Ya karı koca iştahlıyız biz çocuk çekmiş demekMaşallah kuzum Kuzey de erken doğduğu için bence boyle bi hızlı toparlama yaşıyor 1700 de bıraz sov olmus ahahahatotalde kac kılo oldu persentılı yakaladıysa anca kuşuma
Attım balim . Ayyyyy o suratı Yerim ya maşallah suphanallah kuzumaBurdayım burdayım bakıyorum suanher fotoda farklı surat teyzesı bı Gorrr
Ay yerim ben onu maşallah kuzuma. Alerji olayı öyle yani sadece mukus gerçekten bir şey ifade etmiyor kan veya ciddi atomik egze.a oluyor .Bugün asmde 1.ay aşımız vardı aşı sonrası ağlaması ebeleri şoka sokturesmen inadından ağlıyo dediler. Sonra da 1.ay kontrolümüz vardı süt alerjisinden şüpheleniyodum ama hem asmdeki hemşireler hemde doktorumuz değil gibi duruyo dediler. Sadece yüzünden hafif sivilcelenme var doğduğundan beri. Kakada bi kere mukus bişe ifade etmez dedi doktorumuz. Doktordayken yine katılmalı morarmalı ağlamaya başladı adsmcağız da gaz krizinde zannedip masaj falan yapıyo eyvah nası susturcaz falan diyo baktı eşimle bende tık yok takmıypruz o hallerini daha da panik oldu dedim memeyi görünce ya da ağzına bişe girinxe susuyo eldivenli parmağını soktu kızım da susunca diyo ki içim parçalandı meğer numara yapıyomuş çok sinirli bu annesi dedi her yerde reklam olduk
Aha benim kızBugün asmde 1.ay aşımız vardı aşı sonrası ağlaması ebeleri şoka sokturesmen inadından ağlıyo dediler. Sonra da 1.ay kontrolümüz vardı süt alerjisinden şüpheleniyodum ama hem asmdeki hemşireler hemde doktorumuz değil gibi duruyo dediler. Sadece yüzünden hafif sivilcelenme var doğduğundan beri. Kakada bi kere mukus bişe ifade etmez dedi doktorumuz. Doktordayken yine katılmalı morarmalı ağlamaya başladı adsmcağız da gaz krizinde zannedip masaj falan yapıyo eyvah nası susturcaz falan diyo baktı eşimle bende tık yok takmıypruz o hallerini daha da panik oldu dedim memeyi görünce ya da ağzına bişe girinxe susuyo eldivenli parmağını soktu kızım da susunca diyo ki içim parçalandı meğer numara yapıyomuş çok sinirli bu annesi dedi her yerde reklam olduk
Totalde gayet normal kilo almış cocum devamYa karı koca iştahlıyız biz çocuk çekmiş demek5550 gr oldu 3 ayda 3,5 kg almış oldu. Doktor zaten doğum haftasına göre de kilolu doğmuştu Kuzey dedi. Kilo olarak çoktan yakaladı Boy ve baş çevresi daha yakalamadı. Boy 60 cm ölçmüş o kadar uzayamaz 59 yazdım dedi Gelişimini sordum 1 aylık da değil 3 de değil dedim. Sen düzeltilmişe göre takip edeceksin dedi ona göre de gayet iyiyiz. Biraz başını kaldırmıyor bol bol yüzüstü yatırmamı istedi. Kucağımdayken kaldırıp yüzüme bakıyor da yüzüstü yatırınca kaldırmıyor kalıyor öyle anca sinirlenirse kaldırıyor
Anam kız harbıden benzıyorAttım balim . Ayyyyy o suratı Yerim ya maşallah suphanallah kuzuma
Amin canım inşallahAy inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olayları
Ay 5 yaş gayet idealmaşallah ertuşa
Bende 580 civarı bişeye aldım
Hahahahah bu bur işaret bakAnam kız harbıden benzıyormaşallah ona
Bizde de darlıkta şu fıtık var oda yapılsın dedi de fikir almak istedim.Bize normal muayenede doktor kanal dar gibi dedi bugün kontrolde dil bağı yakın gibi çocuk cerrahisi görsün dedi o şekilde öğrendik canım dikkatli baksam dil bağını farkedermişim aslında.
Doktordan öğrendim ben kanal darlığını canım 2.muayenede sünnete engel değil dedi
Çocuk cerrahisi sünnet yapılmasın şimdilik çocugu sıkıntıya sokacak şeyler olmasın dedi ağlama kan alma vs dedi bilmiyorum
Beslenmede sıkıntı yok şimdilik ama ileriki zamanda konuşmada harfleri söylemede sıkıntı yaşar dedi dili istediği gibi kullanamayınca bazı harfleri söyleyemez gibi gibi dedi
Belli bir süresi oluyor diye biliyorum canım açtıktan sonra 4 hafta gibi baktın mı hiç?Ya mama veriyorum ama soyle diyim 1200 gr mama almistik 33 gunluk olduk hala bitmedi 1-2 gun daha goturur
Anlamadım ki canım bende, doktorun biri beklesin dedi diğeri sünnet olmaya engel bir durum yok dedi en son çocuk cerrahideki doktor da su fıtığı var sıkıntıya sokacak hiçbişey olmasın dedi çok ağlamasın dikkat edin dedi adam direk kan vs alma olmasın dediBizde de darlıkta şu fıtık var oda yapılsın dedi de fikir almak istedim.
Sonradan actim kuzum gecmemistir suresi ayri ayri almistikBelli bir süresi oluyor diye biliyorum canım açtıktan sonra 4 hafta gibi baktın mı hiç?
İyi bari canım ben kardeşime aldırdım 400gr istedim 800 bulmuş ne olacak feda olsun oğluşa demiş yarıya yakını çöpe gittiSonradan actim kuzum gecmemistir suresi ayri ayri almistik
Siz komple biraktiniz dimi mamayiiİyi bari canım ben kardeşime aldırdım 400gr istedim 800 bulmuş ne olacak feda olsun oğluşa demiş yarıya yakını çöpe gitti
Evet egzaması da yok çok şükür bakalım az bişe yoğurt ve minicik peynir yedim nolacakAy yerim ben onu maşallah kuzuma. Alerji olayı öyle yani sadece mukus gerçekten bir şey ifade etmiyor kan veya ciddi atomik egze.a oluyor .
Rota ve menenjit bende düşünüyorum.Kızlar bugün menenjit aşısını da vurulduk 1300 TL kendileri ☺
Evet kuzum istiyor bize de Alper bey demişti. Ümitte Nezihi Bey var ben 2 yıldır ona gidiyorum onun en küçük hasta yaşı 60 gün. Dolunca ona randevu alıp götüreceğim yani 2. Ay kontrolümüzün olduğu gün önce göze sonra çocuk doktorumuza randevu almayı düşünüyorum hem yüz yüze sonuçları yorumlar diye düşündükHımmm sağ ol beybim
Ben yeni aldım. Direct nexus yazanı. Hb de daha uygundu fiyatı Kasım indirimden kaptım.
Hımm tamam canım çok teşekkür ederimbugün Alper beye muayenemiz vardı. Göz Dr muayenesi kesinlikle istiyorum diyor. Sen naptın gittiniz mi göze ?
Bi tutuşla tuttu bu tutuşa susması lazım dedi. Dedim benim kızım standart dışı işe yaramaz ve yaramadı daha da katılmalı ağlıyoAha benim kız
Yani tek bir doğru yok bu işte demek ki valla inadına ağlıyor aybars da pipi kapalı olunca da enfeksiyon riski cok şaştım kaldımAnlamadım ki canım bende, doktorun biri beklesin dedi diğeri sünnet olmaya engel bir durum yok dedi en son çocuk cerrahideki doktor da su fıtığı var sıkıntıya sokacak hiçbişey olmasın dedi çok ağlamasın dikkat edin dedi adam direk kan vs alma olmasın dedi
Baktın sadece onlara var relaktazi sor süt kadar yan ürünleri çok dokunmaz ama denemek lazım canımEvet egzaması da yok çok şükür bakalım az bişe yoğurt ve minicik peynir yedim nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?