2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynısını yaşıyoruz. Dün gece uykuya dalamadı bir türlü. Memeden mamaya mamadan memeye geçip durduk.
Bugünde hep mememde. Sütüm yeterli gelmiyor böyle de zor

Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sıkma canını belirtileri falan var mı. Her ikisi için de soruyorum, normal muayenede mi fark edildi?

Bizde de var şu fıtığı ama.sunnet e engel değil dedi bizim çocuk cerrahide ya kafam karıştı bak

Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sıkma canını belirtileri falan var mı. Her ikisi için de soruyorum, normal muayenede mi fark edildi?
Su fıtığı testislerde oluyor büyük oluyor sis oluyor hatta belli oluyor canım. Dil bağı da seviyesine göre bazen beslenme de zorluk dil cikaramama gibi bakınca belli oluyor biraz ama her doktor bakmıyor malesed

Canım pipisinin ucu açık mı sizinkinin sen mı istedin

Bende özledim çok ya sorma o kadar aklimdasiniz ki çok şükür kavuşturana Rabbım beterinden korusun ya. Bu arada aynı gün doğup bor de birbirlerine benzettim ben bizimkileri online olduğunda söyle resmini koysam
Burdayım burdayım bakıyorum suan her fotoda farklı surat teyzesı bı Gorrr

Zaten büyüdükçe artar canım bence yediği için şükret mutlu ol yemeyen bebek zordur sütun ona göre artar mama da artacak zamanla
Evet, boğazı iyi diye seviniyorum ama sütüm doyurmaya yetmediği için mama verince huzursuz oluyorum. Olsun dediğin gibi belki sütüm de zamanla artar..
Atak dönemindeyse ozellıkle oluyor
Evet sanırım bizde başladı atak dönemi. İnanılmaz iştahı arttı ve aralıklar 3 saatten 1.5-2 saate düştü
Aynısını yaşıyoruz. Dün gece uykuya dalamadı bir türlü. Memeden mamaya mamadan memeye geçip durduk.
Bugünde hep mememde. Sütüm yeterli gelmiyor böyle de zor
Ayy aynı şekilde.. Emmek istiyor ama akış hızlı olmayınca sinirleniyor memeye de. Çok acıdı memeler de artık

Bize normal muayenede doktor kanal dar gibi dedi bugün kontrolde dil bağı yakın gibi çocuk cerrahisi görsün dedi o şekilde öğrendik canım dikkatli baksam dil bağını farkedermişim aslında.
Canım pipisinin ucu açık mı sizinkinin sen mı istedin
Doktordan öğrendim ben kanal darlığını canım 2.muayenede sünnete engel değil dedi
Bizde de var şu fıtığı ama.sunnet e engel değil dedi bizim çocuk cerrahide ya kafam karıştı bak
Çocuk cerrahisi sünnet yapılmasın şimdilik çocugu sıkıntıya sokacak şeyler olmasın dedi ağlama kan alma vs dedi bilmiyorum
Su fıtığı testislerde oluyor büyük oluyor sis oluyor hatta belli oluyor canım. Dil bağı da seviyesine göre bazen beslenme de zorluk dil cikaramama gibi bakınca belli oluyor biraz ama her doktor bakmıyor malesed
Beslenmede sıkıntı yok şimdilik ama ileriki zamanda konuşmada harfleri söylemede sıkıntı yaşar dedi dili istediği gibi kullanamayınca bazı harfleri söyleyemez gibi gibi dedi

Canım bizim bebe 4500 idi geçen hafta perşembe günü
Maşallah canım 1 kiloya yakın almış 3 haftada dimi

Ben yatarsk emzirmeyi beceremedim daha çömez anayım hala
Aynısı bende öyleyim

İnşallah ataktır yoksa bir de 8.haftadakiyle uğraş dur
O zaman gün geçtikçe açılır rengi canım başka sorun olmasın

Evet canım mamayı bazı öğünler 90 ml yemeye başladı hemen doymuyor bir de daha sık emiyor
Moralini bozma onlar iyi olsun da mama ile daha çabuk toplayacaksa mamaya karşı değilim yeter ki iyi olsun

Kızlar sling mi kanguru mu? Ne kullanıyorsunuz neyi önerir siniz?
Ben sling kullanıyorum şu an memnunum ama 4-5 aydan sonra kullanılmaz çünkü çocuk dışa dönük olmak ister diye düşünüyorum.O yüzden baştan kanguru almak da mantıklı

Canım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olur

Kanguru yeni dogan için uygun mu peki canım? Yoksa 3 aydan sonra mı kullanilir

Canım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olur
Amin canım teşekkür ederim küçük bişey 15 20 sn dedi ama konu çocuk olunca küçükte olsa anneyiz evham oluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…