2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani tek bir doğru yok bu işte demek ki valla inadına ağlıyor aybars da pipi kapalı olunca da enfeksiyon riski cok şaştım kaldım
Evet ya karnı tok altı temiz herşey tamam ama basıyor çığlığı bir anda.. Demek ki öyle canım bakalım güvenecez artık doktorlara

Bebisin doydugunu anlamakicin cisli bezisayiyorum canim. Eger doyuyosa en az 5-6 bez degismesi lazim. Her aglamasi acliktsn degil yani pispisleyip biraz susturmsk lazim mama vermek yerine
Susmuyor meme vermeyince uyumuyor gözünü az dinlendiriyor sonra yine meme istiyor. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık

Susmuyor meme vermeyince uyumuyor gözünü az dinlendiriyor sonra yine meme istiyor. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık
Canım geçen gün biz de aynı durumdayıdık deli gibi meme istiyodu meğerse çocuğumun gazı varmış. Geğirdikten sonra omzuma başını koydu uyudu. Ne yapacaklarını bilmeyince meme istiyorlar direkt.
Seninkinin de bir derdi vardır mutlaka. Yorulunca da uyumakta güçlük çekiyolar. Umarım derdi neyse hallolur uyursunuz ikiniz de

Bana başka bi doktorun verdiği liste bu elle yazılan. Bir de asm bu listeyi gösterdi. Doktordan doktora değişiklik gösteriyor istedikleri aylar sanırım canım. Bizim 2.ay rota oldu 3.ay menenjit. Doktor yazıyor aynen onunla gidip aldım her seferinde yazacak tek seferlik aldık bunu. Zaten saklama koşulu falan ben alıp tutmak istemem ama yine de doktora sor istersen kesin yılbaşı sonrası zam gelir
Rota da 1300 civarıydı hemen hemen aynı fiyatları. Bana listesi yazan dr bexsero demiş 3 aya ama bizim yoğun bakımdan beri devam ettiğimiz dr onun yan etkisi çok bi dahakine onu veririz şimdi nimenrix olsun yan etkisi yok dedi. Bexsero ateş yapıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-14-04-21-02-707_com.miui.gallery-edit.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-11-14-04-20-25-584_com.miui.gallery-edit.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
Benimde bugun aksam yikinca dedim kesin doymadi mama veriyorum almiyor memede duruyor cikarinca aglyor baktim ayaklari falan cekiyor masaj falan yaptik gazi cikti bi fasilda uykusuzluk aglamasi cektik sonra uyuduk o uyuyus 12 dn beri uyuyor 4 e dogru emzirmeye kaldirdim biraz emdi yatti keske benmde uykum olsaydida bu gece bende misil misil uyumus olsaydim

Uyuyor yerine yatırınca uyanıyor ağlıyor. Öyle uyuyunca da ben uyuyamiyorum

Mama verdin mi peki ve nasıl uyumuyorsun

Uyuyor yerine yatırınca uyanıyor ağlıyor. Öyle uyuyunca da ben uyuyamiyorum
Emzik denedin mi hiç? Mesela kucağındayken emzik ver öyle sarıl biraz sallan pışpışla iyice dalsın sonra yavaş yavaş önce totosunu koyaraktan yatağa yatır biraz pışpışla emziği bi süre sonra al bakalım olacak mı? Emziği hemen kabul etmeyebiliyor biraz zorluyorum tutuyor öyle uyuyor.

Bugün 2den 5 e kadar hastanedeydik. Testisinde şişlik vardı ona ultrason istedi orda da sıra bekledik. Kuzey hep uyudu. Aşılardan mı bilmem akşam da uyudu 4te uyandı şimdi de gözler fıldır fıldır Çocuumun düzeni bozuldu ya. Meme istiyor memeye alıyorum 2 emiyor bırakıp bana sırıtıyor dalga geçiyor benle sıpa

Son düzenleme:
Su fıtığı oğlumda da var. Tek tarafı şiş dr tek taraflı su fıtığı da olmaz dedi ultrason istedi bugün. Diğerinde de varmış ama o dışardan çok belli değil. Çok bi ciddiye almadı kendi geçecek dedi sadece takip edilecek. Öyle ağlama vs ile ilgili de birşey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…