2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne guzell. Bizimki bugun sadece 1 saat uyudu

Ne guzell. Bizimki bugun sadece 1 saat uyudu

Bugün halamlara geldik kuzenimin ve halamın kucağında takıldı uyudu. Dün de annem bendeydi o ayağında salladı uyudu. Sanırım garezleri bize
Valla benimki bugun bogure bogure agliyo sadece 1 saat uyudu. Sanirim uykusuzluktan eziyet ediyor kendinede bana da uyumamaya direniyor anlamsizca

Bizimki de aynı şekilde son iki gündür öyle. Onun öncesi bir gün gelişim sıçraması oldu ve epey az uyumuştu. Ya onun yorgunluğu dedim, ya da atak geçti normale döndü diye düşündüm. Sadece gün içerisinde 4-5 saat uyanık kalıyor, o kadar. Ben pek sorgulamıyorum

Canım bi yerlerinizi kaşıyın atatalya

Bugün halamlara geldik kuzenimin ve halamın kucağında takıldı uyudu. Dün de annem bendeydi o ayağında salladı uyudu. Sanırım garezleri bize
Ya kesinlikle garezleri bize, annemde bir duruyor sakin sakin bakıyor bende kıyametleri koparıyor. Onlarda meme olmadığının farkındalar. Hatta annem bana kahkaha attı dedi ama ben göremedim... Onunla muhabbet ediyorlar

Her bebek almıyormuş saklanmış sütü bende riske atmak istemedim dedim emsin emdiği kadar

Bizim kız genel olarak mız mız uyuma sorunlu kucak pıs pıs meme salla gıbı döngüde Bearhug ‘un bebe gibi tummy tıme bızım neyımıze duracakta bakacak vik vik devamlı eve gidince yandım ben ağlarım burda sıze şey diyorum ben sırtında çivi var herhalde yatmaya gelmiyor

Ya geçen gün halam bana spor yaptır arada kollar bacaklar diyor dedim biz ona yaptıramıyoruz da o bize bi güzel spor yaptırıyor hala merak etme Altı açılırken bile ortalığı ayağa kaldırıyor üst değişirken banyo yaparken nasıl spor yaptırcaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…