2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evdekini kabul etmedi başka emzik alacağım hepsini denedim olmadı. Önce emzirdim sonra 30 ml sagilmis süt vardı onu verdim sonra 60 ml mama verdim yine ağlıyor yine mama mi vermeliyim

Bizimki de tek taraf kuzum oluyormuş tek taraf da da

Evdekini kabul etmedi başka emzik alacağım hepsini denedim olmadı. Önce emzirdim sonra 30 ml sagilmis süt vardı onu verdim sonra 60 ml mama verdim yine ağlıyor yine mama mi vermeliyim
Emzirirken sinirlenmiyorsa süt yok diye ağlamıyor memede susuyorsa bence mamaya gerek yok ama sen daha iyi bilirsin. Kuzey açsa memedesüt yoksa memedeyken huysuzlanıyor

İlk ay kilo kaybından dolayı 600 de alsa normal. Ha 500 alır orada bir düşünmek lazım. Üst sınır da mama desteği yoksa karismiyorum mama varsa 2 yi geçmesin yeter. Bende üst üste çok yattım aybars mamaya düştü emiyor mama içiyor pek dert etmiyorum bırakayım diye gündüz mama gece meme takılıyor kafasına göre. Sağlıktan önemlisi bosmus gerçekten o bir şekilde büyüyor mamasiyla memesoyle bizler bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter

Ya anlamadım ki canım ebruşa da var demişler ağlama ile ilgili sünnet ile ilgili Bi sıkıntı yok demişler bunun derecesi falan mı var bilmiyorum bana niye böyle söyledi doktor

2 saatte 1 beslenme sıfırlaniyor 60 ml den sonra biraz emzirerek bekle kusmasin 1. Saatinde bak hala aclik var 60 ml daha ne varsa onunla takviye yap

Sakinleşti inşallah uyurda bütün stresim gider günlerdir psikolojim bozuldu
İnşallah canım. Birden bırakma memeden alınca. Önce memeyi bıraktır kucağında pışpışla sırtını. Sonra pışpış demeye devam ederek yatağa koy yan yatır sırtını tıpışlamaya devam et biraz öyle bırak. Bi de göğsüne bi bez koy senin kokun sinsin ya yatırırken başının altına onu ser kokunu alsın.

İlk 6 ile 8 ay arası aktif kilo alımı oluyor sonra hareketlenme başlıyor 1 yaşından sonra hop gidiyor hepsi bence istedi olan bebekleri doyurun bol bol çok annem vardı ne emer ne mama alır çocuğum aç diye ağlayanlar o yüzden şükür edin Allah ne verdiyse yedirin icirin oynayın bu zamanlar gelmiyor

Bezi de deneyeyim süt falan sıkmıyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…