- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Maşallah canımAras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Evet bu kuzum ben memnunum olması gerekenı gayet yapıyor aparatları da guzel hepsı varBu galiba arada 330 oynuyor memnunsan alırım ya
Geçmiş olsun canım umarım 1 ay sonunda biter gider bu durum@dra21 canım biz kontrole gittik. Kan sonuçlarımız yumurta ve süt alerjisi negatif geldi. Dr diyorki bu test %60 doğruluk payı var bebekde çok küçük olduğu için test negatif gelse bile bulgular hala alerjiyi gösteriyor. O yüzden diyete devam ediyoruz. Ama sadece süt ürünleri. Yumurta tahin kuruyemişi de yememiştim onları yiyeceğim.
Cildindeki döküntüler baya toparlandı göğüs bölgesinde sivilcecikler var sadece onlar da alerji belirtisi imişDr a gittiğimizde kaka yapmıştı şansa kakasını da görmüş oldu Dr. Hala mukuslu yapı var ama ilk zamanlara göre baya baya azaldı. Kilo alımı çok şükür gayet iyi. Ben rapor çıkartıp mama alalım dedim. Senin sütün yeterli kilo alımı iyi gerek yok dedi. Ben ama ısrar ettim acil bir durum olursa falan diye. Öyle olunca bize 1 kutu mama hediye etti ihtiyaç olmaz inşallah da kullanmam o mamayı ama evde mama olması da biraz rahatlattı beni yani. Mamanın tadından ziyade kokusu kötüdür içine vanilya katarak kullanabilirsin dedi. 1 ay diyete devam sonra kontrol var. Kakada kan yok ve bulgular hafifliyor. Diyet çok uzun sürmeyecek gibi Duruma göre süt yeme denemelerine başlayacağız dedi. Şimdilik böyle kuzum
Doyuyordur tabı kuzum maşallahAras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Benım oğlum ilk göz muayenesine bugun girdiHımmm sağ ol beybim
Ben yeni aldım. Direct nexus yazanı. Hb de daha uygundu fiyatı Kasım indirimden kaptım.
Hımm tamam canım çok teşekkür ederimbugün Alper beye muayenemiz vardı. Göz Dr muayenesi kesinlikle istiyorum diyor. Sen naptın gittiniz mi göze ?
Ay inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olaylarıGeçmiş olsun canım umarım 1 ay sonunda biter gider bu durum
Ay 5 yaş gayet idealBenım oğlum ilk göz muayenesine bugun girdi5 pek iyi aldık doktordan çıktık çok şükür 600 küsür kadar düşmüştü indirimde
Ya mama veriyorum ama soyle diyim 1200 gr mama almistik 33 gunluk olduk hala bitmedi 1-2 gun daha gotururMaşallah canımdoyuyordur tabi doymasa kilo alır mı bizde bir aylık muayenede 1150 gr almış görünüyorduk hiç obezite falan diyen olmadı sadece sarılık için anne sütü ile devam edelim mamayı azaltıp bırakalım dedi
Bu galiba arada 330 oynuyor memnunsan alırım ya
N11de 624 hala benimkinin de burun tıkanıklığı falan olmadı henüz çok şükür de gereksiz bir sürü şey alıyorum alsam bulunsa mı ya.Benım oğlum ilk göz muayenesine bugun girdi5 pek iyi aldık doktordan çıktık çok şükür 600 küsür kadar düşmüştü indirimde
Dogum kilosundan canim. Ama kendi sutumden daha cok aldigini dusunuyorum bu kiloyu cunku mamayi cok vermiyorum. Ebeyide tersledim mama verme diyor napayim aglamaktan olsun mu cocuk dedim artikN11de 624 hala benimkinin de burun tıkanıklığı falan olmadı henüz çok şükür de gereksiz bir sürü şey alıyorum alsam bulunsa mı ya.
Devakus maşallah Aras beye Doğum kilosunun üstüne mi yoksa düştüğü kilodan mı o kadar aldı?
Mamalar açıldıktan sonra süresi 4 hafta haberın olsun kuzumYa mama veriyorum ama soyle diyim 1200 gr mama almistik 33 gunluk olduk hala bitmedi 1-2 gun daha goturur
Ooo indirim canavarı seniAy inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olayları
Ay 5 yaş gayet idealmaşallah ertuşa
Bende 580 civarı bişeye aldım
Bi evin Demir başıdır bana göre doktor eve hava verırse oyle kalırsın sonra gıder eczanede ne varsa alırsın kuzum benden demesıN11de 624 hala benimkinin de burun tıkanıklığı falan olmadı henüz çok şükür de gereksiz bir sürü şey alıyorum alsam bulunsa mı ya.
Devakus maşallah Aras beye Doğum kilosunun üstüne mi yoksa düştüğü kilodan mı o kadar aldı?
Kuzum geçen ay dr bana aynısını dedi obezite ile ilgili. Aynı dr bu ay da patron o istiyorsa vereceksin dedi.Aras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Valla insani cileden cikariyorlar. Napalim agliyor vermeyelim mi anlamadim ki.neyse yasayip gorecegiz artikKuzum geçen ay dr bana aynısını dedi obezite ile ilgili. Aynı dr bu ay da patron o istiyorsa vereceksin dedi.
Aynen öyle dedim yani istiyor. Vereceksin o zaman dedi başına taş mı düştü noldu dedim içimden de. Biz 1 ayda 1700 gr almışızValla insani cileden cikariyorlar. Napalim agliyor vermeyelim mi anlamadim ki.neyse yasayip gorecegiz artik
Maşallah kuzum Kuzey de erken doğduğu için bence boyle bi hızlı toparlama yaşıyor 1700 de bıraz sov olmus ahahahaAynen öyle dedim yani istiyor. Vereceksin o zaman dedi başına taş mı düştü noldu dedim içimden de. Biz 1 ayda 1700 gr almışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?