2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnstada görmüştüm bunu canım
Sağol canım netten de bakıyorum arada
Kuzum daha 1 aylık yakalar yaşıtlarını güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım
Olabilir kuşum bizimde doğum tarıhıne göre bakıyorum ben oyle uygun oldu denk gelıyor tabı uc asagı bes yukarı bunlar
Kuzum demek ki artık bebelerimizin davranışlarından anlayacağız girdi mi girmedi mi

Canım bizim bebe 4500 idi geçen hafta perşembe günü
Gülecek gülecek bi atağı geçirin
Bi yerde okumuştum aktif emen bir bebek ilk 5 dakikada memedeki sütün%80 ini emer diye. Muhtemelen yetiyordur o emme ona
İnşAllah öyledir ya lok lok ses geliyor aslında sonra uyuyor ay ataktan korkuyorum şimdisi böyleyse
Pketli gıda derken abur cubur mu kuzum geçmiş olsun bu arada
Aynı durumdayız buraya ne zaman girsem yaka iğnem göğsümde
Benimkide öyle diğer zamanlardada ağlar
Hem bizim kokumuzu alıyorlar hem karnının üstünde olunca kadınları rahatlıyor sanırım
Evet bencede ikiside

Of bizdeki atak değilse korkuyorum ataktan 8. Haftada mi olacakmış
Bizde esmer kimse yok ya keşke sarılık değil de esmer olsaydı
Ay gerçekten kamerayada bakmış benimkide sarı kaldı canım ne zaman düzelecek merak ediyorum ten rengini falan
Fototerapiden çıktığımızda ben bir gördüm gerçek rengini sonra yine sarardı.
Ay burda babasının göğsünde yatıyor orayı da pek sevdi
Haha her kucakta uyuyuşunda biri alıp yatağına yatırıyor çünkü
Bize bi gelişim kağıdı verdiler onda da yazıyor persentiller her ölçüldüğünde doktor ona işliyor. Aşılar çok zor ya inşallah kolay geçer

Ya biz de tekrar gittik sarılıktan özeldeki doktor yatıralım dedi, daha önce yattığı için sigorta karşılamicaktı eğitim araştırmaya geçtik orda da kanda 14.3 çıktı bir doktor vardı çok güzel açıkladı. Fototerapi ilk on gün sarılığında etkilidir, bir aydan uzun sürüyorsa sıkı takip edilir altında yatan bir hastalık varsa araştırılır yoksa anne sütü sarılığı deriz dedi. İnşallah altından bir şey çıkmaz, çocuk iyi çünkü emmesi beslenmesi.

Sağol canım köfte salam sosis gibi kek çikolata cips vs dedi doktor canım.

Bizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyudu growth spurt denilen şey oluyor sanırım. Bir anda daha çok yemeye başladı. Zaten sütüm yetersiz, iyice moralim bozuldu seninkinin iştahında da değişiklik oldu mu?

Zaten büyüdükçe artar canım bence yediği için şükret mutlu ol yemeyen bebek zordur sütun ona göre artar mama da artacak zamanla

Benim doktor hiç önemsemedi benimkide uzadı mesala muayene etti vücudunu kan bile bakmadılar bilmiyorum ki
Sağol canım köfte salam sosis gibi kek çikolata cips vs dedi doktor canım.
Hımm şifa olur inşAllah yemediklerin ona
Kimi 5 dk doyar kimi 15 kimi 40 doymass belli olur tatlım
Sağol canım mama veremediğim için doyuyor mu endişesi oluyor bazen

Atak dönemindeyse ozellıkle oluyor

Canım uzamış sarılık oluyor o artık önemli değil ciddi sarılık artar sürekli sizinki zamanla açılacak güneşlendir güneş yoksa da d vitaminine dikkat et 1 aya geçer

Bugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dedi Bi de dil altı bağı yakın pazartesi küçük Bi dokunuş yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…