yok. Bi de küçükler ya acıyı çok anlamıyorlar çabuk susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…