2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür canım gözün aydın tabiki zamanla daha iyi olacak toparlar tabi

Şuan kutusunu topluyordum 5 cc ye yakın koyuyorum burnuna yakından tutuyorum maske takmıyorum kuzum
Canım senin hangi marka memnun musun? Bende alıcam. Bugün kontrol vardı öksürük başlayacak gibi sık sık serum fizyolojik yapın dedi bende nebülizatör alayım diyorum.

Kontrol vardı bizim 3 aylık rutin muayene. Bu sefer doktor yemesine birşey demedi. Patron o dedi Valla istiyor dedim Onu emmek yerine boş memeyi emse dedi sinirleniyor dedim güldü Genel muayene iyi ama öksürük başlayacak gibi dedi

Canım senin hangi marka memnun musun? Bende alıcam. Bugün kontrol vardı öksürük başlayacak gibi sık sık serum fizyolojik yapın dedi bende nebülizatör alayım diyorum.
Bu canım nexus nımo bılındık ama ben memnunun bundan 400 e aldım

Eklentiler

• image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-13-19-00-24-068_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2023-11-13-16-12-00-614_trendyol.com.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
Aras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldum kizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar

Nebulizatör kullanan anneler nasıl kullanıyorsunuz ? Papatyamaviss sen de kullanıyordun dimi
İlaçlı ise doktorun önerdiği cc yi maske kullanarak ve gözüne bez gözlük takarak kullanmalısın.
Rutinde burun nemlendirmek için kullanacaksan ağızlığı bebeğe yakın tutarak ya da maske ile de verebilirsin. İzotonik ya da hipertonik koyabilirsin cc yi kendin belirle bence 3 cc koyarsın o buhar yeterli olur 5 cc koyarsın burnu hala açılmaz. O bebeğinin o anki rahatlamasına göre değişebilir

Benimde gecen oyle oldu 150 cc ile doydu. Bu hafta bizimde atak haftamiz cok uyumuyor anca artik uykusuzluktsn olecekte oyle uyuyor.

Öksürük yoksa burun sumuk muhabbetı varsa bı kez yeter
Hımmm sağ ol beybim
Ben yeni aldım. Direct nexus yazanı. Hb de daha uygundu fiyatı Kasım indirimden kaptım.
Hımm tamam canım çok teşekkür ederim bugün Alper beye muayenemiz vardı. Göz Dr muayenesi kesinlikle istiyorum diyor. Sen naptın gittiniz mi göze ?

D dra21 canım biz kontrole gittik. Kan sonuçlarımız yumurta ve süt alerjisi negatif geldi. Dr diyorki bu test %60 doğruluk payı var bebekde çok küçük olduğu için test negatif gelse bile bulgular hala alerjiyi gösteriyor. O yüzden diyete devam ediyoruz. Ama sadece süt ürünleri. Yumurta tahin kuruyemişi de yememiştim onları yiyeceğim.

Cildindeki döküntüler baya toparlandı göğüs bölgesinde sivilcecikler var sadece onlar da alerji belirtisi imiş Dr a gittiğimizde kaka yapmıştı şansa kakasını da görmüş oldu Dr. Hala mukuslu yapı var ama ilk zamanlara göre baya baya azaldı. Kilo alımı çok şükür gayet iyi. Ben rapor çıkartıp mama alalım dedim. Senin sütün yeterli kilo alımı iyi gerek yok dedi. Ben ama ısrar ettim acil bir durum olursa falan diye. Öyle olunca bize 1 kutu mama hediye etti ihtiyaç olmaz inşallah da kullanmam o mamayı ama evde mama olması da biraz rahatlattı beni yani. Mamanın tadından ziyade kokusu kötüdür içine vanilya katarak kullanabilirsin dedi. 1 ay diyete devam sonra kontrol var. Kakada kan yok ve bulgular hafifliyor. Diyet çok uzun sürmeyecek gibi Duruma göre süt yeme denemelerine başlayacağız dedi. Şimdilik böyle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…