Anladim teşekkür ederimSu fıtığı testislerde oluyor büyük oluyor sis oluyor hatta belli oluyor canım. Dil bağı da seviyesine göre bazen beslenme de zorluk dil cikaramama gibi bakınca belli oluyor biraz ama her doktor bakmıyor malesed
Evet canım öyle aldı bizim sıpaMaşallah canım 1 kiloya yakın almış 3 haftada dimi
Aynısı bende öyleyim
İnşallah ataktır yoksa bir de 8.haftadakiyle uğraş dur
O zaman gün geçtikçe açılır rengi canım başka sorun olmasın
Evet canım mamayı bazı öğünler 90 ml yemeye başladı hemen doymuyor bir de daha sık emiyor
Moralini bozma onlar iyi olsun da mama ile daha çabuk toplayacaksa mamaya karşı değilim yeter ki iyi olsun
Ben sling kullanıyorum şu an memnunum ama 4-5 aydan sonra kullanılmaz çünkü çocuk dışa dönük olmak ister diye düşünüyorum.O yüzden baştan kanguru almak da mantıklı
Aslında bizimde vardı vucuttaCanım yüksek değilse önemsemiyorlar bizim yükseldi baya vücutta bacaklarda yoksa sorun yok diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay bir operasyon olur
Tabi ki inan artıyor bakKızlar bizde asmden çıktık 3300 gr olmuş 1 ayda toplam 620 gr almış oldu.
Gelişim persentili de %10 altındaydı %13.5 olmuş oldu zamanla toplayacak inşallah inanıyorum
@atatalya kuzum persentil hesaplamayı ilkadımların sitesinden bakıyorum
Bizi görse ne der acaba doktorAras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Bizim doktorumuzda test şuan doğru sonuç vermez çok küçük dedi ileride yapacağız ama çok sevindim böyle sonuçlarla gelmene benim için resmen umut oldun ya demek güzelce ilerleyebiliyosunuzD dra21 canım biz kontrole gittik. Kan sonuçlarımız yumurta ve süt alerjisi negatif geldi. Dr diyorki bu test %60 doğruluk payı var bebekde çok küçük olduğu için test negatif gelse bile bulgular hala alerjiyi gösteriyor. O yüzden diyete devam ediyoruz. Ama sadece süt ürünleri. Yumurta tahin kuruyemişi de yememiştim onları yiyeceğim.
Cildindeki döküntüler baya toparlandı göğüs bölgesinde sivilcecikler var sadece onlar da alerji belirtisi imişDr a gittiğimizde kaka yapmıştı şansa kakasını da görmüş oldu Dr. Hala mukuslu yapı var ama ilk zamanlara göre baya baya azaldı. Kilo alımı çok şükür gayet iyi. Ben rapor çıkartıp mama alalım dedim. Senin sütün yeterli kilo alımı iyi gerek yok dedi. Ben ama ısrar ettim acil bir durum olursa falan diye. Öyle olunca bize 1 kutu mama hediye etti ihtiyaç olmaz inşallah da kullanmam o mamayı ama evde mama olması da biraz rahatlattı beni yani. Mamanın tadından ziyade kokusu kötüdür içine vanilya katarak kullanabilirsin dedi. 1 ay diyete devam sonra kontrol var. Kakada kan yok ve bulgular hafifliyor. Diyet çok uzun sürmeyecek gibi Duruma göre süt yeme denemelerine başlayacağız dedi. Şimdilik böyle kuzum
Amin ne alerjiymiş yaAy inşallah ya sizin de şüphe var değil mi ? İnşallah bir an önce hepimizin biter şu alerji olayları
Ay 5 yaş gayet idealmaşallah ertuşa
Bende 580 civarı bişeye aldım
Siz gitmediniz dimi dahaaEvet canım öyle aldı bizim sıpaseninkide alıyor daha da güzel olacak
Aslında bizimde vardı vucutta
Tabi ki inan artıyor bak
Bizi görse ne der acaba doktor
Bizim doktorumuzda test şuan doğru sonuç vermez çok küçük dedi ileride yapacağız ama çok sevindim böyle sonuçlarla gelmene benim için resmen umut oldun ya demek güzelce ilerleyebiliyosunuz
Amin ne alerjiymiş ya
Bizim cuma 1. Ay kontrolümüz ve aşımız varSiz gitmediniz dimi dahaa
Biizmki asida hic aglamadi bugun sasirtti beniBizim cuma 1. Ay kontrolümüz ve aşımız var
Reçeteye gerek yok adını bılıyorsan alırsın özel ası zaten 3 ve 5 ayda rotarıx olcaz 1 yasında tek doz menenjit oğlumda oyle olmustuk ama tabı farklı doz ve turlerıde varRota ve menenjit bende düşünüyorum.
Doktor reçetesi ile alacağımı söyledi ASM.
Reçeteyi aşıya yakın zamanda yazdırmam lazım değil mi ?
İlk rota olacak. Menenjit sonraki bir zamanda olacak. Dolayısıyla reçeteye sadece rota mı yazdırmam lazım ?
Biraz kafam karıştı. Doktora ve ASM tekrar danışacağım ama görmüşken sana sorayım dedim. Sen nasıl yaptın ?
Her doz için ayrı reçete mi oluyor bu arada? Rota'nın doz fiyatı nasıldı bir de ?menenjit aşısını kaç doz ve hangi aylarda yapacaklar ?
Çok şükür ama 1 ay için 600 gr az sankiGüzel gayet kuzum almış kilo bak
Çok şükür canım gözün aydıntabiki zamanla daha iyi olacak toparlar tabi
Maşallah kuzumAras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Size de maşallah canım gayet güzelMaşallah canımdoyuyordur tabi doymasa kilo alır mı bizde bir aylık muayenede 1150 gr almış görünüyorduk hiç obezite falan diyen olmadı sadece sarılık için anne sütü ile devam edelim mamayı azaltıp bırakalım dedi
Esimde diyor herkes cocugu kilo alinxa sevinir senn uzuluyorsunÇok şükür ama 1 ay için 600 gr az sanki
İnşallah canım İnşallah
Maşallah kuzumGüzel kilo almış Aras bey Obezite ile felan uğraşmazsınız çoğu bebek hareketlenmeye başlayınca çok kilo almıyor boyu uzayıp büyüdükçe de gayet normal bir kiloya geliyor.Valla benim oğlum da o kadar kilo alsa tosun gibi olsa
Size de maşallah canım gayet güzel
Bana asmdekı ebe benim bebeğim ilk ay 500 gram aldı dedi ikinci ay 1.5 kilo aldı dedi 500 gram bile yeterli dedi o yüzden hiç üzülme takmaÇok şükür ama 1 ay için 600 gr az sanki
İnşallah canım İnşallah
Maşallah kuzumGüzel kilo almış Aras bey Obezite ile felan uğraşmazsınız çoğu bebek hareketlenmeye başlayınca çok kilo almıyor boyu uzayıp büyüdükçe de gayet normal bir kiloya geliyor.Valla benim oğlum da o kadar kilo alsa tosun gibi olsa
Size de maşallah canım gayet güzel
Eşin haklı canımEsimde diyor herkes cocugu kilo alinxa sevinir senn uzuluyorsunmamaya bagimli olmus gercekten ama bugun mamayi reddetti meme istedi cok sasirdim. Iyice azaldi bugun 120 cc icti toplam sanirim sutumdede artis var. Gece sagiyorum surekli
Ya ben anlamıyorum hepı topu 1100 kılo almıs sankı 2 kılo almıs nıye bu kadar abartıyorlar normal olması gerektıgı gıbı yanı genelde ort 1 kılo alınır zaten aşırı bişey yok ki şaşırdımEşin haklı canımÇok sevindim sütün artmasına gece sağmak baya arttırıyor yani ben 1 kere sağıyorum gece.Ama benim sütüm artmadı daha
Biz mamayla destekli besleniyoruz 350 gr mamalardan 2 kutu bitirdik 3. kutu da yeni yarım oldu.Sarper Deniz bir beslenmede bazen 60 ml bazen 90 ml içiyor
İnşallah canım küçük kafalım 2.ay bir atak yapar İnşallahBana asmdekı ebe benim bebeğim ilk ay 500 gram aldı dedi ikinci ay 1.5 kilo aldı dedi 500 gram bile yeterli dedi o yüzden hiç üzülme takma
Yapar yapar merak etme senİnşallah canım küçük kafalım 2.ay bir atak yapar İnşallah
Kuzum her gun yemekte salata yapip yiyorum belki onunda etkisi vardir yesil yaprakli sebzler arttiriyormus su desen onuda arttirdikEşin haklı canımÇok sevindim sütün artmasına gece sağmak baya arttırıyor yani ben 1 kere sağıyorum gece.Ama benim sütüm artmadı daha
Biz mamayla destekli besleniyoruz 350 gr mamalardan 2 kutu bitirdik 3. kutu da yeni yarım oldu.Sarper Deniz bir beslenmede bazen 60 ml bazen 90 ml içiyor
Özel aşılar olduğunu biliyorum ancak asm'deki ebe doktor reçetesi olmadan direkt alamayacağımı söylemiştiReçeteye gerek yok adını bılıyorsan alırsın özel ası zaten 3 ve 5 ayda rotarıx olcaz 1 yasında tek doz menenjit oğlumda oyle olmustuk ama tabı farklı doz ve turlerıde var
O nasıl oluyor ki ben saatte bir bez değiştiriyorum mama vermesemdeAras beyle ugrasmaktan buralara giremez oldumkizlar bugun tartildik 4555 kg ciktik 33. Gunumuz toplamda 1100 falan almisiz. Doktor mamayi azaltin bu gidisle 3-4 ay sonra obezite ile ugrasiriz dedi. Sinir oluyorum su doktorlara vallahi. Bu saate kadar 4 bez degistirdik doyuyordur heralde bu bebe degil mi ? 24 saatte 5-6 bez yeterli diyorlar
Bebisin doydugunu anlamakicin cisli bezisayiyorum canim. Eger doyuyosa en az 5-6 bez degismesi lazim. Her aglamasi acliktsn degil yani pispisleyip biraz susturmsk lazim mama vermek yerineO nasıl oluyor ki ben saatte bir bez değiştiriyorum mama vermesemde
Bzimki kudurdu uyymadi simdi o uyuyor. Arkadasim gelmisti kahve ictik benide uyku tutmuyor aksi gibi yaOhh nede güzel grubumun bebeleri uyuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?