2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım doyuyordur tabi doymasa kilo alır mı bizde bir aylık muayenede 1150 gr almış görünüyorduk hiç obezite falan diyen olmadı sadece sarılık için anne sütü ile devam edelim mamayı azaltıp bırakalım dedi

Geçmiş olsun canım umarım 1 ay sonunda biter gider bu durum

Doyuyordur tabı kuzum maşallah

Benım oğlum ilk göz muayenesine bugun girdi 5 pek iyi aldık doktordan çıktık çok şükür 600 küsür kadar düşmüştü indirimde

Geçmiş olsun canım umarım 1 ay sonunda biter gider bu durum
Ay inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olayları
Benım oğlum ilk göz muayenesine bugun girdi 5 pek iyi aldık doktordan çıktık çok şükür 600 küsür kadar düşmüştü indirimde
Ay 5 yaş gayet ideal maşallah ertuşa
Bende 580 civarı bişeye aldım

Ya mama veriyorum ama soyle diyim 1200 gr mama almistik 33 gunluk olduk hala bitmedi 1-2 gun daha goturur

Bu galiba arada 330 oynuyor memnunsan alırım ya

N11de 624 hala benimkinin de burun tıkanıklığı falan olmadı henüz çok şükür de gereksiz bir sürü şey alıyorum alsam bulunsa mı ya.

Devakus maşallah Aras beye Doğum kilosunun üstüne mi yoksa düştüğü kilodan mı o kadar aldı?

Dogum kilosundan canim. Ama kendi sutumden daha cok aldigini dusunuyorum bu kiloyu cunku mamayi cok vermiyorum. Ebeyide tersledim mama verme diyor napayim aglamaktan olsun mu cocuk dedim artik

Kızlar yardım edin ne olur, iki meme ucumda bembeyaz oldu sızlıyor artık, ucunda hafif kan toplanması da var.. lansinoh krem sürüyorum gümüş kapak var avent kalkan var, anne sütü sürüyorum.. bugün tahin yağı sürdüm yok geçmiyor.. kız emerken canım acıyor kendimi çekiyorum.. sadece ucunu alıyor bir türlü çözemedik.. Bir meme ucumu inceltmis ağzı ile sivri bir halde artık.. ne yapmam lazim

Bi evin Demir başıdır bana göre doktor eve hava verırse oyle kalırsın sonra gıder eczanede ne varsa alırsın kuzum benden demesı

Kuzum geçen ay dr bana aynısını dedi obezite ile ilgili. Aynı dr bu ay da patron o istiyorsa vereceksin dedi.

Aynen öyle dedim yani istiyor. Vereceksin o zaman dedi başına taş mı düştü noldu dedim içimden de. Biz 1 ayda 1700 gr almışız
Maşallah kuzum Kuzey de erken doğduğu için bence boyle bi hızlı toparlama yaşıyor 1700 de bıraz sov olmus ahahaha totalde kac kılo oldu persentılı yakaladıysa anca kuşuma

Bugün asmde 1.ay aşımız vardı aşı sonrası ağlaması ebeleri şoka soktu resmen inadından ağlıyo dediler. Sonra da 1.ay kontrolümüz vardı süt alerjisinden şüpheleniyodum ama hem asmdeki hemşireler hemde doktorumuz değil gibi duruyo dediler. Sadece yüzünden hafif sivilcelenme var doğduğundan beri. Kakada bi kere mukus bişe ifade etmez dedi doktorumuz. Doktordayken yine katılmalı morarmalı ağlamaya başladı adsmcağız da gaz krizinde zannedip masaj falan yapıyo eyvah nası susturcaz falan diyo baktı eşimle bende tık yok takmıypruz o hallerini daha da panik oldu dedim memeyi görünce ya da ağzına bişe girinxe susuyo eldivenli parmağını soktu kızım da susunca diyo ki içim parçalandı meğer numara yapıyomuş çok sinirli bu annesi dedi her yerde reklam olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…