Sağol canım netten de bakıyorum aradaİnstada görmüştüm bunu canım
İnşallah canımKuzum daha 1 aylık yakalar yaşıtlarınıgüzel haberlerini bekliyoruz
Kuzum demek ki artık bebelerimizin davranışlarından anlayacağız girdi mi girmedi miOlabilir kuşum bizimde doğum tarıhıne göre bakıyorum ben oyle uygun oldu denk gelıyor tabı uc asagı bes yukarı bunlar
Herkes pp yi güncellemiş Buda bizim sabah anlık
Benimki 45 günlük falandı gözleri tamamen beyazladıAy gerçekten kamerayada bakmışbenimkide sarı kaldı canım ne zaman düzelecek merak ediyorum ten rengini falan
Canım bizim bebe 4500 idi geçen hafta perşembe günü
İnşAllah öyledir ya lok lok ses geliyor aslında sonra uyuyorGülecek gülecek bi atağı geçirin
Bi yerde okumuştum aktif emen bir bebek ilk 5 dakikada memedeki sütün%80 ini emer diye. Muhtemelen yetiyordur o emme ona
Pketli gıda derken abur cubur mu kuzum geçmiş olsun bu aradaSelam kızlar bizde doktor kontrolüne gittik mukuslu kaka için. Besin alerjisi olabilir dedi paketli gıda diyeti yapacakmışım düzelme olmazsa tekrar görüp süt ve süt ürünleri dyeti yaparız dedi. Dil altı bağı yakın gibi dedi öğleden sonra çocuk cerrahisine görüneceğiz..
Benimkide öyle diğer zamanlardada ağlarAynı durumdayız buraya ne zaman girsem yaka iğnem göğsümde
Evet bencede ikisideHem bizim kokumuzu alıyorlar hem karnının üstünde olunca kadınları rahatlıyor sanırım
Ppni yerler bizim sevdiğimiz 2. Pozisyon bu kucağımda gezdirip bırakmadan önce öyle bekliyorum birazBenimki 45 günlük falandı gözleri tamamen beyazladı
O pozisyonda var bu yatarak emmeden sonra kalınan pozısyonPpni yerler bizim sevdiğimiz 2. Pozisyon bu kucağımda gezdirip bırakmadan önce öyle bekliyorum biraz
Bizimde göz diplerimiz sarı hala
Ben yatarsk emzirmeyi beceremedim daha çömez anayım halaO pozisyonda var bu yatarak emmeden sonra kalınan pozısyon
Of bizdeki atak değilse korkuyorum ataktan 8. Haftada mi olacakmışBen bu atak olayını anlamadım zaten internette tam 40.hafta doğumuna göre hesaplanır diyor.Zaten oğlum tam 40.haftada doğdu.Yani 37 haftalık doğan bebek ilk atağına 8.haftada girer yazıyor doğru mu bu?
Bizim 5.haftaya 5 gün var daha ama dediğin gibi erken girmiş de olabilir çünkü karnı tok altı temiz olunca gündüz derin uyur gece de geç uykuya dalar ama yine uyurdu çocuğum şimdi anlattığım gibi çok huysuzlanmaya başladı
Bizde esmer kimse yok ya keşke sarılık değil de esmer olsaydıÇok yoruyor gerçekten başından böyle huysuz bir bebek olsa tamam derim karakteri böyle kabullenirim ama aşırı huysuz bir bebek değilken böyle olması atak diye düşündürdü ki beni de değil eşimi düşündürdü resmen
Ataklar bitecek sonrası sabahları gülücükler saçmaBu şekilde kendimi motive ediyorum şu an
Kuzum çok şükür sarılık riski yok rengi de zamanla açılır zaten belki de esmer bir bebek olacakEsmer olup sarılık olunca açılsa bile hemen belli olmuyor sanırım ben öyle gördüm bir kaç kişide
Fototerapiden çıktığımızda ben bir gördüm gerçek rengini sonra yine sarardı.Ay gerçekten kamerayada bakmışbenimkide sarı kaldı canım ne zaman düzelecek merak ediyorum ten rengini falan
Ay burda babasının göğsünde yatıyor orayı da pek sevdi1 gün değilki zaten canım ilk atak mesela 1 hafta diyor. O hafta ara ara sıkıntılı geçti bizim. Seninde pozisyon benzer hepimiz bebişler ile yapışıkBaya asabi bi bakış atmış dokunmayın diye Kuzey göbeğimde yatmayı seviyor, büyük olunca yumuşak yumuşak rahat herhalde
Haha her kucakta uyuyuşunda biri alıp yatağına yatırıyor çünkü
Bize bi gelişim kağıdı verdiler onda da yazıyor persentiller her ölçüldüğünde doktor ona işliyor. Aşılar çok zor ya inşallah kolay geçerSen presentile nereden bakıyorsun canım?
Bugün bizimde 3 aylık kontolümüz var. Bi de erken doğum kaynaklı rsv virüsünden korunmak için her ay ayrı aşımız var synagis diye onu vurulacak kuzum geçen ay ondan sonra çok ağlamıştıEşim gelebilsin diye dua ediyorum işlerime bağlı demişti bakalım.
İnşallah bugün daha toparlamıştır iyi haberlerini bekliyoruz
Sağol canımCanım bizim bebe 4500 idi geçen hafta perşembe günü
İnşAllah öyledir ya lok lok ses geliyor aslında sonra uyuyoray ataktan korkuyorum şimdisi böyleyse
Pketli gıda derken abur cubur mu kuzum geçmiş olsun bu arada
Benimkide öyle diğer zamanlardada ağlar
Evet bencede ikiside
Bizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyuduÇok yoruyor gerçekten başından böyle huysuz bir bebek olsa tamam derim karakteri böyle kabullenirim ama aşırı huysuz bir bebek değilken böyle olması atak diye düşündürdü ki beni de değil eşimi düşündürdü resmen
Ataklar bitecek sonrası sabahları gülücükler saçmaBu şekilde kendimi motive ediyorum şu an
Kuzum çok şükür sarılık riski yok rengi de zamanla açılır zaten belki de esmer bir bebek olacakEsmer olup sarılık olunca açılsa bile hemen belli olmuyor sanırım ben öyle gördüm bir kaç kişide
Kimi 5 dk doyar kimi 15 kimi 40Kızlar size birde ne soracağım bizimki artık tek meme 10-15 dk emip bırakıyor doyuyordur dimi bez sayısı iyi aslında ama zaman çok kısaldıbazen boğuluyor gibi oluyor yutkunma sesini duyuyorum çok net
Zaten büyüdükçe artar canım bence yediği için şükret mutlu ol yemeyen bebek zordur sütun ona göre artar mama da artacak zamanlaBizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyudugrowth spurt denilen şey oluyor sanırım. Bir anda daha çok yemeye başladı. Zaten sütüm yetersiz, iyice moralim bozuldu seninkinin iştahında da değişiklik oldu mu?
Ah kuzum yaBizimkilerde aynı biri uyursa ötekide uyuyor yoksa ikiside uyanık
Benim doktor hiç önemsemedi benimkide uzadı mesala muayene etti vücudunu kan bile bakmadılar bilmiyorum kiOf bizdeki atak değilse korkuyorum ataktan 8. Haftada mi olacakmış
Bizde esmer kimse yok ya keşke sarılık değil de esmer olsaydı
Fototerapiden çıktığımızda ben bir gördüm gerçek rengini sonra yine sarardı.
Ay burda babasının göğsünde yatıyor orayı da pek sevdi
Haha her kucakta uyuyuşunda biri alıp yatağına yatırıyor çünkü
Bize bi gelişim kağıdı verdiler onda da yazıyor persentiller her ölçüldüğünde doktor ona işliyor. Aşılar çok zor ya inşallah kolay geçer
Ya biz de tekrar gittik sarılıktan özeldeki doktor yatıralım dedi, daha önce yattığı için sigorta karşılamicaktı eğitim araştırmaya geçtik orda da kanda 14.3 çıktı bir doktor vardı çok güzel açıkladı. Fototerapi ilk on gün sarılığında etkilidir, bir aydan uzun sürüyorsa sıkı takip edilir altında yatan bir hastalık varsa araştırılır yoksa anne sütü sarılığı deriz dedi. İnşallah altından bir şey çıkmaz, çocuk iyi çünkü emmesi beslenmesi.
Hımm şifa olur inşAllah yemediklerin onaSağol canımköfte salam sosis gibi kek çikolata cips vs dedi doktor canım.
Sağol canım mama veremediğim için doyuyor mu endişesi oluyor bazenKimi 5 dk doyar kimi 15 kimi 40doymass belli olur tatlım
Kız ozlemısımm senııııZaten büyüdükçe artar canım bence yediği için şükret mutlu ol yemeyen bebek zordur sütun ona göre artar mama da artacak zamanla
Atak dönemindeyse ozellıkle oluyorBizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyudugrowth spurt denilen şey oluyor sanırım. Bir anda daha çok yemeye başladı. Zaten sütüm yetersiz, iyice moralim bozuldu seninkinin iştahında da değişiklik oldu mu?
Canım uzamış sarılık oluyor o artık önemli değil ciddi sarılık artar sürekli sizinki zamanla açılacak güneşlendir güneş yoksa da d vitaminine dikkat et 1 aya geçerBenim doktor hiç önemsemedi benimkide uzadı mesala muayene etti vücudunu kan bile bakmadılar bilmiyorum ki
Hımm şifa olur inşAllah yemediklerin ona
Sağol canım mama veremediğim için doyuyor mu endişesi oluyor bazen
Bende özledim çok ya sorma o kadar aklimdasiniz ki çok şükür kavuşturana Rabbım beterinden korusun ya. Bu arada aynı gün doğup bor de birbirlerine benzettim ben bizimkileri online olduğunda söyle resmini koysamKız ozlemısımm senıııı
Bugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dediAh kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?