Ya geçen gün halam bana spor yaptır arada kollar bacaklar diyor dedim biz ona yaptıramıyoruz da o bize bi güzel spor yaptırıyor hala merak etme Altı açılırken bile ortalığı ayağa kaldırıyor üst değişirken banyo yaparken nasıl spor yaptırcaz acaba
Spor dediği şöyle oluyor yatarken ellerini çapraz kavuşturma işte gerıye açma bacakları ile ellerini kavuşturma yaşlı orta yaş daha iyi bilir bu kavuşturma işlerini bizde oyle derler annem yapıyor
Sinirden gülüyorum ben genelde ama ama amaaa gerçekten sinir bozucu bır aydan sonra bebelerın gozu acılıyor 3 aya doğru toparlarız diş çıkarana kadar biraz düzenimiz olur sonra başlarız yine sancılı dalgalı günlere
Sinirden gülüyorum ben genelde ama ama amaaa gerçekten sinir bozucu bır aydan sonra bebelerın gozu acılıyor 3 aya doğru toparlarız diş çıkarana kadar biraz düzenimiz olur sonra başlarız yine sancılı dalgalı günlere
Annelik çok zormuş be papatya
Önceden 1.çocukla 2.nin arası 2-3 yaş olsun isterdim şimdi 2.yi yapmayalım diyorum
Her dönemin zorluğu var ek gıdada yedi yemedi sonra diş sancıları ateşlenmeler sürekli oyunlar kurma oyalama etkinlikler
Rabbim sağlık versin uğraşalım tabi ama zor yani
Bende aynı durumdayım akli dengemi yitirmemişimdir inşallah çünkü bir insanın bütün kıyafetleri nasıl kusmuk olur nasıl bir çocuk her kıyafetine işer nasıl asla doymaz ama yemeye çalıştığı herşeyi boğazına kaçırıp beni telaşlardan telaşlara sokar 16 gündür kafamda binlerce soru var
Önceden 1.çocukla 2.nin arası 2-3 yaş olsun isterdim şimdi 2.yi yapmayalım diyorum
Her dönemin zorluğu var ek gıdada yedi yemedi sonra diş sancıları ateşlenmeler sürekli oyunlar kurma oyalama etkinlikler
Bende aynı seyı dusunenlerdendim ıkı yaş yeter dıyordum , sonra ıstemedım yok dedım yapamam ama hersey unutuluyor ve gördüğün üzere ikinci bebemle karşındayım cok dusunme sen onu zamanı geldıgınde kendılıgınden hazır hıssedıyorsun suan o an asla değil boşver
Bende aynı durumdayım akli dengemi yitirmemişimdir inşallah çünkü bir insanın bütün kıyafetleri nasıl kusmuk olur nasıl bir çocuk her kıyafetine işer nasıl asla doymaz ama yemeye çalıştığı herşeyi boğazına kaçırıp beni telaşlardan telaşlara sokar 16 gündür kafamda binlerce soru var
Ben 1. Çocukta müsait biryerde inmek üzereyim ikinciyi düşünemiyorum yapmamayı bile düşünemiyorum o kavram bende yok attık az önce eşime bu arkadaşı tek balına göndersek anneler alır biz iki gün uyuyup öyle gitsek dedim eşim boş boş baktı nasıl yollıycaz ya ettiği lafa bak diye söylendi valla bence kendi kaybetti değerlendirmeliydi bu fikrimi şaka bir yana kokusu bile dünyalara bedel herşeye değer yaaa kutucukların hepsini Allah korusun kollasın sakınsın bizlere bağışlasın inşallah