2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin canım inşallah

Nerdeee uyuyamadık maalesef kızım acıktııııımmm diye bağırmaya başladı mecbur kalktık sıpa biraz uyudu da kahvaltı hazırlamam için bana zaman tanıdı

Geceleri çok zor oluyor özellikle
Anne sütü ile mi veriyorsun yoksa direk kasık üstünden mi canim
Kaşık ile canım

Amin canım inşallah

Nerdeee uyuyamadık maalesef kızım acıktııııımmm diye bağırmaya başladı mecbur kalktık sıpa biraz uyudu da kahvaltı hazırlamam için bana zaman tanıdı
Birden fazla çocuğu olan herkesin karşısında saygıyla eğiliyorum
Bir tanesine bakmak zor geliyor bazen vallahi cesaret işi sizinki

Birden fazla çocuğu olan herkesin karşısında saygıyla eğiliyorum
Bir tanesine bakmak zor geliyor bazen vallahi cesaret işi sizinki
Cesaret mi saflık da diyebiliriz bence zaten sen bu süreci görmüş geçirmişsin bandı başa sarmanın manası ne yani kır kıçını büyüt hazır elindekini
Çok şükür bin şükür varlıklarına

Aynen bende öyle arada kullanıyorum işe yarıyor. Bir de bi işim için dışarı çıkarsam ya da uyuyor olursam eşim annem bu şekilde oyalayabiliyor.

Ben gece hiç kurulamıyorum. Çünkü uyanıyor kendine geliyor zaten çoğu yerde gerekmedikçe değişmeyin bile yazıyor geceleri. O kadar da değil çişli bezle bırakılmaz ama mümkün olduğunca hızlı yapmaya çalışıyorum. Gün içinde de pamuk ıslak mendil karışık gidiyoruz pişik olmadı hiç. Bazen bakıyorum hafif kızarmış krem sürüyorum düzeliyor.
Aha aynı Kuzey ana kucağına bayılıyor sallana sallana uyuyor durunca gözü açıyor. Gezerken de uyuyor bi yerde bi süre sabit kalırsak yine açıyor gözleri

Valla ev çok sıcak isiticida açıyorum altına alezimi seriyorum 3 saat bile havalandırdigimi biliyorum
Ay çok şanslısınız yaaaa burada dışarısı -2lerde ve evde yerler duvarlar pek ısınmıyor ondan ev sıcak olsada ben cesaret edemedim öyle havalandırmaya kendi evime gidince kesin evde serbest takılcaz

O ya almaz ya da kusar fazlasını 2 saatte 1 besle canım gündüz de verme ihtiyacın olmazsa gece uyumadan rezene tahin helvası ye ya da e bebekten malt al dene olmadı
Ikisinide yiyorum ama faydası olmuyor sürekli emdiği için strese giriyorum. Son verdiğim mamadan sonra uyudu 40 dk sonra uyandı az daha emzirip mama verdim uyudu bende rahatladım

Kuzum hemen akıyor sıcak ya bazen normal dırek ıslatıp altını soyana kadar peteğin üstüne atıyorum bana zor gelmıyor artık

Kizlar, sab simplex kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz? Anne sütüne yada mamaya mi karistiriyorsunuz? Günde kaç damla? Bizim bebe iki gündür gaz sancisindqn yatmıyor, doktora yazdik sab simplex alın dedi..
Cevap da geç kaldım mı canım bilmiyorum ama dün bizim de çocuk doktorumuz yazdı bugün iki kez kullandım mama ya da anne sütünü biberonla verirken günde 4 kez 10 damla yaptım

Ya valla geçen gece almamışım uyku sersemi çişli bez iki kilo çiş var sanki aşırı şişmiş üzüldüm sonra Biz bu hareket delisi oğlanlarla ne yapacağız
Kuzum hemen akıyor sıcak ya bazen normal dırek ıslatıp altını soyana kadar peteğin üstüne atıyorum bana zor gelmıyor artık
Ya biz petekleri açmadık ki daha Sıcak su da hemen gelmiyor işte biz yine üşütmeye devam çocuğu

Cevap da geç kaldım mı canım bilmiyorum ama dün bizim de çocuk doktorumuz yazdı bugün iki kez kullandım mama ya da anne sütünü biberonla verirken günde 4 kez 10 damla yaptım
Teşekkür ederim canım, akşam alacak kocam gelirken getirecek, akşam deneyelim bizde inşallah ise yarar bebelere de rahatlarkar biraz

Teşekkür ederim canım, akşam alacak kocam gelirken getirecek, akşam deneyelim bizde inşallah ise yarar bebelere de rahatlarkar biraz
Ay inşallah ya Bizimki sabaha kadar iki büklüm kıpkırmızı hep ıkınıyor yavrum bugün bununla baya gaz çıkardı bugün gece nasıl olacak bakalım bu arada biberonu eklemeye doktora sormadım açıkçası d vit için biberona ekleyebılırsın denınce bunda da sıkıntı olmaz diye düşündüm

Kızlar bu pamuğu küçük saklama kabında ıslatmak konusunda soğur falan demişsiniz ama ıslak mendil kullansak o da soğuk olmuyo mu neden üşüsün ki bebişler
İçme suyuyla ıslatıyorum neredeyse günlük bitiyor zaten bakteri ürer mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…