2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım öyle aldı bizim sıpa seninkide alıyor daha da güzel olacak
Canım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olur
Aslında bizimde vardı vucutta
Tabi ki inan artıyor bak
Bizi görse ne der acaba doktor
Bizim doktorumuzda test şuan doğru sonuç vermez çok küçük dedi ileride yapacağız ama çok sevindim böyle sonuçlarla gelmene benim için resmen umut oldun ya demek güzelce ilerleyebiliyosunuz
Ay inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olayları

Ay 5 yaş gayet ideal maşallah ertuşa
Bende 580 civarı bişeye aldım
Amin ne alerjiymiş ya

Siz gitmediniz dimi dahaa

Reçeteye gerek yok adını bılıyorsan alırsın özel ası zaten 3 ve 5 ayda rotarıx olcaz 1 yasında tek doz menenjit oğlumda oyle olmustuk ama tabı farklı doz ve turlerıde var

Güzel gayet kuzum almış kilo bak
Çok şükür ama 1 ay için 600 gr az sanki
Çok şükür canım gözün aydın tabiki zamanla daha iyi olacak toparlar tabi

İnşallah canım İnşallah
Maşallah kuzum Güzel kilo almış Aras beyObezite ile felan uğraşmazsınız çoğu bebek hareketlenmeye başlayınca çok kilo almıyor boyu uzayıp büyüdükçe de gayet normal bir kiloya geliyor.Valla benim oğlum da o kadar kilo alsa tosun gibi olsa
Size de maşallah canım gayet güzel

Esimde diyor herkes cocugu kilo alinxa sevinir senn uzuluyorsun mamaya bagimli olmus gercekten ama bugun mamayi reddetti meme istedi cok sasirdim. Iyice azaldi bugun 120 cc icti toplam sanirim sutumdede artis var. Gece sagiyorum surekli

Bana asmdekı ebe benim bebeğim ilk ay 500 gram aldı dedi ikinci ay 1.5 kilo aldı dedi 500 gram bile yeterli dedi o yüzden hiç üzülme takma

Esimde diyor herkes cocugu kilo alinxa sevinir senn uzuluyorsun mamaya bagimli olmus gercekten ama bugun mamayi reddetti meme istedi cok sasirdim. Iyice azaldi bugun 120 cc icti toplam sanirim sutumdede artis var. Gece sagiyorum surekli
Eşin haklı canım Çok sevindim sütün artmasına gece sağmak baya arttırıyor yani ben 1 kere sağıyorum gece.Ama benim sütüm artmadı daha
Biz mamayla destekli besleniyoruz 350 gr mamalardan 2 kutu bitirdik 3. kutu da yeni yarım oldu.Sarper Deniz bir beslenmede bazen 60 ml bazen 90 ml içiyor

Ya ben anlamıyorum hepı topu 1100 kılo almıs sankı 2 kılo almıs nıye bu kadar abartıyorlar normal olması gerektıgı gıbı yanı genelde ort 1 kılo alınır zaten aşırı bişey yok ki şaşırdım
Bana ebelerim hep masallah dıyıp devam derdı Ertuğrul’da yanı

Bu arada evde olsam kafayı yemıstım uyutmaya uğraşmıyorum teyze kucağı anane kucağı derken saatı geçiriyoruz eve gidene kadar düzelse keşke evde ıken ılk başlar 11.30 gibi geçiyordu en son 1 i görmeden uyumuyordu

Kuzum her gun yemekte salata yapip yiyorum belki onunda etkisi vardir yesil yaprakli sebzler arttiriyormus su desen onuda arttirdik

Reçeteye gerek yok adını bılıyorsan alırsın özel ası zaten 3 ve 5 ayda rotarıx olcaz 1 yasında tek doz menenjit oğlumda oyle olmustuk ama tabı farklı doz ve turlerıde var
Özel aşılar olduğunu biliyorum ancak asm'deki ebe doktor reçetesi olmadan direkt alamayacağımı söylemişti
Açıkçası direkt alınıyorsa çok işime gelecek. Tekrar bir iletişime geçeyim en iyisi.

O nasıl oluyor ki ben saatte bir bez değiştiriyorum mama vermesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…