2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar nazal Aspiratör kullanan var mı acaba ben birkaç keredir kullanıyorum ama çocuğun burnuna zarar verir mi acaba diye hani doğru bir şey yapıyor muyum diye merak içerisindeyim
Cok sık kullanıyorum neden ki aslında hafıf tıkanıklarda bır ıkı dmla serum sınırsız verılebılır gun ıcınde sık aspıre cok onerılmıyor ama Lina nezle oldugunda nerdeyse ıkı saate bır kullandım mecburen cunku oluk oluk doluyordu burun , yıkama yapılırsa kesın aspire edılmelı

Avent mi kullandın canım. 1 aylik olsun sonra biberon vereyim dedim.. sende zmn kullanmaya başladın? Bende eve gidince yedekleme yapayım

Avent mi kullandın canım. 1 aylik olsun sonra biberon vereyim dedim.. sende zmn kullanmaya başladın? Bende eve gidince yedekleme yapayım

Banyodan sonra yapıyorum ben canim

Tıkandıklik olursancok o zaman kuzum

Ben de 2-3 günde bir yapıyorum bizimki çok kustuğu için hırıltısıda var nefes almakta kolaylık çeksin diye yapıyorum ama kızarıyor bazen dedim acaba yanlış mı yapıyorum
Papatyamaviss canım sen emzirdikten sonra mı Sağım yapıyorsun bu ara bebiş uyanırsa sütün geliyor mu ben bu yüzden yapamıyorum şu an korkudan

Ya Kuzey çok uyuyor 2 gündür. Bu kadar uyumazdı hasta mı diyom Gündüz mama yiyor az etrafa bakınıp uyuyor hep ama uyurken de yanımda olucam bırakınca 5 dk sonra uyanıyor. Akşam biraz uyanık kalıyor onda da hep ilgi ve emme istiyor. Gece de inliyor arada. Ateşi yok. Biraz hırıltı var o kadar. Normal mi ki arada böyle uykucu olmaları. Nispet yapıyor gibi oldum biraz ama Çok uyuyunca da dertmiş

Son düzenleme:
Kuzum eger depolamak ıcın yapacaksam sabah ilk saatlerde sağıyorum gece uyuduğu ıcın hıc yoktan toplamak daha kolay oluyo 7 de kalktı dıyelım o zaman uyudu 9 da kalktı o zaman topluyorum, gecen annem aksam üstü ansızın bıyere gidelim dedi 40 cc anca topladım cunku aktıf ve sık emıyor , mochı ıle bu arada

Ben de süt ürünlerini ve kabuklu yiyecekleri tamamen çıkardım bir haftadır yemiyorum ama hiç fark etmedi sanki
Canım kabuklu yiyecek konusunda benim dr yiyebilirsin dedi. Şu an çok küçük en çok süt ve yumurtadan şüpheleniriz diğerlerini ye dedi. Ben susam tahin falan da kesmiştim yiyorum artık. Sadece süt diyetindeyim.

4.ayda uyku gerilemesi olacak diyor uzmanlar seni kandırıyor olabilir belki

Ben sağmayı bıraktım canım gerçi sağdığımı da yarım saat 1 saat sonra verdim içti. Saklamadım hiç.
Bende aynı şekilde sağdığımı 4 saat içerisinde verdim hep saklamadım. Azalır mı bilmiyorum ama benim sütümün gelmesine de artmasına da faydası oluyor gibi geliyor günde iki defa sağıyorum sağ göğüs 10dk sol göğüs 10 dk gibi kısa süreler sağıyorum 20dk lık toplam sağımdan 50-60cc ancak çıkıyor benden zaten onu da benim duşta olduğum - uykuda olduğum veya tuvalette olduğum bir an eşim veriyor hemen aynı gün içerisinde

Kızlar nazal Aspiratör kullanan var mı acaba ben birkaç keredir kullanıyorum ama çocuğun burnuna zarar verir mi acaba diye hani doğru bir şey yapıyor muyum diye merak içerisindeyim
Ben yapiyorum kuzum. Bir zarari yoktur bence. Hergun sumukleri cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…