Bizimki atakta olduğundan bir anı bir anını tutmuyor.Bir bebe 7 saat nasıl uyanık kalabilir yaYapar yapar merak etme senanam benim bebenin de iyice gündüz gece gitti her gece yarım saat ata ata gidiyoruz dun 2.30 da uyudu bugun bakalım 3 u kesın bulacak
Tadını çıkar prensesliğininBu arada evde olsam kafayı yemıstımuyutmaya uğraşmıyorum teyze kucağı anane kucağı derken saatı geçiriyoruz eve gidene kadar düzelse keşke evde ıken ılk başlar 11.30 gibi geçiyordu en son 1 i görmeden uyumuyordu
Kuzum benim oğlan 2780 gr doğdu 2680 gr ile taburcu olduk.Dün 1.ay izlemi vardı tam 3300 gr olmuş yani doğum kilosunun üstüne 520 gr. almış.İlk ay kilo kaybından dolayı 600 de alsa normal. Ha 500 alır orada bir düşünmek lazım. Üst sınır da mama desteği yoksa karismiyorum mama varsa 2 yi geçmesin yeter. Bende üst üste çok yattım aybars mamaya düştü emiyor mama içiyor pek dert etmiyorum bırakayım diyegündüz mama gece meme takılıyor kafasına göre. Sağlıktan önemlisi bosmus gerçekten o bir şekilde büyüyor mamasiyla memesoyle bizler bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter
O ya almaz ya da kusar fazlasını 2 saatte 1 besle canım gündüz de verme ihtiyacın olmazsa gece uyumadan rezene tahin helvası ye ya da e bebekten malt al dene olmadıGündüz sütüm oluyor gece uyumadigim için sütüm gelmiyor bir türlü. Çok veripte bir sorun olmaz değil mi
Her hafta tart kuzum sınırda kalmış korkulacak kadar değil ama erkek bebekler biraz daha meyilli olur eğer takviye yıksa başlamak lazım almazsaBizimki atakta olduğundan bir anı bir anını tutmuyor.Bir bebe 7 saat nasıl uyanık kalabilir yadalmadı bir türlü en son pes etti 2de uyudu
Tadını çıkar prensesliğinin
Kuzum benim oğlan 2780 gr doğdu 2680 gr ile taburcu olduk.Dün 1.ay izlemi vardı tam 3300 gr olmuş yani doğum kilosunun üstüne 520 gr. almış.
Ama bu 520 gramı 15 günde aldı ilk 15 gün sadece doğum kilosuna ulaşabildi.
Normal mi sence böyle olması ebe her hafta tartalım dedi.Yarın da doktor kontrol var bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum
15.günde mama başladık mama ile aldı zaten o 520 gramı kuzumHer hafta tart kuzum sınırda kalmış korkulacak kadar değil ama erkek bebekler biraz daha meyilli olur eğer takviye yıksa başlamak lazım almazsa
Kız nasıl uykun yoktu ki ben her bulduğum fırsatta uyuyacak kadar uykusuzum hepBenimde bugun aksam yikinca dedim kesin doymadi mama veriyorum almiyor memede duruyor cikarinca aglyor baktim ayaklari falan cekiyor masaj falan yaptik gazi cikti bi fasilda uykusuzluk aglamasi cektik sonra uyuduk o uyuyus 12 dn beri uyuyor 4 e dogru emzirmeye kaldirdim biraz emdi yatti keske benmde uykum olsaydida bu gece bende misil misil uyumus olsaydim
Gelemediğime bakma yarım saatte bir uyanıyorum hanımefendiciğimin gazı var poposunun derdine uyutmuyorBiz hala nöbet yerindeyiz
Bende her gün yeşillik yiyorum ama anlamıyorum artık nasıl artacak bu sütKuzum her gun yemekte salata yapip yiyorum belki onunda etkisi vardir yesil yaprakli sebzler arttiriyormus su desen onuda arttirdik
Biz 3 buçukta uyudukBiz nöbeti devralmaya geldik
Dün görüştüğüm bir doktor bazı bünyelerin üretebileceği süt miktarı bellidir, onun dışına çıkmak zordur dedi. Benim sanırım öyle, artık durumu yavaş yavaş kabulleniyorum.Bende her gün yeşillik yiyorum ama anlamıyorum artık nasıl artacak bu süt
Haha tahtaya vur nazar değmesinGünler sonra ilk defa 10'da yattık ve saat burda 6, hala uyuyor. Sadece 2'de besleme yaptık. Özendirmek gibi olmasın.Ben de kalktım pompa yapıyorum dün gündüz çok uyanık kalmıştı, sanırım onun yorgunluğu çıkıyor. Bugün gündüz de bu uykunun geri dönüşü saatler boyu uyanıklık olacak muhtemelen
Kaç ml ne kadar alıyor kuzum15.günde mama başladık mama ile aldı zaten o 520 gramı kuzum
Bir de miadında küçük doğduğu için gelişim geriliği var dedi doktor, bende hem meme hem mama istediği kadar veriyorum.
Hemen tahtaya vurdum ama muhtemelen bu durum çok uzun sürmeyecek,Haha tahtaya vur nazar değmesinBizimkinin de baktım sabah keyfi yerinde azcık tummy time yaptık sonra hala fıkır fıkır aldım ana kucağına ilk defa bu kadar uzun durdu uyuyo galiba şimdi Sallanmasını durdursam kesin uyanır
Ah tam zamanında gelmişizBiz 3 buçukta uyuduk
Olabilir herkesin bünyesi farklı sonuçta.Dün görüştüğüm bir doktor bazı bünyelerin üretebileceği süt miktarı bellidir, onun dışına çıkmak zordur dedi. Benim sanırım öyle, artık durumu yavaş yavaş kabulleniyorum.umarım senin için farklıdır, yine de artırmak için her yolu dene, olmuyorsa da stres yapmamak lazım. Ben onu beceremedim, o da sütü etkilemiş olabilir.
Kuzum önce emziriyorum sonra mama veriyorum genelde 60 ml içiyor günde 5 kez veriyorum bazen 6 oluyor.Yani günde toplam 300-360 ml mama alıyor.Kaç ml ne kadar alıyor kuzum
Hakkaten zaten ağlamasın diye uğraşıyorsun çünkü o senin bebeğin doktor kesinlikle deyince strese giriyorum. Normalde gazlı bir bebek gaz çıkarırken bazen ıkınıp ağlıyor kısa kısa dün akşam gittim gaz damlası aldım normalde uğraşıp kendi kendine çıkarıyordu gece boyu aa demesin diye yapmadığım kalmadı 3 saatin sonunda geri uyuyabildiKafalar duman oldu gerçekten
Maşallah kuzum Maşallah afiyet olsun
Çocuk doktoru işin teşhis bölümünde cerrahi de gerçekleştirme mesela dil altı bağını çocuk doktoru söyledi yakın diye cerrahi de pazartesi operasyonu gerçekleştirecek gibiÇocuk cerrahları ile doktorları arasında fark var galiba. Bilemedim biz hiç cerraha gitmedik.
Kısa bir süreliğine nöbet yerini terketniş olabilirim azıcık uyumam için müsade verdi oğlumKız nasıl uykun yoktu ki ben her bulduğum fırsatta uyuyacak kadar uykusuzum hep
Gelemediğime bakma yarım saatte bir uyanıyorum hanımefendiciğimin gazı var poposunun derdine uyutmuyoraz önce masajla falan biraz çıkardım eşim uyandı o ses ne diye ahah
Hala mıkırnadıyor vallahi başım ağrıdı
Canım fikirleri konusunda fark var gibi. Cerrahlar ile çocuk sağlığı doktorları su fıtığı konusunda farklı şeyler söylüyorÇocuk doktoru işin teşhis bölümünde cerrahi de gerçekleştirme mesela dil altı bağını çocuk doktoru söyledi yakın diye cerrahi de pazartesi operasyonu gerçekleştirecek gibi
Oh maşallah canım benim her emzirme sonrası ver diyebilir 2 saatte 1 90 denersin 60 tam bitiriyirsa eğer 90 yapıp ne içerse kar gözüyle midyi buyutebilirsin bir bak da bu hafta kilosunaOlabilir herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Artsın diye uğraşıyorum ama artmazsa da üzülmüyorum bebeğim zaten küçük iyi olsun da mama ile büyüsün kafasındayım
Kuzum önce emziriyorum sonra mama veriyorum genelde 60 ml içiyor günde 5 kez veriyorum bazen 6 oluyor.Yani günde toplam 300-360 ml mama alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?