Mukus ne zaman azaldı canım sendeArada kaçamak yapınca mukus artıyor ufak nokta kadar kırmızılık oluyor. yemeyince azalıyor.mukus dışında kan artarsa katı diyet yapıcam şimdilik idare edelim de ek gıdada çözeriz inşallah
Belki bizimkiler alerjik olduğu için böyledir bilmiyorum işe yarayan çok kişi var.
Yoğurt ve peyniri kesince 1 haftadır sanırım.katı diyet yapsam tamamen geçer galibaMukus ne zaman azaldı canım sende
Bende 1 haftadır diyetteyim ama azalmadı yaYoğurt ve peyniri kesince 1 haftadır sanırım.katı diyet yapsam tamamen geçer galiba
Ne güzel yaramış demekki bizim bi alerji durumu var onla da alakalı olabilir. Alerji çünkü direk bağırsaklarını etkiliyor. Zaten günde 3-4 yapıyordu onu alınca 5-6-7 gidiyordu bıraktık öyle.Ben bu biogai dan çok memnunum kızlar d vitamini içerikli olan kaka sıklığımız zaten iyiydi günde 2-3 kereydi ama yaparken hem kakada hem gazda zorlanıyordu 2 gündür kullanıyoruz direk bir rahatlama gözlemledim. Hemde keçi sütü mama kabız yapmıştı. Onu da tekrar vermeye başladığım halde şuan gayet iyi gidiyoruz gibi geliyor bana
Ya ben 15 gündür diyetteyim nerdeyse, hala mukuslu. Seninki demek ki tolere edebiliyor. Ay inşallah sorunsuz atlatırsınız canım böylece gider.Arada kaçamak yapınca mukus artıyor ufak nokta kadar kırmızılık oluyor. yemeyince azalıyor.mukus dışında kan artarsa katı diyet yapıcam şimdilik idare edelim de ek gıdada çözeriz inşallah
Belki bizimkiler alerjik olduğu için böyledir bilmiyorum işe yarayan çok kişi var.
Benim de mukus bi azalmıştı dün kakası yine baya mukusluyduBende 1 haftadır diyetteyim ama azalmadı ya
Fenalar tabi bizimki de işine gelmeyince atıyor valla. Uyku geçişlerinde devamlı ağzından attığı oluyor ısrarla veriyorumEmzik kullanıyorduk. Ama bu minnoşlar çok fenalar emziğin süt veya mama gelmeyen birşey olduğunu anladıkça sinirlendi attı falanşuan direk anlıyor ve resmen zorla aşıyor kısacık tutuyor atıyor şuan. Ya inşallah dönelimde annemler de destek olur muhakkak ama bu ilk ayda çok önemli az alıştırmam lazım ama eşimde mama vermezsem kızıyor doktor ver dedi diyor o da haklı yani çok çaresiz kaldım bu konuda evde bir büyük olması veya tecrübeli biri olması çok iyi olurdu gerçekten
Orası öyle çok haklısın canım bencede ama benim korkum 29 u uçuş 30 u iniş derken bebek 30 günlük oluyor ve hep biberon destekli mama destekli ilerlemek zorunda kalıyoruz şu aşamada acaba diyorum memeyi red eder mi yada benim sütüm azalır mı süt azalmasın diye arada sağıyorum - düzenli ılık duş bitki çayları masaj vs devam ediyorum ama gidince emzirme eğitimi de alırım büyük ihtimalle ya bir kaç kez evrak işleri için dışarı çıktık bebekle emzirmek dünyanın en rahat şeyi aç memeni doyur karnını arabada tuvalette duvar kenarında ama iş mamaya kalınca hakkaten zor 2-3 defa mama vermen gerekse biberon nerden sıcak şaşal su nerden vsFenalar tabi bizimki de işine gelmeyince atıyor valla. Uyku geçişlerinde devamlı ağzından attığı oluyor ısrarla veriyorum
Canım önemli olan bebeğinin yeteri kadar beslenmesi süt yetmiyorsa desteklemeye devam et mamayla bunda kötü bir şey yok. Döndüğünde de gerek aile büyükleri gerek uzman görüşü bir şekilde sütünü artırır bırakırsın mamayı. Hiçbir şey bebişin beslenmesinden, gelişmesinden önemli değil
Ya dimi ama zahmetsız beleş süt uğraşma yok bısey yok aç verOrası öyle çok haklısın canım bencede ama benim korkum 29 u uçuş 30 u iniş derken bebek 30 günlük oluyor ve hep biberon destekli mama destekli ilerlemek zorunda kalıyoruz şu aşamada acaba diyorum memeyi red eder mi yada benim sütüm azalır mı süt azalmasın diye arada sağıyorum - düzenli ılık duş bitki çayları masaj vs devam ediyorum ama gidince emzirme eğitimi de alırım büyük ihtimalle ya bir kaç kez evrak işleri için dışarı çıktık bebekle emzirmek dünyanın en rahat şeyi aç memeni doyur karnını arabada tuvalette duvar kenarında ama iş mamaya kalınca hakkaten zor 2-3 defa mama vermen gerekse biberon nerden sıcak şaşal su nerden vs
Yaaaa sen nediyosun canım ya valla aynen öyleYa dimi ama zahmetsız beleş süt uğraşma yok bısey yok aç ver
Ya evet bence buyuk kolaylık kımınede dısarda emzirmek zor gelir meselaYaaaa sen nediyosun canım ya valla aynen öyleKanada nın tüm resmî dairelerinde mememi açtım yani noterde 1 saat bekledik aç pasaport sırasında sağdığım sütü verdik orda açmamışım bak onu farkettim sonra yukarda evrak teslim kuşamında açtım gerçi bebek kliniğinde zaten aç e yemek yedik o arada AVM de aç 10-15 günlük bebek yani dışarıda ışıktı sesti uyanıyor uyanınca ağlıyor napıyım otoparklarda emzirme odalarında duvar kenarlarında hep emzirdim ve şuna karar verdim hayat mamayla geçmez emzirmek en iyisi
2 haftayı da bulabilir.bir de alerji de seviye seviye oluyor.kızımınki ileri derece gibiydi.diyetten 15 gün ya da 1 ay tam hatırlamıyorum o zaman azalmıştı.oğlanınki o kadar ileri değil gibi.Bende 1 haftadır diyetteyim ama azalmadı ya
GalibaNe güzel yaramış demekki bizim bi alerji durumu var onla da alakalı olabilir. Alerji çünkü direk bağırsaklarını etkiliyor. Zaten günde 3-4 yapıyordu onu alınca 5-6-7 gidiyordu bıraktık öyle.
Ya ben 15 gündür diyetteyim nerdeyse, hala mukuslu. Seninki demek ki tolere edebiliyor. Ay inşallah sorunsuz atlatırsınız canım böylece gider.
Benim de mukus bi azalmıştı dün kakası yine baya mukusluydudikkat de ettim yemedim sütlü bişey ama anlamadım neden oldu
Ben sağmayı bıraktım canım gerçi sağdığımı da yarım saat 1 saat sonra verdim içti. Saklamadım hiç.Kızlar, benbu sagdigim sütleri iciremiyorumkasık biberon ile veriyorum ve hep geri itiyor.. onca zahmetle sagdigim sütler boşa gidiyor.. gece sağdim ertesi gece verdim yok inatla icmedi ziyan... hiç süt sagmasam olur mu ?? Süt azalır mi? Siz hep sagip mi veriyorsunuz?
Pazartesi doktora da sorucam bakalım ne diyecek. Şimdi misafirim annemde buzluğa atsam yanimda da goturemem
Biberon mu kullandın?Ben sağmayı bıraktım canım gerçi sağdığımı da yarım saat 1 saat sonra verdim içti. Saklamadım hiç.
Ben de süt ürünlerini ve kabuklu yiyecekleri tamamen çıkardım bir haftadır yemiyorum ama hiç fark etmedi sankiNe güzel yaramış demekki bizim bi alerji durumu var onla da alakalı olabilir. Alerji çünkü direk bağırsaklarını etkiliyor. Zaten günde 3-4 yapıyordu onu alınca 5-6-7 gidiyordu bıraktık öyle.
Ya ben 15 gündür diyetteyim nerdeyse, hala mukuslu. Seninki demek ki tolere edebiliyor. Ay inşallah sorunsuz atlatırsınız canım böylece gider.
Benim de mukus bi azalmıştı dün kakası yine baya mukusluydudikkat de ettim yemedim sütlü bişey ama anlamadım neden oldu
Evet canım biberonla, sağdığım sütler boşa gitmemiş oldu. Kaşıkla vermeyi denedim ya tükürdü ya elini ağzına soktu kaşığı almadı en son dedim biberonla ver gitsin boşa gidecek çünkü verdim gittiBiberon mu kullandın?
En son bende öyle yapacaktim ama meme reddi lur korkusuna yapmadım...Evet canım biberonla, sağdığım sütler boşa gitmemiş oldu. Kaşıkla vermeyi denedim ya tükürdü ya elini ağzına soktu kaşığı almadı en son dedim biberonla ver gitsin boşa gidecek çünkü verdim gitti
Banyodan sonra yapıyorum ben canimKızlar nazal Aspiratör kullanan var mı acaba ben birkaç keredir kullanıyorum ama çocuğun burnuna zarar verir mi acaba diye hani doğru bir şey yapıyor muyum diye merak içerisindeyim
Tıkandıklik olursancok o zaman kuzumKızlar nazal Aspiratör kullanan var mı acaba ben birkaç keredir kullanıyorum ama çocuğun burnuna zarar verir mi acaba diye hani doğru bir şey yapıyor muyum diye merak içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?