Aynısını yaşıyoruz. Dün gece uykuya dalamadı bir türlü. Memeden mamaya mamadan memeye geçip durduk.Bizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyudugrowth spurt denilen şey oluyor sanırım. Bir anda daha çok yemeye başladı. Zaten sütüm yetersiz, iyice moralim bozuldu seninkinin iştahında da değişiklik oldu mu?
Kullanıyorum canım benim bazen günde unutuyorum ama saha dikkat edeyimCanım uzamış sarılık oluyor o artık önemli değil ciddi sarılık artar sürekli sizinki zamanla açılacak güneşlendir güneş yoksa da d vitaminine dikkat et 1 aya geçer
İnşAllah canımBenim doktor hiç önemsemedi benimkide uzadı mesala muayene etti vücudunu kan bile bakmadılar bilmiyorum ki
Hımm şifa olur inşAllah yemediklerin ona
Sağol canım mama veremediğim için doyuyor mu endişesi oluyor bazen
Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sıkma canınıBugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dediBi de dil altı bağı yakın pazartesi küçük Bi dokunuş yapalım dedi
Bizde de var şu fıtığı ama.sunnet e engel değil dedi bizim çocuk cerrahide ya kafam karıştı bakBugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dediBi de dil altı bağı yakın pazartesi küçük Bi dokunuş yapalım dedi
Su fıtığı testislerde oluyor büyük oluyor sis oluyor hatta belli oluyor canım. Dil bağı da seviyesine göre bazen beslenme de zorluk dil cikaramama gibi bakınca belli oluyor biraz ama her doktor bakmıyor malesedGecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sıkma canınıbelirtileri falan var mı. Her ikisi için de soruyorum, normal muayenede mi fark edildi?
Canım pipisinin ucu açık mı sizinkinin sen mı istedinBugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dediBi de dil altı bağı yakın pazartesi küçük Bi dokunuş yapalım dedi
Burdayım burdayım bakıyorum suanBende özledim çok ya sorma o kadar aklimdasiniz ki çok şükür kavuşturana Rabbım beterinden korusun ya. Bu arada aynı gün doğup bor de birbirlerine benzettim ben bizimkileri online olduğunda söyle resmini koysam
Evet, boğazı iyi diye seviniyorum ama sütüm doyurmaya yetmediği için mama verince huzursuz oluyorum. Olsun dediğin gibi belki sütüm de zamanla artar..Zaten büyüdükçe artar canım bence yediği için şükret mutlu ol yemeyen bebek zordur sütun ona göre artar mama da artacak zamanla
Evet sanırım bizde başladı atak dönemi. İnanılmaz iştahı arttı ve aralıklar 3 saatten 1.5-2 saate düştüAtak dönemindeyse ozellıkle oluyor
Ayy aynı şekilde.. Emmek istiyor ama akış hızlı olmayınca sinirleniyor memeye de. Çok acıdı memeler de artıkAynısını yaşıyoruz. Dün gece uykuya dalamadı bir türlü. Memeden mamaya mamadan memeye geçip durduk.
Bugünde hep mememde. Sütüm yeterli gelmiyor böyle de zor
Bize normal muayenede doktor kanal dar gibi dedi bugün kontrolde dil bağı yakın gibi çocuk cerrahisi görsün dedi o şekilde öğrendik canım dikkatli baksam dil bağını farkedermişim aslında.Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sıkma canınıbelirtileri falan var mı. Her ikisi için de soruyorum, normal muayenede mi fark edildi?
Doktordan öğrendim ben kanal darlığını canım 2.muayenede sünnete engel değil dediCanım pipisinin ucu açık mı sizinkinin sen mı istedin
Çocuk cerrahisi sünnet yapılmasın şimdilik çocugu sıkıntıya sokacak şeyler olmasın dedi ağlama kan alma vs dedi bilmiyorumBizde de var şu fıtığı ama.sunnet e engel değil dedi bizim çocuk cerrahide ya kafam karıştı bak
Beslenmede sıkıntı yok şimdilik ama ileriki zamanda konuşmada harfleri söylemede sıkıntı yaşar dedi dili istediği gibi kullanamayınca bazı harfleri söyleyemez gibi gibi dediSu fıtığı testislerde oluyor büyük oluyor sis oluyor hatta belli oluyor canım. Dil bağı da seviyesine göre bazen beslenme de zorluk dil cikaramama gibi bakınca belli oluyor biraz ama her doktor bakmıyor malesed
Maşallah canım 1 kiloya yakın almış 3 haftada dimiCanım bizim bebe 4500 idi geçen hafta perşembe günü
Aynısı bende öyleyimBen yatarsk emzirmeyi beceremedim daha çömez anayım hala
İnşallah ataktır yoksa bir de 8.haftadakiyle uğraş durOf bizdeki atak değilse korkuyorum ataktan 8. Haftada mi olacakmış
Bizde esmer kimse yok ya keşke sarılık değil de esmer olsaydı
Fototerapiden çıktığımızda ben bir gördüm gerçek rengini sonra yine sarardı.
Ay burda babasının göğsünde yatıyor orayı da pek sevdi
Haha her kucakta uyuyuşunda biri alıp yatağına yatırıyor çünkü
Bize bi gelişim kağıdı verdiler onda da yazıyor persentiller her ölçüldüğünde doktor ona işliyor. Aşılar çok zor ya inşallah kolay geçer
Ya biz de tekrar gittik sarılıktan özeldeki doktor yatıralım dedi, daha önce yattığı için sigorta karşılamicaktı eğitim araştırmaya geçtik orda da kanda 14.3 çıktı bir doktor vardı çok güzel açıkladı. Fototerapi ilk on gün sarılığında etkilidir, bir aydan uzun sürüyorsa sıkı takip edilir altında yatan bir hastalık varsa araştırılır yoksa anne sütü sarılığı deriz dedi. İnşallah altından bir şey çıkmaz, çocuk iyi çünkü emmesi beslenmesi.
Evet canım mamayı bazı öğünler 90 ml yemeye başladı hemen doymuyor bir de daha sık emiyorBizimki de birkaç gündür benzer. Uyanık süresi epey arttı. Hele dün gece 11-3 arası bir türlü uyumadı. En son emzirmenin üstüne 90 ml mama, 30 ml sağılmış süt, bir de 30 daha mama verince uyudugrowth spurt denilen şey oluyor sanırım. Bir anda daha çok yemeye başladı. Zaten sütüm yetersiz, iyice moralim bozuldu seninkinin iştahında da değişiklik oldu mu?
Ben sling kullanıyorum şu an memnunum ama 4-5 aydan sonra kullanılmaz çünkü çocuk dışa dönük olmak ister diye düşünüyorum.O yüzden baştan kanguru almak da mantıklıKızlar sling mi kanguru mu? Ne kullanıyorsunuz neyi önerir siniz?
Canım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.Benim doktor hiç önemsemedi benimkide uzadı mesala muayene etti vücudunu kan bile bakmadılar bilmiyorum ki
Hımm şifa olur inşAllah yemediklerin ona
Sağol canım mama veremediğim için doyuyor mu endişesi oluyor bazen
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olurBugün çocuk cerrahiye gittik su fıtığı varmış kuzumda ağlamıycak sıkıntıya girmeyecek sıkıştırmaya gelmez dedi sünneti sormak için gitmiştim halbuki kan alma sünnet gibi çocuğu sıkıntıya sokacak şeyler yapılmayacak dediBi de dil altı bağı yakın pazartesi küçük Bi dokunuş yapalım dedi
Ay şu atak dönemleri bu bebişlerin ay yaniAtak dönemindeyse ozellıkle oluyor
Kanguru yeni dogan için uygun mu peki canım? Yoksa 3 aydan sonra mı kullanilirMaşallah canım 1 kiloya yakın almış 3 haftada dimi
Aynısı bende öyleyim
İnşallah ataktır yoksa bir de 8.haftadakiyle uğraş dur
O zaman gün geçtikçe açılır rengi canım başka sorun olmasın
Evet canım mamayı bazı öğünler 90 ml yemeye başladı hemen doymuyor bir de daha sık emiyor
Moralini bozma onlar iyi olsun da mama ile daha çabuk toplayacaksa mamaya karşı değilim yeter ki iyi olsun
Ben sling kullanıyorum şu an memnunum ama 4-5 aydan sonra kullanılmaz çünkü çocuk dışa dönük olmak ister diye düşünüyorum.O yüzden baştan kanguru almak da mantıklı
Güzel gayet kuzum almış kilo bakKızlar bizde asmden çıktık 3300 gr olmuş 1 ayda toplam 620 gr almış oldu.
Gelişim persentili de %10 altındaydı %13.5 olmuş oldu zamanla toplayacak inşallah inanıyorum
atatalya kuzum persentil hesaplamayı ilkadımların sitesinden bakıyorum
Şuan kutusunu topluyordum 5 cc ye yakın koyuyorum burnuna yakından tutuyorum maske takmıyorum kuzumNebulizatör kullanan anneler nasıl kullanıyorsunuz ?Papatyamaviss sen de kullanıyordun dimi
Amin canım teşekkür ederimCanım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?