2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mukus ne zaman azaldı canım sende

Bearhug canım çoğumuz ilk kez karşılaştığımız zorlu bir süreçten geçiyoruz bu süreç herkes için farklı işliyor.Bedenen ve ruhen tükenmişlik yaşadığımız, kendimizi hiç olmadığımız kadar kötü hissettiğimiz ve en çaresiz anılarımızı yaşıyoruz.
Herkesin süreci çok farklı ilerliyor.Öncelikle sen bir bireysin insansın sonra annesin bunu unutma.Önce kendini düşünüp iyi olacaksın iyi olmak istemen seni bencil yapmaz aksine ne kadar güçlü biri olduğunu gösterir.
Barbaros ben de dahil olmak üzere kimsede durmuyor dedin madem mama da veriyorsunuz arada, eşin de evde bırak 2 saat senslarına git derim.
Bebekli hayat çok zor evet ama zaman geçtikçe çiçekler açacak
Barbaros için bu dünyadaki en iyi anne sensin unutma

Ne güzel yaramış demekki bizim bi alerji durumu var onla da alakalı olabilir. Alerji çünkü direk bağırsaklarını etkiliyor. Zaten günde 3-4 yapıyordu onu alınca 5-6-7 gidiyordu bıraktık öyle.
Ya ben 15 gündür diyetteyim nerdeyse, hala mukuslu. Seninki demek ki tolere edebiliyor. Ay inşallah sorunsuz atlatırsınız canım böylece gider.
Bende 1 haftadır diyetteyim ama azalmadı ya
Benim de mukus bi azalmıştı dün kakası yine baya mukusluydu dikkat de ettim yemedim sütlü bişey ama anlamadım neden oldu

Fenalar tabi bizimki de işine gelmeyince atıyor valla. Uyku geçişlerinde devamlı ağzından attığı oluyor ısrarla veriyorum
Canım önemli olan bebeğinin yeteri kadar beslenmesi süt yetmiyorsa desteklemeye devam et mamayla bunda kötü bir şey yok. Döndüğünde de gerek aile büyükleri gerek uzman görüşü bir şekilde sütünü artırır bırakırsın mamayı. Hiçbir şey bebişin beslenmesinden, gelişmesinden önemli değil

Orası öyle çok haklısın canım bencede ama benim korkum 29 u uçuş 30 u iniş derken bebek 30 günlük oluyor ve hep biberon destekli mama destekli ilerlemek zorunda kalıyoruz şu aşamada acaba diyorum memeyi red eder mi yada benim sütüm azalır mı süt azalmasın diye arada sağıyorum - düzenli ılık duş bitki çayları masaj vs devam ediyorum ama gidince emzirme eğitimi de alırım büyük ihtimalle ya bir kaç kez evrak işleri için dışarı çıktık bebekle emzirmek dünyanın en rahat şeyi aç memeni doyur karnını arabada tuvalette duvar kenarında ama iş mamaya kalınca hakkaten zor 2-3 defa mama vermen gerekse biberon nerden sıcak şaşal su nerden vs

Ya dimi ama zahmetsız beleş süt uğraşma yok bısey yok aç ver

Ya dimi ama zahmetsız beleş süt uğraşma yok bısey yok aç ver
Yaaaa sen nediyosun canım ya valla aynen öyle Kanada nın tüm resmî dairelerinde mememi açtım yani noterde 1 saat bekledik aç pasaport sırasında sağdığım sütü verdik orda açmamışım bak onu farkettim sonra yukarda evrak teslim kuşamında açtım gerçi bebek kliniğinde zaten aç e yemek yedik o arada AVM de aç 10-15 günlük bebek yani dışarıda ışıktı sesti uyanıyor uyanınca ağlıyor napıyım otoparklarda emzirme odalarında duvar kenarlarında hep emzirdim ve şuna karar verdim hayat mamayla geçmez emzirmek en iyisi

Ya evet bence buyuk kolaylık kımınede dısarda emzirmek zor gelir mesela
Ben tesettürlüyüm yanı tunık falan zor olabılıyor gıyım açısından ama ona rağmen oğlusu her yerde emzırdım zaten bağımlıydı yanı emmeden durmazdı asla

Kızlar, benbu sagdigim sütleri iciremiyorum kasık biberon ile veriyorum ve hep geri itiyor.. onca zahmetle sagdigim sütler boşa gidiyor.. gece sağdim ertesi gece verdim yok inatla icmedi ziyan... hiç süt sagmasam olur mu ?? Süt azalır mi? Siz hep sagip mi veriyorsunuz?
Pazartesi doktora da sorucam bakalım ne diyecek. Şimdi misafirim annemde buzluğa atsam yanimda da goturemem

Bende 1 haftadır diyetteyim ama azalmadı ya
2 haftayı da bulabilir.bir de alerji de seviye seviye oluyor.kızımınki ileri derece gibiydi.diyetten 15 gün ya da 1 ay tam hatırlamıyorum o zaman azalmıştı.oğlanınki o kadar ileri değil gibi. Galiba İnşallah hepimiz atlatırız

Ben sağmayı bıraktım canım gerçi sağdığımı da yarım saat 1 saat sonra verdim içti. Saklamadım hiç.

Kızlar nazal Aspiratör kullanan var mı acaba ben birkaç keredir kullanıyorum ama çocuğun burnuna zarar verir mi acaba diye hani doğru bir şey yapıyor muyum diye merak içerisindeyim

Ben de süt ürünlerini ve kabuklu yiyecekleri tamamen çıkardım bir haftadır yemiyorum ama hiç fark etmedi sanki

En son bende öyle yapacaktim ama meme reddi lur korkusuna yapmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…