2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kuzum Kuzey de erken doğduğu için bence boyle bi hızlı toparlama yaşıyor 1700 de bıraz sov olmus ahahaha totalde kac kılo oldu persentılı yakaladıysa anca kuşuma
Ya karı koca iştahlıyız biz çocuk çekmiş demek 5550 gr oldu 3 ayda 3,5 kg almış oldu. Doktor zaten doğum haftasına göre de kilolu doğmuştu Kuzey dedi. Kilo olarak çoktan yakaladı Boy ve baş çevresi daha yakalamadı. Boy 60 cm ölçmüş o kadar uzayamaz 59 yazdım dedi Gelişimini sordum 1 aylık da değil 3 de değil dedim. Sen düzeltilmişe göre takip edeceksin dedi ona göre de gayet iyiyiz. Biraz başını kaldırmıyor bol bol yüzüstü yatırmamı istedi. Kucağımdayken kaldırıp yüzüme bakıyor da yüzüstü yatırınca kaldırmıyor kalıyor öyle anca sinirlenirse kaldırıyor

Son düzenleme:
Ay yerim ben onu maşallah kuzuma. Alerji olayı öyle yani sadece mukus gerçekten bir şey ifade etmiyor kan veya ciddi atomik egze.a oluyor .

Aha benim kız

Totalde gayet normal kilo almış cocum devam boyu hakkında hiçbi fikrim yok 55 anca olmustur bence kilo da 5 kg artı çıkar dıye dusunuyorum bi ara tartıya cıkalım biz kontrol 17 sınde

Bizde de darlıkta şu fıtık var oda yapılsın dedi de fikir almak istedim.

Bizde de darlıkta şu fıtık var oda yapılsın dedi de fikir almak istedim.
Anlamadım ki canım bende, doktorun biri beklesin dedi diğeri sünnet olmaya engel bir durum yok dedi en son çocuk cerrahideki doktor da su fıtığı var sıkıntıya sokacak hiçbişey olmasın dedi çok ağlamasın dikkat edin dedi adam direk kan vs alma olmasın dedi

Kızlar bugün menenjit aşısını da vurulduk 1300 TL kendileri ☺
Rota ve menenjit bende düşünüyorum.
Doktor reçetesi ile alacağımı söyledi ASM.
Reçeteyi aşıya yakın zamanda yazdırmam lazım değil mi ?
İlk rota olacak. Menenjit sonraki bir zamanda olacak. Dolayısıyla reçeteye sadece rota mı yazdırmam lazım ?
Biraz kafam karıştı. Doktora ve ASM tekrar danışacağım ama görmüşken sana sorayım dedim. Sen nasıl yaptın ?
Her doz için ayrı reçete mi oluyor bu arada? Rota'nın doz fiyatı nasıldı bir de ? menenjit aşısını kaç doz ve hangi aylarda yapacaklar ?

Evet kuzum istiyor bize de Alper bey demişti. Ümitte Nezihi Bey var ben 2 yıldır ona gidiyorum onun en küçük hasta yaşı 60 gün. Dolunca ona randevu alıp götüreceğim yani 2. Ay kontrolümüzün olduğu gün önce göze sonra çocuk doktorumuza randevu almayı düşünüyorum hem yüz yüze sonuçları yorumlar diye düşündük siz naptınız

Yani tek bir doğru yok bu işte demek ki valla inadına ağlıyor aybars da pipi kapalı olunca da enfeksiyon riski cok şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…