- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Uykusuzluk zor umarım bir an önce uyku düzeni oluşur miniğinHiç sorma canım uykusuzluktan domatesler buz dolabı yerine normal mutfak dolabına koymuşum eşim diyor gitti senin kafa
Aslında rengi gibi tatlı sanıyordum belki de prensesin damak tadına uymamıştırBende metsıl düzenli degıl ama sıkıntılı gıbıyse verıyorum tadını sevmıyor tükürüyor adeta cimcime
Her daimNöbete devamkeee işimizin başındayız
HaydaaBizde bugün 1. ay aşısını olduk gün boyu uyuyan bebek şimdi uyumuyor
Ahahah bunu cidden ben de sorguluyorumNöbete geldimaçıldı benim cingözün gözler öyle etrafı izliyor. Hayır evladım sen daha anca 45 cm görüyorsun ama Sanki her yeri görüyor
Ay ben bazen eşlerin yorumlarına sinir oluyorumHiç sorma canım uykusuzluktan domatesler buz dolabı yerine normal mutfak dolabına koymuşum eşim diyor gitti senin kafa
Ya çok tatlı oluyolar göğüste uyurkenBen sanırım Kuzey'i göğsümde uyumaya iyice alıştırıcam ama dayanamıyorum yaYa rüya görüyor ya gaz oluyor arada uyurken inliyor ağlayıp uyanmıyor ama ana yüreği kıyamıyorum göğsüme alıyorum öyle güzel uyuyor ama ben uyuyamıyorum
En azından düşünüp almış ya benimki sen beğenmezsin bahanesiyle hiçbir şey almıyor her şeyi ben bulup alıyorumSayılır tabiYa bende piyanolu bakacaktım eşim gitmiş Fisher price almış bi dünya para vermiş piyanolu değil çok basit bence. Hevesini kırmadım artık napayım
Kusmuyosa bi 30 daha verebilirsin benceKızlar emzirmenin üstüne 90 ml mama verdim yine istiyor çok mu olur versem
Benimki sürekli perdelerimi izliyor, fonlar koyu renk onları görüyor galibaNöbete geldimaçıldı benim cingözün gözler öyle etrafı izliyor. Hayır evladım sen daha anca 45 cm görüyorsun ama Sanki her yeri görüyor
Aynen çok tatlı oluyor. O popo kaydırmaya da aynı bayılıyorum bazen karnıma kadar iniyorHer daim
Kız Linoş nasıl tatlı olmuşş maşallah
Haydaaağrısı varsa çok huysuzsa carpol verebilirsin kuzum bana öyle söylemişlerdi
Ahahah bunu cidden ben de sorguluyorum
Ay ben bazen eşlerin yorumlarına sinir oluyorumgider tabi siz horlarken biz bebe emziriyoruz
Ya çok tatlı oluyolar göğüste uyurkenbi de bence anne olarak biz de o sıcaklığı seviyoruz
İdil de çok seviyor göğüste uyumayı. Gaz çıkardıktan sonra omzumda kalıyor, sonrasında popoyu iyice havaya dikip aşağı kayıyor öylece uyuyor eriyorum
Gündüzleri böyle olduğunda yüz üstü yatırıyorum rahat uyuyor ama gece zor tabiii
İşte hevesi kırılır almaz diye birşey demiyorum bendeEn azından düşünüp almış ya benimki sen beğenmezsin bahanesiyle hiçbir şey almıyor her şeyi ben bulup alıyorum
Süt değil de parçalı kusuyor vereyim miKusmuyosa bi 30 daha verebilirsin bence
Benimki sürekli perdelerimi izliyor, fonlar koyu renk onları görüyor galiba
Ya Allah için herşeye yardım ediyor ama işte emzirme olmayınca yada bizimkide bazen gaz sancılarında göğsümde sakinleşmek isteyince falan babalar hiç işe yaramıyorHer daim
Kız Linoş nasıl tatlı olmuşş maşallah
Haydaaağrısı varsa çok huysuzsa carpol verebilirsin kuzum bana öyle söylemişlerdi
Ahahah bunu cidden ben de sorguluyorum
Ay ben bazen eşlerin yorumlarına sinir oluyorumgider tabi siz horlarken biz bebe emziriyoruz
Ya çok tatlı oluyolar göğüste uyurkenbi de bence anne olarak biz de o sıcaklığı seviyoruz
İdil de çok seviyor göğüste uyumayı. Gaz çıkardıktan sonra omzumda kalıyor, sonrasında popoyu iyice havaya dikip aşağı kayıyor öylece uyuyor eriyorum
Gündüzleri böyle olduğunda yüz üstü yatırıyorum rahat uyuyor ama gece zor tabiii
Çok şükür canımOh çok şükür sevindim gelişmelereinşallah diyet süte de iyi gelir vücudu alerjiyi unutur
Evet bize biogaia iyi gelmemişti uykusunda daha çok ıkınmaya başlamıştı doktora diyince şaşırdı ama olabilir sen daha iyi bilirsin her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir dedi. Ben artık gaz ilacı çok kullanmıyorum.sırta pat pat yapıyorum.ya da yüzü karşıya dönük ellerimle karnından tutup gezdiriyorum iyi oluyor. kızımda "metsil damla" kullanıyordum bunda da sancısı çok olunca kullanıyorum.ağrı kesici özelliği olduğundan hemen sakinleştiriyor özel değil yazdırabilirsin.
Vicol gaz damlası mı probiyotik mi acaba canım? Biogaia yorumlarına baktım da baya memnun kalmayanlar varmış
Oiiyyy maşallahdamatlığını da görün inşallah canım
Ben bu biogai dan çok memnunum kızlar d vitamini içerikli olan kaka sıklığımız zaten iyiydi günde 2-3 kereydi ama yaparken hem kakada hem gazda zorlanıyordu 2 gündür kullanıyoruz direk bir rahatlama gözlemledim. Hemde keçi sütü mama kabız yapmıştı. Onu da tekrar vermeye başladığım halde şuan gayet iyi gidiyoruz gibi geliyor banaOh çok şükür sevindim gelişmelereinşallah diyet süte de iyi gelir vücudu alerjiyi unutur
Evet bize biogaia iyi gelmemişti uykusunda daha çok ıkınmaya başlamıştı doktora diyince şaşırdı ama olabilir sen daha iyi bilirsin her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir dedi. Ben artık gaz ilacı çok kullanmıyorum.sırta pat pat yapıyorum.ya da yüzü karşıya dönük ellerimle karnından tutup gezdiriyorum iyi oluyor. kızımda "metsil damla" kullanıyordum bunda da sancısı çok olunca kullanıyorum.ağrı kesici özelliği olduğundan hemen sakinleştiriyor özel değil yazdırabilirsin.
Aynı senin gibi yapıyorum çok sıcak olursa biberonda benmeri soğutuyorum sonra da bileğime azcık damlatıp ılıksa veriyorum.Valla derece felan uğraşamam zaten ılıkken muhteşem 37-38 derece oluyordurYap yap çok keyifli özellikle kar edinceAma sıfırdı yani olsun o kadar
Ya sen kettleda sürekli su var dedin ya. Nasıl yapıyorsun mamanın suyunu. Ben bi de kaynatıp sadece ona kullandığım bi sürahi var ona koyuyorum soğuk da duruyor. Kettle da bi kere kaynatıp kapatıyorum. Bazen onu tekrar açıyorum mama sıcaklığı olunca yapıyorum. Çok kaynarsa da kaynatıp soğuttuğum suyu ekliyorum. Yok 40 dereceymiş 37 ye düşürünce vermiş ısıölçer miyim ben ortalama ılıklıkta yapıyorum veriyorum
Arada kaçamak yapınca mukus artıyor ufak nokta kadar kırmızılık oluyor. yemeyince azalıyor.mukus dışında kan artarsa katı diyet yapıcam şimdilik idare edelim de ek gıdada çözeriz inşallahÇok şükür canımbakayım metsil damlaya da sizin ne durumda kakalar falan ?
Belki bizimkiler alerjik olduğu için böyledir bilmiyorum işe yarayan çok kişi var.Ben bu biogai dan çok memnunum kızlar d vitamini içerikli olan kaka sıklığımız zaten iyiydi günde 2-3 kereydi ama yaparken hem kakada hem gazda zorlanıyordu 2 gündür kullanıyoruz direk bir rahatlama gözlemledim. Hemde keçi sütü mama kabız yapmıştı. Onu da tekrar vermeye başladığım halde şuan gayet iyi gidiyoruz gibi geliyor bana
Doktorun belki başka çözüm önerir canım zaten belli bir aydan sonra bağırsaklarda düzene girecek daha az sıkıntı yaşayacağız diye umuyorumArada kaçamak yapınca mukus artıyor ufak nokta kadar kırmızılık oluyor. yemeyince azalıyor.mukus dışında kan artarsa katı diyet yapıcam şimdilik idare edelim de ek gıdada çözeriz inşallah
Belki bizimkiler alerjik olduğu için böyledir bilmiyorum işe yarayan çok kişi var.
Bence verme. O zaman canim ya cok gelmis demek ki aliskanliktan istiyorlar bazen biraz pispisla gazini cikar uyur belkiSüt değil de parçalı kusuyor vereyim mi
Tam olarak şu an öyle kaldırmaya korkuyorumAynen çok tatlı oluyor. O popo kaydırmaya da aynı bayılıyorum bazen karnıma kadar iniyorKarnıma inince düzeltmesi çok zor oluyor ya onu toparlayana kadar uyanıyor
İşte hevesi kırılır almaz diye birşey demiyorum bende
Canım bakamamıştım naptın?Süt değil de parçalı kusuyor vereyim mi
Emzik kullanıyo musun peki?Ya Allah için herşeye yardım ediyor ama işte emzirme olmayınca yada bizimkide bazen gaz sancılarında göğsümde sakinleşmek isteyince falan babalar hiç işe yaramıyorŞu iki üç gündür en büyük derdim verdikçe mama istiyor anne sütünü sağdım sütüm var yok değil ama az demekki anlamadım çünkü 60 cc ye yakın mama içer her emzirmenin arkasına yani 2 saatte bir gibi oluyor şuan bizim için ben istemediğimden genelde 30-35cc en fazla 40 cc de bıraktırıyorum. Bütün gün midesi mama dolu olacak nerdeyse anlamadım. Sadece anne sütü verip uyutmaya çalışıyorum ama derin uykuya geçemiyor aç kalıyor
Emzik kullanıyorduk. Ama bu minnoşlar çok fenalar emziğin süt veya mama gelmeyen birşey olduğunu anladıkça sinirlendi attı falanTam olarak şu an öyle kaldırmaya korkuyorum
Canım bakamamıştım naptın?
Emzik kullanıyo musun peki?
Bir dönem kızım da derin uykuya meme harici geçemiyodu emzik kurtarıcım oldu. Belki o avutur bilemedim. Haklısın midesi mama dolu olacak. İstersen bir süre daha böyle idare edip Türkiyeye döndüğünde bir emzirme danışmanından destek alabilirsin. Çok güzel mama bıraktırtıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?