2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Böyle geçecek günler canım

Kizlar, sab simplex kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz? Anne sütüne yada mamaya mi karistiriyorsunuz? Günde kaç damla? Bizim bebe iki gündür gaz sancisindqn yatmıyor, doktora yazdik sab simplex alın dedi..

Oh maşallah canım benim her emzirme sonrası ver diyebilir 2 saatte 1 90 denersin 60 tam bitiriyirsa eğer 90 yapıp ne içerse kar gözüyle midyi buyutebilirsin bir bak da bu hafta kilosuna
Denedim içmiyor canım 60 ml içiyor en fazla 70 ml zorla içiyor
Sütüm belki az da olsa doyuruyordur emzirme sonrası 60 ml sağıyorum çünkü

Biizmki asida hic aglamadi bugun sasirtti beni bu mamayi birakma asamasinda cok zorluyor beni ya daha simdi uyudu umarim uyanmaz
Ben zorda kaldığım için 1 haftaya yakındır hiç veremiyorum zorunlu alıştı galiba bazen benide zorluyor ama mecburiyiz ay inşAllah bizimkide ağlamaz ya

Kizlar, sab simplex kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz? Anne sütüne yada mamaya mi karistiriyorsunuz? Günde kaç damla? Bizim bebe iki gündür gaz sancisindqn yatmıyor, doktora yazdik sab simplex alın dedi..
Gaz icin nurse cok iyi diyorlar. Bende ondan alicam gibi

Atak haftası olabilir ya da mamadan sonra hala tam doymuyor olabilir.
Denedim içmiyor canım 60 ml içiyor en fazla 70 ml zorla içiyor
Sütüm belki az da olsa doyuruyordur emzirme sonrası 60 ml sağıyorum çünkü
Emzirme sonrası 60ml çok iyi ama o zaman mamaya gerek kalmaması lazım. Emmeyi tam aktif yapıyor mu? Emme sonrası 60 ml biraz da fazla geldi bana. Acaba sütün hepsini çekemiyor olabilir mi?

Kızlar pisige çare ne 3 saatte 1 altını değiştiriyorum ve lavaboda yıkıyorum hametan sürüyorum azaldı ama geçmedi cildiricam valla doğduktan sonra evhamda D dra21 oldum
Ben troysd ve hametan bırlıkte kullandım troysd sabah akşam hametan her alt açmada egzama gıbı olmustu derısı soyuluyordu 4 gunde gectı , bırde popısı sabunla yıkama eger yıkıyorsan o kurutuyor ıyıce azdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…